Találatok a következő kifejezésre: Ma kellene de nem jött meg, (16 db)

Ma menstruálnom kellene, de nem jött meg még és nem is érzem, hogy kéne jőjjön, vajon mért?

Álltalába nem késik a menstruáciom,október 19-20a között peteérésem volt,amit éreztem is és a párommal együtt voltunk 17-én,a peteérésem el?tt 2-3 nappal,29-én csináltam tesztet negativ lett,sajnos,ma menstruálnom kéne,de ma nincs arra utaló jel,a mult héten viszont úgy éreztem,hogy mintha meg kéne j?jjön,még a láb izmaimon is úgy éreztem,mintha el lennének álva vagy olyan volt mintha zsebektek volna,ma viszont töbször kellett menyek wcni azt hiszem fel is vagyok fazva,a vizeletem enyén csíp,vajon terhes vagyok,csinálhatok tetsztet kimutatja a valos eredményt???

Legjobb válasz: csinálhatsz tesztet.

csinálhatsz tesztet.
na, teszteltél újra? van babó? mi a helyzet a felfázással??
AMikor én terhes lettem, rá két napra felfáztam, vissza mentem a dokihoz és azonnal adott antibiotikumot!!! Nem játék, el is mehet a baba...
A kérdező hozzászólása: Vagy a felfázás miatt késik a menstruációm???
A kérdező hozzászólása: Szerintem is fel vagyok fázva:(vajon ha mégis terhes vagyok árt a babának??
Mostmár csinálhatsz tesztet, de 29-én valóban nagyon korai volt, szinte esélytelen volt, hogy akkor pozitív legyen, de mostmár ki kell mutassa. Viszont ha csíp a pisilés, akkor az felfázásra utal.
Szerintem várj a teszteléssel. Ha csíp a vizelet, az nem lehet terhességi tünet, szerintem valami más áll a háttérben, nem terhesség. Valószínû, hogy felfáztál.
A kérdező hozzászólása: Még ne várjak a tesztel nem akarok megint csalódni:(
hát, szerintem is csak egy újabb teszt fog válasz adni..én holnap reggeli elsõbõl csinálnám.. bár az fertõzésre utal, ha csíp pisiléskor..azzal mindenképp menni kéne dokihoz!
A kérdező hozzászólása: Nincs babo sajnos beteg lettem:(

Ma kellene megjönnie, de nem jött meg, teszteltem medi lab teszttel, de negatív lett. Napok óta hányingerem van. Jó ez a teszt? Lehetek még terhes?

Legjobb válasz: persze hogy lehetsz.a hétvégéig várj,akkor tesztelj.nem tudom,nekem lett két medi-lab pozitívom,még sem volt baba:-((személy szerint,én nem szeretem ezt a tesztet!

persze hogy lehetsz.a hétvégéig várj, akkor tesztelj.nem tudom, nekem lett két medi-lab pozitívom, még sem volt baba:-((személy szerint, én nem szeretem ezt a tesztet!
Szia! A medi lab teszt nekem minden hónapban pozitívat mutat mégsen vok terhes! :-((( Pedig megfogadtam, hogy többet nem veszek ilyen tesztet. Természetesen lehetsz babás, de még korai volt tesztelned! Várj még pár napot vele sztem! A hõd mennyi? A hányinger meg sztem még korai ebben a szakaszban, az késõbb kb a hatodik-hetedik héttõl szokott jelentkezni! Reméljük, hogy neked sikerûlt. Sokan azt mondják, hogy a gabriel teszt az megbízható, hát nekem az is halványan két csíkot mutatott egy párszor, és akkor sem voltam babás, pedig már négy éve próbálkozunk!!!! Sok sikert:-)))

Gyógyszert szedek, ma kellene megjönnie, de nem jött meg. Nagy baj?

Elég stresszes napokban vagyok. Szombaton hagytam abba a symiciát. Alhasam nagyon picit görcsölget, de nem jött meg estig sem. Nem késett eddig (csak múlthónapban egy napot) Nagy gond?

