Találatok a következő kifejezésre: Ma kezdem kúrát. Jó (2 db)

Ma kezdem a kúrát. Jó ebéd a kockázott főtt tojás, salátába téve?

Lila káposzta, reszelt répa, fehér káposzta, paradicsom, uborka. Vagy ez már túl sok a szervezetnek?

Legjobb válasz: Szia!Serintem ezt jól kitaláltad,ez így nagyon jó lesz ebédre:jó étvágyat!

Szia!Serintem ezt jól kitaláltad, ez így nagyon jó lesz ebédre:jó étvágyat!

Clostyval kinek sikerült a baba? Olyan jó lenne egy pár pozítiv történetet olvasni! Ez a 2. clostys hónapom, de ma megjött. Péntektől kezdem a 3. kúrát.

Legjobb válasz: Elsõ baba 4 év várakozás után, 3x3 hónap sikertelen Closty-s kezelés után 2 hónappal spontán fogant. Második babám az elsõ Closty-s hónapban. Ne keseredj el, lehet hogy a következõ hónapban sikerül. Drukkolok!

Elsõ baba 4 év várakozás után, 3x3 hónap sikertelen Closty-s kezelés után 2 hónappal spontán fogant. Második babám az elsõ Closty-s hónapban. Ne keseredj el, lehet hogy a következõ hónapban sikerül. Drukkolok!
Én az elmúlt két évben háromszor kaptam, mindegyik alkalommal sikerült is. Sajnos kétszer elvetéltem más probléma miatt, de most már 10 hetes vagyok és remélem, hogy minden rendben lesz.
Nekünk a harmadik Clostys hónapban sikerült! :) Most vagyok 28hetes! :) Próbálj meg nem rágódni rajta, az elsõ 2 hónapot végig hõmérõztem, meg számolgattam, a harmadik hónapban emelték a Closty adagomat és nagyon rosszul voltam tõle! Azt mondtam engem már nem érdekel, többet nem szedem be, ha most nem jön össze és nem is foglalkoztam a témával! Na akkor sikerült! :)
Sziasztok . Nekem most volt az elso Closty-s honapom . Mara nem varom . Nem nem merek semmiben remenykedni . Kaptam tuszorepeszto szurit es duphastont is melle . 3 db. szep nagy tuszom lett . Majd kiderul... most eppen gorcsolok, ugy hogy nem hiszem sikerult, de remenykedjunk egyutt . Egyebkent 1, 5 eve probalkozunk, sajnos a teljes pajzsmirigyemet kivettek es lehet az is bekavar, habar az eredmenyeim jok . En is szeretnek pozitiv tapasztalatokat olvasni, mert sokszor nagyon nehezen viselem , azt hogy meg nincs baba . udv.
Én is az elsõ Closty + Duphaston hónapban vagyok (pár napon belül nemvárom), jól esik pozitív történeteket hallani. Kedves kérdezõ, neked nem írtak fel Duphastont vagy hasonlót? A Closty a peteérést/tüszõrepedést segíti, de utána a beágyazódást is szokták segíteni valamivel.
1.re :)
Nekem a 3. clostis hónapban sikerült. Doki azt mondta, utolsó próbálkozás, utána irány a meddõségi. :) Most épp alszik a lányom. Próbálj meg mindent kizárni, ne ez határozza meg a mindennapjaidat és sikerülni fog. Nekem is 1 év próbálkozás után sikerült! Kitartás!
Szia! Én az elsõ clostys hónapban lettem babás. Most lassan 10 hetes vagyok. ne add fel, ha nem pajzsmirigy probléma áll a háttérben, jók az esélyek arra, hogy sikerüljön. Kitartást, mielöbbi babásodást kivánok!
Szia én a 3. clostis hónapban estem teherbe elõtte másfél évig próbálkoztunk. 22 hetes kismama:)
Szia én május 30-ra vagyok kiírva és elsõ clostys hónapban babás lettem, ne add fel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat.Kedves 2.válaszoló!Nagyon sajnálom hogy elment a babád!
második clostis honapban már sikerult de sajno 6 hetesen elvetéltem:(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!Amióta kiírtam a kérdést már megjött 20 napra.Visszatérõ gyulladásaim vannak.Ma megyek ismét dokihoz.Nem tudom felírja-e még a clostyt?Az 1. clostys hónapban petefészekgyulladásom volt, akkor nem próbálkozhatunk.2.hónapban nem jött össze.A 3.clostys hónapban pedig felfáztam, antibiotikumot kaptam és nem lehetett próbálkoznunk.Pedig mind a 3 ciklusban szépen hatott a closty.Lettek domináns tüszõim.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!