Találatok a következő kifejezésre: Ma kezdtem 90 (11 db)

Ma kezdtem neki a 90 naposnak. Reggelire ettem egy narancsot és egy banánt. Délre főtt tojást kis sajtal és egy pohár tejjel. Estére ugyanez csak kevesebb, jól csinálom?

Legjobb válasz: Mindig ugyanazt egyél reggelire is, mint amit délben és este. Este 6 után, ha nem gond, ne egyél. De ha nem bírod ki, mindig ugyanazt egyél. Pl. ha reggel tojást eszel, akkor próbáld meg, hogy délben is azt eszel. De nem fontos, hogy tojás legyen. Fehérje napon ehetsz tojást, húst, sajtot, tejfölt. Gyümölcsöt csak gyümölcs napon egyél, amennyi beléd fér. Ha éppen gyümölcsöt reggelizel minden nap, nem olyan nagy baj, de ha fehérje nap van, akkor inkább egyél fehérjét, és ne gyümölcsöt. Ha letelik a 90

Nem! Nem csinalod jol! 90 napos dieta, egy nagy szar! Meg az osszes N ideig tarto dieta. Gondolj bele, 3 honapig jo kajat eszel, es lefogysz olyan sulyra ami passzol a korodhoz nemedhez magassagodhoz. 90 nap leteltevel, hogy lefogytal X kg-t, elkezded ujra enni az eddigi kajaidat, es fehizol megint... Barmit lehet enni amit megkivansz, csak nem tonnaszamra... ennyi. S.
Mindig ugyanazt egyél reggelire is, mint amit délben és este. Este 6 után, ha nem gond, ne egyél. De ha nem bírod ki, mindig ugyanazt egyél. Pl. ha reggel tojást eszel, akkor próbáld meg, hogy délben is azt eszel. De nem fontos, hogy tojás legyen. Fehérje napon ehetsz tojást, húst, sajtot, tejfölt. Gyümölcsöt csak gyümölcs napon egyél, amennyi beléd fér. Ha éppen gyümölcsöt reggelizel minden nap, nem olyan nagy baj, de ha fehérje nap van, akkor inkább egyél fehérjét, és ne gyümölcsöt. Ha letelik a 90
Tedd azt, amit jónak látsz. Már több válaszomban kifejtettem hol járj utána a 90 napos diéta lényegének. Ez egy fórum, tehát jogunk van a vélemény nyilvánításhoz, én azonban nem hiszek mindenkinek, szerintem fontos, hogy alaposan utána nézz ott, ahol ezt a legjobban tudják. Nekem mûködik, mert mindent betartok, amit kell. Ja! és nem éhezem egyáltalán, mint az általános fogyókúráknál más emberek.
A kérdező hozzászólása: egyik azt írja egyrk gyümölcsöt másik hogy ne..
Bocs. Az elõbb véletlenül elküldtem egy félbehagyott levelet, most folytatom. Tehát, ha letelik a 90 nap, akkor 90 napig reggelizz gyümölcsöt. A legbiztosabb, ha megnézet a Mindmegette. hu weboldalt, ott mindent megtalálsz, amit errõl a diétáról tudni kell.
A kérdező hozzászólása: de hát aúgy írja h reggelire mindgig gyümölcs. akkor mit reggelizzek?
Tavaly 70 napig csináltam a 90 napos diétát, 70 nap alatt 6 kg-ot fogytam. Szerintem ez jó eredmény, ahhoz képest, hogy nem csináltam végig. Most három hete csinálom (szeretném végig csinálni), és már 4 kg-ot fogytam. Mivel a szétválasztás a lényeg ennél a diétánál, így a javaslatom a következõ: A gyümölcsöt csak gyümölcsnapon egyed. Amennyi beléd fér, de csak ezen a napon. Fõtt tojást és sajtot csak fehérje napon egyél. Nézz utána a 90 napos diéta oldalon. Én soha nem keverem a napokat, mindig úgy csinálom, ahogy elõ van írva. Így érsz el látványos eredményt. Tornázni is kell mellette, de nem megerõltetõ gyakorlatokat. Ennek is utána tudsz nézni a honlapon. Amiért szét kell választani (egészségügyben dolgozom, utána kérdeztem az orvosoktól, de a honlap is alátámasztja): különféle ételek emésztésekor, különféle emésztõ enzimek keletkeznek a gyomorban. Ezért nem jó, ha gyümölcsöt eszel reggelire, estére fõtt tojást, sajtot és tejet iszol. A gyümölcsöt gyümölcs napon egyed, a tejet, sajtot, tojást, pedig fehérje napon. Remélem tudtam segíteni.
Figyelj, a diéta mûködik. Csak néhány jó tanács: - a gyümölcsöket ne keverd, vagyis vagy 2 banán, vagy 2 narancs. - ebédre egyél egy jó tányérnyit, és este annak a felényit... Tudod mit, ha bõvebben érdekel, küldj egy mail címet.
Istenem miért nem mész egy órát kocogni minden nap, e´s eszel egészse´gesebben.Töb zöldség gyümi, fehér hús.Napi 20 perc torna, és már szép is leszel.Ráada´sul fogyni fogsz pár napon belül, ami tartós lessz, nem úgy mint ez a buta sanyargatás.
pesze, jól csinálod. Szerintem délben ehetsz 4 tojást simán+ sajtot is, vacsira meg hármat. A lényeg, hogy ne egyél hozzá szénhidrátot. Ha éhesnek érzed magad, zöldséget bármikor ehetsz! És igyál sok folyadékot, olyat, amiben nincs cukor!
én nem vagyok ennek a diétának a híve, de szerintem ez korrekt, kicsit ehetnél többet is.
A kérdező hozzászólása: segítsetek kéérlek

