Találatok a következő kifejezésre: Ma kellett megjönnie de nem volt (40 db)

Ma kellett volna megjönnie de nem volt meg szerencsére de már 2 napja görcsölök és halvány rózsaszines folyásom van de főleg a jobb oldalam fáj. Esténként hányingerem van és ma már nagyon fájt a derekam. Mennyi esélyem van babára?

Legjobb válasz: sztem nagy eselyed van:).tervezett volt..?:).sztem babo lesz,de még vàrj azért ne nagyon örülj...::)de remeljük valoban....ha igen jo babavàRàst!!!!!nekem 6 honapos a kisfiam:)puszo

sztem nagy eselyed van:) .tervezett volt..?:) .sztem babo lesz, de még vàrj azért ne nagyon örülj...::) de remeljük valoban....ha igen jo babavàRàst!!!!!nekem 6 honapos a kisfiam:) puszo
A rózsaszínes folyás nekem mindig mensit jelentett sajna.
A rózsaszín nálam is menzit vont maga után, sajnos :(((

Ma kellett volna megjönnie, de nem jött, aminek nagyon örülök, a múlt héten barnáztam két napig, mérem a hőmet is de csak 36 fok volt (délután) lehetek még babás?

Legjobb válasz: nekem is ma kelett volna megjönni és nekem se jött meg, és remélem nem is fog.nem irod vannak e más tüneteid.a hõt azt reggel kell mérni, és ha visszaesik akkor sajna megfog jönni.a 36 elég alacsony.és azt se irtad mennyi volt elötte.nekem eléggé fáj a bal petefészkem,néha szúr.csak ritkán vannak olyan mindjárt meg jön érzéseim, a mellem fáj, és héhszájam nehezen elérhezõ, és szerintem kicsit balra is van mint szokott.mérd meg reggel a hõd, és ha 2 nap mulva se jön meg vegyél egy tesztet.remélem sikerülni fog.drukkolok.szia.

nekem is ma kelett volna megjönni és nekem se jött meg, és remélem nem is fog.nem irod vannak e más tüneteid.a hõt azt reggel kell mérni, és ha visszaesik akkor sajna megfog jönni.a 36 elég alacsony.és azt se irtad mennyi volt elötte.nekem eléggé fáj a bal petefészkem, néha szúr.csak ritkán vannak olyan mindjárt meg jön érzéseim, a mellem fáj, és héhszájam nehezen elérhezõ, és szerintem kicsit balra is van mint szokott.mérd meg reggel a hõd, és ha 2 nap mulva se jön meg vegyél egy tesztet.remélem sikerülni fog.drukkolok.szia.
A kérdező hozzászólása: minden egyéb tünetem megvan ahoz hogy babás legyek ez már a harmadik lenne folyton rosszul vagyok és nincs türelmem semmihez de azt hittem ogy csak képzelõdõm mármint ami a tüneteimet illeti.
A kérdező hozzászólása: nem volt sosem 36, 7nél nagyobb lehet a lázmérõ nem jó de mindig délután mértem
szerintem már ne méregesd a hõd.ha holnap nem jön meg ugyis csinálsz tesztet.drukkolok.ha sok tüneted van akkor van esély.
A kérdező hozzászólása: jaj nagyon boldog lennék és énis drukkolok minden babára váró csajszinak
A kérdező hozzászólása: ez a teszt dolog is érdekes mert a múlt héten csináltam és az negativ lett a második de az elõ talán nagyon nagyon halvány csikos, de a csikot lehet már csak azért láttam me látni akartam lassan bolond leszek

Tegnap kellett volna megjönnie, de nem jött, ma megint teszteltem, de ez sajna semmit nem mutatott (x-epil teszt), volt ma egy pici fehér folyásom is! Terhes vagyok vagy nem?

Feb 19-én voltunk együtt akkor volt PÉ! A héten két tesztem is nagyon nagyon halvány pozitív lett (gabriel és HCG)! Fáj a mellem, nagyon álmos vagyok, és sokat eszek! Lehet az miatt nem jön meg hogy felborult a ciklusom amiért nem szedem már a gyógyszert! Azóta most kellett volna el?ször megjönnie! Amíg szedtem a gyógyszert mindig rendbe megjött, amikor kellett neki!

