Találatok a következő kifejezésre: Ma kellene reggel teszteltem negatívat (3 db)

Ma kellene megjönnie, reggel teszteltem negatívat. Akkor már biztos nem vagyok terhes? Nagyon szeretnék már babát....

Legjobb válasz: ilyenkor még nincs elég hcg a vizeletben. nekem a dokim aztmondta megkell várni a z 1 hetet akkor kapok pontos eredményt

ilyenkor még nincs elég hcg a vizeletben. nekem a dokim aztmondta megkell várni a z 1 hetet akkor kapok pontos eredményt
Jól írta az elsõ válaszoló, várj még legalább egy hetet és tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl! Szurkolok nagyon!
Hat, nekem mesni elott 4 nappal reggeli vizeletbol szep ket csikos lett, mensi napjan mar leugrott a masodik csik joforman, de azert drukkolok.
Szia! Én a mensi aktuális napja elõtt teszteltem, akkor negatív lett, két napra rá már pozitív! Hallottam már olyanról is, hogy valaki csomó negatív tesztet csinált, mégis terhes volt! Várj egy kicsit, mondjuk 3 napot, és próbáld újra! Sok sikert!!!

Ma kellene megjönnie, reggel teszteltem és mindkettő teszt negatív lett. Lehetek még terhes?

Légyszi segítsetek a tapasztalataitokkal. Lehet hogy még korán teszteltem? Sok terhességre utaló jelet figyeltem meg magamon, émelygés, fáradékonyság, mellfeszülés, rosszullétek stb., de lehet, hogy csak annyira beleéltem magam a terhességbe, hogy beképzelem ezeket a tüneteket? Olyan mindjárt megjön érzésem is van napok óta, de a mensimnek se híre se hamva. Szerintetek van még esély arra, hogy babás vagyok??? El?re is köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Ha nem jön meg, akkor pár nap múlva csinálj egy másik tesztet. A HCG mennyisége naponta megduplázódik, s lehet, hogy még ne volt elég, s azért lett negatív a teszt.

Ha nem jön meg, akkor pár nap múlva csinálj egy másik tesztet. A HCG mennyisége naponta megduplázódik, s lehet, hogy még ne volt elég, s azért lett negatív a teszt.
A kérdező hozzászólása: Köszi, remélem igazad van. Én még nagyon bízom benne, hátha sikerül. Csak ne akarnám ennyire!
Szia!Nekem mikor már 1 hete késett a mensim, a teszt még így is negatívat mutatott, rá 1 napra pedig pozitív lett, ha nem jön meg pár nap múlva, csinálj újabb tesztet!Drukkolok!:) Egy 2 éves kisfiú anyukája!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a biztatást, remélem így lesz. Elvileg ma vagy tegnap nem kellett volna megjönnie. A jövõ hét elején valamikor tesztelek egy újat.
A kérdező hozzászólása: Sajnos ma megjött a nemvárt. Majd a következõ hónapban biztosan sikerül.

Ma nem kellene megjönnie reggel negatívat teszteltem, mit tegyek? Mindjárt megjön érzésem van.

Legjobb válasz: Ez még kétesélyes. 2-3 nap múlva ismételd a tesztet, ha addig nem jön meg. Hajrá:)))

Ez még kétesélyes. 2-3 nap múlva ismételd a tesztet, ha addig nem jön meg. Hajrá:) ))
Várd meg, hogy megjön-e. Ha nem akkor tesztelj újra!
nekem is az volt, görcsöltem, sõt rózsaszínes maszatolásom is volt, most 13 hónapos az eredménye :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!