Találatok a következő kifejezésre: Ma kellene Egy kicsi (14 db)

Még csak jövő héten kellene megjönnie, de ez már a 3. nap, hogy délelőt hányingerem van (most is), és most felébredtem éjszakai is, hogy hányingerem van. Ma fáj egy kicsit az alhasam. Ez lehet terhesség jele?

Teszteljek vagy várjam meg megjön e jöv? héten? Már három hónapja nem védekezünk.

Legjobb válasz: persze várd meg a jövõ hetet, sõt még rá egy pár napot, akkor biztosabb lehetsz benne, hogy terhes vagy-e.

persze várd meg a jövõ hetet, sõt még rá egy pár napot, akkor biztosabb lehetsz benne, hogy terhes vagy-e.
Hát nem valószínû hogy a terhesség miatt lenne ez a hányinger, lehet inkább vmi fertõzés vagy ilyesmi. Mert ha peteéréskor meg is termékenyültél akkor is 6-7 nap mire egyáltalán beágyazódik a petesejt és csak pár nap múlva kerül a véren keresztül kapcsolatba a te szervezeteddel. Márpedig a hányinger meg ilyenek azok amiatt vannak. És ha még egy heted van a mensesig akkor még csak most ágyazódik be... De azért drukkolok neked!
Nekem nem volt hányingerem meg ilyenek, de több nõtõl hallottam, hogy õk rögtön teherbeesés után émelyegtek, úgyhogy lehet attól. A teszt viszont ténleg nem mutatja még ki ha igen akkor sem, mivel a hormon, ami alapján kimutatja, csak beágyazódás után kezd el termelõdni, így csak akkor tudsz tesztelni, ha nem jött meg.

A napokban kellene megjönnöm. Tegnap barnáztam is egy kicsit. Ma meg semmi, viszont a hasam az úgy fáj, mint mikor megvan. Mitől van ez?

Legjobb válasz: Akkor lehet, h beindul, csak egy picit késõbb. Úgy értem, h fél-1 nappal késõbb, mint ahogy kellene. Amúgy ha ettõl eltekintünk, sok minden lehet a háttérben- de rosszakra sztem még ne gondolj, várj még 1-2 napot.

Akkor lehet, h beindul, csak egy picit késõbb. Úgy értem, h fél-1 nappal késõbb, mint ahogy kellene. Amúgy ha ettõl eltekintünk, sok minden lehet a háttérben- de rosszakra sztem még ne gondolj, várj még 1-2 napot.
Csak türelem és megjön rendesen, elõfordul, hogy ilyen rossz tréfákat ûz velünk a testünk, nincs semmi baj.
Neked kellene megjönnöd? Te vagy a menstruáció?

Az eset után 5 nappal véreztem egy kicsit. Ma kellene megjönnie, de semmi. Terhes vagyok, avagy sem?

Az el?z? mensim után 3 nappal szeretkeztünk a párommal és nem védekeztünk. Nem tartott sokáig az egész, csak kb 3-4 percig. Egyikünk se ment el és a párom azt mondta, h nem érzett semmit, szóval szerinte nem lehet "baj". Az eset után 5 nappal véreztem egy kicsit. Ma kellene megjönnie, de semmi. Lehet, hogy terhes vagyok, vagy csak megkavarodtak a hormonjaim vagy csak az idegességt?l nem jön meg?

Legjobb válasz: Szia. Elvileg az elõváladéktól is teherbe lehet esni. De egy nap késés még nem a világ. Szerintem várj még egy kicsit és vegyél tesztet.A vérzés nem tudom mitõl lehetett.

Szia. Elvileg az elõváladéktól is teherbe lehet esni. De egy nap késés még nem a világ. Szerintem várj még egy kicsit és vegyél tesztet.A vérzés nem tudom mitõl lehetett.
Tesztelj. Akármelyik lehetséges.
A kérdező hozzászólása: nem volt elõváladék
Azt nem tudhatod, hogy volt e elõváladék. Az akkor is lehetett mikor épp benned volt. Jobb félni mint megijedni, remélem nem lesz semmi gikszer.
Az elõváladékot te sem érzed és a párod SEM! Ezt nem árt, ha tudod! Lehetsz terhes! Ugyhogy tesztelj, ha késik! Reggeli, elsõ pisibõl!

Ma kellene megjőnnie. Egy kicsi folyásom van. Kicsit gőrcsőlők, fáj a mellem. Terhes lehetek?

Legjobb válasz: Lehetsz, de a tuti, ha vársz még 2-3 napot. Ha addig sem jön meg, gratulálok a babához!

