Találatok a következő kifejezésre: Ma kellett nem (286 db)

Ma kellett volna nem megjönnie és pozi is lett a tesztem. Mikor érdemes orvoshoz menni?

Pontosan nem tudom mennyi idős terhes vagyok, mert utoljára március 13-án volt meg és 25 naposak a ciklusaim.

Legjobb válasz: Ha ma kellett volna megjönnie, akkor ma vagy pont 4 hetes terhes. Mondjuk utolsó mensidtõl számolva 3hét 4 napos, de mivel rövidebbek a ciklusaid, így feltételezhetõen a peteérésed is korábban volt, így 4 hetesnek számítasz. Ha nincs panaszod, 2-3 hét múlva érdemes orvoshoz menned. Gratulálok!

Ha ma kellett volna megjönnie, akkor ma vagy pont 4 hetes terhes. Mondjuk utolsó mensidtõl számolva 3hét 4 napos, de mivel rövidebbek a ciklusaid, így feltételezhetõen a peteérésed is korábban volt, így 4 hetesnek számítasz. Ha nincs panaszod, 2-3 hét múlva érdemes orvoshoz menned. Gratulálok!
4-5 hetes. Elég, ha 7-8 hetesen mész, azaz 3-4hét múlva. Azért nem érdemes hamarabb, mert nem lenne még semmi, embrió, szívhang sem, csak idegeskednél miatta és visszarendelnének 2-3 hét múlvára.
kb 4 hetes terhes vagy, orvoshoz kb 2-3 hét múlva érdemes menni. (Hacsak nem volt korábban vetélésed, missed ab, stb.)
6 hét után, akkor már meg tudja az orvos hallgatni a szívhangját. Kb.7 hetesen szokott lenni az elsõ vizsgálat, ha minden rendben van. Én korábban mentem, mert barnáztam és féltem a méhen kívülitõl. (hál. Istennek minden rendben volt.) Jó babavárást.
Én 6 hetesen menetem és még nem volt szívhang. Inkább várj míg legalább 7 hetes leszel, így elkerülöd a felesleges aggódást.
Így van, ahogy fentebb is írták, akkor kb ma vagy 4hetes! Tehát 2-3hét múlva menj dokihoz. Én inkább a 2hetet mondanám, igaz akkor még lehet hogy csak petezsákot látnak, de azt meg tudja mondani egy jó szakember, hogy jó helyen van-e beágyazódva! Ez is fontos, a méhenkívüli kiszûrése miatt!! De egyébként gratulálok!! :)
Gratulálok!!!! :) Én nem vártam meg még a havim várható idejét sem, elõtte mentem 2 nappal, kezemben 3 pozitív teszttel. Mondjuk doki elküldött, mert nem látott semmit, de én olyan, de olyan büszke voltam. :) ))) 33 hkm

Ma kellett volna megjönnie éjszaka. Tegnap enyhébb (nagyon enyhébb) menstruációs fájdalmat éreztem, de el is múlott. Ma nem érzem semminek az előjelét. Lehetséges, hogy terhes vagyok?

Gyógyszert nem szedek 3 hónapja. Vegyek tesztet, vagy még várjak pár napot?

Legjobb válasz: Szeritnem várj még! Nekem tegnap kellett volna megjönnie. a melleim nagyon fájnak, kis menszi érzésem van, de semmi. Én is várok pár napot! Kitartás! Sok sikert. Drukkolok

