Találatok a következő kifejezésre: Ma kezdtem inni (5 db)

Carnitine 50, 000 ma kezdtem el inni torna elott. Minden nap kel abból innom, akkoris ha nemtornázom az nap, meg ugyanabban az idoben is kell?

Ma vettem be eloszor, 18.00kor és 18,30kor tornaztam akkor minden nap alkalmazkodnom kellene ehhez az idohoz hogy megigyam ? :)

Legjobb válasz: Szia! Lehet minden nap szedni - én reggel indulás elõtt szoktam bevenni egy adagot, illetve torna elõtt fél órával. Ha nem tornázom, akkor csak reggel veszem be. Úgy idõzítsd a tornát, hogy a carnitine bevétele után 30-45 perccel kezdd el. Sok sikert! :)

Szia! Lehet minden nap szedni - én reggel indulás elõtt szoktam bevenni egy adagot, illetve torna elõtt fél órával. Ha nem tornázom, akkor csak reggel veszem be. Úgy idõzítsd a tornát, hogy a carnitine bevétele után 30-45 perccel kezdd el. Sok sikert! :)

Ma kezdtem el inni a palástfű teát. Ezt mindennap kell inni szünet nélkül? Édesíteni lehet? 3 hete szivleállás miatt vették el a babámat 9 hetes voltam. Ez a tea tényleg segiti a méh gyogyulását és a köv. teherbeesést?

Legjobb válasz: Nagyon jótékony hatású, ez biztos. Az, hogy magát a terhességet is elõsegíti, nem bizonyított, de méhet és környékét "rendbe teszi". Nyugodtan ízesítheted mézzel, vagy édesítõszerrel, de még cukorral is, ha nem ízlik csak úgy natúr. Mindennap ajánlott 2,5-3 dl fogyasztása, de elég 1x egy nap, nem kell kétszer. Remélem, hamarosan megint sikerül teherbe esned.

Nagyon jótékony hatású, ez biztos. Az, hogy magát a terhességet is elõsegíti, nem bizonyított, de méhet és környékét "rendbe teszi". Nyugodtan ízesítheted mézzel, vagy édesítõszerrel, de még cukorral is, ha nem ízlik csak úgy natúr. Mindennap ajánlott 2, 5-3 dl fogyasztása, de elég 1x egy nap, nem kell kétszer. Remélem, hamarosan megint sikerül teherbe esned.

Mennyit érdemes inni a málnalevél teából, és meddig? Teherbeesés érdekében szeretném. én ma kezdtem, igaz, a ciklus 7. napján vagyok, de csak ma sikerült beszerezni. Utána a 14. naptól a palástfűre váltsak? Tapasztalat vkinek?

Legjobb válasz: Utolsónak gratulálok! Reménykedem ebben én is, mert szerintem már csak ezt az egyet nem próbáltam mint praktikát. Ittam egy ideig a cicka-palástfû kombinációt, az nem jött be. Majd megírom pár hét múlva ha lesz eredmény. Kedves elsõ válaszoló, igyad szorgalmasan, és beszámolót kérek majd.

A kérdező hozzászólása: Utolsónak gratulálok! Reménykedem ebben én is, mert szerintem már csak ezt az egyet nem próbáltam mint praktikát. Ittam egy ideig a cicka-palástfû kombinációt, az nem jött be. Majd megírom pár hét múlva ha lesz eredmény. Kedves elsõ válaszoló, igyad szorgalmasan, és beszámolót kérek majd.
Szia! Igen, mikor megjön a nemvárt, akkor kell elkezdeni a málnalevelet, majd pé napjától a palástfüvet. Én reggelente leforráztam egy evõkanál (nem púpos) teát egy fél liter vízzel, azt osztottam be egész napra. 3 hónapig ittam, nekem nem hozott eredményt. Most 1 hónapot kihagytam, de megpróbálom megint, hátha... Nem mondom, hogy nagyon finom, de iható. A barátnõmnek bevált. Reméljük, Neked is! Sok sikert! Azért ha összejött a baba, megírhatod!!
Szia! Én ebben a ciklusban ittam, szintén a 7. naptól. Reggel és este egy-egy bögrével, ízesítés nélkül. Használtam ovulációs tesztet és mértem a hõmet, így pontosan tudtam mikor ovuláltam és mikor kezdjem el inni a palástfû teát. A peteérés nem mindig a 14. napon van, így nem feltétlen akkor kell elkezdeni inni a másikat. Nekem pl. a 16. napon volt. Sok sikert!
Jaj azt kihagytam, hogy a nemvárt napján halvány pozitív lett a tesztem!

2 hónaja szedem a clostit ittam a cickafarfű teát és most kezdtem el inni a palástfüvet, mérem a hőmet is és tegnap 36, 3 volt ma meg már 36, 7 elvileg tegnap előtt volt peteérésem. Ez már jó jel a babásodáshoz?

Már 3 éve próbálkozunk de ilyet még nem tapasztaltam.2 hónaja szedem a clostit ittam a cickafarf? teát és most kezdtem el inni a palástfüvet, mérem a h?met is és tegnap 36,3 volt ma meg már 36,7 elvileg tegnap el?tt volt peteérésem.Ez már jonak mondható.Eddig is mértem a h?met de ilyen magasra még soha nem ugrott.

Legjobb válasz: Ez tényleg jó hõ, meg is ugrott, minden stimmel! Jó jel, remélem együtt voltatok tegnapelõtt és tegnap, esetleg ma is!? Drukkolok!

Ez tényleg jó hõ, meg is ugrott, minden stimmel! Jó jel, remélem együtt voltatok tegnapelõtt és tegnap, esetleg ma is!? Drukkolok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!