Lehetsz, de a tuti, ha vársz még 2-3 napot. Ha addig sem jön meg, gratulálok a babához!
Nekem 1 hetet késett, addig ugyan ezek a tünetek voltak...és nem lettem terhes
terhesség, vagy meg fog jönni
Ha biztosan nem vagy terhes akkor erre: 1. az édesség utáni vágy és a székrekedés a közelgõ menzesz miatt lehetséges. Igyál több folyadékot és egyél - ha már mindenáron édes kell - egy-két falat étcsokit. 2. A gyakori vizelés stressz miatt lehetséges, vagy felfázás miatt. Különösen igaz ez a hõemelkedéssel együtt. Szerintem (ha tényleg nem vagy terhes) két dolog jött össze: a közelégõ menzesz és a felfázás vagy megfázás.

Ma kellene mennünk oltásra, de egy kicsit folyik az orra a kislányomnak. Megfogja-e kapni?

2 hónapos. h?emelkedése nincsen , csak az orra folyik egy kicsit , reggel kiszívtam , azóta nem szörcsög.

Legjobb válasz: A nátha nem számít. Védõoltás után meg úgyis adsz majd neki nurofent, hogyha lenne egy kis hõemelkedése az oltástól.

A nátha nem számít. Védõoltás után meg úgyis adsz majd neki nurofent, hogyha lenne egy kis hõemelkedése az oltástól.
Szia! Mi nem kaptuk meg a 4 hónapos oltást, mert egy kicsit köhögött a kisfiam. Majd 2 hét múlva.
mi megkaptuk az oltast amikor nathas volt
én nem engedném beadatni.az egyik ismerõsöm kisfia náthásan kapta meg az oltást(picit +volt fázva)és most meg beteg.5 évesen egy másfél éves szintjén van kb.elötte meg semmi baja nem volt.

Ma kellene megjönnie mensimnek fáj is egy kicsit a fejem mint ahogy szokott és volt egy-két csepp barnás vizes folyásom de a hőm nem esett le mint ahogy mensi első napján szokott! Most meg fog jönni vagy mi lesz? Nem értem!

Lehet hogy akkor csak holnap fog megjönni? De ma kellene! Itt a görbém, aki tud segítsen nekem. Köszi

Legjobb válasz: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/ce1d5a2480e0f4a2d1c1c7..

A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/ce1d5a2480e0f4a2d1c1c7..
Szerintem mensi. A hõmérés klassz dolog, de van akinek bejön vana akinek nem. A hugomnak leesett a hõje, mégsem jött meg, babás lett:-) Szval egyszerûbb ha tesztelsz 2 nap múlva. (tudom könnyû mondani, de én is keresztülmentem már ezen az idegbeteg mizérián és magunkat amortizáljuk le elsõsorban lelkileg, ha mindenben tüneteket keresünk, annál is inkább mert a mensis tünet ugyanolyan mint a babás tünet)
Még bármi lehet...
Hát ebbõl még tényleg bármi lehet de ez a 37 feletti hõ bíztató.Miért nem tesztelsz egyett? Én már biztos tesztelnék.
állatorvoshoz kell vinni
Szinte biztos, hogy fülgyulladás. Ha nem kezeli azonnal állatorvos, akkor belehal. Ha viszont idõben megkapja a gyógyszert akkor simán túléli :) Azonnal állatorvos!!!!
Csatlakozom: azonnal állatorvos, valószínûleg fülgyulladás. Ajánlom pl. az Állatorvostudományi Egyetemet (István utca 2.), az egzotikus osztályon három nagyon jó orvos rendel. Egzotikus osztálynak hívják, de itt kezelik szakszerûen a kisemlõsöket. http://www.univet.hu/units/belgyogyaszat/index.php?page=egzo.. Vagy a Felicavet rendelõt, Gazdagrét, Rétköz u. 16. Dr. Keskeny Ildikó. http://www.felicavet.hu Fontos, hogy nyúlhoz értõ állatorvoshoz vidd!
Vidd el állatorvoshoz biztos tudják mi a baj

Kedden kellet volna megjönie már eléggé fáj a vejem tegnap meg ma egy kicsit fájt a derekam meg a fejem igazából meg kellene jönnie nem?

Fontos lenne hogy megjöjjön mert egy programot elhalasztotam emiatt, ha lehet léci küldjetek ötleteket hogy mit csináljak hogy megjöjjön???

Legjobb válasz: Te semmivel sem tudod meggyorsítani a folyamatot. Várj türelmesen, ne idegeskedj, a tünetek alapján nemsokára meg fog jönni a menstruációd.

Te semmivel sem tudod meggyorsítani a folyamatot. Várj türelmesen, ne idegeskedj, a tünetek alapján nemsokára meg fog jönni a menstruációd.
A kérdező hozzászólása: Meg a melleim is fájnak

Has kemény, mellek nem feszülnek, ma kellene megjönnie, méhszájam zárt, hányingerem is volt egy kicsit. Terhes vagyok?

teszteltem, negatív lett.

Legjobb válasz: Szia!Ugyanigy voltam én is és reggel megjött!Pedig már reménykedtem!Most mindjárt felrobbanok!

Szia!Ugyanigy voltam én is és reggel megjött!Pedig már reménykedtem!Most mindjárt felrobbanok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!