Találatok a következő kifejezésre: Ma kellene már (102 db)

Ma kellene megjönnie a mensesemnek, de csak nagyon enyhén görcsöl a hasam! A szokásos jelek megvannak! Volt már, hogy késett, de most nagyon félek! Lehetek terhes?

2hete mikor együtt voltunk a barátommal volt enyhe vérzés utána 2alkalommal is!Szerintünk horzsolás lehetett,mert azóta ilyet nem tapasztaltunk!Vegyek mindenképpen tesztet?

Legjobb válasz: Szerintem még várj a teszttel, nem tudom gumival, vagy nélküle voltál-e a barátoddal. Ha gumival akkor totál felesleges, mert, ha kiszakadt volna úgyis észreveszitek. Volt már olyan is volt barátnõmnek, hogy 10 napot késett neki! Ha ma kellene megjönnie piros 7-esnek és már görcsöl a hasad, akkor gondolom hnap reggelre várható, vagy hnap utánra. Ne parázzatok ilyenen. :)

Szerintem még várj a teszttel, nem tudom gumival, vagy nélküle voltál-e a barátoddal. Ha gumival akkor totál felesleges, mert, ha kiszakadt volna úgyis észreveszitek. Volt már olyan is volt barátnõmnek, hogy 10 napot késett neki! Ha ma kellene megjönnie piros 7-esnek és már görcsöl a hasad, akkor gondolom hnap reggelre várható, vagy hnap utánra. Ne parázzatok ilyenen. :)
A kérdező hozzászólása: Igen, gumival voltunk együtt!Csak az sem nyújt 100%-os biztonságot!Pont a mai nap kellene megjönnie!Amiatt parázok ennyire, mert van mikor enyhén fáj, van mikor nagyon, de van mikor semmi! :( Minden más szokásos tünetem megvan pedig! :( Köszönöm a válaszod! :)
Nyugi, nem vagy terhes. Ha egy hetet késne akkor már érdemes elgondolkozni, de a tesded nem svájci óra, +- 2-3 nap bármikor belefér..
A kérdező hozzászólása: Én is nagyon remélem! :) Nem is lennék ennyire ideges, ha az együttlét után nem lett volna nagyon enyhe vérzés! Köszönöm! :)
A kérdező hozzászólása: Hát ma reggelre sem jött meg sajnos! :( A hasam tegnap este ritkán, de jobban fájt!Ma reggel viszont alig-alig! :(((
Azóta valami?
A kérdező hozzászólása: Igen, megérkezett múlt héten csütörtökön! :) )) Bocsi, csak annyira örültem neki, hogy nem is foglalkoztam azzal, hogy megírjam! :)
A kérdező hozzászólása: Szia!Ismételten az a "problémám", hogy még nem érkezett meg!Ma van a 28-ig napom és enyhe görcseim vannak!Néha-néha erõsebbek!Szerinted ez normális?

Ma kellene megjönni, de eddig még semmi, pedig mindig pontos szokott lenni, vagyis ilyenkor már túl vagyok az első jeleken. A hasam görcsölget és 06.27-én már volt egy halvány + medi lab tesztem. Babáról van szó?

Legjobb válasz: Jól gondolod...:)))) 27.-én is kimutatta már, az, hogy halványan, az annak a jele, hogy hamar csináltad, és a hormonszint még nem volt olyan magas. Na csak csináld meg ma!!! Olyan csíkos lesz, mint a zebra!!! :))) Minden jót neked!!!

Jól gondolod...:) ))) 27.-én is kimutatta már, az, hogy halványan, az annak a jele, hogy hamar csináltad, és a hormonszint még nem volt olyan magas. Na csak csináld meg ma!!! Olyan csíkos lesz, mint a zebra!!! :) )) Minden jót neked!!!
A kérdező hozzászólása: Remélem igazgad lesz!!! Bátorságot gyûjtök!

Elvileg ma kellene megjönnie. Ma még csak barna folyás, nem rég rózsaszines-barna folyásom volt. Ez már mensi jel ugye?

Legjobb válasz: Sajnos ez annak a jele általában, de ha elmúlik és nem jön meg akkor tesztelj! Drukkolok!

