Találatok a következő kifejezésre: Ma kellett nem jönnie (25 db)

Rendszertelen a mensim (28 nap, 33 nap) mikor hogy. Már meg kellett volna jönnie, de nem jött (hála istennek). a hőm november 1-óta 361 és 35, 8 között mozog. Tegnap 36, 4 ma 36, 3 volt. Lehetek terhes?

a vérnyomásom lalcsony(93/53 83).sokszor van hogy nagyon éhes leszek.nincs mellfeszülés sem hányinger.

Legjobb válasz: A 36,3-4 elég alacsony. Persze a 35,8-hoz képest magasnak számít. Az viszont tényleg furcsa, hogy csak 2 napja emelkedett föl a hõd, pedig már meg kellett volna jönnie. Mivel eleve rendszertelen a ciklusod, én inkább arra gyanakszom, hogy valamiért most még hosszabbra nyúlt. Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem ez nem baba. Kívánom, hogy ne legyen igazam!

A 36, 3-4 elég alacsony. Persze a 35, 8-hoz képest magasnak számít. Az viszont tényleg furcsa, hogy csak 2 napja emelkedett föl a hõd, pedig már meg kellett volna jönnie. Mivel eleve rendszertelen a ciklusod, én inkább arra gyanakszom, hogy valamiért most még hosszabbra nyúlt. Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem ez nem baba. Kívánom, hogy ne legyen igazam!

Ma kellett volna megjönnie, fáj is meg nem is a hasam alja. Olyan mint ha meg akarna jönni? Ha terhes lennék akkor nem fájna a hasam ugye?

Legjobb válasz: Szia! Nekem ugyanúgy fájt a hasam,meg a derekam is,mikor megkellett volna jönnie,és amikor mégsem jött meg,akkor csináltam két tesztet,ami pozitív lett, Szóval nem azon múlik,hogy terhes vagy-e,vagy sem. Azóta már túlléptem a 13.hetemet. :)

Szia! Nekem ugyanúgy fájt a hasam, meg a derekam is, mikor megkellett volna jönnie, és amikor mégsem jött meg, akkor csináltam két tesztet, ami pozitív lett, Szóval nem azon múlik, hogy terhes vagy-e, vagy sem. Azóta már túlléptem a 13.hetemet. :)
Sok esetben van megjön érzés, amikor úgy érzed hogy na most tuti megjött, de aztán mégsem és a teszt is pozitív lesz. Várj 1-2 napot, ha nem jön meg tesztelj, ebbõl baba is lehet:)

Mára nem vártam, nem is jött meg semmi jele eddíg. Ma reggel teszteltem negatívat, a mellem feszűl a hőm hüvelybe 37, 3C. Valakinek volt hogy negatív volt mikor meg kellett volna jönnie és közben még is terhes volt?

Legjobb válasz: sajnos elõzõ hónapban én is igy jártam,még a menzi 2 -dik napján is 37.4 volt a hõm.de nem lett baba.de lehet neked lassabban termelõdik a hcg hormon.ha nem jön meg pár nap mulva tesztelj.,

sajnos elõzõ hónapban én is igy jártam, még a menzi 2 -dik napján is 37.4 volt a hõm.de nem lett baba.de lehet neked lassabban termelõdik a hcg hormon.ha nem jön meg pár nap mulva tesztelj.,
Nekem a höm 55napig volt fent, végig negativat teszteltm, végül meg is jött.
azért még ne temesd a ciklust a beágyazódástól függõen lehet, hogy csak MÉG nem mutatta a teszt, drukkolok, hogy igazam legyen!

Ma teszteltem pozitivat, 4 hets vagyok de fáj a hasam mintha megakarna jönni. / ma kellett volna megjönnie, de nem jött és már pozitiv lett/ ugye a beágyazódás miatt fájhat?

Legjobb válasz: Ha a teszt kimutatta, akkor már beágyazódott. Görcsök elõfordulhatnak. Szerintem menj dokihoz, felír valamit. Valószínû magnéziumot is.

