Találatok a következő kifejezésre: Ma kellett megjönnie, reggel (68 db)

Ma kellett volna megjönnie, de semmi. Hőm 37, 2 volt reggel. Tegnap picit barnáztam reggel. Ma teszteljek, vagy holnap reggel?

Legjobb válasz: Reggeli elsõ vizeletbõl tesztelj, az mutatja a legbiztosabb eredményt, de szerintem várj még pár napot!

Reggeli elsõ vizeletbõl tesztelj, az mutatja a legbiztosabb eredményt, de szerintem várj még pár napot!
Én mindenképpen várnék kb 1 hetet vagy 10 napot. Akkor biztos az eredmény. (Nálam legalábbis így volt)
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat! Egy hetet tuti nem bírok ki, ha reggelig nem jön meg, szerintem tesztelek...
Tesztelj, akkor reggel, de ha negatív ne legyél szomorú, mert pár nap múlva lehet pozitív lesz.
Szerintem is tesztelj holnap reggel! Ha negatív, akkor 2-3 nap múlva újra!
Majd írj, hogy mi lett az eredmény! Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok! Akkor holnap reggel... Köszi a biztatást!
Mikor volt az inszemináció? Szedsz valamilyen gyógyszert (pl. utrogestan, duphaston)? Mikor kell visszamenned vérvételre?
A kérdező hozzászólása: holnap lesz két hete hogy volt az insem utrogestánt szedek
Akkor, ha jól számolom 12 nappal inszemináció után csináltál tesztet. Amikor én terhes lettem én is 12 nappal inszemináció után teszteltem és egyértelmûen negatív lett, tehát még van esély. Tesztelj holnap reggel. Viszont az utrogestan miatt valószínûleg akkor sem jön meg, ha nem vagy terhes, tehát ez is benne van a pakliban.
A kérdező hozzászólása: hát elég sokmindenen keresztülmentünk már sajnos többször szedtem már az utrogestánt és nekem mindig megjött közben

Már egy hete barnázok. Ma kellett volna megjönnie De megint barna. A terhességi teszt ma reggel - lett. A hőm akkor miért van fenn? 36, 8.

Fájt a fejem is. Tegnap mondjuk volt egy kis piros vérzés is azt hittem megjön ma de nem. Azt hiszem a barátcserjét is abba kell hagynom mert nekem nem vált be. Csak barnázok t?le. A mellem egy kicsit megn?tt néha a mindjárt megjön érzés van de csak ez afránya barna. Holbap akartam menni hormon vizsg. Most mit csináljak?

Legjobb válasz: Nekem mindig csak a menzi második napján esik le a hõm

Nekem mindig csak a menzi második napján esik le a hõm

Ha ma kellett volna megjönnie, de ma reggel még 37. 0 a hőm akkor tuti hogy volt ebben a hónapban pém?

Szeintem bizti, hogy megjön csak késik, de most csak arra lennék kíváncsi, hogy ha ilyen magas most a h?m, akkor tuti hogy volt pém?

Legjobb válasz: Nem is értem a kérdésed! A magas hõ a menstruáció napján inkább babára utal. Peteérésre vagy annak hiányára csak akkor tudsz következtetni, ha egész ciklus alatt mérted a hõdet. A a ciklus elsõ felében mérthez képest a második felében 0,3-0,6 fokkal magasabb a hõd, akkor nagy valószínûséggel volt peteérésed. Ajánlom a következõ oldalt: www.babatervezok.otthona.net Itt minden ilyen jellegû kérdésedre választ kaphatsz.

Nem is értem a kérdésed! A magas hõ a menstruáció napján inkább babára utal. Peteérésre vagy annak hiányára csak akkor tudsz következtetni, ha egész ciklus alatt mérted a hõdet. A a ciklus elsõ felében mérthez képest a második felében 0, 3-0, 6 fokkal magasabb a hõd, akkor nagy valószínûséggel volt peteérésed. Ajánlom a következõ oldalt: http://www.babatervezok.otthona.net Itt minden ilyen jellegû kérdésedre választ kaphatsz.
elvileg volt péd, de ha nem esik le a hõd, lehet, hogy baba is van, mert a mensi elõtt le kellene esnie.
Mibõl gondolod, hogy csak késik? Ha magas a hõd - márpedig az - akkor babára kell gyanakodni. A mensi-szerû görcsök, hasszurkálás is babát jelezhet ilyenkor.
A kérdező hozzászólása: Abból gondolom, hogy van egy kis barnázgatásom és tegnap a wcpapíron volt egy kis vérfolt is. Márciusban ugyanígy jártam, ezért gondolom, hogy meg fog jönni. Inkább nem élem magam bele, pedig nagyon szertném már ha baba lenne.