Legjobb válasz: Nem! Gyógyszer mellett sokszor elmarad a vérzés.

Nem! Gyógyszer mellett sokszor elmarad a vérzés.
A stressznek semmi köze hozzá. Ez megvonásos vérzés. Csak azért jelentkezik, mert abbahagyod egy idõre a tablettát és leesik a hormonszint. De NEM KELL ma megjönnie! Vedd elõ a tájékoztatódat és olvasd el legalább tízszer. SEMMIT nem ír arról, hogy a szünetben mindig ugyanazon a napon kellene megjönnie, csak annyit, hogy a szünetBEN kell.
Nem kell. A szünetben kellene megjönnie, nem egy napon. (igen, más van a betegtájékoztatón, de ez így van.)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) reggelre meg is jött pont :)
A kérdező hozzászólása: És semmilyen tünetem nem volt eddig.!
Lehet, hogy új infó lesz ez neked, úgyhogy figyelj jól: feléllsz a géptõl, elslattyogsz egy patikába, halkan odasúgod a patikusnak, hogy "egy terhességi tesztet kérek", hazamész, elolvasod a használati utasítást, betartod, és megcsinálod a leírásnak megfelelõen. Tádááám, és máris megtudtad!;)
Hát nem valószínû, persze attól függ petting közbe ki hova milyen kézzel nyúlkált.
a pettingtõl nem lehetsz terhes. :) kivéve, ha spermás kézzel ujjazott meg. az, hogy késik, az akármitõl is lehet.
terhességi tesztet a rossmannban, a dmben és a tescoban is lehet vásárolni. tescoban dolgozom, ott tutira kapható az x-epil márkájú. (4-es voltam)
Jol mondjak az elözöek. Attöl függ h nyulkalt-e spermas kezzel az oduba. :-) Am. lehet hogy azert kesik mert meg nem allt be rendszeresre a peteeresed. Nekem 21 ves korom utan lett rendszeres. Addig ugyanigy össze-vissza jött. Volt hogy 2 honapot kesett. Volt hogy egy hetig tartott, volt hogy csak 3 napig.

26-ra vártam, de még nem jött meg, ma csináltam két tesztet is igaz nem a reggeliből, hanem már délután, de mindkettő negatív lett. Ennyi idő után már ebből is kellene látszania, ha pozitív?

Legjobb válasz: szia nem biztos hogy látszana ilyen korán, ha nem félidöben, hanem késöbb volt a pé-d akkor még nem mutatja ki. ha nem jön meg, csinálj öt nap mulva még egy tesztet, és addig is mérd a hödet mert jha nem esik le, terhességre utal:) ha negativ lesz, akkor más oka van a késésnek.. én is már régota szeretnék babát már 28. honapja, és annyira beleélem magam, volt hogy ez miatt többször 34 napra jött meg.. irj majd mi van szia

szia nem biztos hogy látszana ilyen korán, ha nem félidöben, hanem késöbb volt a pé-d akkor még nem mutatja ki. ha nem jön meg, csinálj öt nap mulva még egy tesztet, és addig is mérd a hödet mert jha nem esik le, terhességre utal:) ha negativ lesz, akkor más oka van a késésnek.. én is már régota szeretnék babát már 28. honapja, és annyira beleélem magam, volt hogy ez miatt többször 34 napra jött meg.. irj majd mi van szia
A kérdező hozzászólása: Még soha sem mértem a hõmet mennyinek kell lennie?
Minimum 5-6óra alvás után az ébredési hõdet kell mérni azonos idõbe, felkelés elött hüvelybe, vagy szájba, vagy végbélbe. Átlag 37C terhesen, és ha most leesik, akkor általába meg fog jönni. De ha eddig nem mérted, akkor nincs viszonyítási alap, van akinek alacsonyabb az átlag hõje, és neki terhesen se megy 37C fölé. De próba szerencse.

