Találatok a következő kifejezésre: Ma kellene reggel teszteltem (6 db)

Ma reggel teszteltem pozitívat Lilyvel, holnap nem kellene megjönnie. Mennyire megbízhatÓ ez a teszt? Akkor 4hetes terhes lehetek?

Nagyon boldog vagyok:),a h?m 37C körüli,fáj nagyon a cicim,enyhén görcsölgetek.Vettem ma a biztonság kedvéért egy clearblue tesztet azt holnap próbálom ki.

Legjobb válasz: sztem ha pozitív, akkor terhes vagy. Azért csináld meg holnap a másikat, de ha a Lily ma kimutatta akkor a Clearblue-nak is ki kellene. ha továbbra sem jön meg menj el dokihoz két hét múlva, elõbb felesleges, úgysem lát semmit. én már 6hetes vagyok, de babót még mindig nem lát csak petezsákot. Gratula:-)

sztem ha pozitív, akkor terhes vagy. Azért csináld meg holnap a másikat, de ha a Lily ma kimutatta akkor a Clearblue-nak is ki kellene. ha továbbra sem jön meg menj el dokihoz két hét múlva, elõbb felesleges, úgysem lát semmit. én már 6hetes vagyok, de babót még mindig nem lát csak petezsákot. Gratula:-)
Az utolsó menstruáció elsõ napjától számítják a terhességet, még a holdon is!!!!
én is úgy tudom, hogy az utolsó mensitõl számít. És a beágyazódás nem 1hét a fogantatástól számítva, hanem 12nap!
Kicsit vitatkoznék az elöttem szólóval, én úgy tudom, hogy a terhességi kort az utolsó mensitõl számítják.. A kérdezõnek pedig, szerintem is van baba, de ha biztos akarsz lenni, csináld meg holnap a másik tesztet is. Gratula:) ))
Még annyit az elõzõhöz, hogy akkor holnap töltöd a negyedik hetet, ha holnap jönne meg, DE NEM FOG !!!!! :) ))))
A Lily is teljesen jó és megbízható teszt, én már többször csináltam, úgyhogy Gratulálok!!!
valószíü. de ha 28 napos a ciklusod akkor max 1 hetes lehetsz. 14 nap körül fogant meg és kb rá egy hétre ágyazódott be, így most a 28-ik naposbnál tartasz ami hogy max egyhetes a baba. (beágyazódástol számit a terheség) ha a második is pozitív akkor egy hónapot várj, 6 hét elött nem érdemes elmenni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:)
Az utolsó mensi elsõ napjától számítják a terhességet, ez így van! Neked pedig lehet gratulálni, mert kisbabát vársz! Gratulálok Neked Én is! Remélem hamarosan én is pozitívat tesztelek! Volt valami tüneted a fentieken kívül? A cicid úgy fáj, mint amikor meg szokott jönni, vagy erõteljesebben?
Szia! Szerintem a Lily a legjobb! Nekem mikor a clearblue negativat mutatott akkor a lily már rég pozitiv volt. Mindenkinek ezt a tesztet ajánlom. Üdv: 37 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: a 8.válaszolónak:nem, nem úgy fáj mint menzi elött, sokkal erösebben és a melbimbóm is nagyon érzékeny.A mell érzékenység kb a nem várt mensi elött egy héttel kezdett el fájni.Ugyan ekkor kezdett el görcsölgetni a hasam is.Ja és még annyi van hogy fáradékony vagyok, minden nap le kell dölnöm délután 1órát:) , és sajna kissé:) türelmetlen, ingerlékeny lettem.Szerencsétlen férjem issza meg a levét:( :) !

Ma kellene megjönnie, reggel teszteltem és mindkettő teszt negatív lett. Lehetek még terhes?

Légyszi segítsetek a tapasztalataitokkal. Lehet hogy még korán teszteltem? Sok terhességre utaló jelet figyeltem meg magamon, émelygés, fáradékonyság, mellfeszülés, rosszullétek stb., de lehet, hogy csak annyira beleéltem magam a terhességbe, hogy beképzelem ezeket a tüneteket? Olyan mindjárt megjön érzésem is van napok óta, de a mensimnek se híre se hamva. Szerintetek van még esély arra, hogy babás vagyok??? El?re is köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Ha nem jön meg, akkor pár nap múlva csinálj egy másik tesztet. A HCG mennyisége naponta megduplázódik, s lehet, hogy még ne volt elég, s azért lett negatív a teszt.

