Találatok a következő kifejezésre: Ma kezdtem 39 (3 db)

Ma kezdtem a 39. hetet! Ártok azzal a babának ha kicsit több házimunkát végzek mint az utóbbi időben? Be indulhat a szülés ettől? A hasam elég erősen keményedik.

Méhszájam két hete volt 2220.

Legjobb válasz: Szerintem már ne fáraszd magad,tartogasd az erõd a babának.Nem hiszem,hogy gond lenne,max hulla fáradt leszel ha beindul a szülés.Én is most kezdtem,keményedek stb...már pihengetek,mert ha beindul,maximális erõvel akarok ott lenni. 39 h

Szerintem már ne fáraszd magad, tartogasd az erõd a babának.Nem hiszem, hogy gond lenne, max hulla fáradt leszel ha beindul a szülés.Én is most kezdtem, keményedek stb...már pihengetek, mert ha beindul, maximális erõvel akarok ott lenni. 39 h
Szia! Én 37 hetesen éppen erkélyt takarítottam, amikor elfolyt a vizem. Pihenj, ne erõlköjd, élvezd ki a magányt, hogy utána ezerrel babázhass!

Lehet lassan szülök? Néha belecsíp/beleszúr a farcsomtomba. Ezt ma kezdtem csak érezni, eddig csak keményedtem menzis érzéssel.1 ujjnyira vagyok nyitva.39+6 hkm

Legjobb válasz: nem tudom, de tény, h te már bmelyik pillanatban szülhetsz :) könnyû szülést és sok boldogságot kívánok!

nem tudom, de tény, h te már bmelyik pillanatban szülhetsz :) könnyû szülést és sok boldogságot kívánok!
Gratulálok! Minden jót!:) 2. voltam.
Gratulálok! Jó babázást!
A kérdező hozzászólása: 14:00-kor megszületett a pici fiunk!
2. vagyok. Akkor ezek szerint nálad is így kezdõdött...:) Drukk! Várom a híreket.
Jajj de jó neked!!! :) ) Könnyû szülést!!
A kérdező hozzászólása: Szülõszoba, 2 perces fájások.
Sajnos nem lehet ebbõl megmondani! Van amikor hirtelen begyorsulnak a dolgok, és olyan is van, hogy lelssúl a vajúdás. Arra gondolj, hogy lassú vagy gyors, de belátható idõn belül a kezedben lesz a gyereked!
Nekem így kezdõdött. A menzis érzés egyre erõsebb lett, majd rendszeressé vált, 30-20 percenként. A derekam fájt, és egyre szabályosabb fájásaim lettek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

Ma kezdtem a 39. hetet. Tegnap voltam dokinál és azt mondta, hogy kezd kinyílni a méhszáj kb. fél újnyira van nyitva. Ez azt jelenti, hogy lehet ráhúzok egy pár napot a kiírt időtől?

Mert van aki ilyenkor már 2 újnyira van nyitva. Vagy ez nem jelent semmit. Május 2.-ára vagyok kiírva. De már úgy szertném a karjaimban tartani de attól félek,hogy nem lesz meg el?bb egy nappal sem.

Legjobb válasz: A kiirt idõben nagyon kevés baba születik,megértem,hogy türelmetlen vagy,de az is lehet,hogy beindulnak a fájások és jön a gyerek ...Szép szülést!

A kiirt idõben nagyon kevés baba születik, megértem, hogy türelmetlen vagy, de az is lehet, hogy beindulnak a fájások és jön a gyerek ...Szép szülést!
Szia!Én is 39 hetes vagyok, és ugyanebben a cipõben járok.Én 1 ujjnyira vagyok nyitva, de az nst-m a héten nem mutatott fájást.Én is babázni akarok már!! Búsuljunk együtt!! :) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válszokat! Ezek az utolsó napok a legrosszabbak! Olyan nehezen telnek!
igen, lehet elöbb jön, de lehet még vár. A barátnöm a 30. héten nyitva volt de csak 39. hétre szült. én 4 nappal a kiirt dátumom elött. sok sikert


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!