Ma kellene megjönnie de semmi pár napja volt egy kis vérzésem de az is nagyon világos volt. Baj lenne, hogy még nem jött meg?

Sokat stresszeltem az elmúlt hetekben.Mindenki azt mondja h. menstruáció után nem eshetek teherbe, mert még nincs pé. meg a nyálka is akkor vált le(vhogy igy tudom)

Legjobb válasz: hát én hallottam olyat hogy van akinek menstr. alatt van péje. nézz meg egy tesztet ha negatív akkor stressz miatt lehet. de azért nem ártana felkeresni egy nõgyógyit. csak nyugi! biztos nincs baj:-)

hát én hallottam olyat hogy van akinek menstr. alatt van péje. nézz meg egy tesztet ha negatív akkor stressz miatt lehet. de azért nem ártana felkeresni egy nõgyógyit. csak nyugi! biztos nincs baj:-)
A kérdező hozzászólása: de ez rögtön menstruáció után volt 2nappal:S meg a peteérésem a ciklus.hu szerint olyan 30 fele volt:Smi meg köbö 28.án voltunk együtt.

Ma kellene meg jönnie a mensimnek (ami még nem jött meg) Barátommal szeretkeztünk védekeztünk is, de az óvszer sajnos elszakadt. Lehet esélye a terhességnek ilyenkor?

Legjobb válasz: Persze hogy lehet! Ez komoly dolog, vegyél tesztet .. 10 nap után kimutatja a terhességet! És ne legyetek felelõtlenek, szedhetnél gyógyszert.. vagy ha még nem rég történt az eset akkor van " baleset " utáni tabletta is..

Persze hogy lehet! Ez komoly dolog, vegyél tesztet .. 10 nap után kimutatja a terhességet! És ne legyetek felelõtlenek, szedhetnél gyógyszert.. vagy ha még nem rég történt az eset akkor van " baleset " utáni tabletta is..
Coralene terhességi teszt, minden patikában beszerezhetõ kb és a vérzés elmaradásának 1. napjától kimutatja a dolgokat... Csináljátok meg együtt, aztán kiderül minden. Nekünk is volt ilyen baleset egyébként, az én páromnak nagyon sokat késett, de nem rendszeres még neki a vérzése. Nagyon meg voltunk ijedve, egy hónap sík ideg... Õ is, én is. Mindenképp csináljatok egy tesztet! Hülyék voltunk, hogy egyáltalán vártunk egy hónapig mi is. Esemény utáni tabletta egyébként nemigazán kíméletes, de még mindig kíméletesebb egy nem kívánt terhességnél... Remélem Ti is megússzátok, és innentõl óvatosabbak lesztek;)

Mikor nem kellene megjönnie? Clostis vagyok, és ovu teszt szerint a 14. napon volt peteérésem. De akkor hogy-hogy nem jött meg még (ma a 34. napon vagyok)? A tesztem negatív sajnos.

Legjobb válasz: akkor nem jól értékelted az ovu tesztet sajnos... mérted a hõdet? esetleg tedd fel ide és megnézzük. a hõmérõzés és az ovuteszt együtt azért pontosabb eredményt ad. én azt csináltam mikor clostyt szedtem... nem bíztam csak az egyikben vagy csak a másikban. a luteális szakasznak 14 naposnak kell lennie, ha normális a hormoneredményed. szerintem kezdj el hõmérõzni is!

akkor nem jól értékelted az ovu tesztet sajnos... mérted a hõdet? esetleg tedd fel ide és megnézzük. a hõmérõzés és az ovuteszt együtt azért pontosabb eredményt ad. én azt csináltam mikor clostyt szedtem... nem bíztam csak az egyikben vagy csak a másikban. a luteális szakasznak 14 naposnak kell lennie, ha normális a hormoneredményed. szerintem kezdj el hõmérõzni is!
A kérdező hozzászólása: Sajna nem hõmérõztem :(

A hétvégén kellene megjönnie vagyis ma, de még nem jött meg. A gyógyszert mindig pontosan bevezem mégis késik. Mitől késhet a menstruáció? Együtt voltam a barátommal is 2xer.Miért lehet ez?