Ha nem jön meg, akkor pár nap múlva csinálj egy másik tesztet. A HCG mennyisége naponta megduplázódik, s lehet, hogy még ne volt elég, s azért lett negatív a teszt.
A kérdező hozzászólása: Köszi, remélem igazad van. Én még nagyon bízom benne, hátha sikerül. Csak ne akarnám ennyire!
Szia!Nekem mikor már 1 hete késett a mensim, a teszt még így is negatívat mutatott, rá 1 napra pedig pozitív lett, ha nem jön meg pár nap múlva, csinálj újabb tesztet!Drukkolok!:) Egy 2 éves kisfiú anyukája!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a biztatást, remélem így lesz. Elvileg ma vagy tegnap nem kellett volna megjönnie. A jövõ hét elején valamikor tesztelek egy újat.
A kérdező hozzászólása: Sajnos ma megjött a nemvárt. Majd a következõ hónapban biztosan sikerül.

Ma kellene megjönnie, reggel teszteltem negatívat. Akkor már biztos nem vagyok terhes? Nagyon szeretnék már babát....

Legjobb válasz: ilyenkor még nincs elég hcg a vizeletben. nekem a dokim aztmondta megkell várni a z 1 hetet akkor kapok pontos eredményt

ilyenkor még nincs elég hcg a vizeletben. nekem a dokim aztmondta megkell várni a z 1 hetet akkor kapok pontos eredményt
Jól írta az elsõ válaszoló, várj még legalább egy hetet és tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl! Szurkolok nagyon!
Hat, nekem mesni elott 4 nappal reggeli vizeletbol szep ket csikos lett, mensi napjan mar leugrott a masodik csik joforman, de azert drukkolok.
Szia! Én a mensi aktuális napja elõtt teszteltem, akkor negatív lett, két napra rá már pozitív! Hallottam már olyanról is, hogy valaki csomó negatív tesztet csinált, mégis terhes volt! Várj egy kicsit, mondjuk 3 napot, és próbáld újra! Sok sikert!!!

Ha 10-es terh teszttel tegnap reggel halvány+-at teszteltem, ma délután már erősebbnek kellene lennie?

Mára nem várom.

Legjobb válasz: Nem feltételenül. Reggeli tesztet délutánival amúgy sem érdemes összehasonlítani! :) A fontos, hogy pozitív! :)

Nem feltételenül. Reggeli tesztet délutánival amúgy sem érdemes összehasonlítani! :) A fontos, hogy pozitív! :)
Nem kellene erõsebbnek lenni úgyanis a reggeli elsõ vizeletben koncetráltam a hcg. Délután ha már ittál felhigul és így akár halványabb is lehet mint a reggeli.Pár nap múlva reggelibõl lesz erõsebb úgyan is duplázodik a hcg.gratulálok próbléma mentes várandóságot kívánok!A.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, nem ver át a teszt. Mert mindenhol látom, igaz ahol nagyobb a fény (természetes) ott jobban. Csak félek egy kicsit, mert csütörtökön és tegnap 1x volt egy kis barnázás, de remélem a baba miatt van, mert mensi elõtt eddig sose volt ilyen. Viszont minden mensi elõtt majd leszak a derekam, most meg semmi.
Egyáltalán nem!Nekem elsõ tesztem halvàny pozi lett, másnap reggeli igaz másfajta teszt teljesen negatív, a harmadik pedig délutániböl szép erõs pozitív:) Viszont én azt tanácsolnám, hogy egyfajta teszttel próbálkozz.

Ma nem kellene megjönnie reggel negatívat teszteltem, mit tegyek? Mindjárt megjön érzésem van.

Legjobb válasz: Ez még kétesélyes. 2-3 nap múlva ismételd a tesztet, ha addig nem jön meg. Hajrá:)))

Ez még kétesélyes. 2-3 nap múlva ismételd a tesztet, ha addig nem jön meg. Hajrá:) ))
Várd meg, hogy megjön-e. Ha nem akkor tesztelj újra!
nekem is az volt, görcsöltem, sõt rózsaszínes maszatolásom is volt, most 13 hónapos az eredménye :-)
A kérdező hozzászólása: Szia!Nem, 36, 5 volt.
Szia! Gondolom 37, 5-t akartál irni. Szerintem meg fog jönni ha a hõd leesett 36, 5-re. Nálam legalabbis igy szokott lenni.
Szia! attól függ, hogy mennyi az alaphõd.Az a lényeg , hogy annál (az alaphõnél , amit ha a mensi elsõ napjától mérsz)0, 3-0, 5 feljebb legyen, és úgy is maradjon, akkor lehetsz babás. Tesztet szerintem akkor érdemes csinálni, ha nem jön meg.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!