Találatok a következő kifejezésre: Ma kezdtem fogamzásgátlót (44 db)

Három hónapja hogy nem jön meg a menstruációm. Vettem teszteet, ami negatív lett. Csak decemberben tudok menni a nõgyógyászhoz. Gyulladásra gyanakszom. Ma kezdtem el az elsõ gyógyszer (fogamzásgátló) szedését. Mit gondoltok hagyjam abba?

Legjobb válasz: Nekem akkor kellett bevennem az elsõ szemet mikor megjött. Szóval nem értem. Most kezdted vagy amúgy már régebb óta szeded és közben nem jött meg és úgy veszed be az elsõt. Szerintem itt elég nagy lehet a baj, hiába gyanakszol gyulladásra, az még nem ok arra hogy kimaradjon hónapok óta. Egyébként 3 hónap alatt nem mentél még orvoshoz? Mert akkor nagyon felelõtlen vagy. A fogamzásgátlót sem lehet csak úgy abbahagyni hogy hopp ma nem szedem tovább. Ciklus végén lehet abbahagyni.

Nekem akkor kellett bevennem az elsõ szemet mikor megjött. Szóval nem értem. Most kezdted vagy amúgy már régebb óta szeded és közben nem jött meg és úgy veszed be az elsõt. Szerintem itt elég nagy lehet a baj, hiába gyanakszol gyulladásra, az még nem ok arra hogy kimaradjon hónapok óta. Egyébként 3 hónap alatt nem mentél még orvoshoz? Mert akkor nagyon felelõtlen vagy. A fogamzásgátlót sem lehet csak úgy abbahagyni hogy hopp ma nem szedem tovább. Ciklus végén lehet abbahagyni.
Ja és attól hogy a teszt negatív még simán lehetsz terhes. Ha meg valóban az lennél akkor nem használna a gyógyszer. Már akkor elkellett volna menned orvoshoz mikor elõször kimaradt.
A 3 hónap elég sok. 1 hónapot még ráfognék a stresszre, bár nekem akkor inkább elõbb jön meg, ha nagyon ideges vagyok. Régóta szeded ezt a gyógyszert? Mert ha új, akkor lehet, hogy attól nem jön meg. De ennyi idõ után én terhességre gondolnék. Próbálj ki egy másik fajta tesztet.
A kérdező hozzászólása: Nagyon ritkán fáj, meg mintha picikét be lenne dagadva. Ezenkívül semmi egyébb tünet.
Lehet hogy abból maradt vissza valami. Amúgy az alhasad nem szokott fájni? Vagy nincsenek valami tüneteid?
A kérdező hozzászólása: Azt még elfelejtettem leírni, hogy kialakult egy gombás fertõzésem, amit Canestennel kezeltem.
Igen ez nem volt elõször világos hogy ez a legelsõ vagy már régóta szeded. Látom hogy 2 éve. Amúgy azért írtam azt hogy felelõtlen vagy, mert én magamból indulok ki, és én már tiszta ideg lennék hogy hónapokig nem jön meg. Tudom hogy sok helyen sokat kell várni, de én akkor is elmennék egy magánrendelésre, már ha baj van akkor az a 3 hónap nagyon nagyon sokat jelenthet. És ugye még december is odébb van. Tehát még nyújtod. Ha meg tényleg baba van akkor meg szedni rá a gyógyszert nem biztos hogy túl jó.de ehhez már nem értek. Tényleg csak azt tudom tanácsolni hogy mielõbb menj dokihoz és ne azt nézd hogy fizetsz neki hanem a saját egészséged legyen az elsõ.
A kérdező hozzászólása: Lassan 2 éve szedem a gyógyszert. Rendben, kipróbálom.
A kérdező hozzászólása: Nem tudtam elmenni orvoshoz, lehet hogy felelõtlen vagyok, de nem volt kivitelezhetõ. Nekem úgy van, hogy ha elmúlik a mentstruáció attól számított hét napon belül kell elkezdenem a gyógyszert. Felhívtam a nõgyógyászom, õ azt válaszolta, hogy a környezet változás okozhatja a kimaradást. Decemberben kaptam idõpontot, akkor tudok szakorvoshoz fordulni.
A kérdező hozzászólása: Mármint belül van bedagadva.

1 hónapja kezdtem el szedni a Jangee fogamzásgátló tablettát, ma kezdtem el a második levelet. Szerintetek mehet a sex már óvszer nélkül?

Legjobb válasz: Bele van írva a használati útmutatóba pontosan. :) Anno barátnõmnek úgy kellett asszem, hogy megjött neki...végig szedte az 1. hónapot, megint megjött neki, és utána lehetett! :]

Bele van írva a használati útmutatóba pontosan. :) Anno barátnõmnek úgy kellett asszem, hogy megjött neki...végig szedte az 1. hónapot, megint megjött neki, és utána lehetett! :]
Ha rendesen szeded/szedted, akkor igen! :) Mi kicsit felelõtlenebbek voltunk: 2 hét után már szerelmeskedtünk úgy, h a barátom belém élvezett és nem lettem terhes.
Mehet igen:)
A kérdező hozzászólása: Köszi:) Ma van a 30.szülinapom gondoltam meglepem magam és párom egy óvszer nélküli sexel:)
Boldog születésnapot szerintem mehet nyugodtan én is Jangee t szedek 3 milligrammosat és az elsõ levél és menses után már ment rendesen gumi nélkül

Ma kezdtem el szedni a fogamzásgátlót először, még soha nem szedtem, ma van a havim második napja, normális hogy sokkal több van mint máskor?