Mi a véleményetek a 90 napod diétáról? Nehéz? és hasznos egy fogyókúra? Ma kezdtem bele de nagyon gondolkozom hogy abbahagyjam ma fehérje napom van és csak tojást ettem

ma kezdtem bele de nagyon gondolkozom hogy abbahagyjam-e?! vagy folytassam és ne adjam fel!!

Legjobb válasz: gyorsan hagyd abba és inkább olvass utána, hogy miért nem ajánlják...

gyorsan hagyd abba és inkább olvass utána, hogy miért nem ajánlják...
Fogytok tõle.3 hónap után abbahagyjátok, és visszaszedtek többet mint ami le ment.Felejtsétek el ezt a szar diétát.Nekem le ment 15 , és fél év alatt visszajött 25. Ne csináljátok, csak 3 hónapos, egyáltalán nem jó.Pillanatnyilag hatásos, és ösztönöz hogy folytasd, de hülyeség az egész.
Érdemes csinálni, elég hatékony.
Én január 1-tõl csinálom. Nekem hasznos, mert fogyok tõle. Ráadásul, hogy ennyire megválogatom, hogy mit egyek, így felhagytam a nasizásokkal is és kezdem észrevenni, hogy kevesebb adag kajával is jól lakom. Ha elfogadsz, egy tanácsot, akkor egy kicsit alakítsd át a diétát. Azt írod, hogy ma még csak tojást ettél. Nos, nekem úgy néz ki a fehérjenapom: reggeli 3 narancs, ebéd: sült csirke, természetesen kenyér nélkül. Vacsorára tej + tojás. Ebéd meg vacsora közt meg ettem egy kevés sajtot. Dolgozom és tanulok is, nem bírnám a koplalást :) A diéta lényege, hogy mivel egyfajta élelmiszert eszel, azt könnyebben emészti meg a szervezet. Víznapot még nem tartottam, azt majd egy lustulós hétvégére tervezem :) Ha kérdésed van, akkor írj nyugodtan privátot :)
Nekem is...:S 1 és fél hónap alatt ment le 15 kiló 54 kiló voltam... most 78...

