Találatok a következő kifejezésre: Ma kellett megjönnie a mensimnek, (30 db)

Ha hétfőn kellett volna megjönnie a mensimnek, de csak ma jött meg akkor a következőnél mikorra várjam?

Mert elvileg a következ? 22-én lenne, de így hogy késett 28-án lenne, akkor most melyik lesz?

Legjobb válasz: Nagy a valószínûsége, hogy a késõbbi idõpontban fog megjönni, de elõre sosem lehet pontosan megmondani. Nekem általában 1-2 nap ingadozást leszámítva pontosan szokott megjönni az elõzõ havihoz képest, de volt már rá példa, hogy 22 vagy éppen 33 nap múlva volt kedve megérkezni. A ciklus hosszát több tényezõ is befolyásolhatja (pl. stressz), úgyhogy bármikor elõfordulhatnak a szokottnál hosszabb vagy rövidebb ciklusok.

Nagy a valószínûsége, hogy a késõbbi idõpontban fog megjönni, de elõre sosem lehet pontosan megmondani. Nekem általában 1-2 nap ingadozást leszámítva pontosan szokott megjönni az elõzõ havihoz képest, de volt már rá példa, hogy 22 vagy éppen 33 nap múlva volt kedve megérkezni. A ciklus hosszát több tényezõ is befolyásolhatja (pl. stressz), úgyhogy bármikor elõfordulhatnak a szokottnál hosszabb vagy rövidebb ciklusok.
A kérdező hozzászólása: Értem.Köszi a választ.Nekem is rendesen megszokott jönni, nem volt még ilyen, hogy ennyit csúszott volna.

Norcolut tabletta szedése után (5 napig kellett 2*2 szednem miwel 3 hete késik a mensim, ma veszem be az utolsot) mikor kell megjönnie a mensimnek?

Legjobb válasz: Nekem a dokim azt mondta, hogy reggel, délben és este vegyem be, 5 napig. Ez idõ alatt nem valószínû, hogy megjön, de pár nap múlva várhatom. Holnap kell kezdenem.

Nekem a dokim azt mondta, hogy reggel, délben és este vegyem be, 5 napig. Ez idõ alatt nem valószínû, hogy megjön, de pár nap múlva várhatom. Holnap kell kezdenem.

Ma pozitívat teszteltem! Ma kellett volna megjönnie a mensimnek. Pár napja fájdogál olyan mensisen a pocim. Baj lehet?

Legjobb válasz: Szia,ez teljesen normális,nincs ezzel semmi baj:) Nekem is olyan érzésem volt,h bmikor megjöhet,volt nagyon minimális vérzésem is,ezután teszteltem pozitívat.Ne aggódj,és ha még nem szedsz akkor vmelyik terhes vitamint is kezdd el szedni a magne b6 mellett. boldog babavárást és gratulálok:)

Szia, ez teljesen normális, nincs ezzel semmi baj:) Nekem is olyan érzésem volt, h bmikor megjöhet, volt nagyon minimális vérzésem is, ezután teszteltem pozitívat.Ne aggódj, és ha még nem szedsz akkor vmelyik terhes vitamint is kezdd el szedni a magne b6 mellett. boldog babavárást és gratulálok:)
Nem. Én is nagyon görcsöltem az elején. Azért ajánlják az orvosok a Magne B 6 szedését. Már most kezd el szedni napi 2 vagy 3. Attól függõen mennyire fáj. Nekem pár nap alatt csökkentek a fájások. Azóta is szedem. Minden jót! 18 hetes kismama
Nem, ne aggódj! Én pont a mensis görcsök miatt nem is akartam elõször tesztelni. Amúgy is mindig késett, és tisztára úgy éreztem, bármelyik pill.ban megjöhet. De nem jött:) . A tesztem meg pozitív lett. Szóval, nyugi, teljesen rendben vagy. A magne B6-os ötlet nagyon jó, fogadd meg, segít a görcsökön!

Szerdán kellett volna megjönnie a mensimnek, de ma már szombat van. Ma vagyok a 30. napon. Jó, - igaz hogy a ciklusom néha ingadozik 26-28 nap között. Lehet hogy babás vagyok?

