Találatok a következő kifejezésre: Ma kellett megjönnie, (327 db)

Most mit csináljak? Pont ma kellett megjönni!

Az a helyzet hogy ma kirándulást szervez a gimnázium ahova megyek, nem kéne kihagynom (mondjuk nem lenne rossz), de a lényeg hogy megjött a menzeszem, ami van amikor nem fáj , de sokszor irgalmatlanul és hányinegerem van, stb. Nem tudom mit csináljak, mert a túrán se visszafordulni, se WC-re menni nem tudok.

Legjobb válasz: Maradj.

Maradj.
Vegyél be gyógyszert, pl. algoflex m, és úgy menj el. Vigyél magaddal, és ha letelt a hatóideje, akkor vegyél be még egyet. Így tuti nem leszel rosszul. Cataflamot semmiképp ne vegyél be, mert az kiüt. Vigyél magaddal sok vizet és kézfertõtlenítõt, valamint egy légmentesen záródó tartót, így bárhol tudsz betétet vagy tampont cserélni. A használtat ne dobd el, hanem tedd bele egy zacskóba és úgy a tartóba. Ha akarsz menni, akkor így simán megoldható a dolog.
Hát ez pech! A reklámokban oly könnyedén táncolnak, repkednek a kisasszonyok a nehéz napokon, pedig mennyi problémát okoz. Azért egy osztálynyi fiatalnak csak mennie kell dolgát végezni valahol, másnak is lesz ilyen problémája. Lehet, hogy bánni fogod, hogy kihagytad. Ha jó a társaság, elterelõdik a figyelmed. Gyógyszert csomagolj, s ahogy a fenti értelmesen leírta....Szép az idõ. Kullancsriasztót is vigyél! Aztán este gyere vissza, mondd el, hogy érezted magad!?
utolsó, a mozgás pont görcsoldó jellegû, pont ezért ajánlják menzeszkor
Utsó! Neked volt már menstruációs görcsöd? Nem picike húzódás, hanem görcs? Ne tegyünk úgy, mintha semmi nem történne a menstruáció alatt. Folyadékot kell inni, pisilni kell, cserélni és tisztálkodni kell, a tûzõ nap az amúgy is ilyenkor alacsony vérnyomást még lejjebb viszi, az egész napos séta nem az elsõ napra való program. Van, akinek komoly fájdalma van, nem csak a szokásos feszülõ érzés, hanem erõs görcs. Az szerencsés, ha neked ilyen nincsen, de attól még másoknak lehet. Kérdezõ, sajnos pech, hogy ma jött meg, de szerintem is jól tetted, hogy nem mentél erre a hosszú túrára. Az utsó 2 napban persze más lett volna a helyzet. Lesz még ilyen alkalom, ne keseredj el!
Jaj, ne már! Én is egy csomó helyre megyek úgy, h megvan, és még egyszer sem haltam bele, de mindegy. Kirándulások, ilyesmi. Egész életedben otthon gubbasztasz majd élmények helyett, csak mert mensizel? Na, mindegy, te tudod. :(
Hát igen...sokszor rosszkor rossz idõben jelentkezik a Mikulás :) Személy szerint, ha nekem megvolt, akkor is mentem ide-oda. Én ugye tampont használok, eleve ez egy kicsit könnyebb, mint a betét, legalábbis nekem, én ehhez vagyok hozzászokva. Szoktam magammal mindig vinni nedves törlõkendõt, papírzsepit meg egyebeket. Viszont én elég görcsölõs vagyok, tehát fájdalom csillapítót azt szoktam bevenni....Ha nagyon nagyon görcsölök, akkor szokott az lenni, hogy kihagyok dolgokat, de táncolni elszoktam menni, mert az néha segít.
Én is mindenképp maradtam volna. Ha hosszú a túra, akkor órákig nem lehet tampont cserélni. Mi amikor megálltunk, a lányok az erdõbe mentek pisilni, csoportostul. Hát úgy azért érdekes lenne kicserélni, h melletted ott guggolnak. Meg tiszta ideg lennél, nehogy átázz, stb.. Jobb ez így. :)
Szia! Lehet, egy élmény, de jól teszed, ha kihagyod. Elég kényelmetlen ide-oda járkálni a tûzõ napon úgy, hogy közben megvan. Még ha meg is oldod, akkor is ott lesz benned, hogy úristen, ki kéne cserélni, meg mikor állunk már meg pihenni. Maradj otthon, pihenj. jobb. Hugomnak egyszer pont akkor jött meg, amikor mentek a néptánc-csoporttal Budapestre. le akarta mondani, de nem tehette, mert már begyakorolták, pár óra alatt nem tudtak változtatni rajta. Ráadásul akkora rohanás volt, . hogy gyógyszert sem tudott bevenni, csak a fellépés elõtt. És hát a mozgás nem tesz jót, hamarabb görcsöl. Mindenkinek élmény volt, csak neki volt kínszenvedés. Este úgy kellett kimenni elé, mert nem bírt volna hazajönni gyalog, annyira rosszul volt. Szerencsére itthon jobban lett, de azt mondta ilyet soha többé
6:39-es vagyok: Kár, de megértelek. Lehet, hogy én sem mentem volna.Vannak, akiknek porzik a veséje, annyira bírják egész nap. Jelzem, ha megyek valahova, elõtte már nem eszek, nem iszok egy napig.De vannak, akik nem csinálnak "kisdolgokból" nagy ügyet.:)
A kérdező hozzászólása: 3.:köszi hogy így érdeklõdsz:) és teljesen igazad is van a társaság miatt..remélem nem maradok ki nagyon sok mindenbõl. Múlkor se jöttek páran
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. Másodiknak: nagyon jó amit leítál alkalmazni is fogom majd ha máskor ilyen lesz. Szerintem most akkor is kihagyom mert múltkor se ment el senki WC-re és egész nap mentünk a tûzõ napon.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. Nagyon mázli hogy nem mentem, mert annyira rosszul voltam hogy hánytam is. De már jó, de ha belegondolok hogy még mindig tartana...