Ma kezdtem a 90 napos diétámat! Ki tart még velem? ( fehérjenapon mit lehet enni ebéd és vacsi között?

166cm/68 10 kilótól kéne megszabadulnom nyárig. Fehérjenappal kezdtem. Eddig ettem 2 almát meg egy negyed darabka uborkát. Mivel középiskolás vagyok 3 órára fogok kb hazaérni, és nem tudom mit dobjak össze ebédre meg vacsorára. Valami tipp? Jah és fehérjenapon ehetek a két étkezés között krémtúrót? ( vaníliás változatot) vagy valami joghurtot? ( gyümölcsöset)?

Legjobb válasz: veled tartok akkor ma fehérje nap van ok holnap mi lesz bocsi de nem nagyon vagyok vele tisztában elmagyarázod ?

veled tartok akkor ma fehérje nap van ok holnap mi lesz bocsi de nem nagyon vagyok vele tisztában elmagyarázod ?
A kérdező hozzászólása: tessék ittvan : http://dieta-abc.hu/90_napos_etelek.php
Az almában és az uborkában hol a fehérje? A krémtúró meg a gyümölcsjoghurt "szuper" ötlet, tele van cukorral, vagyis szénhidráttal. Fehérja a húsban van.
Fehérje.


Ki kezdte ma a 90 naposat? Esetleg lenne kedve velem együtt csinálni? Pl. Msn-en vagy ilyesmi helyeken?

Legjobb válasz: Kedves Kérdezõ, válassz másik diétafajtát, mert ez az egyik lehetõ legrosszabb. Szétcseszi az izmaidat és felborítja a szervezeted és az emésztésed rendszerét és egyensúlyát. Ami súlyt veszítesz vele, az túlnyomórészt izomveszteség lesz, és csak minimális mértékben zsír. Csak akkor csináld ezt, ha az egészséged rovására akarsz fogyni. Vannak értelmes és hasznos, jó diéták is, de EZ NEM az. Sajna ez az igazság. (Pontozzatok le nullára, nem érdekel.)

Kedves Kérdezõ, válassz másik diétafajtát, mert ez az egyik lehetõ legrosszabb. Szétcseszi az izmaidat és felborítja a szervezeted és az emésztésed rendszerét és egyensúlyát. Ami súlyt veszítesz vele, az túlnyomórészt izomveszteség lesz, és csak minimális mértékben zsír. Csak akkor csináld ezt, ha az egészséged rovására akarsz fogyni. Vannak értelmes és hasznos, jó diéták is, de EZ NEM az. Sajna ez az igazság. (Pontozzatok le nullára, nem érdekel.)
szija én ma kezdtem és csinálhatjuk együtt én 16 éves lány vagyok
Elsõ válaszoló, mit ajánlasz? Én már a 64. napnál járok és egész hatásos... =)

Ma kezdtem a 90 naposat, legalább 20 kg-tól kell megszabadulnom. Javasolt a fehér kenyér illetve cukor teljes elhagyása? Kinek mennyire sikeres a fogyókúra? Sajna elég bizonytalan vagyok még.

Legjobb válasz: A fehér kenyér illetve a cukor elhagyása szinte kötelezõ. Nekem is kb. 20 kg súlyfeleslegem "van" volt. Szerencsére már 7 kg lement február 5-e óta, de én szinte teljesen elhagytam a kenyeret amennyire lehet a cukrot is. A reggeli kávét sem iszom cukorral, csak pici tejet rakok bele, persze akkor is, amikor ezt nem szabad, de igyekszem a délelõtti gyümölcsömet kb. 2 óra múlva megenni a kávé után.