Ez most pozitív vagy sem? Ma kellett volna megjönnie elvileg, de nem jött. Csak kíváncsiságból csináltam reggel, elsõ vizeletbõl.

puffadok, délután kicsit fájtam de csak a jobb oldalon. iszonyatosan fáradt vagyok napok óta. de ez minden. nagyon félek hogy megfog jönni. :/ mert kicsit olyan érzésem van.

Legjobb válasz: http://www.kepfeltoltes.hu/view/131120/2013-11-20_08.27.55_w..

A kérdező hozzászólása: http://www.kepfeltoltes.hu/view/131120/2013-11-20_08.27.55_w..
És akkor mi van???Ha százszor rakja fel akkor sem tudsz mit tenni, itt ez egy olyan hely ahol kérdéseket lehet feltenni! :D Kedves kérdezõ!Minden jót neked! :) Én is pozinak látom!
nagyon gartulálok:) apuka mit szolt hozzá?Csak mert írtad nem tervezett.
Szia nekem ma kellett volna megjönnie az én tesztem ilyen:) http://www.kepfeltoltes.hu/view/131121/IMG_20131121_053539_w..
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Gratulálok!!!! :) Én ma is teszteltem. Csak egy hangyafasznyival, de erõsebb. :) Valahogy nem akaródzik elhinni és folyamatosan parázok hogy tévedés és megfog jönni. :/ Az apuka még nem tudja, nem akarom elmondani amég nem 100%. vagy ez az? :) Egyébként Õ külföldön van.
A kérdező hozzászólása: Ezeke a mai tesztek. De a képen nem olyan mint élõben. A "nagyobb" teszt halványabb (lehet nem olyan érzékeny mint a kicsi?) http://www.kepfeltoltes.hu/view/131121/2013-11-21_07.03.14_w.. http://www.kepfeltoltes.hu/view/131121/2013-11-21_07.03.27_w.. http://www.kepfeltoltes.hu/view/131121/2013-11-21_07.03.38_w..
Ezek egyértelmûen pozitívak, hidd el. Már az elõzõ kérdésnél is megírtuk, hogy pozitív a teszted, a ma reggeliek pedig már erõsebbek is (fõleg a kisebb). Az én elsõ tesztem is kb. olyan volt, mint a Te tegnapid, és most 1, 5 éves a fiam. Nyugodtan elmondhatod a párodnak.
Ezek bizony pozitiv tesztek, batran elmondhatod a kispapanak! Gratulalok!
Egyértelmû pozitív mind, tessék elhinni.:) Apuka mikor jön haza külföldrõl?
A kérdező hozzászólása: remélhetõleg karácsonyra hazajön. :) És abban is nagyon bízom, hogy nem megy vissza. :) Nem merem elmondani igazán senkinek, mert félek, hogy megmarad-e. :/ Pedig annyira szeretném elmondani Neki!!!
errõl a tesztrõl a kép már 3x van fent különbözõ szöveggel!!!!!! :/ :/
Jaj de széééééép!!!!:) :) Gratulálok!!!!
A kérdező hozzászólása: azon kívül hogy rettentõ fáradt vagyok és álmos egész nap. semmi. plusz amiket fent is írtam.
Pozitiv raadasul eleg szep :-)
Szerintem ez pozitív!
Én is pozitívnak látom. (A megjön érzés még sokáig normális lesz, szedj rá magnéziumot.)
Ez egy pozitív teszt.:) Igaz még halvány, nem olyan erõs, de ez azért van, mert még nem termelõdött annyi HCG a szervezetedben, ami teljesen normális, mert még csak ugye ma kellett volna megjönnie.
A kérdező hozzászólása: Köszi!!! :) örülnék neki, bár nem tervezett. :) mikorra tudhatom biztosra? mikor menjek orvoshoz?
Már kérdezted, és már mondtuk, hogy pozitív! De azért gratulálok! :)
Gratula:)
gratula a pozitív teszthez :) ha ma kellett volna megjönnie, akkor ráérsz orvoshoz menni 2-3 hét múlva. most még semmit sem látna.
Ez szép pozi, fõleg úgy, hogy mára vártad. Jó egészséget!:) Ha nincs semmi panaszod, 2 hét múlva elég elõször orvoshoz menni.
Uhh, és karácsonyig titokban tudnád tartani? Ha igen, addigra már leszel annyi idõs terhes, hogy a babona sem tarthat vissza.:) Majd írd meg, mi volt!:) )

2 napja lefeküdtem egy fiúval és nem védekeztünk:| ez volt az első. Ma kellett volna megjönnie. Reggel vérzett is, de azóta semmi. Akkor ez mi volt? így lehetek terhes?