Ha a teszt kimutatta, akkor már beágyazódott. Görcsök elõfordulhatnak. Szerintem menj dokihoz, felír valamit. Valószínû magnéziumot is.
A kérdező hozzászólása: köszi, vettem magnézium pezsgõtablettát. mert a gyogyszert nem birom. remélem az is jó. majd kb 2 hét mulva mennék dokihoz.
4. hétre már beágyazódott, a görcs teljesen normális, ne aggódj! Gratula!!!!
Szia! ilyenkor ez a mindjárt megjön érzés teljesen normális! a szervezeted emlékszik, hogy most kéne megjönnie a havidnak és habár vérzés nem fog jönni, a görcs az megmaradt. Ez csak most van utoljára, többet emiatt nem fogsz görcsölni a késõbbiekben nyugi :) Próbálj pihengetni, hamarosan elmúlik ez az érzés és ne idegeskedj mert nem tesz jót. És igen, a beágyazódás már kb. 2 héttel ezelõtt megtörtént, úgy hogy nem amiatt van :) Gratulálok egyébként! és Boldog Babavárást!
A kérdező hozzászólása: köszönöm, csak azért aggódom mert két vetélésem már volt. ugy örülnénk ha sikerülne.
Nekem majdnem a 16. hétig volt olyan menszi elõtti érzésem, és ez normális dolog.Gratulálok!
13+2 hetes vagyok, eddig minden hónapban, mikor a nemvárt ideje volt éreztem kisebb-nagyobb görcsöket és a mindjárt megjön érzést! Ne aggódj! Gratulálok a babához!!! :)

Ma kellett volna a nem vártnak jönnie, eddig szerencsére semmi. Bennem van a mindjárt megjön érzés és kb 3 napja néha néha érzem hogy szurkál a hasam, és fel vagyok puffadva. Mikor teszteljek?

A melleim is érzékenyek,észre vettem hogy az udvara sötétebb, párom szerint nőtt is. émelygek egyfolytába,a reggeli keksz nélkül ugy érzem el fogok ájulni.. remélem a kis pocak lakó üzen :) nagyon türelmetlen vagyok, annyira szeretnénk párommal ha végre összejönne :)

Legjobb válasz: Ezek elég jó jelek, ha nem csak bebeszéled, mert arra ugye hajlamosak azok a nõk, akik babát szeretnének :) Ha nagyon nem bírsz magaddal, próbálkozhatsz egy teszttel, de jobb lenne holnap reggelig várni. Drukkolok, majd írd meg, mi a helyzet :)