Legjobb válasz: Lehet többet mozogsz,attol is lehet erõsebb...de olvasd el mit ir a tájékoztatója.

Lehet többet mozogsz, attol is lehet erõsebb...de olvasd el mit ir a tájékoztatója.
A kérdező hozzászólása: ilyesmirõl semmit nem írt, és nem mozgok többet
Kevesebbnek kellene lennie, vagy ugyanannyinak:) De azért ne ess kétségbe, még szokja a szervezeted a tabit.
Olvasd el a betegtájékoztatót.Azon biztos rajta van.
Van ami már az elsõ szemtõl védettséget nyújt, van ami csak egy hét után! A tájékoztatójában szerintem benne van!

Tisztelt Doktor Úr! Ma kezdtem el szedni a Symicia fogamzásgátlót, a menstruációs vérzésem első napján. Az lenne a kérdésem, hogy hány nap után véd biztosan a tabletta? Válaszát köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a vérzés első napjától szedi a készítményt, a ciklus második felétől már kialakul a védettség. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a vérzés első napjától szedi a készítményt, a ciklus második felétől már kialakul a védettség. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Ma kezdtem el szedni a Symicia fogamzásgátlót, a menstruációs vérzésem első napján. Az lenne a kérdésem, hogy hány nap után véd biztosan a tabletta? Válaszát köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a vérzés első napjától szedi a készítményt, a ciklus második felétől már kialakul a védettség. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a vérzés első napjától szedi a készítményt, a ciklus második felétől már kialakul a védettség. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

2 hónapja nincs meg a menstruációm, terhességi tesztet vettem, negatív lett. Orvosi időpontom 2 hét múlva van. Fogamzásgátlót szedek. Mit javasoltok? Hagyjam abba? Ma kezdtem el a gyógyszert a 7 nap kihagyás után.

Legjobb válasz: Én is ugyan ebben a cipõben járok. 2 havi menstruációm maradt ki, a teszt nem mutat ki semmit. Viszont én nem szedek gyógyszert. De te ne hagyd abba, elõbb várd meg mit mond az orvos. Már az a 2 két ide vagy oda. De ha abba hagyod a szedését nehogy még jobban felkavarodjon a hormonrendszered..

Én is ugyan ebben a cipõben járok. 2 havi menstruációm maradt ki, a teszt nem mutat ki semmit. Viszont én nem szedek gyógyszert. De te ne hagyd abba, elõbb várd meg mit mond az orvos. Már az a 2 két ide vagy oda. De ha abba hagyod a szedését nehogy még jobban felkavarodjon a hormonrendszered..
Hívd fel az orvosod és kérdezd meg tõle. Én felhívtam mikor kiderült, hogy aurás migrénem van és megkérdeztem, hogy most azonnal hagyjam abba a tabit vagy inkább vegyem be végig. Kb 3 napja kezdtem el azt a levelet, de azt mondta inkább szedjem végig ha tudom. Ha még ma fel tudod hívni az jó lenne, mert még csak egyet vettél be.

Ma kezdtem el a fogamzásgátló szedését, elronthattam?

Ma jött meg a menstruációm és ma kezdtem szedni a fogamzásgátlót és a vasárnapos feliratuval kezdtem(mivel vasánap van)de barátnőm aztmondta ,hogy azt mindig a hétfőivel kell kezdeni,elrontottam?

Legjobb válasz: Azzal kell kezdeni amelyik napon megjött. Nem rontottad el.

Azzal kell kezdeni amelyik napon megjött. Nem rontottad el.
Attól függ milyen fajta, mert van olyan ami egyszínû: annak egyforma a hormontartalma és mindegy melyikkel kezded. Viszont van olyan ami különbözõ színû, azoknak a más szín más hormontartalmat jelent. Ezeknél az elsõvel kell kezdeni, és a tabletta beállítja hogy mikor és milyen napon fog megjönni.
A kérdező hozzászólása: Corenelle fogamzásgátló, ugyanolyan színûek a tabletták benne
RTFM, abban benne van, ilyenkor általában egy hétig kiegészítõ védekezés kell.
A kérdező hozzászólása: És az nem probléma hogy így csak 20 tablettát veszek be nem pedig 21-et?
Nem.
A kérdező hozzászólása: Azt írja, hogy vegyen be egy újabb tablettát egy tartalék csomagból, amilyen hamar lehetséges. Akkor most vegyek be másikat vagy holnaptól szedjem tovább?
sztem holnaptól szedd tovább, és a köv levéltõl menjen a szex gumi nélkül.. egyébként a tabletta beszedése után mennyi órával hánytál?
A kérdező hozzászólása: rá 1 órára hánytam, tehát annyi idõ alatt biztos nem szívódott fel a gyógyszer

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!