Legjobb válasz: az is lehet, hogy a szûzhártya átszakadása miatt vérzett. elsõ szex után szokott késni a menstruáció. beléd élvezett? végig védekezés nélkül? mert a terhesség sem kizárt.

az is lehet, hogy a szûzhártya átszakadása miatt vérzett. elsõ szex után szokott késni a menstruáció. beléd élvezett? végig védekezés nélkül? mert a terhesség sem kizárt.
A mi segítségünk neked annyit ér, mint leégett háznál a tûzoltás. Hülye voltál, talán terhes lehetsz, rajtad már csak az ima, késõbb pedig az abortusz segít. Erre mást nem tudunk mondani. Te vagy a lány. Ha megetetnek akkor megszívod és a baba is, mert az anyja egy felelõtlen, buta fruska és ezért kell meghalnia
vmibõl meg kell tanulnod neked is, h ne legyél ennyire buta h nem védekeztek. most már vállald a következményét.
azt kérdezted lehetsz-e terhes.. hogyne lehetnél? mi megválaszoltuk a kérdésed.
Komolyan, nektek már nem tartanak szexuális felvilágosítást, vagy ennyire idióták vagytok?
A kérdező hozzászólása: még nem jött meg.:| de mindig szokott késni szóval még annyira nem vészes a helyzet.. meg citromlevet ittam még valamelyik nap és azt mondják attól is késik xd köszönöm:)
elsõ vagyok. én pedig nem a babát sajnálom.. hanem téged. azzal senki nem segít, hogy leoltja õt! nem azért írta ki a kérdést, hogy megalázzák, hanem mert segítségre van szüksége. ha pl. nektek kiszakadna az óvszer, vagy csak szimplán megijednétek, mert valami közbejött, nem lennétek kétségbe esve?! senkinek nem tesz jót, ha még bántják is. egyszer oké, ha egyvalaki letolja, mert tényleg felelõtlenség volt. de fáj neki eléggé nélkületek is... én is átéltem már ezt szakadással, az elsõnél, szintén. késett 1 hetet, de nem lettem terhes. van, aki 5 éve csak megszakítással védekezik és nem esett teherbe!! (ezt NE kövessétek, csak van ilyen is). van, akinek 2 hetet késik az elsõ után... ha még nem telt le a 72 óra, akkor érdemes 72 órás tablettát bevenni. ha segítségre van szükséged, szólj.:)
jah, és ha rá stresszelsz, az is közbejátszhat a késésnél.:=
Természetesen velünk is megesett már, az én "kiakadásom" inkább annak szól, hogy '"az elsõ, egy fiúval", nem a barátjával vagy valami, és hát sajnálom, nem vagyok konzervatív, de nekem akkor is magas hogy csak úgy összefekszem "egy fiúval", fõleg elsõ alkalommal.
A kérdező hozzászólása: szerintem abba nem menjünk bele hogy ki ez a fiú mert nem ismeritek a részleteket. ez most lényegtelen. igen ismerem. eléggé jól. és csak azt nem értem hogy miért ilyen álszentek az emberek..;) aki megvédett annak pedig köszönöm és a segítségeket is.:)
A kérdező hozzászólása: :) ) aranyosvagy:)
és azóta mi a helyzet? megjött? én drukkolok neked, hogy ne legyél terhes!
na hála az égnek :D (1# vagyok még mindig.:D)
A kérdező hozzászólása: megjött :D
Elõbb tudnod kéne, hogy mitõl lehetsz terhes és csak utána csinálni. Ha fogalmad sincs az egészrõl, akkor minek csinálod... Én csak szegény babát sajnálom, ha véletlen összejött. :/
