Találatok a következő kifejezésre: Ma kellett megjonnie. Korai (15 db)

Soha nem szokott fájni a hasam alja, és a köldököm körül. Szóval nem szoktam menzesz előtt görcsölni. Csak a menzesz 2. napján. Ma pedig délelőtt óta fáj. Ma kellett volna megjönnie, de semmi. Ez mit jelenthet? Baba?

Legjobb válasz: Elképzelhetõ. De még nagyon korai így kijelenteni. Várj még 5-6 napot, s ha addig se semmi, irány a gyógyszertár vagy a drogéria! Addig fölösleges, mert lehet, hogy tévesen negatív eredményt fog mutatni. Mint nekem is anno. Kétszer is..

Elképzelhetõ. De még nagyon korai így kijelenteni. Várj még 5-6 napot, s ha addig se semmi, irány a gyógyszertár vagy a drogéria! Addig fölösleges, mert lehet, hogy tévesen negatív eredményt fog mutatni. Mint nekem is anno. Kétszer is..

Ma kellett volna megjonnie a havimnak de a hom 37 lehet baba? Az atlag hom 36, 5 korul van. A teszt negativ de az utolso egyuttlet 1 hete volt lehet meg korai volt

Legjobb válasz: Tesztelj egyet újra szombat reggel, mert kettõ naponta növekszik a HCG hormom. Akármi is lehet most, de drukk, hogy baba legyen!

Tesztelj egyet újra szombat reggel, mert kettõ naponta növekszik a HCG hormom. Akármi is lehet most, de drukk, hogy baba legyen!

Ma kellett volna megjönnie, csináltam tesztet és negatív lett. Van még esély, vagy korai volt még megcsinálni a tesztet?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ne ess kétségbe, ez még korai lehet. Várj még 2-3 napot, és ha addig sem jött meg, akkor csinál majd egy másik tesztet. Én a Gabriel nevût ajánlom, szerintem az nagyon jó. Sok sikert! :-))

Szia! Szerintem ne ess kétségbe, ez még korai lehet. Várj még 2-3 napot, és ha addig sem jött meg, akkor csinál majd egy másik tesztet. Én a Gabriel nevût ajánlom, szerintem az nagyon jó. Sok sikert! :-))
Hát...Ha még mindig nem jön meg.csinálj egy pár nap múlva.Reggeli elsõ vizeletbõl.Sokan mondják hogy nem muszáj a reggelibõl, de az orvosok is azt tanácsolják, mivel akkor mutatja ki legjobban a HCG hormont.Sok sikert!
Szia! Én azt mondom egy hetet nyugodtan várhatsz, és tesztelj utána, hogy boztosan jó legyen.Ne idegeskedj ezen, csak nyugodtan.Bár mondani könnyû.Szorítok!
Igen, jelenthet. Szerintem már a teszt kimutatná halványan.
én is pont így vagyok mint te. Ha holnap sem jön meg akkor hétfõn tesztelek:)
Simán! Tesztelj és írd meg, hogy gratulálhatunk-e!
Azért ne éld bele magad! Nehogy utána csalódnod kelljen. Nekem is 2 héttel a mensi elött fájtak a melleim, pedig nem is szokott ilyen korán, aztán mégse lett semmi. Azért szoritok!!!!
A kérdező hozzászólása: Nem merek még tesztelni... pár nap múlva. Párszor már csalódtam :-( Csak sosem volt még ilyen, hogy egy icipici folyás mensi napján, aztán semmi.

Ma kellett volna megjonnie. Korai volt a tesztelés?

Megint csináltam egy tesztet, mert berendelt a dokim es ? kérte, hogy csináljam meg. Reggel 36.9 volt meg mindig a hom. Huvelyi ultrahanggal is megvizsgáltak egy korábbi m?tét miatt, de semmit nem lehetett látni. Ezek utan pedig már darabos volt a folyásom. Lemondhatok a babáról? Lehetek gombás, ha nem viszketek? Reggel még krémes állaga volt, szag nélkül. Az ultrahang után meg már darabossá vált. A dokim szerint gombas vagyok. Szerintetek? Ma már ki kellett volna mutatnia a terhességet? Tudom, hogy minden második kérdés ez és hogy mindenki másképp reagál... Légyszi segítsetek! Köszonom.

Legjobb válasz: megkérdezhetem hogy hogy hivják a dokid? és hollakik? mert én is szeretnék már elmenni valakihez?

megkérdezhetem hogy hogy hivják a dokid? és hollakik? mert én is szeretnék már elmenni valakihez?
5öt napos terheséget ki mutatt a teszt
Az utolsó válaszadótól kérdem, hogy ezt komolyan gondolta? Kb. peteérés után 12. naptól mutathatja ki a teszt. Elõfordul, pl ikerterhesség esetén, hogy elõbb is.

Ma (nem) kellett volna megjönnie, de a tesztem negatív lett. Lehet, h még korán teszteltem. Más dolog miatt megyek ma nődokihoz. Ha babás vagyok, látni fogja?

Legjobb válasz: Szerintem még túl korai ahhoz, hogy lássa,szóval ha így lesz ne keseredj el.Mert a beágyazódás a 3. hét végére fejezõdik be,és én is akörül voltam, se hüvelyin, se hasin nem látott semmti,de viszont egy másik orvos tapintásra meg érezte hogy terhes vagyok.Ha továbbra sem jön meg egy hét múlva tesztelj szerintem.