Legjobb válasz: lehet h csak azért nem jött meg mert abba hagytad a gyógyszert! de szerintem terhes vagy pláne ha két teszted is halványan de pozitivak lettek! csinál a napokban még 1-et az már biztosan erösebb lesz!

lehet h csak azért nem jött meg mert abba hagytad a gyógyszert! de szerintem terhes vagy pláne ha két teszted is halványan de pozitivak lettek! csinál a napokban még 1-et az már biztosan erösebb lesz!
Amíg szedted a gyógyszert, a gyógyszer miatt jött meg mindig rendben, úgy ahogyan kellett neki, hiszen pont ez a lényege. Szerintem ebbõl már nem lesz baba. Már régen ki kéne mutatnia a tesztnek.
hát azért nem mert a teszt olyan 2-3 hétnél mutatja ki!!
Szerintem meg lehet baba. Az x-epilrõl nagyon sok rosszat hallottam. Mitõl lett volna halvány pozitív, ha nem lenne baba? Azt írod tegnap kellett volna megjönnie, tehát könnyen lehet, hogy csak a teszt nem mutatja. Tesztelj másik teszttel. Ajánlom a Qupidot!
Tuti terhes vagy. Nekem ahogy kimaradt megcsináltam a tesztet és negatív volt 1 hét múlva megint csináltam az már pozitiv lett. Az álmosság meg minden terhességnél fennt állt.Egyfolytában csak aludtam volna. 3gyerekes anyuka
A kérdező hozzászólása: Remélem terhes vagyok! De a 2hteszten a halvány csík is elég késõn jött ki, az elsõ vonal meg szinte rögtön
Az elsõ vonal mindig rögtön kijön, ez a kontroll-vonal. Azt jelzi, hogy igen, pisis lett a teszt, Ennyi. Tesztelj pár nap múlva újra. ha baba van, akkor látni fogod, hogy az elõzõ teszthez képest vastagabb, erõsebb lett a második csík. drukkolok!
Van esélyed rá. Várj még pár napot, és reggeli vizeletbõl tsztelj majd, akkor már tuti ki kell mutatnia. Amúgy meg avval tényleg ne foglalkozz, hogy eddig milyen rendszeres volt, mert az a fogigátló szabályzása miatt volt, az úgy természetes. Majd írj, ha kiderül.

Fogamzásgátlót szedek majdnem egy éve, és ma kellett volna megjönnie, de nem! Mással is volt ilyen?

Eddig mindig pontosan megjött ahogy kellett, de most nem és nagyon megijedtem.

Legjobb válasz: Én 4 évig szedtem, volt, hogy csúszkált szépen lassan. Pl elõször szerda reggel jött meg aztán kb 1 év múlva már csütörtök estére csúszott át, aztán visszament szerdára.. :D

Én 4 évig szedtem, volt, hogy csúszkált szépen lassan. Pl elõször szerda reggel jött meg aztán kb 1 év múlva már csütörtök estére csúszott át, aztán visszament szerdára.. :D
Igen, mindkét verzió lehetséges.
A kérdező hozzászólása: Kérlek minél többen válaszoljatok!!
Nekem ilyenkor mindig az idegeskedés miatt, késõbb jön meg. De szurkolok, hogy terhes legyél!

Reménykedjem vagy sem? Minden hónapban kiírom a tüneteim, de úgy látszik én a maradék 1%-ba tartozom, aki sose lesz terhes magától. Ma kellett volna megjönnie, de nem jött. Reggel 36, 8 volt a hőm.

A petefészkem ezzel egyid?ben nagyon elkezdett szúrni, órákon át tartott. Aztán pár óra pihi után a jobb oldali szúrkált de csak picit. Egész nap úgy érzem, hogy görcsölök de mégsem, mert semmi sincs viszont nagyon nagyon feszült vagyok, ami nem jellemz? rám. Nos? Szerintetek? Vagy megint trifázisos tüneteim vannak?

Legjobb válasz: Trifázisos GÖRBE van, trifázisos tünetek viszont... Lemaradtam valamirõl, ez egy új szakzsargon itt a Teherbeesés topicban? Én is minden áldott alkalommal megírom, hogy a terhesség elsõ jele a kimaradó vérzés, majd utána a pozitív teszt. A többi tünet esetleges, mert ahány nõ, annyiféle tünt és terhesség. A tüneteid bármit jelenthetnek, amíg meg nem jön, vagy pozitívat nem tesztelsz. Akkor fogod tudni csak, hogy mit is jelentettek.

