Találatok a következő kifejezésre: Ma kellene de (173 db)

Ma kellene, de még semmi! Tegnap voltam bicajozni, és néha úgy fájt a hasam lent. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Szia! Az attól függ,hogy hány éves vagy...Lehet,hogy nemsokára meg fog jönni,vagy ilyesmi

Szia! Az attól függ, hogy hány éves vagy...Lehet, hogy nemsokára meg fog jönni, vagy ilyesmi
A kérdező hozzászólása: 28 vagyok.
Akkor nem tudom bocsi:S
A kérdező hozzászólása: Valószínü, hogy a beágyazódás miatt volt, mert már 9 napja késik:)

Ma kellene megjönnie a mensesemnek, de csak nagyon enyhén görcsöl a hasam! A szokásos jelek megvannak! Volt már, hogy késett, de most nagyon félek! Lehetek terhes?

2hete mikor együtt voltunk a barátommal volt enyhe vérzés utána 2alkalommal is!Szerintünk horzsolás lehetett,mert azóta ilyet nem tapasztaltunk!Vegyek mindenképpen tesztet?

Legjobb válasz: Szerintem még várj a teszttel, nem tudom gumival, vagy nélküle voltál-e a barátoddal. Ha gumival akkor totál felesleges, mert, ha kiszakadt volna úgyis észreveszitek. Volt már olyan is volt barátnõmnek, hogy 10 napot késett neki! Ha ma kellene megjönnie piros 7-esnek és már görcsöl a hasad, akkor gondolom hnap reggelre várható, vagy hnap utánra. Ne parázzatok ilyenen. :)

Szerintem még várj a teszttel, nem tudom gumival, vagy nélküle voltál-e a barátoddal. Ha gumival akkor totál felesleges, mert, ha kiszakadt volna úgyis észreveszitek. Volt már olyan is volt barátnõmnek, hogy 10 napot késett neki! Ha ma kellene megjönnie piros 7-esnek és már görcsöl a hasad, akkor gondolom hnap reggelre várható, vagy hnap utánra. Ne parázzatok ilyenen. :)
A kérdező hozzászólása: Igen, gumival voltunk együtt!Csak az sem nyújt 100%-os biztonságot!Pont a mai nap kellene megjönnie!Amiatt parázok ennyire, mert van mikor enyhén fáj, van mikor nagyon, de van mikor semmi! :( Minden más szokásos tünetem megvan pedig! :( Köszönöm a válaszod! :)
Nyugi, nem vagy terhes. Ha egy hetet késne akkor már érdemes elgondolkozni, de a tesded nem svájci óra, +- 2-3 nap bármikor belefér..
A kérdező hozzászólása: Én is nagyon remélem! :) Nem is lennék ennyire ideges, ha az együttlét után nem lett volna nagyon enyhe vérzés! Köszönöm! :)
A kérdező hozzászólása: Hát ma reggelre sem jött meg sajnos! :( A hasam tegnap este ritkán, de jobban fájt!Ma reggel viszont alig-alig! :(((
Azóta valami?
A kérdező hozzászólása: Igen, megérkezett múlt héten csütörtökön! :) )) Bocsi, csak annyira örültem neki, hogy nem is foglalkoztam azzal, hogy megírjam! :)
A kérdező hozzászólása: Szia!Ismételten az a "problémám", hogy még nem érkezett meg!Ma van a 28-ig napom és enyhe görcseim vannak!Néha-néha erõsebbek!Szerinted ez normális?

Ma kellene megjönnie, de semmi tünet. Mi lehet?

Februárban hagytam abba a fogamzásgátló szedését, mára várom,hogy megjöjjön, de nincs semmi tünetem, máskor a derekam szokott fájni. Fehér folyásom van már vagy 2 hete. Ciklus közepén voltunk együtt a férjemmel megszakítással védekeztünk. Rá néhány napra szurkálást, feszülést éreztem a hasamban, ami néhány napig is eltartott. /Els? babánál terhesség lett a szurkálás után./

Legjobb válasz: Attól hogy most negatív lett a teszt még lehetsz babás. (hiszen csak mára vártad a mensit) Lehet, hogy késõbb volt peteérésed és babás vagy, de az is lehet, hogy mivel most hagytad abba a gyógyszert megzavarja kicsit a ciklusodat.

Attól hogy most negatív lett a teszt még lehetsz babás. (hiszen csak mára vártad a mensit) Lehet, hogy késõbb volt peteérésed és babás vagy, de az is lehet, hogy mivel most hagytad abba a gyógyszert megzavarja kicsit a ciklusodat.
Nekem gyógyszer abbahagyása utáni hóban a nemvárt után 3 héttel mutatott elõször pozitívat a teszt. Valószínû nekem késõbb volt a gyógyszer miatt a peteérés, és lehet nálad is ez van.
A kérdező hozzászólása: Ha babás vagyok, nem gond, hogy csak most hagytam abba a gyógyszert? Nem lesz beteg ettõl a baba, vagy ilyesmi rosszakra gondolok?