Ma kellett volna nem megjönnie és pozi is lett a tesztem. Mikor érdemes orvoshoz menni?

Pontosan nem tudom mennyi idős terhes vagyok, mert utoljára március 13-án volt meg és 25 naposak a ciklusaim.

Legjobb válasz: Ha ma kellett volna megjönnie, akkor ma vagy pont 4 hetes terhes. Mondjuk utolsó mensidtõl számolva 3hét 4 napos, de mivel rövidebbek a ciklusaid, így feltételezhetõen a peteérésed is korábban volt, így 4 hetesnek számítasz. Ha nincs panaszod, 2-3 hét múlva érdemes orvoshoz menned. Gratulálok!

Ha ma kellett volna megjönnie, akkor ma vagy pont 4 hetes terhes. Mondjuk utolsó mensidtõl számolva 3hét 4 napos, de mivel rövidebbek a ciklusaid, így feltételezhetõen a peteérésed is korábban volt, így 4 hetesnek számítasz. Ha nincs panaszod, 2-3 hét múlva érdemes orvoshoz menned. Gratulálok!
4-5 hetes. Elég, ha 7-8 hetesen mész, azaz 3-4hét múlva. Azért nem érdemes hamarabb, mert nem lenne még semmi, embrió, szívhang sem, csak idegeskednél miatta és visszarendelnének 2-3 hét múlvára.
kb 4 hetes terhes vagy, orvoshoz kb 2-3 hét múlva érdemes menni. (Hacsak nem volt korábban vetélésed, missed ab, stb.)
6 hét után, akkor már meg tudja az orvos hallgatni a szívhangját. Kb.7 hetesen szokott lenni az elsõ vizsgálat, ha minden rendben van. Én korábban mentem, mert barnáztam és féltem a méhen kívülitõl. (hál. Istennek minden rendben volt.) Jó babavárást.
Én 6 hetesen menetem és még nem volt szívhang. Inkább várj míg legalább 7 hetes leszel, így elkerülöd a felesleges aggódást.
Így van, ahogy fentebb is írták, akkor kb ma vagy 4hetes! Tehát 2-3hét múlva menj dokihoz. Én inkább a 2hetet mondanám, igaz akkor még lehet hogy csak petezsákot látnak, de azt meg tudja mondani egy jó szakember, hogy jó helyen van-e beágyazódva! Ez is fontos, a méhenkívüli kiszûrése miatt!! De egyébként gratulálok!! :)
Gratulálok!!!! :) Én nem vártam meg még a havim várható idejét sem, elõtte mentem 2 nappal, kezemben 3 pozitív teszttel. Mondjuk doki elküldött, mert nem látott semmit, de én olyan, de olyan büszke voltam. :) ))) 33 hkm

Ma kellett volna megjönnie éjszaka. Tegnap enyhébb (nagyon enyhébb) menstruációs fájdalmat éreztem, de el is múlott. Ma nem érzem semminek az előjelét. Lehetséges, hogy terhes vagyok?