Szeritnem várj még! Nekem tegnap kellett volna megjönnie. a melleim nagyon fájnak, kis menszi érzésem van, de semmi. Én is várok pár napot! Kitartás! Sok sikert. Drukkolok
amennyiben mindig pontosan jött meg / már mikor abbahagytad akkor is /lehetséges, hogy baba van a dologba :) persze , csinálj tesztet, ha neg. lenne, párnap múlva ismételd meg. nekem egy hét kellett, hogy a neg. teszt után poz.-at teszteljek. sok sikert 21hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Igen, eddig mindig pontosan jött meg, és erõs görcseim voltak elõtte lévõ nap. Ha késett is, akkor sem sokat, napközben meg szokott jönni. Eddig semmi...
Szia nekem is pontosan szokott megjönni.Aztán elõtte nap erõs görcs gondoltam most sincs baba de 3 nap késés után teszteltem egy pozitívat.Most vagyok 6 hetes szerintem nyugodtan tesztelj de ha még neg.ne add fell pár nap múlva tesztelj megint.Aztán várj egy hetet legalább mert a doki csak azt fogja még látni hogy beágyazódott a pici de 7 hetes körül lát csak szívhangot azt mondják elmaradt mensi után 2 hétre érdemes már dokihoz menni...Sok sikert
szia nekem is ilyenek szoktak lenni és én is pont ilyeneket szoktam itt kérdezni. sajna nekem be is igazolodott a multhonapban az a menzis érzés mert meg is jött

Nem ma kellett volna megkapni utalással a családit+gyest? Szombaton munkanap volt nem akkor utalták?

Van aki már megkapta?Vagy most hogy van ez mára vártam nagyon!

Legjobb válasz: Én a Gyedet kaptam meg ma. Családi akkor majd holnap, mert nekem mindig együtt jön a kettõ, 7 után jön az SMS, de ma csak a GYEDrõl jött. Így majd holnap.

Én a Gyedet kaptam meg ma. Családi akkor majd holnap, mert nekem mindig együtt jön a kettõ, 7 után jön az SMS, de ma csak a GYEDrõl jött. Így majd holnap.
Én is azt gondoltam, hogy a szombat miatt mára már rajta lesz, de otp-n még nem volt ma se a gyes, se a csp :-(
Nekem is szöget ütött a fejembe. Elvileg a hónap elsõ munka napján utalnak. Az meg ugye szombat volt. Én szombaton a bankban is voltam, intéztem az ügyeimet.
A múlt hónap más volt az ünnepek miatt, mert ha megvárták volna az ünnepek utáni elsõ munkanapot, akkor azt hiszem, az 6-a lett volna, de nekik 5-ig kell utalni, így kénytelenek voltak elõbbre hozni az utalást. Most viszont nincs dec 1-2-3-4 napján semmi ünnep, így az utalás a szokásos.
Én nem kaptam (Raiffeisen bank Bács-Kiskun megye) Szerintem csak holnap reggel
én se kaptam családit még .
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Na akkor nem értem mert ugye ugy van hogy minden honap elsõ munkanapján utalnak legyen az bármilyen nap...ha szombat munkanap volt akkor ma reggelre a számlán kéne legyen...bezzeg a mult honapba tök hamar volt rajta a fene sem érti..igen nekem is mindig 7.50 körül jön az sms....
A kérdező hozzászólása: De 1 szombat munkanap volt ....:-(( Nem akkor utaltak ezek szerint ha nem ma fognak...
A kérdező hozzászólása: Hát nekem sem az ersténél és még nincs is... Máshol is nagyon zugolodnak a kismamk anyukák mindenki mára várta....:-((
atoll hogy morcos voltam hogy nincs csp semmi nem változott.

SOS! 8 hós lányom már 2 hete alig eszi a főzeléket, ma egyáltalán nem kellett. Mit tegyek?

csak a tápszer kell neki. Már mindent kipróbáltam ti mit és hogy csináljátok?Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Szintén 8 hónapos lányom Tegnap nem ette meg a az általam készített zöldborsópürét, csak félig, fintorgott, öklendezett. Mindig van otthon vésztartalé, kibontottam egy gyümölcsös bébiételt(alma málnával) és az megette. Ma is keveset evett a sütõtök-rizs- csirkehúsbból(taknyos lett mára), úgyhogy inkább anyatejet adtam neki. Õ még csak napjában egyszer eszik mést.

