Találatok a következő kifejezésre: Ma kellett megjönnie. Már (55 db)

Lehetek terhes? 12-én kellett volna megjönnie, de megjött már tegnap. Bár nem rendesen, csak olyan barnás, és ma is olyan maradt, még betét sem kellett, csak tisztasági. Egyébként mindig pontosan 28 napra szokott megjönni.

Nem is volt semmi, ami menstruáció elõtt szokott lenni, mellfeszülés, nagyobb étvágy, nagyobb has. És menstruációs görcseim sincsenek.

Legjobb válasz: megjött, vagyis nem vagy terhes...

megjött, vagyis nem vagy terhes...
Ha más a vérzés mint a megszokott jó esély van rá!:) tesztelj
Azért tünetek szoktak lenni terhesség esetén is, olyanok, mint menstruáció elõtt.
Akár az is lehetsz, de nem feltétlenül.Nekem is volt már olyan, h a menzi barnázással indult, aztán két nap múlva jött rendesen.Szóval bármi lehet...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Még mindig semmi, csak kis barna :S
lehetsz terhes! a terhesség egyik elöjele a barnázás is lehet! tesztelj nyugodtan, mostmár mutatni fogja ha terhes vagy, sok szerencsét :)

Ha ma kellett volna megjönnie a megvonásos vérzésnek, és ma este csináltam terhességi tesztet, akkor az már valós eredményt mutat?

Ma kellett volna megjönnie a megvonásos vérzésemnek. 3 hónapja szedek yasminelle-t, eddig mindig 3. nap délután jött meg, ma viszont semmi. Csináltam egy tesztet is ma este, ami negatív lett.

Legjobb válasz: reggeli elsõ vizelet.... terhességi teszthez nem jár "betegtájékoztató"???? a fogamzásgátló se szent irás... lehet a 3. napon jött meg eddig de egy betegség vagy bármi akár az hogy késõbb vetted be az utolsó tabit változtatja.. nekem tabletta mellett (vasárnap veszem be az utolsót) péntek délelõtt szokott megjöni de volt már olyan hogy csütörtök este, vagy éppen szombat délután jött meg...

reggeli elsõ vizelet.... terhességi teszthez nem jár "betegtájékoztató"???? a fogamzásgátló se szent irás... lehet a 3. napon jött meg eddig de egy betegség vagy bármi akár az hogy késõbb vetted be az utolsó tabit változtatja.. nekem tabletta mellett (vasárnap veszem be az utolsót) péntek délelõtt szokott megjöni de volt már olyan hogy csütörtök este, vagy éppen szombat délután jött meg...
A kérdező hozzászólása: az volt a betegtájékoztatón, hogy nem csak reggeli vizeletbõl
NYUGI!!! Még a lelki állapotod is totál felboríthat mindent, és nem, erre az eredményre nem igazán támaszkodhatsz.

Ma teszteltem pozitivat, 4 hets vagyok de fáj a hasam mintha megakarna jönni. / ma kellett volna megjönnie, de nem jött és már pozitiv lett/ ugye a beágyazódás miatt fájhat?

Legjobb válasz: Ha a teszt kimutatta, akkor már beágyazódott. Görcsök elõfordulhatnak. Szerintem menj dokihoz, felír valamit. Valószínû magnéziumot is.

Ha a teszt kimutatta, akkor már beágyazódott. Görcsök elõfordulhatnak. Szerintem menj dokihoz, felír valamit. Valószínû magnéziumot is.
A kérdező hozzászólása: köszi, vettem magnézium pezsgõtablettát. mert a gyogyszert nem birom. remélem az is jó. majd kb 2 hét mulva mennék dokihoz.
4. hétre már beágyazódott, a görcs teljesen normális, ne aggódj! Gratula!!!!
Szia! ilyenkor ez a mindjárt megjön érzés teljesen normális! a szervezeted emlékszik, hogy most kéne megjönnie a havidnak és habár vérzés nem fog jönni, a görcs az megmaradt. Ez csak most van utoljára, többet emiatt nem fogsz görcsölni a késõbbiekben nyugi :) Próbálj pihengetni, hamarosan elmúlik ez az érzés és ne idegeskedj mert nem tesz jót. És igen, a beágyazódás már kb. 2 héttel ezelõtt megtörtént, úgy hogy nem amiatt van :) Gratulálok egyébként! és Boldog Babavárást!
A kérdező hozzászólása: köszönöm, csak azért aggódom mert két vetélésem már volt. ugy örülnénk ha sikerülne.
Nekem majdnem a 16. hétig volt olyan menszi elõtti érzésem, és ez normális dolog.Gratulálok!
13+2 hetes vagyok, eddig minden hónapban, mikor a nemvárt ideje volt éreztem kisebb-nagyobb görcsöket és a mindjárt megjön érzést! Ne aggódj! Gratulálok a babához!!! :)

Ma kellett volna megjönnie de nem volt meg szerencsére de már 2 napja görcsölök és halvány rózsaszines folyásom van de főleg a jobb oldalam fáj. Esténként hányingerem van és ma már nagyon fájt a derekam. Mennyi esélyem van babára?