Ma kellene meg jönnie, de még semmi. A teszt ma negatív lett. Lehet attól még hogy terhes vagyok?

Másnál volt már ilyen hogy ilyenkor negatív lett a teszt,de mégis terhes volt?Nagyon szerettem volna azt a bizonyos két csíkot látni.

Legjobb válasz: Elõfordulhat. Egy bnõm 2 negatív tesztet is végzett (mutatta a csíkot, szóval tényleg az volt) Azóta a 'negatív tesztje' az udvaron szaladgál 2 éves kisfiú formájában :)

Elõfordulhat. Egy bnõm 2 negatív tesztet is végzett (mutatta a csíkot, szóval tényleg az volt) Azóta a 'negatív tesztje' az udvaron szaladgál 2 éves kisfiú formájában :)
Próbáld késõbb, lehet hogy még nincs elég hormon a vizeletedben a teszthez, meg még igazából nem is késik.

Mikor teszteljek, ha ma kellene megjönnie, de nem jelentkezik, PÉ13án volt?

PÉ: 13án volt, sajnos a lökött párom elfelejtett gumit húzni, mivel nem terveztem együtlétet, és zuhasónyoztam is spermicid is kimaradt, fog.gátlóktól folyton vérzek. Na szóval minden gond nélkül elment bennem. De a tesó nem aktuális még. 10hónapos a csemeténk. Mikor végezett értetlenül néztem rá, ami akkor már nem sokat segít. Valahogy eszébe sem jutott, hogy id?ben abbahagyja legalább. Szoptatás miatt SOStabi sem jöhetett szóba. Ma kellett volna megjönnie de nem jelentkezik. Mivel a fiammal nem voltak tüneteim, max a gyakori pisilési inger, ami már most is megvan, nem tudom mit kéne éreznem, mi tudható be új terhességnek, és mi az amit a szopi hiatti felborult hormonháztartás okoz.

Legjobb válasz: Akár ma is tesztelhetsz, van akinek vérzés elõtt napokkal kimutatja, van akinek annak napjától és van akinek csak napokkal utána. Én tesztelnék egyet aztán ha negatív és pár nap múlva még mindig nem jön meg, még egyet. Majd írd meg hogy alakultak a dolgok.

Akár ma is tesztelhetsz, van akinek vérzés elõtt napokkal kimutatja, van akinek annak napjától és van akinek csak napokkal utána. Én tesztelnék egyet aztán ha negatív és pár nap múlva még mindig nem jön meg, még egyet. Majd írd meg hogy alakultak a dolgok.
Ma tesztelhetsz, vagy inkább biztosabb eredménye lesz ha holnap reggeli elsõ pisit használsz.
Szia második vagyok na teszteltél? Szorítottam érted ám:) )
A kérdező hozzászólása: Nemrég írtam ki egy kérdést, csupa rózsaszín babám lesz, rossz volt a teszt. Visszanyergelek a Lilly tesztre, és holnap tesztelek újra.
Oké várjuk az eredményt:)
Hello, na teszteltél? Ment a drukk:) 18 h km.
A kérdező hozzászólása: Negatív lett:) Picit ennek az eredménynek most örülök. Persze ha poz lett volna akkor annak is örülnénk.
Mindegy mi lett az eredmény az a lényeg hogy Neked tetszen:) Szép napot! 18 h km.

Ma kellene megjönni, de eddig még semmi, pedig mindig pontos szokott lenni, vagyis ilyenkor már túl vagyok az első jeleken. A hasam görcsölget és 06.27-én már volt egy halvány + medi lab tesztem. Babáról van szó?

Legjobb válasz: Jól gondolod...:)))) 27.-én is kimutatta már, az, hogy halványan, az annak a jele, hogy hamar csináltad, és a hormonszint még nem volt olyan magas. Na csak csináld meg ma!!! Olyan csíkos lesz, mint a zebra!!! :))) Minden jót neked!!!

Jól gondolod...:) ))) 27.-én is kimutatta már, az, hogy halványan, az annak a jele, hogy hamar csináltad, és a hormonszint még nem volt olyan magas. Na csak csináld meg ma!!! Olyan csíkos lesz, mint a zebra!!! :) )) Minden jót neked!!!
A kérdező hozzászólása: Remélem igazgad lesz!!! Bátorságot gyûjtök!

Lindynette 20fogamzásgátlot szedek már 9honapja. Hétfön fogyott el a levélel és elvileg ma kellene megjönnie. De tgnap hányingerem volt. Fáj a derekem nagyon a melleim bevannak duzzadva:S terhes lennék?