Szintén 8 hónapos lányom Tegnap nem ette meg a az általam készített zöldborsópürét, csak félig, fintorgott, öklendezett. Mindig van otthon vésztartalé, kibontottam egy gyümölcsös bébiételt(alma málnával) és az megette. Ma is keveset evett a sütõtök-rizs- csirkehúsbból(taknyos lett mára), úgyhogy inkább anyatejet adtam neki. Õ még csak napjában egyszer eszik mést.
Szia! Nálunk is ez volt a helyzet. Ekkor szépen lassan elkezdtem nála bevezetni az egyszerûbb "felnõtt" ételeket. Pl. túrós tésztát, húslevest, a fõtthúshoz gyümölcsszószt. Eszik már valamennyire darabosat?
A kérdező hozzászólása: A múltkor már annyira kiakadtam, hogy adtam neki májkrémes kenyeret amennyit adtam annyit megevett.
A kérdező hozzászólása: A banánt nem turmixolom, azt megeszi, de a múltkor villával törtem össze a répát meg a krumplit az meg végképp nem kellett, összeturmixoltam és úgy valamennyit evett belõlle
Nálunk is volt ilyen, a lányom megunta a neki fõzött kajákat.Egy pár napig üveges kaját kapott, majd a neten vadásztam új recepteket, és újra elkezdett enni.Ha a foga fáj, egy darabig nem fog rágni.Ha csak tápszert eszik pár napig, az sem tragédia.Õk tudják, mire van szükségük(persze néha nem árt irányítani):)

33 hetes kismama vagyok. 2 hete voltam uh-n kicsinek találták és ezért kontrollra kellett mennem ma, de nem fejlődött semmit a kisbabám. Holnap be kell feküdnöm. Mit tesznek majd velem?

elindíthatják a szülést?

Legjobb válasz: Éppen van egy ismerõsöm hasonló helyzetben. Az elsõ legfontosabb: maradj a helyzet magaslatán. A "legrosszabb" esetben kint kell táplálni a kicsit, mert a méhlepény valamilyen okból nem tudja ellátni a feladatát tökéletesen. Az is lehet, hogy van valamilyen módszer, amivel a méheden belül táplálni tudják õt. Az ismerõsöm is hasonló terhességi korban volt, megszületett a babája (meg kellett szülnie), kb 3 hétig voltak kórházban. A baba szépen, minden baj nélkül felturbózta magát 2 kilóra kint, már otthon vannak. A te eseted lehet hogy más, csak biztatásként írtam, hogy nem vagy egyedül ebben a helyzetben, és minden jól fog alakulni, szorítok!

Éppen van egy ismerõsöm hasonló helyzetben. Az elsõ legfontosabb: maradj a helyzet magaslatán. A "legrosszabb" esetben kint kell táplálni a kicsit, mert a méhlepény valamilyen okból nem tudja ellátni a feladatát tökéletesen. Az is lehet, hogy van valamilyen módszer, amivel a méheden belül táplálni tudják õt. Az ismerõsöm is hasonló terhességi korban volt, megszületett a babája (meg kellett szülnie), kb 3 hétig voltak kórházban. A baba szépen, minden baj nélkül felturbózta magát 2 kilóra kint, már otthon vannak. A te eseted lehet hogy más, csak biztatásként írtam, hogy nem vagy egyedül ebben a helyzetben, és minden jól fog alakulni, szorítok!
Elõször is maradj nyugodt, mert ha ideges vagy, azzal csak ártasz magadnak és a kicsinek is. Szerintem kivizsgálások várnak rátok, de lehet, hogy majd megindítják a szülést. Emiatt ne aggódj, nem lesz a babának semmi baja. Az öcsém 30 hétre született és makk egészséges. Egy ideig kórházban lesztek, amíg egy jó súlyt el nem ér a kicsi, majd kiengenek titeket.

Megcsináltam a második tesztem! Ma kellett volna megjönnie! Első tesztem halvány poz. Volt azt hittem száradási csík. Kb másfél-2 percig volt a vizeletben a teszt! Vagy nem kellett volna addig?

a href="http://kep.psharing.com/700229.jpg" target="_blank">http://kep.psharing.com/700229.jpg

Legjobb válasz: Amennyire látom szépen ott van az a második csík is. :) Csak sötét nagyon a kép. Mikor mész orvoshoz?