Tüneteim: mindjárt megjön érzés, kis rosszullétek, néha krémesebb, néha vizesebb folyás. Remélem igen mert nagyon örülnénk neki. Várom a válaszokat. El?re is köszi.

Legjobb válasz: Na spuri egy gyorstesztért!!!!!

Na spuri egy gyorstesztért!!!!!
Az még nem biztos, hogy nem síkerül!Ha csak kevés vérzés van és nem szakadnak le nyákok(vérdarabkák)és 2 napnál nem tart tovább akkor még van remény!!!Majd írj!
A kérdező hozzászólása: Nem csináltam tesztet mert elkezdtem vérezni igaz nem sok de van! Tanácstalan vagyok! Bizti hogy nem sikerült!
Mi a helyzet Veled?Csináltál reggel tesztet?
Én is ebben a cipõben járok.Szerdán kellet volna megjönni a nem vártnak, ma pedig vasárnap van!Tegnap teszteltem, de sajna negatív volt!Tünetek nálam is ezek, drukkolok neked!Jó érzés , hogy nem csak én izgulok ezekben a napokban, írj ha teszteltél!
a pisilésnek még nincs köze a terhességhez... akkor jársz sokat pisilni amikor a baba már elég nagy és a feje nyomja a hugy hólyagod. a fehér folyás mindenkinél más... de ha van már az is jó :)
A kérdező hozzászólása: Sokat járok pisilni is.
A kérdező hozzászólása: Bár most 23-án is voltunk együtt.
A kérdező hozzászólása: Május 30-án volt meg utoljára de akkor sem rendesen akkor kb. 5 hetes terhes vagyok ha 9-én fogant a "babó".
A kérdező hozzászólása: A folyásnak mennyinek kell lennie és milyennek?
A kérdező hozzászólása: Hát szerintem várok hétfõig.
A folyás jó jel. Irány a gyógyszertár!
én teszteltem 4 nappal a mensim elött és kimutatta hogy babás voltam :) ugy hogy mars tesztet venni!! :D
A kérdező hozzászólása: Még nem merek tesztelni, mert múltkor is 4 napott késett és nem voltam babás, bár most másabbul érzem magam.
Ma reggel teszteltem negstív lett, és már elkezdett pötyögni valami.:((((

Április 6 -án voltunk együtt a párommal tüneteim voltak 4 napig rózsaszines folyásom volt, 25-én kellett volna a mensimnek megjönnie 7 napot késett 2 negativat teszteltem. Ma jött meg barnás vérzés, el vagyok keseredve mikor lessz újabb peteérésem?

Legjobb válasz: Az az április 6 nekem kicsit korainak tûnik a 25-éhez képest. Szerintem az nem volt igazán jó idõpont. Ez persze függ a ciklusod hosszától is. Én azt javaslom, hogy regisztrálj a ciklus.hu-n és ott mindent ki tudsz számoltatni a kalkulátorokkal, vezetni tudod a ciklusodat is. Nekem ez segített, ma reggel halvány pozitívat teszteltem. Még nem merem elhinni ...

Az az április 6 nekem kicsit korainak tûnik a 25-éhez képest. Szerintem az nem volt igazán jó idõpont. Ez persze függ a ciklusod hosszától is. Én azt javaslom, hogy regisztrálj a ciklus.hu-n és ott mindent ki tudsz számoltatni a kalkulátorokkal, vezetni tudod a ciklusodat is. Nekem ez segített, ma reggel halvány pozitívat teszteltem. Még nem merem elhinni ...

14. -én kellett volna megjönni a mensimnek, de ma reggel arra ébredtem hogy pecsételek, mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Ha idõbe voltál együtt a pároddal akkor beágyazódás lehet. ha nem tervezel babát és védekeztek akkor idõközi vérzésnek hívják.