2hete kb vettem be algoflexet mer fájt a fejem nagyon. Nagyon félek remélem nincs baj? Elözö 7ten hasmenésem volt miután bevettem a gyogyszert.:S

Legjobb válasz: Az algoflex nem baj. A hasmenés már neccesebb, de ha közvetlen utána volt, akkor sztem az sem gáz. (Inkább a hányás, mert akkor nem tud felszívódni). De ha közvetlen utána volt hasmenésed, akkor még el sem ért odáig a gyógyszer. Ezek a tünetek simán lehetnek attól is, hogy mindjárt megjön. Szerintem csinálj egy tesztet, akkor legalább megnyugszol!:)

Az algoflex nem baj. A hasmenés már neccesebb, de ha közvetlen utána volt, akkor sztem az sem gáz. (Inkább a hányás, mert akkor nem tud felszívódni). De ha közvetlen utána volt hasmenésed, akkor még el sem ért odáig a gyógyszer. Ezek a tünetek simán lehetnek attól is, hogy mindjárt megjön. Szerintem csinálj egy tesztet, akkor legalább megnyugszol!:)
Ha hasmenés után veszed be, akkor felszívódik! Vegyél tesztet, de 9hónapnyi szedés után csak van benned annyi antibébi hormon, h ne es teherbe...1hét múlva vegyél tesztet, utána pedig havi 1x érdemes tesztelni!
Én is ezt szedem, és soha nem volt még gáz, pedig volt h egyet elfelejtettem bevenni:S Amúgy a melled azért van megduzzadva és azért fáj a derekad, mert meg fog jönni. Nekem is ilyen mielõtt megjön:) Meg ha a hasmenés miatt terhes lennél (ami valószínütlen) akkor sem lennének még ilyen tüneteid.

Abba hagytam a fogámzásgátló szedését, és ma kellene menstruálnom. Az lehetséges h a tabletta miatt nem jön úgy meg a menzeszem ahogy kéne? Tegnap a barátommal is szeretkeztünk de megszakítással.

Legjobb válasz: Pontosabb an fogalmazd meg a kérdésed kisasszony 1. mióta szedet 2 . ha nem jön meg a menstruációd akkor vagy terhes vagy vagy valamiért késik. de ha nem élvezett bele egyszer sem akkor és e melett tabbit szedel akkor nem lehetsz terhes ha redndesen szeded és a amikor elkezted szedni a menzeszed elsõ napján kezted akkon ne félj . de pontositcs!

Pontosabb an fogalmazd meg a kérdésed kisasszony 1. mióta szedet 2 . ha nem jön meg a menstruációd akkor vagy terhes vagy vagy valamiért késik. de ha nem élvezett bele egyszer sem akkor és e melett tabbit szedel akkor nem lehetsz terhes ha redndesen szeded és a amikor elkezted szedni a menzeszed elsõ napján kezted akkon ne félj . de pontositcs!
ha abbahagytad a foggátló szedését, akkor légyszíves ne várd azt h ugyanúgy fog megjönni a menzeszed mint foggátló szedése közben, mert az nem úgy lesz. a fogamzásgátló alatt a fogamzásgátló irányította a menzeszedet és nem a szervezeted. most abbahagytad, így már nem irányítja, újra felborult a hormonháztartásod, most várni kell míg helyrejön és beáll a természetes ciklusod. a másik h megszakítással is teherbe lehet esni. remélem teherbe is esel, és azután 200szor is meggondolod h szexelj-e megszakítással. létezik óvszer is a világon. hameg nemkell a gyerek minek hagytad abba a tablettát?

Ma kellene megjönnie, de eddig még semmi. Tegnap a hőm 37 volt, a melleim fájnak, mellbimbóm fáj, a fehér folyásom erős! Ez mire utalhat? Talán terhesség? Viszont a hasam fájdogál!

Legjobb válasz: Nekem tegnap kellett volna jönnie, de semmi. Csak rengeteget pisilek és fájdogál a hasam. De Te szeretnél babát?

Nekem tegnap kellett volna jönnie, de semmi. Csak rengeteget pisilek és fájdogál a hasam. De Te szeretnél babát?
A kérdező hozzászólása: Igen szeretnénk a férjemmel! Ti is?
Ezeket a tüneteket sajna menzi elõtt is tudjuk produkálni, még ne éld bele magad. Viszont én a terhesség félidejéig minden hónapban éreztem, amikor meg kellett volna jönnie. Holnap már tesztelhetsz, ha nem jön meg.
Hát mi még nem terveztük, de nagyon örülnénk neki!!! Már mensis tünetem sincs, csak nagyon fáradt vagyok, pedig még csak beértem a munkahelyemre :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!