Legjobb válasz: sztem nagy eselyed van:).tervezett volt..?:).sztem babo lesz,de még vàrj azért ne nagyon örülj...::)de remeljük valoban....ha igen jo babavàRàst!!!!!nekem 6 honapos a kisfiam:)puszo

sztem nagy eselyed van:) .tervezett volt..?:) .sztem babo lesz, de még vàrj azért ne nagyon örülj...::) de remeljük valoban....ha igen jo babavàRàst!!!!!nekem 6 honapos a kisfiam:) puszo
A rózsaszínes folyás nekem mindig mensit jelentett sajna.
A rózsaszín nálam is menzit vont maga után, sajnos :(((

1 hónapja hagytam abba a gyógyszer szedést (lindynette20), két tesztem is nagyon halvány pozitívat mutatott, elvileg ma kellett volna megjönnie, elképzelhető hogy mivel már nem szedem a gyógyszer így felborult a ciklusom és lehet nem is ma jön meg?

Vagy tényleg babás vagyok? Egyszer már hagytam abba 1 hónapra és akkor normálisan megjött! Nem bánnám ha most nem jönne meg

Legjobb válasz: Bazze! Ne ijesztgess! Most akarom abba hagyni én is.... Nem elég, hogy sok a mellékhatása - legalábbis nekem..., de még ez is...

Bazze! Ne ijesztgess! Most akarom abba hagyni én is.... Nem elég, hogy sok a mellékhatása - legalábbis nekem..., de még ez is...
Lehetséges, hogy "babás" vagy. Amúgy el kellett volna menjél a dokihoz, hogy õ mint mond a két halvány pozitív eredményre. Az elsõnél úgy is azt mondta volna, hogy bizonyos idõ után megint csinálj egyet. De a másodiknál már elküldött volna vérvételre. Az sokkal biztosabb.
Szia! Azért lett halvány pozitív, mert korán csináltad, azt írtad ma kellett volna megjönnie. 2 nap múlva ismételd meg a teszted, akkor már erõs pozitív lesz :) Lehetõleg 10-es tesztet használj :) Gratulálok :)

3. napja barnázgatok, megszűnt a puffadás, ez már menszi lesz? Ma kellett volna megjönnie.

Nagyon várjuk már a picurt!

Legjobb válasz: Ha a hõd fenn van, akkor nem biztos, hogy meg fog jönni. Nekem sajnos az elõzõ hónapban ugyan ez volt, de nekem sajnos meg is jött, hamarabb is mint kellett volna..

Ha a hõd fenn van, akkor nem biztos, hogy meg fog jönni. Nekem sajnos az elõzõ hónapban ugyan ez volt, de nekem sajnos meg is jött, hamarabb is mint kellett volna..
A kérdező hozzászólása: Ma 37, 3volt a hõm.
Na az csak jót jelenthet! Majd írd meg mi lett. (elõzõ voltam)
A kérdező hozzászólása: 37, 4-el keltem, de sztem meg fog jönni, mert most több a barna folyás! Görcsölgetek is.:((

Már egy hete barnázok. Ma kellett volna megjönnie De megint barna. A terhességi teszt ma reggel - lett. A hőm akkor miért van fenn? 36, 8.

Fájt a fejem is. Tegnap mondjuk volt egy kis piros vérzés is azt hittem megjön ma de nem. Azt hiszem a barátcserjét is abba kell hagynom mert nekem nem vált be. Csak barnázok t?le. A mellem egy kicsit megn?tt néha a mindjárt megjön érzés van de csak ez afránya barna. Holbap akartam menni hormon vizsg. Most mit csináljak?

Legjobb válasz: Nekem mindig csak a menzi második napján esik le a hõm

Nekem mindig csak a menzi második napján esik le a hõm

Ma kellett volna megjönnie, de semmi, igaz tünetei vannak, de már egy hete. Mitől lehet ez?

Nagyon ideges vagyok, hogy mi lehet a baj..:( az alhasam is egy picit fáj meg érzem is magamon egy kicsit a menses el?tti tüneteket.. remélem terhes nem lehetek, mert a gumi nem volt lyukas.. vagy a terhesség is szóba jöhet?:( jajj úgy félek;( esetleg a citromlé ésa citrusos gyümölcscök okozhatnak késést? KÉRLEK SEGITSETEK! nagyon meg köszönném!