A fehér kenyér illetve a cukor elhagyása szinte kötelezõ. Nekem is kb. 20 kg súlyfeleslegem "van" volt. Szerencsére már 7 kg lement február 5-e óta, de én szinte teljesen elhagytam a kenyeret amennyire lehet a cukrot is. A reggeli kávét sem iszom cukorral, csak pici tejet rakok bele, persze akkor is, amikor ezt nem szabad, de igyekszem a délelõtti gyümölcsömet kb. 2 óra múlva megenni a kávé után.
A kérdező hozzászólása: Köszi, jó érzés hogy sikerül , sikerülnie kell -:) További szép napot és sok- sok kitartást kívánok mindannyiunknak....
Ne hagyd el, míg nem tudod, és kínzásnak fogod fel. Éna mai napig eszek piritóst az engedélyezett napokon. Elõbb-utóbb a cukrot nem fogod kívánni, néha nekem szenvedés. Én szénhidrátnapon pogácsát eszem, de fehérjén lecsúszik az az egy db zsömle (amiben szinte semmi nincs, ennyit nyugodtan megehetsz). Eddig -9 kiló, 73-ról indulva és ez a 36. napom.
A kérdező hozzászólása: Köszi, igaz még nagyon az elején járok, de tudom hogy végig kell csinálnom... Ráadásul 1 hónapja nem dohányzom és hirtelen nagyon sokat híztam, véget kell vetni az állandó nasinak és az esti vacsoráknak!!!!Kitartás mindenkinek -:)
Kérdésedbe ravaszul belefoglaltad a választ. Igen, javasolt a fehér kenyér illetve cukor teljes elhagyása.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, ma van az elsõ gyümi napom , igaz még messze a nap vége, de a vártnál jobban megy -:) Talán azért , mert nagyon-nagyon akarom ??? És jelentem a cukrot és fehérkenyeret teljesen kiiktattam!!!!No nasi, édesség , sütik és jobban érzem magam -:) Várom a folytatást és a vasárnapot , hogy 1 hét után majd mérlegre álljak.....
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, túl vagyok az elsõ hónapon , jelentem a fehér kenyeret és a cukrot teljes mértékben elhagytam !!!! és - 8, 5 kg nál tartok -:) Messze még a cél, sok sikert mindenkinek !!!!
Szia!És most hogy állsz a fogyival mennyi ment le akkor és jött e vissza?

Ma kezdtem a 90 napos diétát (először életemben). Mindig u. a. a vacsora mint az ebéd, vagy variálhatom? A csokoládé és a torta felcserélhető sós süteményre?

Legjobb válasz: A vacsit és az ebédet természetesen variálhatod (de csak az adott napnak megfelelõen), és aki nem kívánja az édeset, nyugodtan ehet sósat is! Itt elég sok receptet megtalálsz hozzá: http://www.mindmegette.hu/index.php

A vacsit és az ebédet természetesen variálhatod (de csak az adott napnak megfelelõen), és aki nem kívánja az édeset, nyugodtan ehet sósat is! Itt elég sok receptet megtalálsz hozzá: http://www.mindmegette.hu/index.php
Szerintem 1dl vörösbor (nem minden nap) belefér. A kalóriatartalma magas az alkohol miatt, viszont vérképzõ hatású, egészséges. 90napos honlapon olvastam hogy meg lehet inni néha egy dl vörösbort.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. A párom kérdése, hogy egy pohár szárazvörös bor elfogadható-e a diéta során?
A vacsora ugyanaz mint az ebéd, csak kicsit kevesebb. A diétába (semmilyen diétába!!) nem fér bele az alkohol. Egyrészt mert nagy a kalóriatartalma, másrészt növeli az étvágyat!!

Ha egy hete kezdtem a 90 napos diétát és ma lett volna gyümölcsnapom de helyette csirkehúst ettem krumplival akkor az egész előző hetemet elszurtam?

