Találatok a következő kifejezésre: Ma kellett hogy megjöjjön (15 db)

Megtortenhetik hogy a terhesseg elojelekent semmi nem jelentkezik? 9. en vagyis ma kellett volna megjojjon a menstruaciom is. De meg elojele sincs. De Terhessegnek sem! Most lehet terhes vagyok?

Azert nem jon a menstruaciom? Vagy csak egyszeruen kesik? Elojel nelkul megjohet a Menstruacio? Koszi Elore is?

Legjobb válasz: Miért ne jöhetne meg elõjel nélkül? Sõt, a terhesség is lehet jel nélkül. Sõt, olyan is van, hogy a nõ (mégha sokkalta gyengébben is) de menstruál végig a terhessége alatt. Amúgy milyen elõjelet akarsz? Üstökös? :) Amúgy: szexeltél védekezés nélkül? Ha a válasz igen, akkor lehetsz terhes. Ha nem, akkor nem lehetsz terhes. Ennyi.

Miért ne jöhetne meg elõjel nélkül? Sõt, a terhesség is lehet jel nélkül. Sõt, olyan is van, hogy a nõ (mégha sokkalta gyengébben is) de menstruál végig a terhessége alatt. Amúgy milyen elõjelet akarsz? Üstökös? :) Amúgy: szexeltél védekezés nélkül? Ha a válasz igen, akkor lehetsz terhes. Ha nem, akkor nem lehetsz terhes. Ennyi.
Gyógyszert szedsz?
A kérdező hozzászólása: Nem. Bizok a paromban!Semminek sincs elojele. Se a Menstruacionak se a terhessegnek.
Mondjuk a menstruáció elmaradása eléggé a terhesség elõjelének tûnik, nem gondolod?
És a párod hogy védekezik? A terhességnek ilyen korán még nincs jele, csak a kimaradó menzesz és a pozitív terhességi teszt. De a kimaradó menzesz nem jelent feltétlenül terhességet, és ha terhes vagy, akkor is megjöhet. Vegyél egy tesztet.
ha védekeztetek akk nincs para sztem :) most a menszesz változhat is a hideg miatt :) mennyi napot késett eddigg ??:)
A kérdező hozzászólása: 9.en kellett volna megjonnie most 12.e!
Ha párodba vetett "bizalom" a megszakításra vonatkozik, hát... imádkozz!

Ma kellett volna hogy megjojjon, de mivel tav kapcsban elek es a parom itt van ezert bevettem meg 1fog gatlot (most vegeztem a levellel) most utana hogy csinaljam a 7 napos kihagyast? Holnaptol?

Legjobb válasz: Nem értem. Miért kellett volna, hogy ma jöjjön meg, ha csak ma végeztél a levéllel? Ha befejezed utána 3-5 napra jelentkezik a megvonásos vérzés. Ha nem akarod, hogy megjöjjön, akkor kezd el szünet nélkül a következõ levelet. Ezt évente egyszer meg lehet csinálni. (Sportoltam, mi is így csináltuk nagy verseny elõtt.)

Nem értem. Miért kellett volna, hogy ma jöjjön meg, ha csak ma végeztél a levéllel? Ha befejezed utána 3-5 napra jelentkezik a megvonásos vérzés. Ha nem akarod, hogy megjöjjön, akkor kezd el szünet nélkül a következõ levelet. Ezt évente egyszer meg lehet csinálni. (Sportoltam, mi is így csináltuk nagy verseny elõtt.)
A kérdező hozzászólása: Késleltettem vagyis eltöltam 1 nappal, de nem akarom kihagyni ezt a hónapot azt akarom h jöjjön meg akk most jön a 7nap és után kezdjem el szedni a 8.napon???
Mit tehetnél, hogy megjöjjön? Most komoly? Semmit. Nem biztos, hogy negatív, nekem 3. nap mutatta csak ki a pozitívat.
Ha 1 napot késik, az még nem azt jelenti hogy terhes vagy.NYUGI.Ha 2 teszt pozitív volt, biztos nem vagy terhes.Ha meg már fáj a hasad, akkor valószínû hamarosan meg fog jönni.
A kérdező hozzászólása: köszi :-)Remélem igaza lessz a másodiknak!!!:-))
Egy hétig volt peteérésed? Szerintem nem vagy terhes már ki kellett volna mutatnia a tesztnek.
Szerintem még nem biztos, hogy nem vagy terhes. Én helyedben 2 nap múlva vagy késõbb megpróbálnék egy újabb tesztet! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Nekem nem volt még ilyen, hogy 1 hetet késsen.Mi lehet velem?Menjek orvoshoz??
Van valami tüneted? Mellfeszülés, hányinger?
A kérdező hozzászólása: Elég gyakran érzek szurkáló érzést a hasamban és a méhem környékén.Olyan érzésem is van néha, mint ha meg akarna jönni.
Szerintem hétvégén csinálj még egy tesztet! Hátha akkor már pozitív lesz!!! Drukkolok!!!

