Találatok a következő kifejezésre: Ma kellett megjönnie, reggel első (5 db)

Ma kellett volna megjönnie, reggel első vizeletből teszteltem, negatív lett! Érdemes még tesztelgetnem, vagy ez sajnos tényleg negatív?

Legjobb válasz: Nem tudom,hogy mennyire volt percre pontos mensid korábban,így lehet még egy kicsit korai volt.Ha jól emlékszem a tesztek papírjára is azt írják,ha negatív,akkor várj egy hetet,és ha mindig nem jött meg csinálhatsz még egy tesztet. Amúgy,ha én a kimaradt mensi elsõ napján csinálok egy tesztet,akkor negítív,mert babó a 21.nap környékén fogant.(Utolsó-utáni pillanatban.)Legalábbis a vizsgálatok ezt bizonyítják:)

Nem tudom, hogy mennyire volt percre pontos mensid korábban, így lehet még egy kicsit korai volt.Ha jól emlékszem a tesztek papírjára is azt írják, ha negatív, akkor várj egy hetet, és ha mindig nem jött meg csinálhatsz még egy tesztet. Amúgy, ha én a kimaradt mensi elsõ napján csinálok egy tesztet, akkor negítív, mert babó a 21.nap környékén fogant.(Utolsó-utáni pillanatban.)Legalábbis a vizsgálatok ezt bizonyítják:)
Szia! Lehet, hogy a HCG szint még alacsony a teszt azért nem mutatta ki. Ha nem jön meg 3-4 nap múlva ismételd meg a tesztet.
Ha terhes lennél, akkor még a hcg-d alacsony.Tesztelj késõbb.Ha pedig nem vagy terhes akkor azért negatív.Sok sikert.
Pár nap alatt kiderül. Ha olyan 3-5 napig nem jön meg, tesztelj újra. És nagyon jól csináltad, reggel érdemes.

2 napja lefeküdtem egy fiúval és nem védekeztünk:| ez volt az első. Ma kellett volna megjönnie. Reggel vérzett is, de azóta semmi. Akkor ez mi volt? így lehetek terhes?

Legjobb válasz: az is lehet, hogy a szûzhártya átszakadása miatt vérzett. elsõ szex után szokott késni a menstruáció. beléd élvezett? végig védekezés nélkül? mert a terhesség sem kizárt.