Legjobb válasz: Kócsmáros gáborné öcsém hát ez kész XD A szervezet "átáll" (gondolom a sötét oldalra) és 90 nap után már lehet zabálni mint egy varacskos dizsnó, hiszen már nem fogad be és nem épít be több zsírt! Azt hiszem, nekem is el kell kezdenem ezt a "kezelést"! :D

Kócsmáros gáborné öcsém hát ez kész XD A szervezet "átáll" (gondolom a sötét oldalra) és 90 nap után már lehet zabálni mint egy varacskos dizsnó, hiszen már nem fogad be és nem épít be több zsírt! Azt hiszem, nekem is el kell kezdenem ezt a "kezelést"! :D
az elõzõ válasz hûlyeség mert ha letelt a 90 nap akkor a szervezet teljesen átáll és nem fogsz vissza hízni akár hogyan folytatod vagyis ehetel ugyan úgy mint a diéta elõtt mert nem fogoltudni sokat enni mert a kis menyiséget szoktad meg és gyorsabb lessz az anyag cseréd a másik ne cseréld fel a napokat mert akkor nem fogyol le és a szervezet nem tud átállni amúgy ha csak egészséges táplálkozással fogyol nem kúrával akkor soha nem ehetsz egy jót mert míg élsz csak fogyózol ezért jó 90 napot rá szánni és soha nem kell agódni hogy vissza szeded én csinálom 1 hete szigorúan betartom és már 2, 5 kg már le adtam
látod ezért nem kéne 90 napost csinálni, olyan fogyókúra kell amit egy életen át csinálni tudsz! tehát nem tudsz egész életedben se 90 napos, se atkins, se norbi szerint enni.
Már az is sokat számit ha minden nap ugyan akkor eszel pl reggeli 8 óra ebéd 12 óra vacsora 18 óra mindig és garantálom hogy fogyni fogsz nem sokat de olyan 2-3 kg bíztosan !
A rendszergazdát megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem!
nem eszem csirke húst krumplival te szerencsét len és ha nem használok vesszõt mi közöd hozzá te nem tudsz olvasni mert csak vesszõvel és ponttal tudod el olvasni ilyen barmot és nem vagyok tudatlan rendszergazda vagyok és talán többet tudok mint te ja és nem vagyok kíváncsi a válaszodra.
ez a 90napos [email protected] vér idióta balek barmoknak van kitalálva! felejtsétek már el!!!!
nem használtál vesszõt, így se eleje, se vége a mondatodnak. nyilván ha lenne értelme a kérdésednek, akkor értelmes válaszokat kapnál...szerencsétlen! szerinted azzal, hogy csirkehúst ettél krumplival, elrontottál mindent? na vajon? nem rontottál el semmit! buta vagy, és tudatlan, hogy ennyire nem vagy tájékozott a saját fogyókúráddal kapcsolatban. ez a szerény véleményem, ha nem tetszik, le lehet pontozni! de azért lehetne annyi eszed, hogy nem kérdezel ilyen bõdületes baromságokat.
aki írt a válaszomra az kapja be!!!!!! mert bisztos hogy neked nem kellett azzal törõdni hogy le fogyjon amúgy a 90 napos diéta a legjobb annak aki nagyon hízékony mert nem engedi hogy vissza hízzon ja persze ezt te nem érted te nem voltál ilyen gondba csak te azt hiszed hogy a saláta és a gyümölcs megold minden problémát te szerinted kösz de nem akarok egész életemben fogyózni ja és nem azt mondtam hogy utána sokat egyen hanem ha egy baráti vacsorára meg van híva akkor bátran ehet nem kell tartani hogy vissza szedi amit le adott ja de persze te ezt nem érted és úgy beszélek vagy írok ahogy akarok mi közöd van hozzá törõdj a magad dolgával amúgy sem neked adtam választ mit pattogsz.
A fogol, ehetel, lessz és hasonló nyelvi leleményekrõl már nem is beszélve :D
Ha csak 3kg fölösleg van rajtad, felesleges a 90 napos diétát csinálnod. Egy kicsit figyelj oda az étkezésedre, hagyd ki a rizst, krumplit, tésztaféléket, édességet. Egyél sok zöldséget és gyümölcsöt, minden nap tornázz minimum 20 percet és meglátod hamarosan meg lesz az eredménye. Ha elérted a kívánt súlyt, óvatosan visszavezetheted az étrendedbe a "tiltott" ételeket. Kitartást!
az nem sok szerintem ha úgy csinálod ahogy én olyan 2-3hét alatt lemegy amúgy nekem 20kg felesleget kell le adni és szerintem sikerülni fog ha így haladok nem fogod meg bánni neked egy hónap elég és többet nem hizod vissza. SOK SIKERT!!!!!!
A kérdező hozzászólása: 2 kommentálonak: dejó:) ügyes vagy. Azt elárulnád hogy hány kg vagy és hány cm? Mert nekem kb 3kg kéne leadnom mert egyáltalán nincs rajtam több felesleg de úgy hallotam hogy akin kevesebb van annak több ideig tart lefogynia. ez igaz?? ha igen szerinted mennyi idõ alatt tudom lefogyni ezta 3 kg ha rendesen csinálom?
Már el nézést kérek, de nem én voltam a hibás.A "rendszergazda" én csak egy tanácsot adtam, és belém kötött az az illetõ, persze hogy meg védem magam. Szerintem senki sem hagyná magát, és a az utolsó válaszolónak igaza van, ha így eszel az jó lesz.