Ma kellett volna, hogy megjöjjön. Ma reggel 37, 2 volt a hőm. Terhes lehetek?

3 napja mérem a h?met. 2 napig 37,1 volt, mára 37,2-re ment fel. Nagyon szeretnék babát, de még nem merek tesztelni, mert félek a csalódástól. Nektek mi a véleményetek? Ha terhes vagyok akkor minden reggel ennyinek kell lennie a h?nek?

Legjobb válasz: még túl korai bármit is mondani, fõleg, hogy csak 3 napja méred a hõd. így nincs viszonyítási alapod, pedig az számít, nem az, hogy másnak mennyi volt, mikor terhes volt. Ha terhes vagy, akkor a TE szokásos hõdhöz képest kell h. magasabbat mérj. nyugi.

még túl korai bármit is mondani, fõleg, hogy csak 3 napja méred a hõd. így nincs viszonyítási alapod, pedig az számít, nem az, hogy másnak mennyi volt, mikor terhes volt. Ha terhes vagy, akkor a TE szokásos hõdhöz képest kell h. magasabbat mérj. nyugi.
Szia. Kb ennyinek kell lennie a hõdnek ha babás vagy. Én is hõmérõztem fél évig, és amikor terhes lettem nekem is ennyi volt.Nincs kizárva hogy babás vagy, de azért még korai kijelentés lenne. Én tuttti várnék még 1-2 hetet. Hidd el a negatív teszt sokkal rosszabb érzés mint reménykedni 1-2 hétig aztán egy szép pozítív tesztel a dokihoz ballagni. Sok sikert 34 hetes kismama
szerintem is várj, mert nekem 6 nap késésem volt a múlt ciklusomban, és sajna a 7. megjött.
amíg a hõd fent van nem fog megjönni, de mikor leesik sajna igen. reméljük neked fent marad, és akkor babás leszel. Viszont abból a 3 nap hõmérõzésbõl nem tudsz sajna következtetéseket levonni. Nekem ez a második ciklusom, hogy mérem, és majd szerintem a harmadiknál tudom azt mondani, hogy nálam, hogy szokott lenni. Bár remélem a harmadikat már nem kell jegyeznem:) )))))
ilyenkor még nemlehet rá bisztosat mondani.Az is lehet hogy terhes vagy , és az is lehet hogy holnap már a hõd leesik és megjön.
na mi lett?

27-én kellett volna, hogy megjöjjön, de nem jött. Hála, de ma barna folyásom lett, ami kevés vérzésbe ment át. A vér se olyan igazi, olyan mint ha higitott lenne és már nincs is. Mi lehet ez?

azt gondoltam terhes vagyok mert nagyon szurkál a bal petefészkem,és fáj a fejem,álmos vagyok.a szurkálás most is megmaradt,viszont a csomo el mult a mellembe,de érzékenynek még mindig érzékeny.vettem tegnap tesztet, de nem merem megnézni.szerintetek lehet azért még babám?

