Találatok a következő kifejezésre: Ma kellett megjönnie, reggel első vizeletből (3 db)

Ma kellett volna megjönnie, reggel első vizeletből teszteltem, negatív lett! Érdemes még tesztelgetnem, vagy ez sajnos tényleg negatív?

Legjobb válasz: Nem tudom,hogy mennyire volt percre pontos mensid korábban,így lehet még egy kicsit korai volt.Ha jól emlékszem a tesztek papírjára is azt írják,ha negatív,akkor várj egy hetet,és ha mindig nem jött meg csinálhatsz még egy tesztet. Amúgy,ha én a kimaradt mensi elsõ napján csinálok egy tesztet,akkor negítív,mert babó a 21.nap környékén fogant.(Utolsó-utáni pillanatban.)Legalábbis a vizsgálatok ezt bizonyítják:)

Nem tudom, hogy mennyire volt percre pontos mensid korábban, így lehet még egy kicsit korai volt.Ha jól emlékszem a tesztek papírjára is azt írják, ha negatív, akkor várj egy hetet, és ha mindig nem jött meg csinálhatsz még egy tesztet. Amúgy, ha én a kimaradt mensi elsõ napján csinálok egy tesztet, akkor negítív, mert babó a 21.nap környékén fogant.(Utolsó-utáni pillanatban.)Legalábbis a vizsgálatok ezt bizonyítják:)
Szia! Lehet, hogy a HCG szint még alacsony a teszt azért nem mutatta ki. Ha nem jön meg 3-4 nap múlva ismételd meg a tesztet.
Ha terhes lennél, akkor még a hcg-d alacsony.Tesztelj késõbb.Ha pedig nem vagy terhes akkor azért negatív.Sok sikert.
Pár nap alatt kiderül. Ha olyan 3-5 napig nem jön meg, tesztelj újra. És nagyon jól csináltad, reggel érdemes.
Próbáld meg hétvégén elsõbõl. Az is lehet, hogy szimplán késik. Hétvégére már kiderülhet.
Lehet hogy tényleg késik.Nekem sem jött meg 1 napja de görcsölget a hasam más tünetem nincs.Remélem babásak vagyunk:) Ha tesztelné reggeli vizeletbõl tedd.Drukk!

Ha holnap reggel szeretnék első vizeletből tesztelni, és ma nem kellett volna megjönnie, és nem is jött, akkor azt kimutatja?

Clearblue-m van itthon. Valaki használt már ilyet a válaszadók közül? Mi a tepsztalata ezzel kapcsiban?

Legjobb válasz: vagy még ne holnap teszteljek?

A kérdező hozzászólása: vagy még ne holnap teszteljek?
Szia! En is Clearblue-t hasznaltam es 2x is igazat mutatott, szoval nekem bevalt.szerintem megbizhato
A kérdező hozzászólása: és neked + lett? Mennyivel a nem várt mensi után használtad?
Szia! Nekem 26 naposak a ciklusaim. Pénteken volt a 26. napom, én vasárnap teszteletem Clearblue-val és jól látható volt a két csik. Szerintem nyugodtan tesztelj, de lehet, hogy csak halvány lesz a csik.
Tesztelj, ha nem bírsz várni, és "gyanakodsz". Ha esetleg -, de továbbra se jön meg, akkor pár nap múlva próbáld újból.
A kérdező hozzászólása: nega lett ma reggel:( viszont a hõm még mindig 37. Késõbb még tesztelek és pozitívan gondolkodok!:) ))
néhány nap múlva tesztelj újra.Hátha pozitív. Én ma talán 4 hetes vagyok, de a teszt még mindig negatív.A hétvégén megismétlem ha addig se jön meg.Ja és persze ha birok addig várni!
A kérdező hozzászólása: de aranyos vagy, akkor szorítsunk egymásnak. Én nekem is azt tanácsolták, hogy hét végén teszteljek, ha addig sem jön meg. Nos a kérdés nálam is csak az, hogy kibírom-e addig, de muszáj lesz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!