Ezek elég jó jelek, ha nem csak bebeszéled, mert arra ugye hajlamosak azok a nõk, akik babát szeretnének :) Ha nagyon nem bírsz magaddal, próbálkozhatsz egy teszttel, de jobb lenne holnap reggelig várni. Drukkolok, majd írd meg, mi a helyzet :)
A kérdező hozzászólása: Tegnap reggel megcsináltam, negativ lett..azóta sem jött a nem várt, reménykedem még :) )) de ha nem akkor talán a következõ hónapban :) várok még pár napot és ha akkor sem jön meg tesztelek újból :)
A kérdező hozzászólása: Kati gratulálok és sok boldogságot kívánok :) név megvan már? :)
A kérdező hozzászólása: még mindig semmi hála az égnek :)
Koszi:) Adel. A ferjem valasztotta:) ))
A kérdező hozzászólása: de szép név :) ) még mindig semmi képzeld, teszteltem tegnap meg ma is és nagyon halvány pozitiv lett :) remélem erõsödni fog :) )) félek mert nagyon meg vagyok fázva és nem akarom hogy baj történjen, elõzõ terhességemnél is csak következõ héten mutatta ki a teszt erõsebben. Sajnos volt egy missed ab-om ..
Gratula!! <3
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) ugye nem lehet baj hogy ennyire meg vagyok fázva? Nagyon félek most ettõl.
Biztosan nem:) de ugy tudom csinjan kell a c vitaminnal. Csak pihenj sokat es igyal eleget.
Megcsinaltad? Mi lett?
Kifelejtettem, h igen, tudjuk a nemet, mar a 12. heten biztosra mondtak ( nagyon meg is lepodtunk). Kislanyunk lesz, mindig is arra vagytam! Persze, a fiunak is ugyanannyira orulnenk, de eloszor mindig is egy kis cserfes lanyra vagytam!
En csak ezt a hasszurkat vettem eszre, a tobbi jel, pl mellerzekenyseg, enervaltsag nekem a menses velejaroja volt elotte is, szoval probaltam nem minden tunetet betudni terhessegi tunetnek. Raadasul az elozo honapokban volt hanyingerem, ami amugy sosem szokott lenni, es akkor pedig meg nem volt ott a baba:) Szoval az ember annyira tudja varni azokat a tuneteket, amiket mindenki mond, h en siman kepes voltam produkalni. Annyira ra voltam mar gorcsolve a dologra, h probaltam mar nem folyton befele figyelni. Viszont ez a hasszurka olyan hirtelen es eros fajdalommal jott, h nem tudtam nem eszrevenni.
Holnap reggelig várj, mivel ma már gondolom, nem tudsz elsõ vizeletet produkálni :-) Drukkolok! Írd meg, mi volt!
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) nagyon remélem hogy nem vár kellemetlen meglepetés holnap (a nem várt) írok majd :)
Szia! En a nem vart napjan este teszteltem, mert nem birtam turelemmel varni. Nagyon erzekeny tesztet valasztottam, es halvany lett. Sot, masnap is csak egy halvany masodik csikot sikerult produkalnom:) Viszont nekem is volt hasszurkam, nagyon emlekszem, sosem ereztem elotte hasonlot! Azota a 33. hetben vagyunk:) Szoritok Nektek!
A kérdező hozzászólása: Ohh gratulálok, lehet tudni már a nemét? :) köszönöm :) fáradékonyabb voltál abban az idõszakban? Többé mint fél éve voltam már várandós, ugyanezeket éreztem, de sajnos volt egy kis probléma :/
szia, szorítok, hogy neked összejöjjön!én tegnap írtam ki hasonló kérdést és erre éjjel megjött :-( majd írd meg mi lett:-) drukkolok!
Tenyleg elegge terhessegre utalnak a jelek. Pecsetelod nem volt 1-2 hete? Mert akkor szinte biztos.
Holnap reggel tesztelj! Ird majd meg! Drukkolok.
A kérdező hozzászólása: nem tudom hogy volt e, folyásom van.az elõzõ terhességemnél sem tapasztaltam pecsételõt
Mi újság, kedves kérdezõ?
az hogy egy-két napot késik az nem baj nem kell aggódnod
Terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: Nem voltam együtt senkivel.
Pár nap késés belefér, szerintem nincs gond.Nekem volt olyan, hogy 3-4 napot késett.
Nekem van, hogy egy teljes hetet is késik! L/20
A kérdező hozzászólása: Remélem nincs semmi gond sem! A puffadás mitõl lehet?
az is a menstruálás miatt. vízet tart vissza a szervezeted, én úgy szoktam kinézni, mint aki terhes elõtte.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Remélem nem lesz semmi gond sem, és megjön!

Ma kellett volna a menstruációmnak meg jönnie. De nem jött meg! Most mi a baj?

2012 Augusztus 1. óta menstruálok....Szeptember 1-2. kellett volna meg jönnie de akkor 1-2 héttel hamarabb jött meg! Most pedig ma kellett volna meg jönnie és nem jött meg!

Legjobb válasz: Nincs semmi baj, majd 16 éves korod körülre biztosan beáll. Ez így normális.

