Találatok a következő kifejezésre: Ma kezdtem fogamzásgátlót szedni a menzesz (2 db)

Ma kezdtem el fogamzásgátlót szedni a menzesz 2. napján, legelőször. Mennyi idő után lesz védettség? Nagyon elszúrtam?

Viszont a menzim tegnap jött meg, de elutaztunk és ma jöttünk haza,a gyógyszer pedig nem volt nálam, mert elvileg csak hétf?n jött volna meg (tudom, gondolnom kellett volna erre, de pontos szokott lenni). A lényeg h csak ma, a menzeszem 2.npjn tudtam elkezdeni.

Legjobb válasz: Szerintem így is 7 nap után van védettség! maximum a köv mensid egy nappal tolódik :)

Szerintem így is 7 nap után van védettség! maximum a köv mensid egy nappal tolódik :)
Nem tudom, milyet szedsz, de rajta kell legyen a tájékoztatón. Általában ha elsö nap kezded, vagy azonnal vagy 7 nap után vagy védett. Ha a másodikon, én máshogy is védekeznék legalább 2 hetet.
A Mercilon tájékoztatóján az van, hogy ha a 2.-5. nap kezdjük el szedni, akkor 7 napig kiegészítõ fog.gátlás. Nem tudom, hogy te milyet szedsz, de a tájékoztatóját nézd meg! Annyira nagyon nem szúrtad el, csak így késõbb fog hatni.
az az egy nap nem baj!!!!! 7 nap után vagy védett akkor is!!! addig pl.gumival is kell védekezni!

Ma 3. napja hogy el kezdtem szedni a Jangee fogamzásgátló tabit és első kettőnap rendesen volt menzeszem de ma reggel óta mintha elmúlt volna teljesen. Ki mit tud erről a tablettáról?

Akinek vannak ilyesfajta tapasztalatai kérlek írjon. Az orvos el?tte annyit mondott hogy lehet hogy kevesebb lesz a megszokottnál,de els? kett? nap rendesen b? vérzés volt, ma meg semmi.

Legjobb válasz: azóta újra elkezdtem rendesen vérezni. megkérdeztem az orvost azt mondta hogy elõfordulhat ilyen és hogy szedjen rendesen a tabit tovább. Valakinek volt még ilyen ?

A kérdező hozzászólása: azóta újra elkezdtem rendesen vérezni. megkérdeztem az orvost azt mondta hogy elõfordulhat ilyen és hogy szedjen rendesen a tabit tovább. Valakinek volt még ilyen ?
Nekem is volt ilyen bár nekem nem az 1 honapban. Sõt pecsételõ vérzés is volt három honapig. Kb fél évig szedtem most váltottam femodenre mert ismét pecsételés vomt.
Nekem is volt ilyen bár nekem nem az 1 honapban. Sõt pecsételõ vérzés is volt három honapig. Kb fél évig szedtem most váltottam femodenre mert ismét pecsételés volt.
Nem tudom hanyadik napon kezdted szedni, (én a 3.on) én nem tapasztaltam semmilyen pecsételést, szépen 5 nap alatt lezajlott a menzesz és kész. azóta sincs vele problémám
A kérdező hozzászólása: az elsõ napján kezdtem el szedni. tnap este óta nagyon minimális lett a vérzésem csak, de mindenki azt mondja szerencsére hogy ez normális az elsõ idõkben
normális igen, de lehet ha pár nappal késõbb kezded nem is lett volna ilyen. de ne izgulj el fog múlni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!