Én még mindig azon vagyok kiakadva hogy "....lefeküdtem egy fiúval. Ez volt az elsõ...." Nem a barátommal vagy akármi. Egy fiúval. Legalább ismerted? Miért vagytok ilyen ..... én nem tudom ostobák? *ibancok? Vagy mi már erre a megfelelõ szó? Még úgy se tudok "lefeküdni egy fiúval" hogy már 23 vagyok, nemhogy az elsõnél!! HOgy mûködik a világ???? És mért ne lehetnél terhes?? Ezt most komolyan kérdezted? Nem védekeztél! Akkor mit vársz?? Egyébként tényleg nem valószínû a menstruációd várhatósága miatt, dehát vannak még csodák....
ha tegnap szexeltetek és ma kellett volna megjönnie akkor elvileg nem lehetsz terhes. de elenyészõ százalékok mindig vannak.
nem ártott volna védekezdni, de kb ez már a kétszázezredik ilyen kérdés. kérdésedre válaszolva igen lehetsz terhes. 2 nap nem a világ vége, 1 hét után ha nem jön meg akkor sem, vegyél egy tesztet.
A kérdező hozzászólása: nem élvezett belém. és végig védekezés nélkül.
lehetsz tehes ha nem védekeztetek ha iylen buta vagy
A kérdező hozzászólása: de ez rohadtul nem vicces. segítséget kértem és nem oltásokat.
A kérdező hozzászólása: normális módon is meglehet válaszolni
már az is probléma, hogy ezt neked kérdezned kell. ez tényleg érdekel, mikor lefeküdtél vele nem gondolkoztál el azon, hogy mégis mi a [email protected]ól születik a baba?
2. kommentelõ vagyok. végén leírtam h 2 nap nem a bilág vége majd 1 hét után aggódj ha akor sem jön meg, vagy vegyél egy tesztet a biztonságkedvéért. ha nem élvezett beléd sztem nem leszel terhes.
A kérdező hozzászólása: köszönöm
Létezik olyan h elõváladék, ami a szex közbe van és attól is lehetsz terhes...
am a témához...van akinek mint például nekem rögtön megjött másnap...és igen utána ami rendszeres volt felborult...szervezet válogatja
Vegyél egy új tesztet és tesztelj újra. :) Sok sikert!
A halvány csík is csík!! Azért csinálj egy másik teszttel holnap reggel is!! Azért én csendben gratulálok!!:) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat a múlt hónapban nagyot koppantam és úgy vagyok vele most már lehet, hogy a + tesztnek sem fogok hinni csak a nõgyógyásznak! :-)
A kérdező hozzászólása: Annyit szeretnék még így "elõre" kérdezni, hogy ezért nézhetnek e ki mivel 22 éves vagyok és úgy érzem, hogy mostanában nem nézik jó szemmel ennyi idõsen babát vállalni?
A kérdező hozzászólása: Elõre is köszönöm a válaszokat, félre értés ne essék ha itt van az enyém lesz és örülni fogok neki csak ezt tapasztalom a környezetemben.
A múlt hónapban már teszteltél pozit és végül mensi lett belõle? Sajnálom, akkor hogy volt, ha szabad kérdeznem. Szerintem ez azért van bár én mág nem tapasztaltam, mert mostanában inkább késõbb vállalnak a nõk gyermeket. Ezért most az fura, hogy 22 vagy, mondjuk jó 20 éve meg a 30 fölötti volt furcsa.:) Én még csak 30
Szóval én még csak 30 vagyok személy szerint nem nézek furcsán arra aki 22 évesen babát vállal. Utolsó voltam csak véletlenül elküldtem.
A kérdező hozzászólása: Teszteltem most este és nagyon halvány +! majd holnap reggel már bízom benne, hogy erõsebb lesz! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, csináltam múlt hónapban sok sok tesztet de -ak lettek csak 6 napot késett és szinte biztos voltam, hogy van. De most csak akkor fogom tényleg elhinni ha az orvos mondja! :-)