Nincs semmi baj, majd 16 éves korod körülre biztosan beáll. Ez így normális.
A kérdező hozzászólása: Ja és 14 alatti lány vagyok....;)
Szia! :) Semmi gond nincs, mert az elsõ 1-2 évben lehet akár 2-3 hónapos kimaradás is. Ha esetleg fél év múlva sem jön meg a következõ menstruációd, akkor a biztonság kedvéért, menj orvoshoz. Addig nem kell aggódnod. Minden elképzelhetõ jót kívánok Neked egész életedre!!! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi...hát remélem hogy most már azért meg fog jönni..de hát most arra pazarolom a betétet hogy nincs semmi aztán másik és másik....-.-
az elsõ 2-3 évben valószínûleg rendszertelen lesz, bár vannak akiknek hamar beáll :) nekem sem napra pontos, pedig már 3 éve megvan... de ez örökletes is lehet. :) 16/L
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!!
Ebédelj meg.
Nézd meg a gumi csomagolását! Ha az van ráírva, hogy "MADE IN CHINA", akkor kezdhetsz aggódni! Szerinted a kínaiak miért vannak olyan sokan? :-)
Semmit. Várj. és ne õrizgesd a használt gumit, mert büdös lesz ebben a melegben....
úristen...
Szerintem nem lehet terhes. Én 17 és fél éves vagyok, a menstruációm pedig még mindig nem teljesen rendszeres. Egy megfázás is késleltetheti.... szóval nem kell aggódni.
Kicsit korán kezdtétek, de ma már ez nem szokatlan. Remélem érettek vagytok. A gumi csaknem száz százalék. A menstruáció ebben a korban még nagyon össze vissza jön meg.. Nyugodj meg, és próbáljatok továbbra is felelõsséggel közelíteni ehhez a dologhoz.
ja ovi óta gondolom, az nem volt olyan rég...
A kérdező hozzászólása: de ez csak ilyen 1 volt és csak kipróbáltuk legalábbis õ akarta így hogy 1 legyen mer már nagyon régóta 1ütt vagyunk
hát 15 évesen nem kén kefélni, egy 15 évesnek amúgy is rendszertelen a menstruációja, megint két igen okos tini kölyök szexelt...
A kérdező hozzászólása: én 16 a bnõm 15 és olvastam olyat is hogy akár 1 hónapot is csúszhat..a stressztõl elvileg
Hány éves a barátnõd?Néha késik a menstruáció, ez tök normális, hogy 2-3 napot is késik, nem feltétlenül pont ugyanabban az idõben kell megjönnie.Ezt a meleg is okozhatja.Ha egy hét után se jön meg neki, akkor vegyetek terhességi tesztet, hogy megnyugodjatok, habár nem tartom valószínûleg, hogy teherbe esett.
szerintem éjjel miután megvolt nektek egy kis kobold megejtette magvait a barátnõdben és röhögve csak annyit mondott az éjszakába hogy "joyeux anniversaire" :D és kiugrott az ablakon
Második vagyok, és azért kérdeztem, mert ha fiatalok vagytok (van egy olyan érzésem, hogy azok), akkor valószínûleg még nem rendszeres a barátnõd menzesze, azért nem jött meg neki.
Ne aggódj kérdezõ, az elsõ alkalom összezavarja a hormonháztartást, így csúszhat akár egy hetet is.
Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: de az óvszer nem volt lyukas és nem kell leszólni azoknak akik még nem dugtak ennyi idõsen azok ink. ne is írjanak mer nem azér van a gyakorikérdések hogy leszóljátok a másikat..ennyit errõl!

Nekem annyi lenne a gondom, hogy kedden voltam nődokinál mert panaszom volt. Irt fel kúpot, amit el is keztem használni, de ma meg kellett volna jönnie de nem jött meg! A kúptól késhet?