az is lehet, hogy a szûzhártya átszakadása miatt vérzett. elsõ szex után szokott késni a menstruáció. beléd élvezett? végig védekezés nélkül? mert a terhesség sem kizárt.
A mi segítségünk neked annyit ér, mint leégett háznál a tûzoltás. Hülye voltál, talán terhes lehetsz, rajtad már csak az ima, késõbb pedig az abortusz segít. Erre mást nem tudunk mondani. Te vagy a lány. Ha megetetnek akkor megszívod és a baba is, mert az anyja egy felelõtlen, buta fruska és ezért kell meghalnia
vmibõl meg kell tanulnod neked is, h ne legyél ennyire buta h nem védekeztek. most már vállald a következményét.
azt kérdezted lehetsz-e terhes.. hogyne lehetnél? mi megválaszoltuk a kérdésed.
Komolyan, nektek már nem tartanak szexuális felvilágosítást, vagy ennyire idióták vagytok?
A kérdező hozzászólása: még nem jött meg.:| de mindig szokott késni szóval még annyira nem vészes a helyzet.. meg citromlevet ittam még valamelyik nap és azt mondják attól is késik xd köszönöm:)
elsõ vagyok. én pedig nem a babát sajnálom.. hanem téged. azzal senki nem segít, hogy leoltja õt! nem azért írta ki a kérdést, hogy megalázzák, hanem mert segítségre van szüksége. ha pl. nektek kiszakadna az óvszer, vagy csak szimplán megijednétek, mert valami közbejött, nem lennétek kétségbe esve?! senkinek nem tesz jót, ha még bántják is. egyszer oké, ha egyvalaki letolja, mert tényleg felelõtlenség volt. de fáj neki eléggé nélkületek is... én is átéltem már ezt szakadással, az elsõnél, szintén. késett 1 hetet, de nem lettem terhes. van, aki 5 éve csak megszakítással védekezik és nem esett teherbe!! (ezt NE kövessétek, csak van ilyen is). van, akinek 2 hetet késik az elsõ után... ha még nem telt le a 72 óra, akkor érdemes 72 órás tablettát bevenni. ha segítségre van szükséged, szólj.:)
jah, és ha rá stresszelsz, az is közbejátszhat a késésnél.:=
Természetesen velünk is megesett már, az én "kiakadásom" inkább annak szól, hogy '"az elsõ, egy fiúval", nem a barátjával vagy valami, és hát sajnálom, nem vagyok konzervatív, de nekem akkor is magas hogy csak úgy összefekszem "egy fiúval", fõleg elsõ alkalommal.
A kérdező hozzászólása: szerintem abba nem menjünk bele hogy ki ez a fiú mert nem ismeritek a részleteket. ez most lényegtelen. igen ismerem. eléggé jól. és csak azt nem értem hogy miért ilyen álszentek az emberek..;) aki megvédett annak pedig köszönöm és a segítségeket is.:)
A kérdező hozzászólása: :) ) aranyosvagy:)
és azóta mi a helyzet? megjött? én drukkolok neked, hogy ne legyél terhes!
na hála az égnek :D (1# vagyok még mindig.:D)
A kérdező hozzászólása: megjött :D
Elõbb tudnod kéne, hogy mitõl lehetsz terhes és csak utána csinálni. Ha fogalmad sincs az egészrõl, akkor minek csinálod... Én csak szegény babát sajnálom, ha véletlen összejött. :/
Én még mindig azon vagyok kiakadva hogy "....lefeküdtem egy fiúval. Ez volt az elsõ...." Nem a barátommal vagy akármi. Egy fiúval. Legalább ismerted? Miért vagytok ilyen ..... én nem tudom ostobák? *ibancok? Vagy mi már erre a megfelelõ szó? Még úgy se tudok "lefeküdni egy fiúval" hogy már 23 vagyok, nemhogy az elsõnél!! HOgy mûködik a világ???? És mért ne lehetnél terhes?? Ezt most komolyan kérdezted? Nem védekeztél! Akkor mit vársz?? Egyébként tényleg nem valószínû a menstruációd várhatósága miatt, dehát vannak még csodák....
ha tegnap szexeltetek és ma kellett volna megjönnie akkor elvileg nem lehetsz terhes. de elenyészõ százalékok mindig vannak.
nem ártott volna védekezdni, de kb ez már a kétszázezredik ilyen kérdés. kérdésedre válaszolva igen lehetsz terhes. 2 nap nem a világ vége, 1 hét után ha nem jön meg akkor sem, vegyél egy tesztet.
A kérdező hozzászólása: nem élvezett belém. és végig védekezés nélkül.
lehetsz tehes ha nem védekeztetek ha iylen buta vagy
A kérdező hozzászólása: de ez rohadtul nem vicces. segítséget kértem és nem oltásokat.
A kérdező hozzászólása: normális módon is meglehet válaszolni
már az is probléma, hogy ezt neked kérdezned kell. ez tényleg érdekel, mikor lefeküdtél vele nem gondolkoztál el azon, hogy mégis mi a [email protected]ól születik a baba?
2. kommentelõ vagyok. végén leírtam h 2 nap nem a bilág vége majd 1 hét után aggódj ha akor sem jön meg, vagy vegyél egy tesztet a biztonságkedvéért. ha nem élvezett beléd sztem nem leszel terhes.
A kérdező hozzászólása: köszönöm
Létezik olyan h elõváladék, ami a szex közbe van és attól is lehetsz terhes...
am a témához...van akinek mint például nekem rögtön megjött másnap...és igen utána ami rendszeres volt felborult...szervezet válogatja

Ez most pozitív vagy sem? Ma kellett volna megjönnie elvileg, de nem jött. Csak kíváncsiságból csináltam reggel, elsõ vizeletbõl.

puffadok, délután kicsit fájtam de csak a jobb oldalon. iszonyatosan fáradt vagyok napok óta. de ez minden. nagyon félek hogy megfog jönni. :/ mert kicsit olyan érzésem van.

Legjobb válasz: http://www.kepfeltoltes.hu/view/131120/2013-11-20_08.27.55_w..

