Találatok a következő kifejezésre: Ma kellett megjönnie, helyette (3 db)

Ma kellett volna megjönnie, helyette nagyon sűrű olyan picit barnás kevés folyásom van! a hőm tegnap 36.4;ma 36.7, meg fog jönni, vagy még reménykedhetek?

Legjobb válasz: Reménykedhetsz, de nem bizto hogy sikerült. A hõd alapján az a 36,4 az kevéske. Bár a 36,7 az meg jobb.

Reménykedhetsz, de nem bizto hogy sikerült. A hõd alapján az a 36, 4 az kevéske. Bár a 36, 7 az meg jobb.
mert ez csak 30 napos hónap
Én is ezt tippelem... M.H.
Késett a busz!
Többször elõfordulhat, hogy nem pont ugyanazon a napon jön meg a 7 napos szünetben, nyugodj meg, ez teljesen rendben van :)
Nekem is volt ilyen és nem volt semmi baj. Megesik gyógyszernél is. 22/l

Tegnap óta fáj a fejem, és néha rám jön a hányinger. Ma kellett volna megjönnie, helyette már szerdán. Lehet, hogy attól van, hogy hnap felvételizek és már most izgulok és félek? Hogyan győzzem le az izgulást?

gyors segítséget kérek!14éves lány!:)

Legjobb válasz: néha torkom is megfájdul és olyan rossz érzésem támad,mintha mindjárt megfulladnék!ilyenkor ez normális?

A kérdező hozzászólása: néha torkom is megfájdul és olyan rossz érzésem támad, mintha mindjárt megfulladnék!ilyenkor ez normális?
szopogass szõlõcukrot, az nagyon jótékony hatású és még finom is, megnyugtatja a gyomrod, csökkenti a stresszt és még az agymûködést is serkenti. nekem érettségi elõtt és érettségi közben is ez segített! Van sokféle ízesítésben, még patikában is lehet kapni, de szerintem bármelyik boltban, tescoban van tudom, az biztos. Sok sikert!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!