Holnap megyek vissza a nődokihoz tenyésztés eredménye miatt. Mondjam hogy nem jött meg? mindíg hónap elején jött meg eddig mert a gyógyszer beállította, de előtte is rendszeres volt a mensiom, bár most leáltam a gyógyszerrel. szerintetek?
Szia! Igen, lehetsz. De mihamarabb menj dokihoz. Valószínû felír Utrogestant vagy hasonlót.
Ja és nem is mondta h menj vissza két hét mulva vagy bármikor egy másik vizsgálatra, ill. laborba vagy vérvételre? Hol lax?
Nyugi nekem is azt mondta na mind1 sztem menj vissza hónap végén én is azt fogom tenni mert akk már talán kell látnia vmit! Sztem ne keseredj el. Csak tul korai még. Milyen tesztek voltak (neveit ird le).
A kérdező hozzászólása: Az enyém már egy kicsit tulzás volt de én hétfõn kettõt Kedden kettõt szerdán kettõt csütörtökön kettöt teszteltem mind pozitív volt.Igaz nagyon halvány.A csütörtöki egy kicsit erössebb.Mégis azt mondta, hogy nem vagyok terhes! ??????
Mikor volt meg utoljára és miota tesztelsz?
sZERINTEM még olyan korai lehet h még nem lehet látni:S Nem tudom milyen ez a doki foggalmam sincsen:S én majd holnap reggel is csinálok egy tesztet az lesz már a 4.!
A kérdező hozzászólása: Szia.Én nem ijjesztegetni akarlak, de nekem mindegyik tesztem pozitív volt.Remélem a doki téved és nem mi.De én már nem bízom bene hogy esetleg terhes vagyok.Mégis csak õ a szakember.Vagy mit gondolsz?Miaz, hogy 5 másodpercig tartott?Engem kb10-15 percig vizsgált utánna még ultrahangot is csinált és ráadásképp magyarázott kb20 percig!Milyen dokid van?
igen voltam de megsem vizsgált normálisan csak ki meg betette azt a kütyüt tartott 5 másodpercig! de olyan nincsen h 3 tesztem is pozítív és nem lehetek terhes csak akk pozítív egy teszt fõleg több is és erõsõdõ is ha termel a szervezet hcg hormont. sztem még naon korai ugyhogy várok még hónap végéig!
A kérdező hozzászólása: Szerintem te is minél hamarabb menj el dokihoz, nekem is ezt tanácsolták.A dokinak mutattam a tesztet õ is látta, hogy pozitív mindegyik.Megvizsgált mégis azt mondta, hogy nem vagyok terhes.A pozitív tesztek ellenére.Voltár már dokinál?
Szijja! KÉpzeld el h nekem is megjött de rengeteget barnáztam amire rám nem jellemzõ naon sok jött belõlem utána még 2 napig egy kicsit véreztem de nem annyit amennyi szokott lenni sokkal kevesebbet. És semmit nem görcsöltem, pedig nekem olyan görcseim szoktak lenni h fel sem tudok kelni, sõt nyûgös is szoktam naon lenni de most semmi bajom nem volt. Csináltam rá egy napra tesztet és halvány pozítív lett. Csináltam tegnap elõtt délután is egyet az is halvány pozítív lett, és tegnap reggel is csináltam ami már sokkal erõsebb volt! Akk most nem is vagyok terhes???? Segítsetek!!!!!!
Sajnálom! Ne is add fel. Elõbb- utóbb összejön Nektek is. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Szia!Reggel megjött a nemvárt.Csináltam mégegy tesztet.Halvány, de pozitív.Fél4kor voltam dokinál.Õ nem látott semmit.Szerinte nem tudott kilökõdni idõben.De próbálkozunk tovább, nem adjuk fel.
Szia! Mi van veled? Remélem minden rendben.
A kérdező hozzászólása: Legkésõbb holnap irok.Még ma bemegyek.Nagyon szeretnénk babát!!
Szorítunk. Írj majd, hogy mit mondott a doki!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.Szoritsatok értünk!!Leendõ Anyuka!!!!!!
szerintem is minél hamarabb ambulancia vagy doki.
Igen lehetsz. A szervezeted emlékezhet arra, hogy itt a ciklus ideje, ezért a barna folyás. Viszont másra is utalhat a vérezgetés, szerintem nézesd meg magad dokival, bár biztosan nincsen semmi baj.
A kérdező hozzászólása: Nem nemmondott semmi ilyesmit.Csak hogy nem vagyok terhes.Gabriel+medi-lab.Jövõhéten megyek ujra de csak azért mert most nem tudta megcsinálni a rákszürést.Gyõr-Moson-Sopron megyébõl irok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!