Találatok a következő kifejezésre: Ma kellett megjönnie a mensimnek, de (13 db)

Ha hétfőn kellett volna megjönnie a mensimnek, de csak ma jött meg akkor a következőnél mikorra várjam?

Mert elvileg a következ? 22-én lenne, de így hogy késett 28-án lenne, akkor most melyik lesz?

Legjobb válasz: Nagy a valószínûsége, hogy a késõbbi idõpontban fog megjönni, de elõre sosem lehet pontosan megmondani. Nekem általában 1-2 nap ingadozást leszámítva pontosan szokott megjönni az elõzõ havihoz képest, de volt már rá példa, hogy 22 vagy éppen 33 nap múlva volt kedve megérkezni. A ciklus hosszát több tényezõ is befolyásolhatja (pl. stressz), úgyhogy bármikor elõfordulhatnak a szokottnál hosszabb vagy rövidebb ciklusok.

Nagy a valószínûsége, hogy a késõbbi idõpontban fog megjönni, de elõre sosem lehet pontosan megmondani. Nekem általában 1-2 nap ingadozást leszámítva pontosan szokott megjönni az elõzõ havihoz képest, de volt már rá példa, hogy 22 vagy éppen 33 nap múlva volt kedve megérkezni. A ciklus hosszát több tényezõ is befolyásolhatja (pl. stressz), úgyhogy bármikor elõfordulhatnak a szokottnál hosszabb vagy rövidebb ciklusok.
A kérdező hozzászólása: Értem.Köszi a választ.Nekem is rendesen megszokott jönni, nem volt még ilyen, hogy ennyit csúszott volna.

Szerdán kellett volna megjönnie a mensimnek, de ma már szombat van. Ma vagyok a 30. napon. Jó, - igaz hogy a ciklusom néha ingadozik 26-28 nap között. Lehet hogy babás vagyok?

Tüneteim: mindjárt megjön érzés, kis rosszullétek, néha krémesebb, néha vizesebb folyás. Remélem igen mert nagyon örülnénk neki. Várom a válaszokat. El?re is köszi.

Legjobb válasz: Na spuri egy gyorstesztért!!!!!

Na spuri egy gyorstesztért!!!!!
Az még nem biztos, hogy nem síkerül!Ha csak kevés vérzés van és nem szakadnak le nyákok(vérdarabkák)és 2 napnál nem tart tovább akkor még van remény!!!Majd írj!
A kérdező hozzászólása: Nem csináltam tesztet mert elkezdtem vérezni igaz nem sok de van! Tanácstalan vagyok! Bizti hogy nem sikerült!
Mi a helyzet Veled?Csináltál reggel tesztet?
Én is ebben a cipõben járok.Szerdán kellet volna megjönni a nem vártnak, ma pedig vasárnap van!Tegnap teszteltem, de sajna negatív volt!Tünetek nálam is ezek, drukkolok neked!Jó érzés , hogy nem csak én izgulok ezekben a napokban, írj ha teszteltél!
a pisilésnek még nincs köze a terhességhez... akkor jársz sokat pisilni amikor a baba már elég nagy és a feje nyomja a hugy hólyagod. a fehér folyás mindenkinél más... de ha van már az is jó :)
A kérdező hozzászólása: Sokat járok pisilni is.
A kérdező hozzászólása: Bár most 23-án is voltunk együtt.
A kérdező hozzászólása: Május 30-án volt meg utoljára de akkor sem rendesen akkor kb. 5 hetes terhes vagyok ha 9-én fogant a "babó".
A kérdező hozzászólása: A folyásnak mennyinek kell lennie és milyennek?
A kérdező hozzászólása: Hát szerintem várok hétfõig.
A folyás jó jel. Irány a gyógyszertár!
én teszteltem 4 nappal a mensim elött és kimutatta hogy babás voltam :) ugy hogy mars tesztet venni!! :D
A kérdező hozzászólása: Még nem merek tesztelni, mert múltkor is 4 napott késett és nem voltam babás, bár most másabbul érzem magam.
Ma reggel teszteltem negstív lett, és már elkezdett pötyögni valami.:((((

14. -én kellett volna megjönni a mensimnek, de ma reggel arra ébredtem hogy pecsételek, mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Ha idõbe voltál együtt a pároddal akkor beágyazódás lehet. ha nem tervezel babát és védekeztek akkor idõközi vérzésnek hívják.