Gyógyszert nem szedek 3 hónapja. Vegyek tesztet, vagy még várjak pár napot?

Legjobb válasz: Szeritnem várj még! Nekem tegnap kellett volna megjönnie. a melleim nagyon fájnak, kis menszi érzésem van, de semmi. Én is várok pár napot! Kitartás! Sok sikert. Drukkolok

Szeritnem várj még! Nekem tegnap kellett volna megjönnie. a melleim nagyon fájnak, kis menszi érzésem van, de semmi. Én is várok pár napot! Kitartás! Sok sikert. Drukkolok
amennyiben mindig pontosan jött meg / már mikor abbahagytad akkor is /lehetséges, hogy baba van a dologba :) persze , csinálj tesztet, ha neg. lenne, párnap múlva ismételd meg. nekem egy hét kellett, hogy a neg. teszt után poz.-at teszteljek. sok sikert 21hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Igen, eddig mindig pontosan jött meg, és erõs görcseim voltak elõtte lévõ nap. Ha késett is, akkor sem sokat, napközben meg szokott jönni. Eddig semmi...
Szia nekem is pontosan szokott megjönni.Aztán elõtte nap erõs görcs gondoltam most sincs baba de 3 nap késés után teszteltem egy pozitívat.Most vagyok 6 hetes szerintem nyugodtan tesztelj de ha még neg.ne add fell pár nap múlva tesztelj megint.Aztán várj egy hetet legalább mert a doki csak azt fogja még látni hogy beágyazódott a pici de 7 hetes körül lát csak szívhangot azt mondják elmaradt mensi után 2 hétre érdemes már dokihoz menni...Sok sikert
szia nekem is ilyenek szoktak lenni és én is pont ilyeneket szoktam itt kérdezni. sajna nekem be is igazolodott a multhonapban az a menzis érzés mert meg is jött

Ma kellett volna megjönnie, de nem jött, aminek nagyon örülök, a múlt héten barnáztam két napig, mérem a hőmet is de csak 36 fok volt (délután) lehetek még babás?

Legjobb válasz: nekem is ma kelett volna megjönni és nekem se jött meg, és remélem nem is fog.nem irod vannak e más tüneteid.a hõt azt reggel kell mérni, és ha visszaesik akkor sajna megfog jönni.a 36 elég alacsony.és azt se irtad mennyi volt elötte.nekem eléggé fáj a bal petefészkem,néha szúr.csak ritkán vannak olyan mindjárt meg jön érzéseim, a mellem fáj, és héhszájam nehezen elérhezõ, és szerintem kicsit balra is van mint szokott.mérd meg reggel a hõd, és ha 2 nap mulva se jön meg vegyél egy tesztet.remélem sikerülni fog.drukkolok.szia.

nekem is ma kelett volna megjönni és nekem se jött meg, és remélem nem is fog.nem irod vannak e más tüneteid.a hõt azt reggel kell mérni, és ha visszaesik akkor sajna megfog jönni.a 36 elég alacsony.és azt se irtad mennyi volt elötte.nekem eléggé fáj a bal petefészkem, néha szúr.csak ritkán vannak olyan mindjárt meg jön érzéseim, a mellem fáj, és héhszájam nehezen elérhezõ, és szerintem kicsit balra is van mint szokott.mérd meg reggel a hõd, és ha 2 nap mulva se jön meg vegyél egy tesztet.remélem sikerülni fog.drukkolok.szia.
A kérdező hozzászólása: minden egyéb tünetem megvan ahoz hogy babás legyek ez már a harmadik lenne folyton rosszul vagyok és nincs türelmem semmihez de azt hittem ogy csak képzelõdõm mármint ami a tüneteimet illeti.
A kérdező hozzászólása: nem volt sosem 36, 7nél nagyobb lehet a lázmérõ nem jó de mindig délután mértem
szerintem már ne méregesd a hõd.ha holnap nem jön meg ugyis csinálsz tesztet.drukkolok.ha sok tüneted van akkor van esély.
A kérdező hozzászólása: jaj nagyon boldog lennék és énis drukkolok minden babára váró csajszinak
A kérdező hozzászólása: ez a teszt dolog is érdekes mert a múlt héten csináltam és az negativ lett a második de az elõ talán nagyon nagyon halvány csikos, de a csikot lehet már csak azért láttam me látni akartam lassan bolond leszek