Amennyire látom szépen ott van az a második csík is. :) Csak sötét nagyon a kép. Mikor mész orvoshoz?
Pozi, gratula. Nagyon sokáig hagytad egyébként a pisiben, talán 10 mp-ig kell öket csak:)
nem kellett volna annyi ideig ázni hagynod, de a második csík akkor is a hcg-t mutatja a vizeletben, szóval sserintem pozitív, de holnap csinálj mégegyet és elõször olvasd el a használati útmutatót, abban van mennyi ideig kell a vizeletbe hagyni a csíkot!
Szia. Ha 1 napig hagynad a vizeletben a tesztet akkor se lehetne pozitiv, ha nem vagy babas. Teny, hogy nem kell sokaig nenne hagyni, de barmeddig "asztatod" ha nincs benbe Hcg akkor nem mutathatja ki. Szal Gratulalok! :) De azert en is azt tanacsolom, holnap reggeli elso vizeletbol ismeteld meg :)
A kérdező hozzászólása: a héten szeretnék mindenképp! Csak az a kérdésem, hogy nem baj ha a vizeletben 1 mésfél percig volt a teszt??Az nem befolyásolja?
A kérdező hozzászólása: akkor ez még nem biztos?
Mizujs veled? Megismetelted a tesztet? Eredmeny?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!A tesztet megcsináltam, pozitív, azóta dokinál is voltam és 6 hetes terhes vagyok!!Nagyon vigyázok rá, mert közben volt egy kis barnázás, kaptam magzatmegtartós, de minden rendben!!!!Mindenkinek sok sikert a babókhoz!!!!:)
Tiszta szivbõl Gratulálok!!! És Kellemes Ünnepeket kivánok! 6os, 7es válszoló :)

Ha ma kellett volna megjönnie, de nem jött, mit fognak látni UH-n, ha sikerült esetleg a bébi?

Legjobb válasz: Attól függ, hogy mikor mész dokihoz. Ma még valószínûleg nem sokat, mert 4 hetes körül vagy (ha sikerült a baba). Én 5 hét után mentem, akkor is csak egy üres petezsák volt, két hét múlva már embrió dobogó szívvel. Én egy eredményem miatt mentem dokihoz, mondta is, hogy nagyon korai, de azért megnézi, hogy jó helyen tapadt-e meg (volt egy missed ab-om). De ha nem érzel semmit, akkor csak a 6-7 hetesen érdemes elõször menni, akkor már pulzálásnak is lennie kell. Tesztet csináltál már? Nekem az is az elmaradt menzi után 2 nappal lett nagyon halvány pozitív reggeli elsõ vizeletbõl.

Attól függ, hogy mikor mész dokihoz. Ma még valószínûleg nem sokat, mert 4 hetes körül vagy (ha sikerült a baba). Én 5 hét után mentem, akkor is csak egy üres petezsák volt, két hét múlva már embrió dobogó szívvel. Én egy eredményem miatt mentem dokihoz, mondta is, hogy nagyon korai, de azért megnézi, hogy jó helyen tapadt-e meg (volt egy missed ab-om). De ha nem érzel semmit, akkor csak a 6-7 hetesen érdemes elõször menni, akkor már pulzálásnak is lennie kell. Tesztet csináltál már? Nekem az is az elmaradt menzi után 2 nappal lett nagyon halvány pozitív reggeli elsõ vizeletbõl.
Most még semmit. Majd ha 6. hetet betöltötted (az utolsó vérzéstõl számítva), utána menj.
Az ég világon semmit. Egy hét múlva már esetleg petezsákot, de érdemesebb még késõbb menni, mikor már szívpulzálás is megállapítható. De most még semmit, csak a megvastagodott méhnyálkahártyát, ami menzeszt megelõzõen is ugyanúgy jellemzõ.
Én decemberben 5nap késés után dec 12én pozitívat teszteltem és dec 23ra kaptam idõpontot, sajnos elment a babám. De most várom hogy ne jöjjön meg :)
nem
Szerintem sem:-(
Sajnálom! :(((
A kérdező hozzászólása: köszönöm azért:(
A kérdező hozzászólása: ittam ebben a hónapban a cickafark és palástfû teát.35 naposak a ciklusaim és 11 napos a luteálisom. Most a 12 nél járok. használhattak a teák?
Biztos használnak!Esetleg van görbéd?
A kérdező hozzászólása: igen van ma feljebb ment.http://www.fertilityfriend.com/home/2dbe17
Nem jött még meg ugye??!!! Teszteltél már?
A kérdező hozzászólása: sajnos megjött:( de reggel teszteltem nega lett természetesen. És az elõbb megjött:( azért köszönöm