Ha idõbe voltál együtt a pároddal akkor beágyazódás lehet. ha nem tervezel babát és védekeztek akkor idõközi vérzésnek hívják.
A kérdező hozzászólása: nem védekezünk sehogy. ha beágyazódásról van szó akkor milyen tünetek vannak még mellette? Mikor teszteljek?
Nekem 5-6-án volt pecsételésem és ma pozit teszteltem! igaz, hogy halvány, de ott van.
szia 3 nap kb a legkorábbi de ha tutira akarsz menni akkor várj a nem várt napjáig drukkolok:)
Nekem is volt a héten pecsételésem, azt hittem beágyazódás. Én is 14-re nem vártam, de hamarabb jött meg.

Ma kellett volna megjönnie a mensimnek, de még sehol sincs. A fejem és a hasam napok óta fáj. Vajon terhes vagyok?

Legjobb válasz: hát ezt igy megmondani nagy felelõség lenne, és balgaság is.mondhatni, hogy benne van a pakliba az is.várj még pár napot türelemmel, és ha nem jön meg még mindig, vegyél tesztet és tesztelj.akkor minden kiderül.sok sikert.

hát ezt igy megmondani nagy felelõség lenne, és balgaság is.mondhatni, hogy benne van a pakliba az is.várj még pár napot türelemmel, és ha nem jön meg még mindig, vegyél tesztet és tesztelj.akkor minden kiderül.sok sikert.
Szia! Várj ehy hetet és ha még mindis híre-hanva sincs vérzésnek, vegyél tesztet.Különben nekem is ilyen jelei voltak a terhességnek (fejfájás, ágyéktályi szúrós fájdalom)Üdv :babi
mérd meg a hõdet. nekem mikor terhes voltam mindig fennt volt még napközben és este is
Szia. Szerintem erre csak a teszt tudna válaszolni. Nekem annyi bajom van a hõ mérésével, hogy elõfordult már, hogy késett néhány napot és végig (azalatt a pár nap alatt)37 körül volt a hõm. Én is azt hittem, hogy ez terhességre utal, csak az a baj, hogy utána, mikor megjött egybõl leesett a hõmérsékletem. Tehát én úgy gondolom, hogy ha csak simán késik, akkor is magasabb a hõ amíg meg nem jön. Ezért szerintem egy kicsit becsapós a hõmérséklet ilyenkor. Viszont, ha veszel egy tesztet, abból nagyobb valószínûséggel tudod meg, amit vársz (vagy nem vársz) Szerintem ez a legegyszerûbb megoldás, ugyanis azokból a tünetekbõl, amiket leírtál, még bármi lehet...
na terhes vagy?

Ma kellett volna megjönnie a mensimnek de ehelyett csak pár csepp barnázás van! A ciklusaim 27 naposak és mindig pontosan jött meg eddig! Március ota probálkozunk lehet összejött a baba?

Legjobb válasz: Szia.Lehet!Terhességre utaló tüneteid nincsenek?Várj még 1-2 napot és ha még mindig semmi akkor tesztelj.Van már olyan érzékeny teszt is ami a menszi elötti nap is kimutatja a terhességet.Én szorítok,hogy 2 csíkos legyen! :-)