Reménykedjem vagy sem? Minden hónapban kiírom a tüneteim, de úgy látszik én a maradék 1%-ba tartozom, aki sose lesz terhes magától. Ma kellett volna megjönnie, de nem jött. Reggel 36, 8 volt a hőm.

A petefészkem ezzel egyid?ben nagyon elkezdett szúrni, órákon át tartott. Aztán pár óra pihi után a jobb oldali szúrkált de csak picit. Egész nap úgy érzem, hogy görcsölök de mégsem, mert semmi sincs viszont nagyon nagyon feszült vagyok, ami nem jellemz? rám. Nos? Szerintetek? Vagy megint trifázisos tüneteim vannak?

Legjobb válasz: Trifázisos GÖRBE van, trifázisos tünetek viszont... Lemaradtam valamirõl, ez egy új szakzsargon itt a Teherbeesés topicban? Én is minden áldott alkalommal megírom, hogy a terhesség elsõ jele a kimaradó vérzés, majd utána a pozitív teszt. A többi tünet esetleges, mert ahány nõ, annyiféle tünt és terhesség. A tüneteid bármit jelenthetnek, amíg meg nem jön, vagy pozitívat nem tesztelsz. Akkor fogod tudni csak, hogy mit is jelentettek.

Trifázisos GÖRBE van, trifázisos tünetek viszont... Lemaradtam valamirõl, ez egy új szakzsargon itt a Teherbeesés topicban? Én is minden áldott alkalommal megírom, hogy a terhesség elsõ jele a kimaradó vérzés, majd utána a pozitív teszt. A többi tünet esetleges, mert ahány nõ, annyiféle tünt és terhesség. A tüneteid bármit jelenthetnek, amíg meg nem jön, vagy pozitívat nem tesztelsz. Akkor fogod tudni csak, hogy mit is jelentettek.
A kérdező hozzászólása: Bocsi, lemaradt. Reggel a bal oldali petefészkem volt.
szia nincs görbéd? az jo ha a höd fenn van ennyire..
A kérdező hozzászólása: Most nem csináltam, mert úgy voltam vele, hogy picit pihentetek......:-(

Tényleg keseredjek el? Ma nem kellett megjönnie, nem is jött, viszont reggel teszteltem Gariellel, s negatív lett.

Annyira várjuk már ezt a babát......

Legjobb válasz: Én annyira nem bízok a tesztekben...persze sok esetben kimutatja ,hogy van baba vagy nincs... de nem tudom hallottad e már ,hogy van olyan eset is amikor nem mutatja ki semmilyen tesz és mégis terhes.Egy ismerõsöm 5 hetes terhes és a tesz nem mutatta ki csak az ultrahang.Már sok ilyen esetet hallottam.Itt egy ismert példa : Bea asszonynak sem mutatta ki a tesz Virágot :)Persze ez nem azt jelenti hogy feltétlen most te is így jártál.De míg nem jön meg addig bármire van esély. Én szurkolok nektek!!! Ne add fel! Ha jönni akar jönni fog :)

Én annyira nem bízok a tesztekben...persze sok esetben kimutatja , hogy van baba vagy nincs... de nem tudom hallottad e már , hogy van olyan eset is amikor nem mutatja ki semmilyen tesz és mégis terhes.Egy ismerõsöm 5 hetes terhes és a tesz nem mutatta ki csak az ultrahang.Már sok ilyen esetet hallottam.Itt egy ismert példa : Bea asszonynak sem mutatta ki a tesz Virágot :) Persze ez nem azt jelenti hogy feltétlen most te is így jártál.De míg nem jön meg addig bármire van esély. Én szurkolok nektek!!! Ne add fel! Ha jönni akar jönni fog :)
Még semmiképp se keseredj el!!! Nekem most már vagy 4 napja késett mikor Gabriellel teszteltem és tök negatív lett :( de aztán csak nem jött meg, így 2 nap múlva ismét teszteltem, gabriellel az is nega...elmentem és vettem egy quipidot a gyógyszertárban és napközbeni vizeletbõl egyértelmû pozi lett :) )) Én nem szeretem ezt a gabrielt...illetve nagyon türelmes anyukáknak való :) én meg sose voltam az :) 2 nap múlva tesztelj újra, másik fajtával sztem.. Minden jót!! 23 hetes km
A kérdező hozzászólása: Remélem kibírom addig......:-)
Annyian írták már, hogy a gabriellel negatívat teszteltek, míg másik, sokkal hamarabb kimutatta a terhességet. Szerintem csinálj egy érzékenyebbet.
Szia!Én is mára nem várom!Én nem tesztelek, még egy pár napig, hátha nem jönne meg!Én szurkolok magunknak!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bíztatást! Sajnos nem vagyok egy türelmes fajta leányzó.... De megpróbálok erõt venni magamon, s kitûztem célul, hogy ha vasárnapig nem jön meg, akkor tesztelek.
Hát de minek vársz vasárnapig? Az még nagyon sok idõ!! Megbolondulsz addig :) ) Másik fajtával holnap reggel tesztelj!

Ma kellett volna megjönnie, egy pici barnás pecsételés volt reggel, de azóta egész nap semmi. Szúrkál a hasam alja jobb oldalon. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: A reggeli elsõ vizelettel csinálj egy tesztet. Ha negatív és pár nap-1 hét múlva sem jön meg, akkor még egyet. Véletlenül pozitív teszt nincs, de negatív lehet, ha még kevés benned a hcg.

A reggeli elsõ vizelettel csinálj egy tesztet. Ha negatív és pár nap-1 hét múlva sem jön meg, akkor még egyet. Véletlenül pozitív teszt nincs, de negatív lehet, ha még kevés benned a hcg.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!