Folyamatosan szedem a fogamzásgátló tablettát ma kellett volna megjönnie . Szerintetek mi baj lehet?

Legjobb válasz: A hétnapos szünet alatt bármikor megjöhet. Akkor is megjöhet másik napon, ha általában ugyanazon a napon szokott megjönni.

A hétnapos szünet alatt bármikor megjöhet. Akkor is megjöhet másik napon, ha általában ugyanazon a napon szokott megjönni.
Ne pánikolj! Valószínûleg a szervezeted még nem észlelte hogy nem kapta meg a szokásos gyógyszeradagját. Én amikor gyógyszert szedtem mindig az abbahagyástól számított 4. nap jött meg, soha nem aznap vagy másnap. Ez normális. :)
Mutánssá változol 2 napon belül.
Késik egy kicsit :) szerintem ennyi!
majd megjön holnap, ne agyalj.....
Csak szerintem nincs még vége a napnak?

Ma kellett volna megjönnie a menszeszemnek, bevegyem a fog. Gátlót?

most kezdeném el szedni. És ma kellett volna megjönnie, de nem jött. Mondjuk alapból eléggé össze-vissza a ciklusom. Bevegyem?

Legjobb válasz: Szerintem ne. Nem az számít, mikor kellene megjönnie, hanem mikor jön meg. Akkor vedd be az elsõ szemet, amikor megjön a menzeszed, pár napon már nem múlik semmi :)

Szerintem ne. Nem az számít, mikor kellene megjönnie, hanem mikor jön meg. Akkor vedd be az elsõ szemet, amikor megjön a menzeszed, pár napon már nem múlik semmi :)
ha mostkezdedel szedni akkor miért vennéd be akkor ha nem jött meg?? Akkor kezd el amikor megjött.
Ha már rendszeresnek kéne lennie akkor vizsgáltasd ki amgad, mert a gyógyszer akár ronthat is a kiváltó okon. Endokrinológushoz menj ne nõgyógyászhoz.

Mindig kedden szokott megjönni, fogamzásgátlót szedek, ma kellett volna megjönnie. De nem jött meg! Gond lehet? :S

Legjobb válasz: Fiatal vagy, nyilván csúszik az idõ. Nekem néha 5 napokat is, akinél ez a normális, annak nem kell idegeskednie. Majd idõvel beáll. Vagy beállna... de a fogamzásgátló szétcseszi a hormonrendszered, és felborít mindent.

