Találatok a következő kifejezésre: Ma kellett megjönnie,37 a hőm (18 db)

Holnap regge már a legtöbb teszt jó. One step, clearblue, lily... ezek elég jók.
A folyásnak pedig kb ilyennek kell lennie. azt mondják terhesség esetén nõ a mennyisége.
Szia! Lehet baba is, de lehet hogy megfog jönni.Én 2x voltam terhes(egyszer ikrekkel) és egyik terhességemnél sem volt bõ folyásom.Én eddig Gabrielt használtam, de mindig vártam mensi után 5-6 napot, hogy biztosan kimutassa. DE persze késhet is a nagyon akarásod miatt.Szorítok, hogy baba legyen.Egy öreg róka

Múlt héten szerdán kellett volna megjönni nem jött. Csináltam ma tesztet negatív lett a hőm 37 lehet ebből még babóca?

Legjobb válasz: Rendszeres a ciklusod? Egyébként simán lehet, Nekem 5 hetesen (utolsó menzitõl számolva) mutatta ki elõször a teszt.

Rendszeres a ciklusod? Egyébként simán lehet, Nekem 5 hetesen (utolsó menzitõl számolva) mutatta ki elõször a teszt.
Várj pár napot és a hétvégén tesztelj újra ha addig nem jön meg, mert lehet, h kevés a hcg a szervezetedben.Ha az is nega, akkor nem baba.
gabriel tesztett vegyél az kimutatja, már azznap is ha reggel nem jön me,


Ma 3 tizedet zuhant reggelre a hőm, tegnap reggel még 37.2 volt, reggelre egy pötty barnás folt. Tegnap kellett volna nem megjönnie. Van baba vagy nincs?

Nem merek tesztelni még. Tüneteim nincsenek. Ez volt az els? Clostys hónapom.

Legjobb válasz: ha tegnap kellet volna megjönnie , akkor ma már tesztelhettél volna areggeli vizeletbõl.A tegnapi hõdet meg lehet nem jól mérted.tesztelj!

ha tegnap kellet volna megjönnie , akkor ma már tesztelhettél volna areggeli vizeletbõl.A tegnapi hõdet meg lehet nem jól mérted.tesztelj!
A kérdező hozzászólása: Biztos, h jól mértem, mert minden reggel 6:20-kor, 3 hete, nyelv alatt mérem és mára lett ez a változás. Napok óta már 37.2 volt a hõm.
Szerintem meg fog jönni.
nincs babo meg fog jönni szerintem.
A kérdező hozzászólása: Még mindig nincs semmi. 2 barna pötty.Mikor lesz, ha lesz egyáltalán?

Tegnap kellett volna megjönnie. A hőm 37, 1 volt ma reggel, de a tesztem negatív. Lehet baba? És ha nem baba, mikor fog megjönni?

Olyan szomorú vagyok, hogy megint nem sikerült... Pé-m volt 2 hete.

Legjobb válasz: Az nem lehet, hogy túl hamar teszteltél? De ha mégis megjönne, akkor majd a következõ hónapban sikerül! Ne kenõdj el, csak pozitívan!

Az nem lehet, hogy túl hamar teszteltél? De ha mégis megjönne, akkor majd a következõ hónapban sikerül! Ne kenõdj el, csak pozitívan!
én is így vagyok, nekem tegnap elõtt nem kellett volna megjönnie, nem is jött meg. Eddig van 2 negatív tesztem. Mellem fáj, fehér folyásom van, fáradékony vagyok. Én se tudom mitõl lehet ez...
A kérdező hozzászólása: Köszi, aranyos vagy. Csak tudod már úgy beleéltem magam, hogy a hõm is rendben, meg nem is jött meg...
A kérdező hozzászólása: Néhány napon belül kiderül! Szorítok Neked!!
Korán teszteltél, várjj egy kicsit, majd teszteljj újra! Szorítok neked!

Ma kellett volna megjonnie a havimnak de a hom 37 lehet baba? Az atlag hom 36, 5 korul van. A teszt negativ de az utolso egyuttlet 1 hete volt lehet meg korai volt

Legjobb válasz: Tesztelj egyet újra szombat reggel, mert kettõ naponta növekszik a HCG hormom. Akármi is lehet most, de drukk, hogy baba legyen!

Tesztelj egyet újra szombat reggel, mert kettõ naponta növekszik a HCG hormom. Akármi is lehet most, de drukk, hogy baba legyen!

4-én kellett volna megjönnie, ma csináltam tesztet, negativ. Ma 37 volt a hőm. Meddig várjak a következő tesztig?

4-én kellett volna megjönnie,ma csináltam tesztet,negativ.Ma 37 volt a h?m.Meddig várjak a következ? tesztig?Ha 37 marad,terhes vagyok?

Legjobb válasz: Szerintem terhes vagy,csak még nem elég magas a HCG-d! Ha eddig nem mutatta ki akkor várj még egy pár napot,vagy csináltass labort meg UH-t. Majdnem 2 hét telt el az elmaradt mensid óta,úgyhogy 6 hetes terhességet már az UH is kimutat.