Szia.Lehet!Terhességre utaló tüneteid nincsenek?Várj még 1-2 napot és ha még mindig semmi akkor tesztelj.Van már olyan érzékeny teszt is ami a menszi elötti nap is kimutatja a terhességet.Én szorítok, hogy 2 csíkos legyen! :-)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Hát sajni ma megjött ami nagyon rosszul esett:(! Ráadásul nagyon görcsölök is és rendesen megjött:(! Picit el vagyok keseredve!
Szió, eredmény?
Na teszteltél?
A kérdező hozzászólása: Oké:D! Holnap tesztelek ha addig nem lesz semmi:) !
Azért ha teszteltél tudasd velünk az örömhírt :-)
A kérdező hozzászólása: Akkor ha nem jön meg holnap sem tesztelek:D! Nagyon kiváncsi vagyok:) ! Aranyosak vagytok hogy válaszoltatok!
Amiket leírtál tipikus tünetei a terhességnek:-)Van akinek egyáltalán nincs jele vagy csak 1-2 a leírtakból.A barnázás valószínû azért volt(van) mert most kellett volna megjönnie a menszidnek!Nekem nem volt barnázásom de sokaknál elõfordult.Szerintem nyugodtan tesztelhetsz!
A kérdező hozzászólása: Mikor tesztelhetek mikor már ki is kéne hogy mutassa?
Szia. Lehet, hogy baba, nekem is mindig napra pontosan jött mindig meg, úgyhogy biztos voltam benne, hogy terhes vagyok. Szerintem csinálj tesztet, és ha pozítiv menj dokihoz, mert a barnázás nem feltétlen jelent bajt, de nem is normális. Lehet, a hormonváltozás miatt is, meg még számtalan oka lehet. Én is barnáztam, ezért kaptam duphastont, az kellett szednem a 12-ik hétig. Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Nem mérem a hömet mert folyamatos müszakba járok és igy sajni nemtudom követni:(! Reggel megmérjem? Kicsit bizakodhatok?:D
ez még nem baj csak ha már vérzel.höd mennyi?
A kérdező hozzászólása: Ja és a derekam fáj de az majd leszakad!
A kérdező hozzászólása: De vannak legalább is ez nemtudom az-e vagy sem! Érzékenyek a melleim a petefészkeim szurkálnak! Néha émelygek de annyira nem figyeltem ezekre a dolgokra! Ha babás lennék akkor is jo ha barnázok?
Nagyon sajnálak, tudom milyen szar érzés.Majd következö hónapba.Kitartás
Szerintem akár már most is.
Akár holnap reggel is tesztelhetsz. én azt javaslom, hogy reggeli vizeletbõl csináld, szebben látszik a csík, mint a késõbbi órákban csináltan. Elõször én is este csináltam és azt a csíkot csak én láttam, nem is mertem megmutatni páromnak, annyira halovány volt. De másnap reggel már jól látszott a csík!!! Nekem sem volt több tünetem, amikor a tesztem + lett! Majd írj!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Holnap tesztelek és irok:D!

Tegnap kellett volna megjönnie a mensinek. Nem jött. A hasszurka elmult de a tesztem ma reggel negatív. Ilyenkor mi van Nem lehetek már terhes?

Legjobb válasz: Lehetsz, mert a teszt nem mutatja ki mindenkinél ilyenkor. Nekem csak 6 hetesen lett pozitív. Szurkolok!

Lehetsz, mert a teszt nem mutatja ki mindenkinél ilyenkor. Nekem csak 6 hetesen lett pozitív. Szurkolok!
Lehetsz, mindenképpen. Igaz, Nekem már nagyon korán kimutatta a teszt (4 hetesen), de pl. egy barátnõmnek csak 9 hetesen elõször.
A kérdező hozzászólása: De az normális h az eddig érzett hasszurka elmult? Annyi h a mellbimbóm érzékenyebb kicsit. Pl simogatás szinte rosszul esik ott
nekem is a mellem volt csak érzékeny, hasszurkálás egyáltalán nem volt. Onnan volt gyanús a dolog hogy folyamatosan 2 hete érzékeny volt a mellem, aztán a nemvárt elsõ napján csináltam, és + lett! sok sikert! 6 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Csak aza baj h én csináltam ma reggel tesztet és neg lett megmértem a hQmet is most h így eszemben van tegnap és 36.7 volt ma akárhol mérem hüvelyben 37.0 szájban 36.9. ez jo jel attól h a tesztem neagtív még fordulhat pozitivba?
Még lehet pozitív! Várj még pár napot, ha nem jön meg csinálj egy másik tesztet, egy érzékenyebbel! Mivel teszteltél? Egyébként lehet, hogy még kevés a HCG a szervezetedben azért nem mutatta ki a teszt! Szerintem pár nap múlva már két csíkos lesz! Szorítok Neked!
A kérdező hozzászólása: Gabriellel teszteltem azt mondták az jo vagy nem? Az jo ha hüvelyben a hQm 37.0?