Sajnos ez annak a jele általában, de ha elmúlik és nem jön meg akkor tesztelj! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Meglátjuk hogy alakul a mai nap :(
Szerintem igen
Nálam mindig annak a jele volt :/
Detto ugyan ez nálam is! Tegnap barnázás.. Bizakodás. Ma, a nemvárt napján megjött "rendesen" :( fel a fejjel!
A kérdező hozzászólása: Megjött :(

Ma vagyok a 27. napon, holnap nem kellene megjönnie. Szedtem norcolutot is, onnan tudom, hogy múlt héten végig éreztem szurkálást, meg tegnap este is. A hasam is néha fájdogál. Nem kellene már más tünetnek is lennie?

Más tünetem nincs. Ma Lilly tesztem negatív.

Legjobb válasz: Ja, a hõm 36,9, tegnapelõtt 37,0, azelõtt szintén 36,9. Tehát még nem esett le.

A kérdező hozzászólása: Ja, a hõm 36, 9, tegnapelõtt 37, 0, azelõtt szintén 36, 9. Tehát még nem esett le.
Ha a (nem) várt menstruáció nem jön meg (késik), akkor tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl, az mutatja a legbiztosabb eredményt! Menstruáció elõtt korai a teszt...

Hétfőn egész nap hánytam, ment a hasam, kedden ebből már csak a hányinger maradt meg, ma pedig már csak az émelygés szurkálást érzek a petefészkek környékén. lehet ez baba? vagy esetleg csak gyomorrontás? ápr 20. án nem kellene megjönnie.

Legjobb válasz: Hát nemtudom. Viszont azt igen, hogy nekem 18-án lenne a havim és fáj a hasam már 3 napja. Eleinte sokat jártam a nagydolgomra, de biztos, hogy nem a beleim fájtak. Hajrá! :-)

Hát nemtudom. Viszont azt igen, hogy nekem 18-án lenne a havim és fáj a hasam már 3 napja. Eleinte sokat jártam a nagydolgomra, de biztos, hogy nem a beleim fájtak. Hajrá! :-)
a hányinger az oké! de a hasmenés?namlehet hogy csak belaktál?
A kérdező hozzászólása: diétáztam vasárap is és hétfõn reggel sem ettem semmi olyat. de ki tudja... csak reménykedek, már fél éve szeretnénk babát és most van elõször hányinger meg ilyenek...
Szia, én második babámat várom, és én mind a kettõvel a legelejétõl hánytam, de csak menzesz után 2 héttel.Szerintem ilyen hamar az nem jelentkezik csak menzeszkimaradása után, mert akkor 100%a terhesség.Szorítok hogy a baba legyen!!!!
szia én azt mondanám hogy lehetsz..én 3 honapig menzisztem.és babás voltam.a lányom ma már 4 éves..és igen nekem is volt hasmenésem, fájt a mellem.de a hányinger akkor jelentkezett nálam amikor megtudtam:Dde ez is más..egyén válogatja..szoval várj..és tesztelj.nekem most 2 napja késik..hasmenésem néha van, délután mindig hányingerem van, és egész nap aludnék...ugyhogy sok sikert

Lindynette 20fogamzásgátlot szedek már 9honapja. Hétfön fogyott el a levélel és elvileg ma kellene megjönnie. De tgnap hányingerem volt. Fáj a derekem nagyon a melleim bevannak duzzadva:S terhes lennék?

2hete kb vettem be algoflexet mer fájt a fejem nagyon. Nagyon félek remélem nincs baj? Elözö 7ten hasmenésem volt miután bevettem a gyogyszert.:S

Legjobb válasz: Az algoflex nem baj. A hasmenés már neccesebb, de ha közvetlen utána volt, akkor sztem az sem gáz. (Inkább a hányás, mert akkor nem tud felszívódni). De ha közvetlen utána volt hasmenésed, akkor még el sem ért odáig a gyógyszer. Ezek a tünetek simán lehetnek attól is, hogy mindjárt megjön. Szerintem csinálj egy tesztet, akkor legalább megnyugszol!:)

Az algoflex nem baj. A hasmenés már neccesebb, de ha közvetlen utána volt, akkor sztem az sem gáz. (Inkább a hányás, mert akkor nem tud felszívódni). De ha közvetlen utána volt hasmenésed, akkor még el sem ért odáig a gyógyszer. Ezek a tünetek simán lehetnek attól is, hogy mindjárt megjön. Szerintem csinálj egy tesztet, akkor legalább megnyugszol!:)
Ha hasmenés után veszed be, akkor felszívódik! Vegyél tesztet, de 9hónapnyi szedés után csak van benned annyi antibébi hormon, h ne es teherbe...1hét múlva vegyél tesztet, utána pedig havi 1x érdemes tesztelni!
Én is ezt szedem, és soha nem volt még gáz, pedig volt h egyet elfelejtettem bevenni:S Amúgy a melled azért van megduzzadva és azért fáj a derekad, mert meg fog jönni. Nekem is ilyen mielõtt megjön:) Meg ha a hasmenés miatt terhes lennél (ami valószínütlen) akkor sem lennének még ilyen tüneteid.