Ha idõbe voltál együtt a pároddal akkor beágyazódás lehet. ha nem tervezel babát és védekeztek akkor idõközi vérzésnek hívják.
A kérdező hozzászólása: nem védekezünk sehogy. ha beágyazódásról van szó akkor milyen tünetek vannak még mellette? Mikor teszteljek?
Nekem 5-6-án volt pecsételésem és ma pozit teszteltem! igaz, hogy halvány, de ott van.
szia 3 nap kb a legkorábbi de ha tutira akarsz menni akkor várj a nem várt napjáig drukkolok:)
Nekem is volt a héten pecsételésem, azt hittem beágyazódás. Én is 14-re nem vártam, de hamarabb jött meg.

Ma kellett volna megjönni a mensimnek. Hogy ha a méhszájat csak az ujjunk hegyével érjük el akkor fent van ugye? Csak mert nagyon reménykedek hogy terhes vagyok.

Legjobb válasz: Szerintem meg ne nyúlkálgass magadnak,nem egyszerûbb tesztelni egyet? :) 17 hétben járó kismami.

Szerintem meg ne nyúlkálgass magadnak, nem egyszerûbb tesztelni egyet? :) 17 hétben járó kismami.
Ilyen esetben én is ezzel próbálkoztam, meg próbáld meg holnap reggel mielõtt felkelsz az ágyból hüvelyben mérd meg a hõdet lázmérõvel ha 37 körüli akkor az nagyon jó jel :)
A kérdező hozzászólása: Jó köszi.Meg próbálom majd.Csak nem szoktam nézni a méhszájat.De az ugye jó ha csak az ujjam végével érem el???
Szia!Az a jó ha kemény és zárt a méhszáj!
A kérdező hozzászólása: köszi a választ

Ma kellett volna megjönnie a mensimnek. Mikor érdemes tesztet csinálni? Milyen jelei lehetnek, ha mégis terhes lennék?

2 hete voltunk együtt a barátommal. Gumival védekeztünk, nem volt semmi baj, mégis félek. Nem szokott késni, ma mégsem jött meg és nem is érzem semmi jelét, se mensinek, se a terhességi tüneteknek, bár az még lehet hogy korai is lenne. Félek:(

Legjobb válasz: Ha nem szakadt ki a gumi akkor nem vagy terhes.Ezzel a parázással vigyázni kell,mert én ahányszor paráztam mindig megszopatott és késett 1-2 hetet az amugy pontos menstruációm.ha egy hét mulva sem jön meg csinálhatsz tesztet a saját megnyugtatásodra,de az ovszer ha nem szakadt ki,nem csuszott le,nem csak az aktus végén került fel akkor 100%ban védelmet nyujt,nem tudnak az ondó belédkerülni!!

Ha nem szakadt ki a gumi akkor nem vagy terhes.Ezzel a parázással vigyázni kell, mert én ahányszor paráztam mindig megszopatott és késett 1-2 hetet az amugy pontos menstruációm.ha egy hét mulva sem jön meg csinálhatsz tesztet a saját megnyugtatásodra, de az ovszer ha nem szakadt ki, nem csuszott le, nem csak az aktus végén került fel akkor 100%ban védelmet nyujt, nem tudnak az ondó belédkerülni!!
A kérdező hozzászólása: Az elején egy picit odatette gumi nélkül, de nem volt bennem. Inkább csak para...
Gondolom fiatal vagy... ebben az esetben pedig ha rendesen védekeztetek, akkor fölösleges parázni. Egy-két napot csúszhat, lehet hogy csak éppen mondjuk betegség ellen küzd a szervezeted, és ez kicsit bezavart a hormonjaidnál... vagy egyszerûen csak túlaggódod, azért késik.
A kérdező hozzászólása: 26 vagyok, de azóta szakítottunk:(
A kérdező hozzászólása: ma megjött:) ))

Ma kellett volna megjönnie a mensimnek de ehelyett csak pár csepp barnázás van! A ciklusaim 27 naposak és mindig pontosan jött meg eddig! Március ota probálkozunk lehet összejött a baba?

