Találatok a következő kifejezésre: Ma kellett hogy megjöjjön. Ma reggel (2 db)

Inkább reggel.
A kérdező hozzászólása: Sajnos ma megjött :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( :'(:'(:'(
Nekem is ugyanígy kellett volna megjönnie, de nem jött!Én még nem merek tesztelni...félek!Én 17.nap barnáztam enyhe vérzés kíséretében, de azóta semmi! Reggel tesztelj szerintem!SZORÍTOK!!!!!Kérlek írd meg az eredményt, mert nagyon kíváncsi vagyok!Mióta próbálkoztok?Mi 8 hónapja!
Jó teszt de inkább reggel csináld! Drukkolok!
Nekem is 9-n kellett volna jönni és én sem merek tesztelni.Nagyon drukkolok neked, hogy babó legyen!Írd meg milett!
A kérdező hozzászólása: Remélem , hogy összejött nektek!:) :) :) Én még ma nem mertem megcsinálni a tesztet majd holnap este tudom csak, mert a párom akkor hozza nekem a tesztet mert a melóhelyén felejtette a nagy izgalomba :( :) :) Majd megírom az eredményt , remélhetõleg + lesz ! :) :) :) Köszi, hogy írtok nekem ide :) :)
Szia! Én mára nem vártam, de nem birtam ki holnapig, most csináltam meg kb. 20 perce. Szintén Gabrielt, 1-2 perc után halvány pozi, kicsit halványabb, mint a controll vonal, de egyértelmûen látszik a párom szerint. Én nem merek neki még hinni, csinálok majd reggeli vizeletbõl is. 2 év próbálkozás után nem merem még elhinni...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat !Meg fogom írni, hogy mi lett az eredmény!Igazság szerint nem tervezett baba ha terhes vagyok de örülnénk neki nagyon ha összejönne , már van egy gyerkõc 2 éves !Kell neki egy tesó ! Irok ha meglesz az eredmény :) :) :) :) Köszi, hogy szoritotok nekem ! :) Aranyosak vagytok !
Inkább reggel, mert nem biztos, hogy kimutatja. Nekem a 4. nap délutánján mutatott pozitívat.
Nagyon sajnálom! Nekem ma nem kellene megjönnie de remélem hogy nem is fog!

Ma kellett volna, hogy megjöjjön. Ma reggel 37, 2 volt a hőm. Terhes lehetek?

3 napja mérem a h?met. 2 napig 37,1 volt, mára 37,2-re ment fel. Nagyon szeretnék babát, de még nem merek tesztelni, mert félek a csalódástól. Nektek mi a véleményetek? Ha terhes vagyok akkor minden reggel ennyinek kell lennie a h?nek?

Legjobb válasz: még túl korai bármit is mondani, fõleg, hogy csak 3 napja méred a hõd. így nincs viszonyítási alapod, pedig az számít, nem az, hogy másnak mennyi volt, mikor terhes volt. Ha terhes vagy, akkor a TE szokásos hõdhöz képest kell h. magasabbat mérj. nyugi.

még túl korai bármit is mondani, fõleg, hogy csak 3 napja méred a hõd. így nincs viszonyítási alapod, pedig az számít, nem az, hogy másnak mennyi volt, mikor terhes volt. Ha terhes vagy, akkor a TE szokásos hõdhöz képest kell h. magasabbat mérj. nyugi.
Szia. Kb ennyinek kell lennie a hõdnek ha babás vagy. Én is hõmérõztem fél évig, és amikor terhes lettem nekem is ennyi volt.Nincs kizárva hogy babás vagy, de azért még korai kijelentés lenne. Én tuttti várnék még 1-2 hetet. Hidd el a negatív teszt sokkal rosszabb érzés mint reménykedni 1-2 hétig aztán egy szép pozítív tesztel a dokihoz ballagni. Sok sikert 34 hetes kismama
szerintem is várj, mert nekem 6 nap késésem volt a múlt ciklusomban, és sajna a 7. megjött.
amíg a hõd fent van nem fog megjönni, de mikor leesik sajna igen. reméljük neked fent marad, és akkor babás leszel. Viszont abból a 3 nap hõmérõzésbõl nem tudsz sajna következtetéseket levonni. Nekem ez a második ciklusom, hogy mérem, és majd szerintem a harmadiknál tudom azt mondani, hogy nálam, hogy szokott lenni. Bár remélem a harmadikat már nem kell jegyeznem:) )))))
ilyenkor még nemlehet rá bisztosat mondani.Az is lehet hogy terhes vagy , és az is lehet hogy holnap már a hõd leesik és megjön.
na mi lett?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!