Találatok a következő kifejezésre: Ma kellett megjonnie. Korai volt a (9 db)

Ma kellett volna megjonnie. Korai volt a tesztelés?

Megint csináltam egy tesztet, mert berendelt a dokim es ? kérte, hogy csináljam meg. Reggel 36.9 volt meg mindig a hom. Huvelyi ultrahanggal is megvizsgáltak egy korábbi m?tét miatt, de semmit nem lehetett látni. Ezek utan pedig már darabos volt a folyásom. Lemondhatok a babáról? Lehetek gombás, ha nem viszketek? Reggel még krémes állaga volt, szag nélkül. Az ultrahang után meg már darabossá vált. A dokim szerint gombas vagyok. Szerintetek? Ma már ki kellett volna mutatnia a terhességet? Tudom, hogy minden második kérdés ez és hogy mindenki másképp reagál... Légyszi segítsetek! Köszonom.

Legjobb válasz: megkérdezhetem hogy hogy hivják a dokid? és hollakik? mert én is szeretnék már elmenni valakihez?

megkérdezhetem hogy hogy hivják a dokid? és hollakik? mert én is szeretnék már elmenni valakihez?
5öt napos terheséget ki mutatt a teszt
Az utolsó válaszadótól kérdem, hogy ezt komolyan gondolta? Kb. peteérés után 12. naptól mutathatja ki a teszt. Elõfordul, pl ikerterhesség esetén, hogy elõbb is.
Lehet, hogy alacsony még a hcg szinted. Várj 2-3 napot és ha addig sem jön meg tesztelj.
Jó esély van rá, hogy babás legyél, de várnod kell türelmesen. Egy hét múlva tesztelj újra!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Egy hét múlva már megyek a dokihoz. Elvileg már akár láthat is valamit, ha valóban babóca van a dologban, nem?

Én úgy gondolom, hogy kedd körül kellett volna megjönnie(a peteérésem 15.-én volt a ciklusaim 30-33 naposak), a ciklus.hu viszont mára jelölte be. Az alábbi a menzesz előszele?

Nem jött még meg, de igazából a has- és derékfájáson kívül nincs tünetem. A folyásom átlátszó tojásfehérjés, a mellfeszülés elmúlt. Vettem tesztet, úgy gondolom, ha reggel nem jön meg, tesztelek.

Legjobb válasz: Ha 15-én volt a peteérésed, akkor 29-30-án kellene megjönnie, így már 2 napja késik, most már tesztelhetsz:) majd írd meg az eredményt!

Ha 15-én volt a peteérésed, akkor 29-30-án kellene megjönnie, így már 2 napja késik, most már tesztelhetsz:) majd írd meg az eredményt!
Szerintem is tesztelj!!! Egyébként én is pont így vagyok, mint te és holnapra terveztem a tesztet! Szorítok neked is!
A kérdező hozzászólása: Szia Tegnapi Szurkoló! Hát szívbõl gratulálok!!!!! Remélem, következõ hónapban követlek én is! Vigyázz megatokra, sok boldogságot!
A kérdező hozzászólása: Kedves E.! Igazából ez volt a 2. hónap, hogy próbálkozunk. Úgyhogy talán még nem kell keseregnem.(azért kesergek ám, csak nyugtatgatom magam mindenféle pozitív gondolattal). Az ember úgy van vele, hogy ha bármibe belekezd, annak minél elõbb legyen gyümölcse...:) Ti mióta próbálkoztok?
Szia! Én vagyok a tegnapi szurkoló:) Az elõbb csináltam meg a második tesztet is, és mindkettõ pozitív! Sajnálom, hogy neked nem sikerült, majd jövõ hónapban!:) Sok sikert!
szia sajnálom!nekem múlt hónapban minden tünetem megvolt és megjött ne keseredj el mióta vártok a babára?E.
A kérdező hozzászólása: Jó reggelt! Sajnos negatív a teszt! Alighogy megcsináltam, máris elkezdett görcsölni a hasam, úgyhogy csak késett. Új hónap, újabb próbálkozások, új remény! Remélem, Te jobb hírrel jössz!!!
A kérdező hozzászólása: Rendben!
Akkor majd írd meg a fejleményeket!
A kérdező hozzászólása: Drukkolok én is Neked! Igazából nem is tudom, hogy van-e okom reménykedni! Már régóta olvasgatom ezt az oldalt. Mindenki szinte azt írja, hogy hányingere van, nagyon feszülnek a mellei, fehéres folyása van, stb... . Nekem ilyenek nincsenek, csak annyi, hogy MA még nem jött meg, meg has/derékfájás, mint mensi elõtt. Mindegy, majd holnap....
A kérdező hozzászólása: Persze, írok mindenképp! Köszi!
szia nekem már van két fiam az egyik 13 a másik 6 éves de szeretnénk még egy babót de azóta nem akar összejönni te még nagyon az elején vagy biztosan sikerül ne add fel majd ha gondolod írj privire puszi E.