Fiatal vagy, nyilván csúszik az idõ. Nekem néha 5 napokat is, akinél ez a normális, annak nem kell idegeskednie. Majd idõvel beáll. Vagy beállna... de a fogamzásgátló szétcseszi a hormonrendszered, és felborít mindent.
Látod, látod!Máskor ne idegeskedj, mert attól is késhet!
A kérdező hozzászólása: megjött:)
nekem 4évig mindig kedden 1óra körül jött meg.én is gyógyszert szedek.aztán egyszercsak szerda, volt már olyan is, hogy csütörtökön reggel.ne izgulj, az idegesség is befolyásolhatja.
A kérdező hozzászólása: rendben!köszi a biztatást!
Ne fesd az ördögöt rögtön a falra! Várlak vissza ide 1-2 nap múlva és várom a beszámolódat, de ne felejts el írni! Kitartás, nem lesz baj!
A kérdező hozzászólása: remélem...fõleg hogy nemrég egy közeli rokonomnak éltem át az abortuszát...és így még jobban félek!
Annyi nem számít, hogy kétszer késõbb vetted be. Akkor is egy picit legyél már türelmesebb. Mondom 1-2 nap és teszt. De meglátod nem lesz arra szükség.
A kérdező hozzászólása: minden nap háromnegyed 4kor szedem be pontosan...vagy 2szer vettem be a hónapban egy órával késõbb...de nem volt még olyan, hogy ne pontosan jött volna meg..
Ne izgulj, adj már neki egy-két napot! De hallottam már olyat is nõgyógyásztól is, hogy gyógyszer mellett elõfordulhat, hogy kimarad egy mensi, ha egy-két napig nem jön meg csinálj egy tesztet. De ha rendesen, minden nap idõben bevetted és nem hagytál ki egyet sem, nem szabad, hogy baj legyen.
A kérdező hozzászólása: 18éves vagyok, egy éve szedek gyógyszert, milligestet..kedden szokott megjönni, a délelõtt folyamán...de semmi...nagyon félek...
Még megjöhet, hisz éjfélig még kedd van. Semmi baj. Egy-két napot így is csúszhat, meg a gyógyszer miatt gondolom nálad is kisebb a vérzés mennyisége. Nálam nagyon gyenge. Nekem is kedden szokott megjönni, szombaton veszem be az utolsó szemet és kedd este jön meg, vagy szerda reggelre. Nyugi. Adj még neki egy kis idõt.
Mondtam én neked, hogy reggelre még megjöhet! :)
Mikor volt az inszemináció? Szedsz valamilyen gyógyszert (pl. utrogestan, duphaston)? Mikor kell visszamenned vérvételre?
A kérdező hozzászólása: holnap lesz két hete hogy volt az insem utrogestánt szedek
Akkor, ha jól számolom 12 nappal inszemináció után csináltál tesztet. Amikor én terhes lettem én is 12 nappal inszemináció után teszteltem és egyértelmûen negatív lett, tehát még van esély. Tesztelj holnap reggel. Viszont az utrogestan miatt valószínûleg akkor sem jön meg, ha nem vagy terhes, tehát ez is benne van a pakliban.
A kérdező hozzászólása: hát elég sokmindenen keresztülmentünk már sajnos többször szedtem már az utrogestánt és nekem mindig megjött közben

Megcsináltam a második tesztem! Ma kellett volna megjönnie! Első tesztem halvány poz. Volt azt hittem száradási csík. Kb másfél-2 percig volt a vizeletben a teszt! Vagy nem kellett volna addig?

a href="http://kep.psharing.com/700229.jpg" target="_blank">http://kep.psharing.com/700229.jpg

Legjobb válasz: Amennyire látom szépen ott van az a második csík is. :) Csak sötét nagyon a kép. Mikor mész orvoshoz?

Amennyire látom szépen ott van az a második csík is. :) Csak sötét nagyon a kép. Mikor mész orvoshoz?
Pozi, gratula. Nagyon sokáig hagytad egyébként a pisiben, talán 10 mp-ig kell öket csak:)
nem kellett volna annyi ideig ázni hagynod, de a második csík akkor is a hcg-t mutatja a vizeletben, szóval sserintem pozitív, de holnap csinálj mégegyet és elõször olvasd el a használati útmutatót, abban van mennyi ideig kell a vizeletbe hagyni a csíkot!
Szia. Ha 1 napig hagynad a vizeletben a tesztet akkor se lehetne pozitiv, ha nem vagy babas. Teny, hogy nem kell sokaig nenne hagyni, de barmeddig "asztatod" ha nincs benbe Hcg akkor nem mutathatja ki. Szal Gratulalok! :) De azert en is azt tanacsolom, holnap reggeli elso vizeletbol ismeteld meg :)
A kérdező hozzászólása: a héten szeretnék mindenképp! Csak az a kérdésem, hogy nem baj ha a vizeletben 1 mésfél percig volt a teszt??Az nem befolyásolja?
A kérdező hozzászólása: akkor ez még nem biztos?
Mizujs veled? Megismetelted a tesztet? Eredmeny?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!A tesztet megcsináltam, pozitív, azóta dokinál is voltam és 6 hetes terhes vagyok!!Nagyon vigyázok rá, mert közben volt egy kis barnázás, kaptam magzatmegtartós, de minden rendben!!!!Mindenkinek sok sikert a babókhoz!!!!:)
Tiszta szivbõl Gratulálok!!! És Kellemes Ünnepeket kivánok! 6os, 7es válszoló :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!