Trifázisos GÖRBE van, trifázisos tünetek viszont... Lemaradtam valamirõl, ez egy új szakzsargon itt a Teherbeesés topicban? Én is minden áldott alkalommal megírom, hogy a terhesség elsõ jele a kimaradó vérzés, majd utána a pozitív teszt. A többi tünet esetleges, mert ahány nõ, annyiféle tünt és terhesség. A tüneteid bármit jelenthetnek, amíg meg nem jön, vagy pozitívat nem tesztelsz. Akkor fogod tudni csak, hogy mit is jelentettek.
A kérdező hozzászólása: Bocsi, lemaradt. Reggel a bal oldali petefészkem volt.
szia nincs görbéd? az jo ha a höd fenn van ennyire..
A kérdező hozzászólása: Most nem csináltam, mert úgy voltam vele, hogy picit pihentetek......:-(

Október 3. -án kellett volna megjönnie. De nem jött. Az volt a 33. napom. Azóta folyamatos megjön érzésem van, fehérkés folyás, mellbimbóm nagyon érzékeny ma óta. Szurkoltok?

Holnap reggel tesztelek. Már megvettem. Sajnos nem bírom ki. Már lassan másfél éve rajta vagyunk az ügyön, de még nem akar jönni.

Legjobb válasz: szorítunk a csalódástól meg ne félj, minden hónap új esély, ha most nem majd legközelebb sikrül, de szurkolok, nagyon ígéretes amit írtál, szerintem összejön.