Legjobb válasz: Szia.Lehet!Terhességre utaló tüneteid nincsenek?Várj még 1-2 napot és ha még mindig semmi akkor tesztelj.Van már olyan érzékeny teszt is ami a menszi elötti nap is kimutatja a terhességet.Én szorítok,hogy 2 csíkos legyen! :-)

Szia.Lehet!Terhességre utaló tüneteid nincsenek?Várj még 1-2 napot és ha még mindig semmi akkor tesztelj.Van már olyan érzékeny teszt is ami a menszi elötti nap is kimutatja a terhességet.Én szorítok, hogy 2 csíkos legyen! :-)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Hát sajni ma megjött ami nagyon rosszul esett:(! Ráadásul nagyon görcsölök is és rendesen megjött:(! Picit el vagyok keseredve!
Szió, eredmény?
Na teszteltél?
A kérdező hozzászólása: Oké:D! Holnap tesztelek ha addig nem lesz semmi:) !
Azért ha teszteltél tudasd velünk az örömhírt :-)
A kérdező hozzászólása: Akkor ha nem jön meg holnap sem tesztelek:D! Nagyon kiváncsi vagyok:) ! Aranyosak vagytok hogy válaszoltatok!
Amiket leírtál tipikus tünetei a terhességnek:-)Van akinek egyáltalán nincs jele vagy csak 1-2 a leírtakból.A barnázás valószínû azért volt(van) mert most kellett volna megjönnie a menszidnek!Nekem nem volt barnázásom de sokaknál elõfordult.Szerintem nyugodtan tesztelhetsz!
A kérdező hozzászólása: Mikor tesztelhetek mikor már ki is kéne hogy mutassa?
Szia. Lehet, hogy baba, nekem is mindig napra pontosan jött mindig meg, úgyhogy biztos voltam benne, hogy terhes vagyok. Szerintem csinálj tesztet, és ha pozítiv menj dokihoz, mert a barnázás nem feltétlen jelent bajt, de nem is normális. Lehet, a hormonváltozás miatt is, meg még számtalan oka lehet. Én is barnáztam, ezért kaptam duphastont, az kellett szednem a 12-ik hétig. Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Nem mérem a hömet mert folyamatos müszakba járok és igy sajni nemtudom követni:(! Reggel megmérjem? Kicsit bizakodhatok?:D
ez még nem baj csak ha már vérzel.höd mennyi?
A kérdező hozzászólása: Ja és a derekam fáj de az majd leszakad!
A kérdező hozzászólása: De vannak legalább is ez nemtudom az-e vagy sem! Érzékenyek a melleim a petefészkeim szurkálnak! Néha émelygek de annyira nem figyeltem ezekre a dolgokra! Ha babás lennék akkor is jo ha barnázok?
Nagyon sajnálak, tudom milyen szar érzés.Majd következö hónapba.Kitartás

Bnőmnek vasárnap kellett vona megjönnie a mensijének és ma jött meg 2 nappal előtte.2 szem gyógyszert nem a megszokott időbe vette be hanem reggel. Elképzelhető hogy ettől?

Legjobb válasz: Nem hinném, nekem is elõfordul, igaz nagyon ritkán, hogy 1-2 nappal hamarabb jön meg, mint a szokásos. A 2 szemet azért vette be mert elfelejtette elõzõ nap?

Nem hinném, nekem is elõfordul, igaz nagyon ritkán, hogy 1-2 nappal hamarabb jön meg, mint a szokásos. A 2 szemet azért vette be mert elfelejtette elõzõ nap?
A kérdező hozzászólása: Aha azért vette be reggel, mert elõzõ nap este 10kor kellett volna. Álltalába akkor szokta.
nem lesz semmi gond, velem is elõfordult , hogy késett, igaz nem ilyen okból, de kérdeztem dokit, és õ is ezt mondta, ha a bnõd 12 órán belül volt akkor semmi gond nem lehet
Szerintem sincs ebbõl gond, fõleg, hogy hamarabb jött meg, nem késõbb. Viszont a gyógyszerrel nagyon pontosan és felelõsségteljsen bánjatok, nekem pl. be van állítva a telefonom este 9-re, és mindenhova magammal hurcolom a gyógyszert, hogy be tudjam venni idõben minden nap, mert már egy szem kihagyása is lerontja a hatását és teherbe lehet esni. Egyébként ha kihagyna a barátnõd egymás uán kettõt, akkor is megjön, mert megszûnik a szokásos hormonadag és lelökõdik a méhnyálkahártya.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!