Legjobb válasz: Szia! ELõsször is neaggódj, nem lesz semmi baj! Másodszor viszont ma okvetlen csinalj egy tesztet és meglátod az eredményt! Nem kell a teszttõl megijedni, csináld csak meg bátran! Leheth. csak megvagy fázva, de okozhatja az idegeskedés is, ami miatt késik!

Szia! ELõsször is neaggódj, nem lesz semmi baj! Másodszor viszont ma okvetlen csinalj egy tesztet és meglátod az eredményt! Nem kell a teszttõl megijedni, csináld csak meg bátran! Leheth. csak megvagy fázva, de okozhatja az idegeskedés is, ami miatt késik!
szia!ha kellõképp védekeztetek akkor nem lehet nagy baj!szerintem várj 2-3 napot és ha addig sem jön meg csinálj egy tesztet!sokmindentõl késhet.pl.stressztõl, betegségtõl stb
Igen, a citromlé eltolja a menzit!!!! Lehet attól késik és még sokminden mástól amit elõttem leírt a válaszadó! Ha volt gumi végig és nem szakadt ki nem lehetsz terhes. Ha csak késõbb vette fel a gumit és került elõváladék a hüvelyedbe és peteérésed volt akkor elõfordulhat a baba de még úgy is kicsi az esély. Így nyugi, bizti nem baba miatt késik. De ha megnyugtat, csinálj egy terhességi tesztet pár nap múlva. De mint írtam a citromlé nekem mindíg kitolta a menzit, volt hogy 1 héttel is. :)
SZia!Ne aggódj! NA meg 16.évesen nem is tuti még hogy mindig pontos!VAgy gyógyszert szedsz? A citromlé is okozhatja!
A kérdező hozzászólása: hát nem szedek gyógyszert és renszeresen jön meg.. kivéve most:( és köszi a válaszokat, aranyosak vagytok:)
Szia! Én egyszer csináltam egy citromlékúrát és 2 héttel eltolta a menzimet! Nyugi! Ha sokat ittál, nem csak 2 limonádét, tuti amiatt késik és persze azok miatt amiket még leírtak. Pláne hogy most is idegeskedsz! Ha volt gumi, nincs baba!!! Nyugi! :)
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a válaszokat:) habár kb 6oka van hoyg miért nem jöhetett meg idpben..:S de akkoris félek még minidg..
Lehetsz terhes, vegyél tesztet!
A teszt már kimutatja! Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Köszike, de sajnos megjött a 34.napon :-( Sose fájt még ennyit elõtte, azért furcsáltam. Köszönöm.

Ma kellett volna megjönnie, már nagyon régóta szeretnénk babát és eddig mindig pontosan jött meg! Szerintetek ez már jelent valamit? Tudom h minden 2. kérdés ugyan az de meg kell osztanom veletek.

Tudom h még csak a mai napról van szó, de olyan izgatott vagyok. Még tesztet se akartam csinálni a sok csalódás miatt , gondoltam még várok 1 kicsit?? Lehet h baba van a dologban, olyan jó lenne :))) Amúgy semmi extrát nem érzek csak nagyon érzékeny vagyok mostanában... :)

Legjobb válasz: juuuj sztem nagy esélyed van rá!! én is nagyon érzékeny voltam..de mi nem terveztük a babát..mivel már van két nagy(8,12) vettem tesztet mert furán éreztem magam..és tessék..:)

juuuj sztem nagy esélyed van rá!! én is nagyon érzékeny voltam..de mi nem terveztük a babát..mivel már van két nagy(8, 12) vettem tesztet mert furán éreztem magam..és tessék..:)
2-3 nap múlva csinálj egy tesztet! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Na mi a helyzet a nem várttal?
A kérdező hozzászólása: Nem parázok, csak rosszabb lenne! Szurkolok neked is és ne parázz az nem jó :)
4. vagyok, drukkolok Neked! Te nem parázol, hogy megjön?
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek, holnap csinálok egy tesztet :) )
Szurkolok Nektek kedves Kérdezõ és utolsó Válaszoló hogy baba legyen a dologban.
Bocsi az offért, de mintha csak én írtam volna :) Veled izgulok! Te érzel valamit? Én az égvilágon semmit. Nekem se késett még soha, ma reggel kellett volna megjönnie.
remélem sikerül.az érzékenység jó jel!!!:)
Én is kiváncsi vagyok. Kérdezõ, neked sikerült?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!