1 hónapja hagytam abba a gyógyszer szedést (lindynette20), két tesztem is nagyon halvány pozitívat mutatott, elvileg ma kellett volna megjönnie, elképzelhető hogy mivel már nem szedem a gyógyszer így felborult a ciklusom és lehet nem is ma jön meg?

Vagy tényleg babás vagyok? Egyszer már hagytam abba 1 hónapra és akkor normálisan megjött! Nem bánnám ha most nem jönne meg

Legjobb válasz: Bazze! Ne ijesztgess! Most akarom abba hagyni én is.... Nem elég, hogy sok a mellékhatása - legalábbis nekem..., de még ez is...

Bazze! Ne ijesztgess! Most akarom abba hagyni én is.... Nem elég, hogy sok a mellékhatása - legalábbis nekem..., de még ez is...
Lehetséges, hogy "babás" vagy. Amúgy el kellett volna menjél a dokihoz, hogy õ mint mond a két halvány pozitív eredményre. Az elsõnél úgy is azt mondta volna, hogy bizonyos idõ után megint csinálj egyet. De a másodiknál már elküldött volna vérvételre. Az sokkal biztosabb.
Szia! Azért lett halvány pozitív, mert korán csináltad, azt írtad ma kellett volna megjönnie. 2 nap múlva ismételd meg a teszted, akkor már erõs pozitív lesz :) Lehetõleg 10-es tesztet használj :) Gratulálok :)

Ma kellett volna megjönnie, de még semmi! Hasam fájdogál, folyásom megerősödött, melleim fájnak. Késni nem szokott, inkább 1-2 nappal hamarabb jön meg! Ma csináltam egy One-step tesztet, de negatív lett! Teszteljek később?

Legjobb válasz: egy teszt az nem teszt :) Szóval holnap vagy azután a reggeli elsõ pisibõl csinálj még egy tesztet. Ja, és másik fajta teszttel. Én a hcg nevû teszttel csináltam, az számomra a legmegbízhatóbb!

egy teszt az nem teszt :) Szóval holnap vagy azután a reggeli elsõ pisibõl csinálj még egy tesztet. Ja, és másik fajta teszttel. Én a hcg nevû teszttel csináltam, az számomra a legmegbízhatóbb!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsodat! Miért van az, hogy egyeseknél már akár a mensi elõtt is kimutatja 1-2 nappal, hogy van-e baba?
Biztosan korai volt!! :) Nekem vasárnap kellett volna jönnie, de még azóta se semmi. Csak a fejem fáj, hányingerem van elég sokszor, sokat járok pisilni, be-be feszül a cicim és kicsit fájdogál a hasam. Péntekig várjak a tesztel? Van egy qupidom, az nagyon érzékeny elvileg. Tervezett baba?
A kérdező hozzászólása: Tervezett baba lenne...ha holnap se jön meg veszek egy újabb tesztet és én szerdán megcsinálom!Szerintem Te is próbálkozhatsz elõbb is!
21:32es! Csinálj te is tesztet! Mostmár mindkettõtöknek ki kell h mutassa a teszt a pozitívat, vagy negatívat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!