Volt egy pici vérzésem múlt hét előtti pénteken, meg aznap este zuhanyozás közben is egy kevés, de azóta semmi. A mensimnek 20-án kellett volna megjönnie, ma már 27-e van, de még mindig semmi.Ennek ellenére lehetek terhes?

Fájnak a melleim kissé puffadt vagyok.Kérlek adjaok tanácsot,nagyon félek,hogy teherbe estem.

Legjobb válasz: Igen lehetsz terhes, mivel ahogy én kiveszem a szavaidból, ez csak csepegés volt inkább, mint mensi... Teszteltél már? Duzzadt, érzékeny mellek és a puffadás lehet a terhesség jele! én azt javaslom, hogy tesztelj mihamarabb, 7 napos késésnél már tutti kimutatná! ha meg negatív legalább megnyugodhatsz! Majd írd meg mi lett az eredmény!

Igen lehetsz terhes, mivel ahogy én kiveszem a szavaidból, ez csak csepegés volt inkább, mint mensi... Teszteltél már? Duzzadt, érzékeny mellek és a puffadás lehet a terhesség jele! én azt javaslom, hogy tesztelj mihamarabb, 7 napos késésnél már tutti kimutatná! ha meg negatív legalább megnyugodhatsz! Majd írd meg mi lett az eredmény!
Én a helyedben vennék egy tesztet, ezt már kimutatja, ha meg nincs baba akkor megnyugodhatsz. A pici vérzés lehetett beágyazódási vérzés is, mikor volt a peteérésed nem tudod? mert onnan számolj 14 napot akkor kell megjönnie! majd írd meg az eredményt!

A mensimnek tegnapelött kellett volna megjönnie, illetve nem várom, de ma egy kicsit barnás folyásszerűm van. Lehet hogy babás vagyok, és ennyi kis barnázással elmegy a mensim? Vagy esetleg megjön?

Ti mit tapasztaltatok? Mensi helyett lehet ilyen barnázgatás?Köszi!!

Legjobb válasz: lehet,hogy babás vagy.Ha nem jön meg jobban,tesztelj.Nekem a barnázás 1,5hónap után volt egy napig. Szorítok.

lehet, hogy babás vagy.Ha nem jön meg jobban, tesztelj.Nekem a barnázás 1, 5hónap után volt egy napig. Szorítok.
Tesztelj és ha pozitív menj orvoshoz. nem baj a barnázás minden esetben, mert pont most jönne meg és akkor az elsõ 3 hónapban elõfordul, de szerintem baba lehet!!

Dec 2-án múlt el a mensim. Majd két hétre rá volt pecsételésem 4 napig. Ma kellett volna megjönnie de még eddig semmi. Szeretnénk babát. Ki mit szól rá? Válaszokat várom.

Legjobb válasz: Ezek szerint nov. 29-én kezdõdött a ciklusod és ma vagy a 29 napon..? Mindig 28 naposak a ciklusaid? A pecsételés lehetett esetleg ovulációs vérzés, de ezt inkább csak orvos tudná megmondani biztosan. Szokott ilyen máskor is lenni? Esetleg nem mérsz hõt reggelente? Ha középidõben volt az ovuláció, akkor holnap már akár tesztelhetnél is. Viszont ha késõbb volt, akkor még lehet, hogy csak azért késik. Drukkolok, hogy az elõzõ legyen! :)

Ezek szerint nov. 29-én kezdõdött a ciklusod és ma vagy a 29 napon..? Mindig 28 naposak a ciklusaid? A pecsételés lehetett esetleg ovulációs vérzés, de ezt inkább csak orvos tudná megmondani biztosan. Szokott ilyen máskor is lenni? Esetleg nem mérsz hõt reggelente? Ha középidõben volt az ovuláció, akkor holnap már akár tesztelhetnél is. Viszont ha késõbb volt, akkor még lehet, hogy csak azért késik. Drukkolok, hogy az elõzõ legyen! :)
A kérdező hozzászólása: Hõt nem mérek. De van pár furi dolog amit észre vettem. Pl. elég sûrûn mintha égne a gyomrom, meg a derekam szét akar szakadni, meg fáradság képes vagyok 5 órakkor megfürödni és lefeküdni pihenni. Meg persze ha a párom szeretne valamit én elküldöm oda mert én nem akarok csak pihenni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!