Találatok a következő kifejezésre: Ma kellett megjönnie, de még görcsöm (2 db)

Ma kellett volna megjönnie, de még görcsöm sincs. A hőmet ma kedtem mérni, 36, 6 volt. Erős fejfájás gyötört egész nap. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: görcs nem mindig van. Nekem is volt,hogy mindig görcsöltem elõtte,és aztán nem,és azthittem hogy terhes vagyok,és aztán megjött.

görcs nem mindig van. Nekem is volt, hogy mindig görcsöltem elõtte, és aztán nem, és azthittem hogy terhes vagyok, és aztán megjött.
ha magas lenne a hõd, ami 37 vagy felett, akkor babás lennél., viszont ez a hõ elég alacsony, szerintem meg fog jönni.

Hétfőn kellett volna megjönnie, de még ma se jött meg. Néha vannak görcsök, de elmúlnak. Lehet valami komolyabb bajom, vagy természetes, hogy 17 évesen késik ennyit?

Volt mikor késett pár napot, de ennyit még nem, tudtommal. Suliba kicsit ideges voltam, mert 1 tantárgyból kétes jegyre áltam, és tanultam egész héten veszültebb is voltam, hogy meg ne bukjak. Ez lehet az oka? Már kezdek félni, hogy valami nagy baj van

Legjobb válasz: Szerintem nagyobb baj miatt egyaltalan ne aggodjal. Most a hetvegen probalj nyugodt lenni, es hidd el, hogy megfog jonni. Lehet, hogy felfaztal, es a stressz miatt keshet. A stressz egyaltalan semmire sem jo, nagyon sok betegseg okozoja. Ne gondolkodj annyit, ha terhes nem vagy tutira, akkor megfog jonni, nyugi.

Szerintem nagyobb baj miatt egyaltalan ne aggodjal. Most a hetvegen probalj nyugodt lenni, es hidd el, hogy megfog jonni. Lehet, hogy felfaztal, es a stressz miatt keshet. A stressz egyaltalan semmire sem jo, nagyon sok betegseg okozoja. Ne gondolkodj annyit, ha terhes nem vagy tutira, akkor megfog jonni, nyugi.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ, igen erre gondoltam, hogy hétvégén kikapcsolódok kipihenem ezt a hetet és akkor megjön. Nem vagyok terhes, mert nem voltam fiúval


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!