szorítunk a csalódástól meg ne félj, minden hónap új esély, ha most nem majd legközelebb sikrül, de szurkolok, nagyon ígéretes amit írtál, szerintem összejön.
Szia! Hát lehet már egy bébi a dologban. Én 11 hetes kismama vagyok. Mi is terveztük és 2. próbálkozásra össze is jött. Én a nem várt mensi elõtt 1 nappal teszteltem egy gabriel teszttel, hajnalban, akkor negatív volt, majd a nem várt mensi megjövetele után 4 nappal, ahogy most te is állsz, napközben egy clear blue-val és alig mártottam be a tesztet az anyagba, már ott volt a kemény +, szóval jók az esélyeid szerintem és én is nagyon szurkolok neked. Igazán megérdemled már azt a kisbabát:) .
Szia! És szokott késni a mensid?Mert ha pontosak a ciklusaid akkor elég valószínû hogy babót vársz.Nekem is hasonló tüneteim voltak és ma töltöttük a 35.hetet.Persze nem akarom hogy miattam nagyon beleéld magad.Mostmár egyel gyarapodott a szurkoló táborod :-))) Reggel írj!
Énis szorítok. Reggel várjuk az eredményt. :)
Szorítok:) )!!Bizti sikerült:) ))!!!!
Naná, hogy szorítok! De azt felejtsd el, hogy megint csalódás lesz. az ilyen gondolatok elriasztják a sikert! Aztán holnap reggel írj, hogy mi lett! :) Sok sikert!
Szurkolok Neked!!! Majd írd meg az eredményt, ha teszteltél légyszi!...szorítok!
ha ettõl jobban érzed magad, akkor igen, szurkolok neked. ha jönnie kell a babának jönni fog :-)
A kérdező hozzászólása: Már júniusban voltam egy teljes nõgyógyászati kivizsgáláson. De már nem tudok mire gondolni!
Szerintem terhes vagy:) )!!Csinálj nyugodtan elõbb is tesztet:) )
A kérdező hozzászólása: Most nagyon szurkál ott benn. Kellemetlen
Szerintem a ciszta nem okoz ilyen "panaszokat". Csinálj még egy tesztet, hátha pozitív lesz. Továbbra is szurkolok neked ezerrel! :D
A kérdező hozzászólása: Hát szerintem ennyi volt! Már nagyon elegem van! Ma reggel csináltam még egyet, de totálisan negatív. Már jó erõsnek kellene lennie. Nekem soha se lesz pozitív tesztem, meg babókám De akkor hol van már az a .... menszi. Akkor jöjjön meg. Ne szórakozzon már velem a szervezetem. Ha akkor jönne amikor kell(max 1-2 nap késés), akkor az ember nem lenne ennyire elkenõdve. Ilyenkor csak reménykedem, egyre jobban beleélem magam. Ma errõl álmodtam, hogy végre pozi lett, és mennyire boldogok vagyunk :(((( Dobálom ki fölöslegesen a pénzt! Köszönöm lányok a bíztatást, nálam sajnos segített
A kérdező hozzászólása: Azt azért még hozzáteszem, hogy menszi még mindig nincs, a hõm 36, 9
szerintem még ne temesd a ciklust, amíg meg nem jön, azt mondják egy hét késé után biztos a teszt. lehet, hogy csak olyat vettél, ami nem elég érzékeny, vagy csak késõbb ágyazódott be. az is lehet, hogy anovulációs ciklusod van és azért nem mensizel, egy évben egy ilyen hónap teljesen rendben van, ettõl még nem kell lemondani a gyerekrõl. amúgy meg érdemes miharabb dokihoz menni, olyanhoz, aki komolyan vesz és rendesen vizsgál, foglalkozik veled. hidd el, neked is lesz kisbabád!
Én 2-3 nap múlva újratesztelnék. Amíg nem jön meg van remény. Sok sikert.
Nekem idén 05/03-a körül kellett volna megjönnie, de csak 05/23-án teszteltem elõször pozitívat, addig nálam is ugyanez volt, mint Nálad, folyton negatív volt. Mint kiderült, kései peteérésem volt, és ezért mutatta ki ennyira késõn, de most 25 hetes vagyok, és ez a lényeg. Hidd el, van még remény, ne add fel, Neked is lesz babád!!!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok csajok! MÉg mindig semmi! Hõm még mindig magasan, bimbók még mindig fájnak. Hétvégén lesz két hete, hogy nem jön meg, akkor tesztelek, aztán jövõ héten irány a doki!
Na, az jó, hogy nem múltak el a tünetek. Tudom könnyû írni, de optimistán kell hozzáállni még a 40. negatív teszt után is, mert ha úgy állsz hozzá, hogy "nekem sosem lesz babóm", akkor sokkal kevesebb esélyed lesz arra, hogy lesz. Lehet, hogy ha most nem jön össze jó lenne egy kis pihenõt tartani, nem görcsölni, mert idegileg rá fogsz menni. Bocs, ezeket nem kioktatásként írom Neked, de bíznod kell magatokban. Majd írj, hogy mi lett az eredmény, drukkolok Neked !
A kérdező hozzászólása: Szerintetek érdemes még vasárnap tesztelnem? Már nem bízok semmiben. Már nem kellett volna kimutatnia? Ha valakinek cisztája van, annak úgyanúgy vannak ilyesmi tünetei, vagy akkor csak szimplán kimarad?
Remélem hamar összejön, különben és is így voltam, hogy késett és mindennap úgy voltam , hogy mingyárt megjön, aztán a teszt pozitív lett!!Remélem nálad is !Szurkolok! 19 hetes km
A kérdező hozzászólása: Jaj, de nagyon aranyosak vagytok! Ilyen hamar ilyen sok szurkoló :) Mindenképpen irok holnap! Már tükön ülök! Minden hónapapban mikor közeledik a menszi, elképzelem, hogy vajon milyen lenne, ha végre látnék két csíkot a teszten! Lejátszódik a fejemben, hogy mennyire boldogok lennénk... stb
A kérdező hozzászólása: Mióta próbálkozunk a babó összehozásával, azóta nem valami rendszeres. De általában szoktam tudni, hogy most meg fog jönni. Elõtte már 1 héttel feszül a cicim, fáj a fejem egész nap, és tudom, hogy másnap megjön. Múlt hónapban totál azt hittem, hogy most ok. Sûrû krémes folyásom volt(hozzáteszem, ilyen még sose volt, a hõm is jól állt), de 2, 5 hét késéssel aztán megjött. Elszomorító Lehet most is ez lesz :( Azért kezdett el fájni a bimbi :) ! Hõm reggelente digitálissal 36, 7-36, 8 alaphõm: 36, 4 Ami nagyon furcsa, hogy már 3 napja olyan folyásom van, mint amikor peteérés van. Nyúlós, ragacsos, most meg egy kicsit krémesebb. Hosszúra sikeredtem
Teszteltél???
Na, mi újság????
Naaaa...?
Én is kivi lennék hogy mi lett...
A kérdező hozzászólása: Sajna nem jó hír! Negatív lett, de nagyon! Reggel kimentem pisilni, és elõttem az elsõ pisilést, mert nem tudtam mennyi idõ, azt hittem még éjjel van. Rá másfél órára már nehéz volt pisilni! 5 perc után kidobtam. Most meg mintha káprázna a szemem, látok rajta halványan valamit, de oly annyira halvány, hogy nem is látszik szinte. De az tuti az , ahogy megszáradt pedig annyira fájnak a bimbóim és reggel 37 volt a reggeli hõm. van még remény????
A kérdező hozzászólása: bocs, hogy ilyen késõn, de reggel mennem kellett a munkába, nem volt idõm, és most jöttem haza. gondolhatjátok milyen napom volt... nagyon aranyosak vagytok
hát ez így nem az igazi, tesztelj holnap jobban.... a cicifájás jó jel, továbbra is drukk... elsõ voltam
Ne keseredj el, csinálj pár nap múlva újat. Sok sikert hozzá!:)
ha halvány akkor is terhes vagy:) )!!!de azért csinálj még egyet!!!!szorítok:) )
A kérdező hozzászólása: Nem jó hír Ma már barnázok, holnap tutira megjön. Szokás szerint elkenõdtem. Legközelebb talán