Legjobb válasz: Szia. Nem egy példa van arra, hogy valaki gyógyszer mellett esett teherbe. Vegyél egy tesztet, vagy menj el dokihoz. A terhesség jele is lehet ez a mindjárt megjön érzés.

Szia. Nem egy példa van arra, hogy valaki gyógyszer mellett esett teherbe. Vegyél egy tesztet, vagy menj el dokihoz. A terhesség jele is lehet ez a mindjárt megjön érzés.
Ugyanmar, miert kell hulyesegeket tanacsolni???Ha nem tudtok semmit a tablettarol, akkor ne irjatok ide. Ha pontosan szeded mindig, akkor nem vagy terhes, igen van 1 szazalek, de az is akkor ha elfelejtetted valamikor vagy hanytal stb. Szoval 1-2 nap meg a gyogyszernel is belefer, ne idegeskedj ezen, ha nem jon meg, vegyel gyorsan tesztet es megtudod, mi a helyzet.
Ha fiatalabb vagy, akkor lehet még csak most áll be! Ha már nem vagy fiatal és régebb óta 'vérzel', akkor nem lehetetlen hogy teherbe estél! De néha elõfordul, hogy csak úgy rakoncátlankodik :) Mondtak már ilyet nekem Lány ismerõseim!
Hány éves vagy? ...:::jaduhe vagyok amúgy :D:::...
Akkor lehet teherbe estél :S Menj el vizsgáltad meg magad! az a biztos ...:::jaduhe:::...
A védekezés nem sokat jelent... a tbaletta se 100%-os védekezést nyújt ahogy a gumi sem! Mellesleg a tabletta károsítja a te és méhed egészségét is, éna tablettát nem ajánlanám egyáltlaán! ...:::jaduhe:::...
A kérdező hozzászólása: 22
Ne hülyítsétek be a kérdezõt, biztos nem terhes! Nem 100%osan véd a tabi, de attól még, hogy 1-2 napot csõszik nem lehet semmi... Van akinek ki is marad 1-1 megvonásos vérzése, szóval szerintem ne aggódj! Ha nagyon idegesít akkor vegyél egy tesztet a kövi levél elsõ szeménél akkor már biztos eredményt mutat.
ez fura, nem hinnem, hogy terhes vagy, de vegyel tesztet, mega dohival is nezesd meg magad ha nem jon meg holnap sem.
A kérdező hozzászólása: Pénteken volt egy kis elõvrézés is, de nem teljesen piros volt.
meg annyi jutoott eszembe, hogy ha van pecsetelo verzesed, akkor azt jelenti, hogy nem hatasos a gyogyszer es akkor lehet, hogy teherbe estel, de ha nem volt ilyen, akkor nem hiszem, h terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: De már éreztem a mai napfolyamán amit a mensi elõtt szoktam érezni. Meg volt már máskor is h hétfõn jött meg.
Tessék :) ...:::jaduhe:::...
A kérdező hozzászólása: Hát azért azt nem hinném védekezés mellett:S
A kérdező hozzászólása: Megjött reggelre:D

Ma kellene megjonni-e, de meg nem jott meg. Remenykedhetem meg, hogy babas vagyok?

Nem merek tesztelni , mert felek a csalodastol . penteken es szombaton rossz kozerzetem volt es fajt a petefeszkem ,a hom nem esik 37.3-rol le. akinek van tapasztalata ilyen temaban irjon nekem.

Legjobb válasz: Ilyen magas hõ bizony babát jelenthet.Elõzõ hónapban menzi elõtt mennyi volt a hõd? Volt egyáltalán ilyen magas a pé után elõzõ hónapokban bármikor? Szerintem nagyon bíztató! Én tuti tesztelnék.