Ma kellett volna megjonnie a havimnak de a hom 37 lehet baba? Az atlag hom 36, 5 korul van. A teszt negativ de az utolso egyuttlet 1 hete volt lehet meg korai volt

Legjobb válasz: Tesztelj egyet újra szombat reggel, mert kettõ naponta növekszik a HCG hormom. Akármi is lehet most, de drukk, hogy baba legyen!

Tesztelj egyet újra szombat reggel, mert kettõ naponta növekszik a HCG hormom. Akármi is lehet most, de drukk, hogy baba legyen!

29. én kellett volna megjönni, 20. a körül volt az ovulációm de még ma reggel is negatívat teszteltem és volt pár csepp vérzésem azóta semmi. Azért lehetséges hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Miért ne lehetnél babás. A pár csepp pecsetelo vérzés lehet attól is hogy késobb volt pé-d és kevés volt a luteáris szakasz. Tobb mint 1 hete késik tehát simán lehet baba a dologba ! Drukkolok !!!!

Miért ne lehetnél babás. A pár csepp pecsetelo vérzés lehet attól is hogy késobb volt pé-d és kevés volt a luteáris szakasz. Tobb mint 1 hete késik tehát simán lehet baba a dologba ! Drukkolok !!!!
Szia!Nekem pénteken volt már 1 hete, hogy meg kellett volna jönni de azótase semmi.A tesztem nekem is negatív.Én holnap újból tesztelek reggel.Sok sikert mindkettõnknek!

Ma kellett volna megjönnie, csináltam tesztet és negatív lett. Van még esély, vagy korai volt még megcsinálni a tesztet?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ne ess kétségbe, ez még korai lehet. Várj még 2-3 napot, és ha addig sem jött meg, akkor csinál majd egy másik tesztet. Én a Gabriel nevût ajánlom, szerintem az nagyon jó. Sok sikert! :-))

Szia! Szerintem ne ess kétségbe, ez még korai lehet. Várj még 2-3 napot, és ha addig sem jött meg, akkor csinál majd egy másik tesztet. Én a Gabriel nevût ajánlom, szerintem az nagyon jó. Sok sikert! :-))
Hát...Ha még mindig nem jön meg.csinálj egy pár nap múlva.Reggeli elsõ vizeletbõl.Sokan mondják hogy nem muszáj a reggelibõl, de az orvosok is azt tanácsolják, mivel akkor mutatja ki legjobban a HCG hormont.Sok sikert!
Szia! Én azt mondom egy hetet nyugodtan várhatsz, és tesztelj utána, hogy boztosan jó legyen.Ne idegeskedj ezen, csak nyugodtan.Bár mondani könnyû.Szorítok!
Igen, mindkét verzió lehetséges.
A kérdező hozzászólása: Kérlek minél többen válaszoljatok!!
Nekem ilyenkor mindig az idegeskedés miatt, késõbb jön meg. De szurkolok, hogy terhes legyél!

Mitől lehet ez? Múlt hónapban volt egy nagyon korai spontán vetélésem, tegnap kellett volna megjönnie. A hőm 37, 1 volt tegnap és ma is. Melleim nem fájnak. Hangulatom viszont nagyon ingadozó.

Tesztelni nem akarok, mert ha a múlthónapban nem tesztelek olyan korán akkor észre sem vettem volna talán a terhességet és akkor nem esik olyan rosszul az elvesztése.

Legjobb válasz: A hcg már rég kiürült a vérzés indulása után már egy héttel negatív volt a béta hcg véremben, úgyhogy amiatt nem lehet. Mondom nagyon fiatal terhesség szakadt meg.