Szerintem terhes vagy, csak még nem elég magas a HCG-d! Ha eddig nem mutatta ki akkor várj még egy pár napot, vagy csináltass labort meg UH-t. Majdnem 2 hét telt el az elmaradt mensid óta, úgyhogy 6 hetes terhességet már az UH is kimutat.
vegyél qupido tesztet, jóval érzékenyebb, mint a többi.nekem már a nem várt mensim napján kimutatta, hogy terhes vagyok. a hõd is arra utal, hogy terhes vagy!!!!bizony!!! üdv:6-hetes kismamai
Valószinüleg még nagyon korai lehet és azért nem mutatják ki ezek a tesztek amiket meg lehet venni. Menny el a nõgyogyászodhoz és kérjed hogy csináljon hüvelyi ultrahangot, az kiderül ott rögtön és még az 1 hetes terhességet is kimutatja.

30-án kellett volna megjönnie ma reggelre leesett a hőm 37-ről 36, 6-re tüneteim megvannak vagy már ne is reménykedjek?

Legjobb válasz: Szia! Kár, hogy esett a hõd... de megijedni nem szabad még, mert lehet, hogy holnapra újra felugrik! Csinálj tesztet, 5 nap után már majdnem biztos eredményt mutat! Csak azért nem biztos, mert ha késõbb fogant, akkor mai esés akár a beágyazódás miatt is lehet, akkor meg még pl ma nem mutat a teszt pozitívat!Szorítok neked, hogy baba legyen!! Majd írj!! dory

Szia! Kár, hogy esett a hõd... de megijedni nem szabad még, mert lehet, hogy holnapra újra felugrik! Csinálj tesztet, 5 nap után már majdnem biztos eredményt mutat! Csak azért nem biztos, mert ha késõbb fogant, akkor mai esés akár a beágyazódás miatt is lehet, akkor meg még pl ma nem mutat a teszt pozitívat!Szorítok neked, hogy baba legyen!! Majd írj!! dory
Szia! Csináltass egy tesztet és kiderül. Ha pontosan szokott mindig megjönni akkor reménykedhetsz. Szurkolok tymy
Szia! Érdekelne, hogy baba volt-e a dologban!:) Puszi!
Egyre jobban várom a teszted eredményét, ilyen tüneteim voltak nekem is! Dory
Szia. Ha 28 naposak a ciklusaid, akkor 20.án a ciklusod 18.-napján voltál, és ha az ovulációd pont a 14.napon, tehát 16.-án volt, akkor a tesztnek, ha babád van, holnap reggel nagyon-nagyon csíkosnak kellene, méghozzá 2 csíkosnak kellene lennie.:) De az ovulációd pontos dátumát, és a ciklusod hosszát Te tudod pontosan, én most a "nagykönyv" által leírtakkal számoltam. Tehát lehet baba, nagyon annak tûnik, úgyhogy irány az elsõ ügyeletes gyógyszertár, és holnap reggel várjuk a híreket. Lizy
Szia! Azt nem tudom hogy kimutatná e. Amikor én terhes voltam akkor a kimutatás elõtt 12 napja voltunk együtt utoljára. Szóval ne add fel. Szólj ha teszteltél. én vagyok akinek szintén leesett a hõje:) Egyébként szerintem azért mérd mert pl nekem ma reggelre visszament.Drukkolok.
A kérdező hozzászólása: sziasztok aranyosak vagytok tesztet csak holnap tudok venni rettenetesen szédülök meg fáj a mellem állandóan szaladgálok a wc-re nézegetni magam mert azt hiszem hogy megjött hát nem tudom szept 20-án voltam együtt utoljára párommal.õ kint van németbe én azt gondolom hogy akkor jöhetett össze de akkor kimutatná a teszt?írjatok
Szia! Nekem is leesett 0, 4 fokkal és mára vissza ment. TEsztelni még nem teszteltem. HA teszteltél szólj, mert nagyon érdekel. Én szorítok nagyon!!!! szia
Szia. Annyi idõ már eltelt, hogy nyugodtan tesztelhess, csináld meg, mert már mutatnia kellene egy 90%-os eredményt.A hõ leesése tényleg nem a legjobb elõjel, de még ne aggódj, csinálj tesztet miharabb, akár már csinálhatod Clearblue-val bármilyen napszakban.Szorítok, írj.mit mutatott.Lizy
biztosan megjött, hisz jól leesett a hõd

Szept.5-én kellett volna megjönnie és eddig semmi. A hőm tegnap 37 ma 36, 8, menszi szerű fájdalom, negatív teszt. Szerintetek lehet még baba? Nagyon szeretnék már.

Eddig nem késett ennyit a menszim.Olyan érzésem van néha, mintha vmi lufi lenne a hasamban.

Legjobb válasz: Én ugyanígy állok, csak szombat óta pecsételgetek (nagyon picit). Reggeli hõm magas, semmi különös terhes tünet. Soha nem szokott késni, sõt inkább 24 napra jön meg. Én is elg tanácstalan vagyok. talán holnap reggel tesztelek, ha addig sem jön meg rendesen.

Én ugyanígy állok, csak szombat óta pecsételgetek (nagyon picit). Reggeli hõm magas, semmi különös terhes tünet. Soha nem szokott késni, sõt inkább 24 napra jön meg. Én is elg tanácstalan vagyok. talán holnap reggel tesztelek, ha addig sem jön meg rendesen.
Várj még pár napot és tesztelj újból és ha akkor is negatív akkor menj dokihoz.Lehet hormon probléma is.
Szintén zenész! Nekem is 5-én kellett volna megjönni, de semmi!Vasárnap negatív volt a teszt.Néha görcsölgetek, de éppenhogy érzem.Ma reggel hánytam, hõm:37, 1. Folyton pisilési ingerem van. Szóval én sem jártam így, okosabbat nem tudok mondani, csak hogy várjunk hátha még lehet belõle baba!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!