Ilyen magas hõ bizony babát jelenthet.Elõzõ hónapban menzi elõtt mennyi volt a hõd? Volt egyáltalán ilyen magas a pé után elõzõ hónapokban bármikor? Szerintem nagyon bíztató! Én tuti tesztelnék.
A hõd még mindig nagyon bíztató, szerintem ne add fel, pár nap múlva tesztelj újra. Lehet, hogy kevés még a Hcg szervezetedben!!Szorítok, remélem baba van a dologban!!!
A kérdező hozzászólása: negativat teszteltem , de meg nem jott meg . Nemtudom mi lehet , de a hom ma is 37.3 . remelem, hogy egy ket nap mulva valami lesz . szeretnem, ha baba lenne . mit gondoltok ti lanyok?
A kérdező hozzászólása: holnap megirom mi lett + vagy - . de remelem + lesz
A kérdező hozzászólása: koszonom . holnap reggel tesztelek . Remelem + lesz . koszonom az egyutterzest
Vegyél olyan tesztet, ami két darabos. Ha nagyon nem bírsz várni holnap reggelig, akkor csináld meg az egyiket, ha negatív, akkor se ess kétségbe. Már csak azért sem, mert ez még nagyon-nagyon friss dolog, a hcg-d nagyon alacsony még, ha baba van, fõleg úgy, hogy nem reggeli vizeletbõl tesztelsz. Mindenesetre én a helyedben inkább megpróbálnék elmenni valamerre csavarogni, vagy átaludni a következõ fél napot és megvárni a holnap reggelt. Ha még mindig magas a hõm, akkor tesztelnék reggeli elsõ vizeletbõl. (És tegyük hozzá, hogy még így is lehet negatív a teszt a baba ellenére is.) De az elhamarkodott teszt okozta csalódástól nincs rosszabb...
TESZTELJ MERT UGY LATOM NEM BIROD A VARAKOZAST HA+ GRATULA, HA PEDIG -, AMIT UGY-E NEM SZERETNENK AKKOR LEGALABB NEM IZGULSZ ES VAN IDOD LEFUTNI A KOZERTBE TAMPONERT!!! DE JOBB HA TESZTELSZ MERT HA NEM TISZTA IDEG LESZEL EGESZ NAP, ES AZ PEDIG NEM JO! MIVEL 24 NAPOSAK A CIKLUSAID JO ESEJED VAN + TESZT EREDMENYRE! DRUKKOLOK NEKED
A kérdező hozzászólása: mindenkinek koszonom aki ir.
A kérdező hozzászólása: amugy 24 naposak a ciklusaim es ez mar a 25-ik nap meg ejsze varok egy -ket napot aztan tesztelek . Szerintetek is varjak meg ennyit
A kérdező hozzászólása: Mar egy hete , hogy ilyen magas a hom , de mensi elott le szokott esni 36.6 -ra . most meg meg mindig fenn van .
Ha megbízható a ciklusod és nem szokott késni, akkor lehet, hogy baba van a dologban. És persze azt neked kell tudni, hogy peteérés idején, elõtte pár nappal voltatok-e együtt a pároddal. Nekem óramû pontossággal jött meg mindig a mensim, akkor is, amikor még fogamzásgátlót szedtem, illetve akkor is, amikor nem, mindig 28 napra és ébredésre, pár hónapig teherbeesés elõtt hõmérõztem, így kitapasztaltam, hogy mensi elõtti reggelre már visszaesett a hõm. Így amikor nekem 27. napom még magas volt a hõm és 28. napon reggel nem ébredtem mensivel, akkor szinte már biztos voltam benne, hogy összejött a baba. Sok sikert! (Elõtte viszont nekem egyéb tünet nem volt, nem fájt a petefészkem és nem változott a közérzetem, de az elmaradt mensit követõ napon már fájdogált a méhem és a mellem.)
A kérdező hozzászólása: koszonom , tesztelek meg , ha nem jon meg .

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!