április22. -én volt a ciklusom és május 4. -én nem védekeztünk, ma kellene megjönnie most mikor sexeltünk, tojás fehérje szinű fehér nyúlós váladékom van. A hasam enyhén görcsöl de már 2hete. Terhes lehetek?

Legjobb válasz: Nem értem a kérdésed- csak tippelni tudok. Az ápr 22-i "ciklusoddal" arra gondoltál, h akkor jött meg a mensid? Egy nõi ciklus a mensi elsõ napjától annak utolsó napjáig tart, valószínûleg hibásan használtad ezt a kifejezést. A tojásfehérje mensi elõtti napon vagy aznap nem tipikus, de minden test más és más. Ha nem jön meg, tesztelj, ilyenkor már kiderül, babás vagy-e.

Nem értem a kérdésed- csak tippelni tudok. Az ápr 22-i "ciklusoddal" arra gondoltál, h akkor jött meg a mensid? Egy nõi ciklus a mensi elsõ napjától annak utolsó napjáig tart, valószínûleg hibásan használtad ezt a kifejezést. A tojásfehérje mensi elõtti napon vagy aznap nem tipikus, de minden test más és más. Ha nem jön meg, tesztelj, ilyenkor már kiderül, babás vagy-e.
A kérdező hozzászólása: igen nem jól irtam 04.22.-én jött meg és a 13.napon voltunk védekezés nélkül.és máj.18.-án nem kellene megjönnie.van esély hogy terhes vagyok?és miért fájdogál 13.-tól a hasam?nem szokott.

Már volt két vetélésem, mikor menjek dokihoz, hogy adjon utrogestant? Annyira halvány a tesztemen a 2. csík, hogy lehet, hogy csak odaképzelem. Ma kellene nem megjönnie.

Várjak még, vagy holnap mehetek? Ráadásul egy ismeretlen dokihoz megyek, akit nem is ismerek, mert a dokim szabin van, viszont nagyon félek, hogy újra elveszítem a babát.

Legjobb válasz: Én a harmadik terh-nél váltottam orvost,akit a munka miatt csak 5 hetesen tudtam felkereseni.Elmondtam az elõzményeket és Õ rögtön felírta az Utrogestant,ami segített:) Sztem nyugodtan mehetsz már holnap is.

Én a harmadik terh-nél váltottam orvost, akit a munka miatt csak 5 hetesen tudtam felkereseni.Elmondtam az elõzményeket és Õ rögtön felírta az Utrogestant, ami segített:) Sztem nyugodtan mehetsz már holnap is.
Szerintem minél elõbb írasd fel.
igen, a halvány csík is csík, max. feleslegesen váltottad ki, de a következõ hónapban még elhasználhatod ;-)
A kérdező hozzászólása: Holnap megyek és felíratom, köszönöm!

Ma kellene megjönni. Ha terhes vagyok kimutatja már a teszt?

Legjobb válasz: igen,már nagy eséllyel kimutatja,szerintem tesztelj!

igen, már nagy eséllyel kimutatja, szerintem tesztelj!
Nekem ilyenkor már mutatta (nem is halványan!!)
Én akkor teszteltem, mikor egy napot késett, és picit halványabban, de egyértelmûen kimutatta. Ha kibírod, várj holnapig.
Elsõ terhességemnél a nem várt elötti este kimutatta, most meg csak 6 napos késéssel. Próbálj egyet holnap reggel, ha negatív és késik, pár nappal késõbb. Drukk!
Nekem a mensi elõtt egy nappal már kimutatta a Clearblue! Szerintem ha elég érzékeny tesztet veszel, akkor van rá esély! De ha negatív lenne, akkor se keseredj el, mert lehet pár napra rá mégis pozitívat fogsz tesztelni! Nagyon szorítok! 17 hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!