A kérdező hozzászólása: A hcg már rég kiürült a vérzés indulása után már egy héttel negatív volt a béta hcg véremben, úgyhogy amiatt nem lehet. Mondom nagyon fiatal terhesség szakadt meg.
Értem, akkor remélem gratulálhatok a terhességedhez! :)
Ilyenkor elõfordul, hogy még nem ürül ki teljesen a hcg.
Szia! Hát, ha a hõd nem esett le, akkor tuti a terhesség, gratulálok!!Azért a helyedben megkockáztatnék 1 tesztet a hétvégén!Ha nem jött meg, akkor tuti + lesz!!! Sok sikert!!
Lehet ismét terhesség!Nekem is volt 2 hónapja, de nekem a köv. mensim jött rendesen.Mem kellet orvosi beavatkozás, de az orvosom azt mondta hagyjunk ki 2 hónapot, hogy erõsödjön kicsit a szervezetem.Na mi múlt hóban is próbálkoztunk, azt mondják egy terhesség után könnyebb teherbe esni, mert a szervezet még emlékszik rá.Na az enyém nem emlékszik, megjött rendesen.Pedig kétnaponta eggyüttvoltunk!Legyen szerencséd és legyél ismét babás!Tesztelj inkább, ne idegeskedj, ha az vagy nem törvényszerû, hogy úgy járj mint a múlthónapban!Legalább megtudod, hogy mi van!
Remélem gratulálhatunk!!!!!????

Két hete szeretkeztünk a feleségemmel gumi nélkül, és ma (szerdán) kellett volna megjönnie neki. Elég stresszes volt mostanában iskolakezdés miatt. Lehetséges, hogy terhes? Hogyan lehet ilyen korán ezt észrevenni?

Ilyen korán tablettával el lehet vetetni? Mennyit késhet max. A menstruáció?

Legjobb válasz: Te gumival szeretkezel a felesegeddel? Miert vetted el ha nem akarsz vele csaladot alapitani? Erdekböl?

Te gumival szeretkezel a felesegeddel? Miert vetted el ha nem akarsz vele csaladot alapitani? Erdekböl?
1. Fél nap késés után szerintem még nem ezen kellene aggódni 2. Lehetséges hogy terhes... 3. Stressz miatt is eltolódhat a menstruáció 4. Terhességi tesztel lehet észreveni 5. Nem lehet tablettával elvetetni... azt 72 órán belül kellett volna alkalmazni 6. Nincs olyan hogy max késés (barátnõmnek volt olyan hogy 2 hónapig kimaradt mivel rendszertelen neki)
Az elõzõ hozzászólónak üzenem hogy nem kéne így válaszolni. Mi az hogy érdekbõl??? Biztosan akarnak majd gyereket, de te nem tudhatod hogy milyen helyzetben vannak (anyagilag, munka...stb). Mint sok más házaspárnál lehet náluk is vannak olyan gondok amik mellett most egy gyereket nem tudnak bevállalni. Kedves kérdezõ Úr! Elképzelhetõ hogy terhes, mivel ha 2 hete voltatok együtt védekezés nélkül akkor valószínûleg a peteérés ideje volt...így van rá esély. De van aki minden nap együtt van és mégsem jön össze a baba. A peteérés idején egy együttlénél 30% esély van (a nagykönyv szerint) arra hogy megfoganjon a baba. Ha késik neki, akkor vegyetek egy terhességi tesztet és akár a hétvégén csinálja meg. Reméljük a legjobbakat!
Kedves második válaszoló! Igaza van az elõttem szólónak, nem kéne így válaszolni. De ha figyelmesebben elolvasod az Úr kérdését, benne van, hogy a feleség az iskolakezdés miatt volt stresszes, szóval valószinû, hogy van ott már gyerek. És ha nem akarnak többet akkor az szívük joga. Amúgy mi is használtunk gumit a férjemmel amikor még nem szerettünk volna babát, na és??? Kedves kérdezõ úr! Szerintem vegyen a nejed egy terhességi tesztet, utána kevesebb lesz az idegeskedés!
Szerintem is mindenképpen tesztet kellene venni, abból azonnal kiderül mi a helyzet, akár megjön a menstruáció, akár nem! (elõfordulhat menstruáció szerû vérzés a terhesség elején is!) Ha mégis terhes és nem tudják megtartani a babát, érdemes azonnal orvoshoz fordulni. Minél elõbb túl vannak a dolgon annál jobb. Egy nap késés nem a világ, mi a férjemmel 7 hónapig szeretkeztünk gumi nélkül mire összejött a babó, pedig mindketten egészségesek, fiatalok vagyunk! Sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem írni, hogy "idõ elõtt" kihúztam, mielõtt még lementem volna. Köszönöm az eddigi válaszokat. Esetleg a nõ viselkedésébõl rá lehet jönni, hogy terhes-e? Mert pl. hétvégétõl megvan a szokásos 'hisztije' mint menses elõtt.
Hát a hiszti sok mindentõl lehet. Lehet menzi miatt is és a hormonok miatt is! Ez kétesélyes. Én mindkettõnél hisztis voltam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!