Ma van 2 hete, hogy kezdtem a 90 napos diétát nem mértem le magam de nem veszem észre, hogy fogytam volna pedig szigorúan betartom mikor kezdek el fogyni?

Legjobb válasz: a diéta 90 nap után vált be sikeresen és ennyit is írt...mert utána minden visszajon, szerintem nem egészséges, mert mindenkinek másra van szüksége én pl.savasodom, nem bírja a szervezetem a csak gyümölcsöt, a szénhidrát nap meg nagyon hizlalt és lefárasztott én a helyedben mást választanék.

a diéta 90 nap után vált be sikeresen és ennyit is írt...mert utána minden visszajon, szerintem nem egészséges, mert mindenkinek másra van szüksége én pl.savasodom, nem bírja a szervezetem a csak gyümölcsöt, a szénhidrát nap meg nagyon hizlalt és lefárasztott én a helyedben mást választanék.

Nemrég kezdtem a 90 napost, ma keményítő napom van, de megettem 2 szelet rántott sajtot. Nagyon bezavartam vele, ugye? :/

Legjobb válasz: Igen,és gondolom még az elején vagy!Ha keményitö nap van akkor az van

Igen, és gondolom még az elején vagy!Ha keményitö nap van akkor az van
100%-ig egyet értek 17:53-al butaság bele kezdeni, és nem értem miért nem értik meg, de majd rá jönnek a maguk kárán!:S Ha kicsit ésszerûen át gondolnátok, rá jönnétek, hogy nem okés az egész!
A rengeteg nevet viselõ, legtöbbször semmilyen haszonnal nemjáró, hókusz-pókusz felesleges önsanyargatás! Legjobb módszer amit bátran ajánlok bárkinek: döntse el hány %-ot akar leadni a saját testsúlyából, annyi %-ot vegyen le a napi kaja mennyiségbõl! Három hónap alatt leadtam tíz kilót, ami plussz haszon, már nem is igénylem a több kaját! Egyetlen feltétel: megfelelõ önakarat!
A 90 napos diétának amúgy sincs semmi értelme. Csupa szénhidrátot viszel be és csak egy nap fehérjét, ami azt jelenti, hogy a fehérje szükségletedet az izmaidból fogja pótolni a szervezeted. Könnyebb leszel, de csak azért mert izomból fogysz. De nem folytatom, annyi helyen le írtuk már.
ha nem tartod be pontosan a dolgokat, akkor miért csinálod???így nem lesz semmi értelme, hogy csinálod, mert nem fog használni

Én most kezdtem a 90 napos diétát ma van a 4. napom és egy kicsit félek hogy nem fogom kibírni mert midig éhes vagyok. Mit tegyek?