Legjobb válasz: simán!!! :) nézd meg gyorsan azt a tesztet, két napja meg kellett volna jönnie!!! Már kimutatja, de ha biztosra akarsz menni akkor holnap reggel csináld meg! :) Remélem összejött!!! ;) 24 hetes kismama

simán!!! :) nézd meg gyorsan azt a tesztet, két napja meg kellett volna jönnie!!! Már kimutatja, de ha biztosra akarsz menni akkor holnap reggel csináld meg! :) Remélem összejött!!! ;) 24 hetes kismama
Szerintem bármi lehet, én megcsinálnám azt a tesztet. Fontos lenne tudni, mi a helyzet.Hogyha pozitív a teszt és normális a ciklusod az kb 4 hetes terhességet jelent.Attól hogy van ez a probléma még nem feltétlenül jelent bajt. Ha az orvos megvizsgál már láthatja a petezsákot. Ha negatív a teszt akkor valószínû, , hogy nincs baba. Hogyha ennek ellenére ennyi volt a vérzés késõbb vehetsz még egy tesztet. Én nagyon szurkolok, hogy baba legyen!
A kérdező hozzászólása: húú.hát akkor holnap reggel megnézem.lily tesztem van, az is kimutatja?most is megnéztem, már nincs vérzés, csak barna folyás.én a vér miatt aggotam.köszönöm a bíztatást.
Szia!Nekem 5 napig tartott a barna folyás nem gndoltam, hogy terhes vagyok, és az voltam már akkor is.Drukkolok neked.21 hetes kismama

Lombikkezelésem volt, normál esetben most kedden kellett volna, hogy megjöjjön a mensi. A ma reggeli tesztem negatív, de menstruációnak nyoma sincs, érzésem sincs. Lehet, hogy téved a teszt?

Legjobb válasz: Nem téved, hanem az lehet, hogy még nincs elég HCG a szervezetedben vagy nem volt elég érzékeny a teszt amit csináltál. A késének több oka is lehet, nem mindenkinek pozi a teszt az elmaradt mensi elsõ napján. Sztem tesztelj pár nap múlva, akkor kiderül, mizu odabenn! Sztem a 10-es Clearblue-t válaszd következõre, a 25-ös (pl. Lily) sokaknak csak 1 héttel a nemvárt után mutatta ki a bébit.

Nem téved, hanem az lehet, hogy még nincs elég HCG a szervezetedben vagy nem volt elég érzékeny a teszt amit csináltál. A késének több oka is lehet, nem mindenkinek pozi a teszt az elmaradt mensi elsõ napján. Sztem tesztelj pár nap múlva, akkor kiderül, mizu odabenn! Sztem a 10-es Clearblue-t válaszd következõre, a 25-ös (pl. Lily) sokaknak csak 1 héttel a nemvárt után mutatta ki a bébit.
Most olvasom, hogy kedden kellett volna megjönnie és ma teszteltél negát. Mindenesetre ha nincs mensi, jövõ kedden próbáld újra véleményem szerint és menj dokihoz bármi az eredmény. Elsõ voltam, üdv és sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!
Clearblue 50es, de nagyon megbizható;)

Ma kellett volna hogy megjöjjön de nem jott meg?

Pedig a ciklus.hun megneztem es azt mondta hogy mara varhato

Legjobb válasz: Ja es 12 vagyokm

A kérdező hozzászólása: Ja es 12 vagyokm
Azért, mert 12 vagy...
Ha ma nem jön meg akkor már Jan31-ig ne számíts semmire.
Ha már feltetted, akkor gondolom válaszoltak is rá. A menzesz nem óramûpontossággal jön meg(kivéve talán azoknak, akik fogamzásgátlót szednek). 23 és 35 nap között bármikor megjöhet és az még teljesen normális, még késõbb is, nemhogy 12 éves korban. Ilyenkor késhet akár heteket, hónapokat is.
A kérdező hozzászólása: azzal tisztaban vagyok hogy nem allt be meg azzal is hogy nem oramupontosaggal jon meg
Amúgy mi a kérdés?
2-3 évig még elõfordulhat, hogy nem akkor jön meg a menstruációd amikor várod. Ha esetleg fél évnél több marad ki, akkor érdemes orvoshoz menned.
Egyáltalán nincs semmi gond, 17 éves korodig hónapokra is kimaradhat, többször is, az is teljesen normális!
Tesztelj újra... Lehetsz terhes de lehet hogy nem vagy. Ne görcsölj már ennyire. Jön ha jönni akar.
De lehet, hogy terhes vagy! Szerintem csinálj pénteken egy újabb tesztet reggeli elsõ vizeletbõl, hogy biztosra menj!! Drukkolok!
Ilyenkor már ki kellett volna mutatnia, de bármi lehetséges. Tesztelj még egyszer reggeli vizeletbõl.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!