Hétfőn kellett volna megjönni de nem jött meg, majd szerda reggel volt egy kis vérzés, de csak délelőtt, majd csütörtökön is így jártam ma reggel, meg semmi. Most akkor baba vagy nem?

A tünetekr?l nem tudok mit mondani, hétf?n kedden egész nap aludtam és feszült a mellem, ma pedig émelygek és fáj a fejem. Szerintetek???

Legjobb válasz: Szerintem tesztelj, és megtudod, hogy baba, vagy sem! Én szorítok neked nagyon! :)

Szerintem tesztelj, és megtudod, hogy baba, vagy sem! Én szorítok neked nagyon! :)
Szia!Teszt!!!!Az a legbiztosabb most!Nekem elsõ elmaradt mensi napon kimutatta.Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Teszteltem még kedden de akkor neg volt. Utánna meg nem mertem a kis vérzés miatt.DE akkor megpróbálom újból. igazából az a furcsa hogy sose késett még és most se olyan érzésem van hogy mejönne.:) )
Tesztelj!Nekem a mensim elõtt 2 nappal már pozitívat mutatott.
Ne haragudj, Te milyen tesztet használtál?? Mert nekem már 5 napja késik és a Lilly teszt negatív lett kétszer is! De ettõl függetlenül iszonyú hányingerre keltem reggel, feszül a hasam, egy hete olyan megjön érzésem van, a hõm sem esett le, hüvelyben 37, 2. Szóval úgy érzem, hogy a negatív tesztek ellenére babás vagyok! Szerinted?
A Lily tesztrõl nem sok jót hallottam, a rossmanban van olyan, ami érzékenyebb (20-as) és állítólag jobb is, easy pregnancy.Szerintem tesztelj ujra.
A kérdező hozzászólása: pregimaxal teszteltem, csak kértem egyet ezt adták. Nem tudom milyen, de vettem egyet most az meg maria romed, de ezt sem ismerem..:( De itt mindenki a gabriellre esküszik..:)
Nekem 6 nap késés után lett + a Gabriel teszt!
szia..én nekem tegnap kellett volna megjönnie, , várom hogy ne legyen semmi és hétfön tesztelek..de ami tuti jo a teszt szerintem az a medilab-..és a dokim az áztatosat javasolja nem a pipettásat..a lányommal 2 perc alatt pluszt mutatott.:Dmost is az lesz remélem..neked meg sok sikert

Clostit szedtem, 11. cnapon nem volt érett tüszõm még, utána norcolutot szedtem a 21. naptól 5*2-t. Ma, azaz 28. cn kellett vna megjönnie. De nem jött. Lehet terhesség? Többit lent!

Már sokszor szedtem a norcolutot h meghozza,és eddig mindig pontosan a gyógyszer abbahagyása utáni 3. reggelen meg jött!!!ezért gondolom,hogy talán baba,meg a dokim mondta h a closti csinálhatott kései peteérést,plusz vmi felfitkulást látott a hüvelyi uh-n!!!a derekam és a melleim fájnak,és érzékeny a mellbimbóm is.ees fáradékony is vok..bár nem ezek miatt gondolom,hanem mert nem jött meg!!:$valaki hasonló???? Már nagyon sztnénk babát...nem is tudom h merjek e reménykedni:$ :(.....Sztetetek?

Legjobb válasz: Szeerintem ezek jo jelek :) Varj meg par napot es tesztelj

Szeerintem ezek jo jelek :) Varj meg par napot es tesztelj

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!