Segítsetek tippekkel kinek mi a nasi a megadott napokon?

Legjobb válasz: Persze, hogy egy kicsit megijedtél, hiszen most tartasz a gyümöcsnapnál, ami senkinek sem egyszerû. A diéta nem arról szól, hogy degeszre esszük magunkat, és boldogan leheveredünk a TV elé. Bizony-bizony néha éhes az ember, de akkor mindig jusson eszedbe a cél, amit el szeretnél érni. Ehhez pedig áldozat kell. Ha valóban nagyon zavar a súlyod, akkor végig tudod csinálni. Sokat segíthet, ha nem egyedül csinálod a diétát. Vond be a családot, vagy pár barátnõt. Petranova

Persze, hogy egy kicsit megijedtél, hiszen most tartasz a gyümöcsnapnál, ami senkinek sem egyszerû. A diéta nem arról szól, hogy degeszre esszük magunkat, és boldogan leheveredünk a TV elé. Bizony-bizony néha éhes az ember, de akkor mindig jusson eszedbe a cél, amit el szeretnél érni. Ehhez pedig áldozat kell. Ha valóban nagyon zavar a súlyod, akkor végig tudod csinálni. Sokat segíthet, ha nem egyedül csinálod a diétát. Vond be a családot, vagy pár barátnõt. Petranova
Nasi? Reszemrol egy nagy pohar viz, az minden nap belefer... Es ez most nem vicc. Sajnos ez a dieta sem csupa moka es kacagas, akaraterore is szukseg van, mert ilyen, hogy megengedett nasi nem igazan van. Meg az is megoldas nalam, hogy probalom a napi mozgast, tornat az ehesebb idoszakokban beiktatni, mert az elvonja a nassolasi vagyrol a figyelmemet. Kitartas es gondolj arra, hogy miert is kezdtel el dietazni.
Ha épp két fõétkezés között félúton tör rád az éhezés, akkor elfelezheted az adagodat, és elõbb megeheted a felét. Lassan egyél, jól rágj meg mindent, az megtölt. Gyümölcsnapon szabad egy marék magot is elrágcsálni, fehérjenapon ehetsz sajtot, keményítõnapon meg krumplit ami megtölt. Nem tudom milyen hamar vágtál bele de én hagytam egy 15-20 nap lelki felkészülést a diéta elkezdése elõtt. Már évek óta csak gyümölcsöt eszek reggelire, szóval ezzel szerencsére nem volt bajom. A gyümölcsnap nagyon jó dolog, ha egyszer hozzászoksz a gyümölcsökhöz.
Szia! Tudod, minden kezdet nehéz!Én is nagyon szenvedtem az 1.héten(jan.1.óta csinálom), de utána, ahogyan hozzászokott a szervezetem az új étrendhez, egyre könnyebb volt!Azért így is van olyan nap, amikor amúgy is tele van a hócipõm és még ráadásul diétáznom is kell, de akkor eszembe jut az a 7kg, amit jan.1óta leadtam és újra erõre kapok!Úgyhogy tiszta szívembõl kívánok Neked erõt és kitartást a diétához! Ja, és én is turmixot szoktam inni, az jól megtelít!:) Sok sikert!
A gyümölcsnapon szoktam turmixot csinálni kb. 6 féle gyümölcsbõl és 100%-os gyümölcslével hígítom. Nekem bevált ettõl nem érzem magam éhesnek. Ezt eszek naponta 2* ebédre sült gyümölcsöt eszek (banán, alma, ananáxz és narancs) és ha éhesnek érzem magam még eszek gyümölcsalátát is. A többi napokon nem nasizom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!