A kérdező hozzászólása: http://www.kepfeltoltes.hu/view/131120/2013-11-20_08.27.55_w..
És akkor mi van???Ha százszor rakja fel akkor sem tudsz mit tenni, itt ez egy olyan hely ahol kérdéseket lehet feltenni! :D Kedves kérdezõ!Minden jót neked! :) Én is pozinak látom!
nagyon gartulálok:) apuka mit szolt hozzá?Csak mert írtad nem tervezett.
Szia nekem ma kellett volna megjönnie az én tesztem ilyen:) http://www.kepfeltoltes.hu/view/131121/IMG_20131121_053539_w..
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Gratulálok!!!! :) Én ma is teszteltem. Csak egy hangyafasznyival, de erõsebb. :) Valahogy nem akaródzik elhinni és folyamatosan parázok hogy tévedés és megfog jönni. :/ Az apuka még nem tudja, nem akarom elmondani amég nem 100%. vagy ez az? :) Egyébként Õ külföldön van.
A kérdező hozzászólása: Ezeke a mai tesztek. De a képen nem olyan mint élõben. A "nagyobb" teszt halványabb (lehet nem olyan érzékeny mint a kicsi?) http://www.kepfeltoltes.hu/view/131121/2013-11-21_07.03.14_w.. http://www.kepfeltoltes.hu/view/131121/2013-11-21_07.03.27_w.. http://www.kepfeltoltes.hu/view/131121/2013-11-21_07.03.38_w..
Ezek egyértelmûen pozitívak, hidd el. Már az elõzõ kérdésnél is megírtuk, hogy pozitív a teszted, a ma reggeliek pedig már erõsebbek is (fõleg a kisebb). Az én elsõ tesztem is kb. olyan volt, mint a Te tegnapid, és most 1, 5 éves a fiam. Nyugodtan elmondhatod a párodnak.
Ezek bizony pozitiv tesztek, batran elmondhatod a kispapanak! Gratulalok!
Egyértelmû pozitív mind, tessék elhinni.:) Apuka mikor jön haza külföldrõl?
A kérdező hozzászólása: remélhetõleg karácsonyra hazajön. :) És abban is nagyon bízom, hogy nem megy vissza. :) Nem merem elmondani igazán senkinek, mert félek, hogy megmarad-e. :/ Pedig annyira szeretném elmondani Neki!!!
errõl a tesztrõl a kép már 3x van fent különbözõ szöveggel!!!!!! :/ :/
Jaj de széééééép!!!!:) :) Gratulálok!!!!
A kérdező hozzászólása: azon kívül hogy rettentõ fáradt vagyok és álmos egész nap. semmi. plusz amiket fent is írtam.
Pozitiv raadasul eleg szep :-)
Szerintem ez pozitív!
Én is pozitívnak látom. (A megjön érzés még sokáig normális lesz, szedj rá magnéziumot.)
Ez egy pozitív teszt.:) Igaz még halvány, nem olyan erõs, de ez azért van, mert még nem termelõdött annyi HCG a szervezetedben, ami teljesen normális, mert még csak ugye ma kellett volna megjönnie.
A kérdező hozzászólása: Köszi!!! :) örülnék neki, bár nem tervezett. :) mikorra tudhatom biztosra? mikor menjek orvoshoz?
Már kérdezted, és már mondtuk, hogy pozitív! De azért gratulálok! :)
Gratula:)
gratula a pozitív teszthez :) ha ma kellett volna megjönnie, akkor ráérsz orvoshoz menni 2-3 hét múlva. most még semmit sem látna.
Ez szép pozi, fõleg úgy, hogy mára vártad. Jó egészséget!:) Ha nincs semmi panaszod, 2 hét múlva elég elõször orvoshoz menni.
Uhh, és karácsonyig titokban tudnád tartani? Ha igen, addigra már leszel annyi idõs terhes, hogy a babona sem tarthat vissza.:) Majd írd meg, mi volt!:) )
Próbáld meg hétvégén elsõbõl. Az is lehet, hogy szimplán késik. Hétvégére már kiderülhet.
Lehet hogy tényleg késik.Nekem sem jött meg 1 napja de görcsölget a hasam más tünetem nincs.Remélem babásak vagyunk:) Ha tesztelné reggeli vizeletbõl tedd.Drukk!

Ha holnap reggel szeretnék első vizeletből tesztelni, és ma nem kellett volna megjönnie, és nem is jött, akkor azt kimutatja?

Clearblue-m van itthon. Valaki használt már ilyet a válaszadók közül? Mi a tepsztalata ezzel kapcsiban?

Legjobb válasz: vagy még ne holnap teszteljek?

A kérdező hozzászólása: vagy még ne holnap teszteljek?
Szia! En is Clearblue-t hasznaltam es 2x is igazat mutatott, szoval nekem bevalt.szerintem megbizhato
A kérdező hozzászólása: és neked + lett? Mennyivel a nem várt mensi után használtad?
Szia! Nekem 26 naposak a ciklusaim. Pénteken volt a 26. napom, én vasárnap teszteletem Clearblue-val és jól látható volt a két csik. Szerintem nyugodtan tesztelj, de lehet, hogy csak halvány lesz a csik.
Tesztelj, ha nem bírsz várni, és "gyanakodsz". Ha esetleg -, de továbbra se jön meg, akkor pár nap múlva próbáld újból.
A kérdező hozzászólása: nega lett ma reggel:( viszont a hõm még mindig 37. Késõbb még tesztelek és pozitívan gondolkodok!:) ))
néhány nap múlva tesztelj újra.Hátha pozitív. Én ma talán 4 hetes vagyok, de a teszt még mindig negatív.A hétvégén megismétlem ha addig se jön meg.Ja és persze ha birok addig várni!
A kérdező hozzászólása: de aranyos vagy, akkor szorítsunk egymásnak. Én nekem is azt tanácsolták, hogy hét végén teszteljek, ha addig sem jön meg. Nos a kérdés nálam is csak az, hogy kibírom-e addig, de muszáj lesz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!