Szerintem még túl korai ahhoz, hogy lássa, szóval ha így lesz ne keseredj el.Mert a beágyazódás a 3. hét végére fejezõdik be, és én is akörül voltam, se hüvelyin, se hasin nem látott semmti, de viszont egy másik orvos tapintásra meg érezte hogy terhes vagyok.Ha továbbra sem jön meg egy hét múlva tesztelj szerintem.
Ha a doki UH-ot is csinál, akkor már a felritkult területet tutira, és esetleg a petezsákot is látni fogja. A teszt attól függõen, hogy milyen érzékenységû már a korai szakaszban kimutatja a terhességet. A Hcg szint kétnaponta duplázódik, úgyhogy, ha a doki nem küldd el vérvételre, akkor szombat reggel feltétlenül csinálj még egyet. Ha az is neg. akkor kár reménykedni!
Az én dokim azt mondta hogy még nem lehet látni semmit, talán egy hét mulva.
Mindenképpen reggeli elsõ vizeletbõl tesztelj.

Én úgy gondolom, hogy kedd körül kellett volna megjönnie(a peteérésem 15.-én volt a ciklusaim 30-33 naposak), a ciklus.hu viszont mára jelölte be. Az alábbi a menzesz előszele?

Nem jött még meg, de igazából a has- és derékfájáson kívül nincs tünetem. A folyásom átlátszó tojásfehérjés, a mellfeszülés elmúlt. Vettem tesztet, úgy gondolom, ha reggel nem jön meg, tesztelek.

Legjobb válasz: Ha 15-én volt a peteérésed, akkor 29-30-án kellene megjönnie, így már 2 napja késik, most már tesztelhetsz:) majd írd meg az eredményt!

Ha 15-én volt a peteérésed, akkor 29-30-án kellene megjönnie, így már 2 napja késik, most már tesztelhetsz:) majd írd meg az eredményt!
Szerintem is tesztelj!!! Egyébként én is pont így vagyok, mint te és holnapra terveztem a tesztet! Szorítok neked is!
A kérdező hozzászólása: Szia Tegnapi Szurkoló! Hát szívbõl gratulálok!!!!! Remélem, következõ hónapban követlek én is! Vigyázz megatokra, sok boldogságot!
A kérdező hozzászólása: Kedves E.! Igazából ez volt a 2. hónap, hogy próbálkozunk. Úgyhogy talán még nem kell keseregnem.(azért kesergek ám, csak nyugtatgatom magam mindenféle pozitív gondolattal). Az ember úgy van vele, hogy ha bármibe belekezd, annak minél elõbb legyen gyümölcse...:) Ti mióta próbálkoztok?
Szia! Én vagyok a tegnapi szurkoló:) Az elõbb csináltam meg a második tesztet is, és mindkettõ pozitív! Sajnálom, hogy neked nem sikerült, majd jövõ hónapban!:) Sok sikert!
szia sajnálom!nekem múlt hónapban minden tünetem megvolt és megjött ne keseredj el mióta vártok a babára?E.
A kérdező hozzászólása: Jó reggelt! Sajnos negatív a teszt! Alighogy megcsináltam, máris elkezdett görcsölni a hasam, úgyhogy csak késett. Új hónap, újabb próbálkozások, új remény! Remélem, Te jobb hírrel jössz!!!
A kérdező hozzászólása: Rendben!
Akkor majd írd meg a fejleményeket!
A kérdező hozzászólása: Drukkolok én is Neked! Igazából nem is tudom, hogy van-e okom reménykedni! Már régóta olvasgatom ezt az oldalt. Mindenki szinte azt írja, hogy hányingere van, nagyon feszülnek a mellei, fehéres folyása van, stb... . Nekem ilyenek nincsenek, csak annyi, hogy MA még nem jött meg, meg has/derékfájás, mint mensi elõtt. Mindegy, majd holnap....
A kérdező hozzászólása: Persze, írok mindenképp! Köszi!
szia nekem már van két fiam az egyik 13 a másik 6 éves de szeretnénk még egy babót de azóta nem akar összejönni te még nagyon az elején vagy biztosan sikerül ne add fel majd ha gondolod írj privire puszi E.

Vasárnap kellett volna megjönnie, szomb-ra a hőm leesett 36, 5-re de másnap meg azóta visszament 36, 8és36, 9. Ma reggel csináltam tesztet, negatív lett. Az számít hogy éjjel 03:25-kor menten ki pisilni és 06:20 körül negatív lett a teszt?

Legjobb válasz: Szia.A hõd ha nem esik ke az jó.Nekem is e körül mozgott.Én az elmaradt mensi után csináltam tesztet délután és potítiv lett...Várj még 1-2napot és tesztelj újra. Minden jót,37hetes kismama

Szia.A hõd ha nem esik ke az jó.Nekem is e körül mozgott.Én az elmaradt mensi után csináltam tesztet délután és potítiv lett...Várj még 1-2napot és tesztelj újra. Minden jót, 37hetes kismama
szerintem nem számít, de azért csinálj még egyet holnap reggel. hátha.... sok sikert és majd írd meg mi lett. remélem Pozitív lesz már akkorra!!! 4 hónapos kisfiú anyukája
Igen, mindkét verzió lehetséges.
A kérdező hozzászólása: Kérlek minél többen válaszoljatok!!
Nekem ilyenkor mindig az idegeskedés miatt, késõbb jön meg. De szurkolok, hogy terhes legyél!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!