Találatok a következő kifejezésre: Ma kellene, megjöjjen, de (10 db)

Ma kellene megjojjon, de a tegnap volt egy par csepp olyan akarmilyen szinu, s azota semmi, ez mit jelent? Megjonn?

Legjobb válasz: Hogy mit jelent azt nem tudom de amikor nekem megjön,elõtte pecsételgetek az biztos.Holnap reggel tesztelj!Drukk!

Hogy mit jelent azt nem tudom de amikor nekem megjön, elõtte pecsételgetek az biztos.Holnap reggel tesztelj!Drukk!
Szia nekem is pont így volt és ma reggelre megjött, de remélem neked nem azt jelenti.

Nekem ma kellene megjöjjön de szerintem nem fog a párommal nem védekeztünk es terhességre gyanakszom, terhes vagyok e?

az a baj h fáj a hasam meg egy két csepet véreztem is de nem jött meg es ugy érzem terhes vagyok.teszteltem már de negativ volt?mit tegyek tudni akarom hogy babát várok e?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem biztos, hogy terhes vagy. Simán lehet, hogy holnapra már meg fog jönni, fõleg ha a teszt negatív volt. Várj egy pár napot, és ha még mindig semmi, akkor csinálj egy új tesztet reggeli vizeletbõl.

Egyáltalán nem biztos, hogy terhes vagy. Simán lehet, hogy holnapra már meg fog jönni, fõleg ha a teszt negatív volt. Várj egy pár napot, és ha még mindig semmi, akkor csinálj egy új tesztet reggeli vizeletbõl.
szerintem sem bisztos . fõleg ha nega a teszt is. szerintem nincs baba. lehet hogy holnap már megjön. szokot nekem is igylenni hogy elõzõ nap csak macatolás és utánna jön meg rendesen a menzim.
Elképzelhetõ az is hogy még nincs annyi HCG a szervezeben, lehet ha 2 nap múlva tesztelsz akkor ott lesz!
A kérdező hozzászólása: de a testhõm is 37 37, 1 volt egesy héten ma is annyi.és bennem van az a most fog megjönni érzés de nem jön meg.feszül a hasam.hányingerem van.fáj a derekam.ezek a tünetek nem terrhességre utalnak?
De, a tüneteid terhességre is utalhatnak. Viszont az egyáltalán nem biztos hogy terhes vagy, de az ellenkezõje sem. Javaslom, hogy ha nem jön meg a következõ napokban, keresd fel a dokidat.
Ugyanez volt már nekem is és megjött. Olyan hányingerem volt, hogy biztos voltam benne. Na meg a hõ. Nálam is 37 felett volt. Aztán negatív teszt, majd hasfájás, vérzés, ennyi.
Ha máskor soha nem tapasztaltál ilyent, akkor bizakodj hogy beágyazódás miatt volt! Megy a drukk!!!

Ma teszteltem de csak 29 en kellene megjojjon a ciklus naptar szerint ami nalam altalaban ponotos de babasnak erztem magam ezert teszteltem tevedhet a teszt?

A hasam olyan erdekes par napja ugy feszul.Hanyingerem van.S szedulok. Akarunk babat parazok. Lehett teves a teszt? Meg tul hamar teszteltem? Bocs a helyest irasert.Varom a valaszokat

Legjobb válasz: Még lehet negativ a teszt.A tünetek attol is lehet h ugy érzed babás vagy és beképzeled...tudatalatt,önkéntelenül.

Még lehet negativ a teszt.A tünetek attol is lehet h ugy érzed babás vagy és beképzeled...tudatalatt, önkéntelenül.
ha 29-ére nem várod, akkor még igen korai volt a teszt... meg a tünetek is... várd meg a mensi napját, akkor tesztelj legközelebb.
azt írtad hogy teszteltél, de mi lett az eredmény????
A kérdező hozzászólása: negativ lett sajna hat sajna lehet bekepzelem mert nagyon szeretnek babat
Annak idején én is 5 nappal hamarabb teszteltem , de már akkor is pozitívat, de tüneteim nem voltak egészen a 7.-8. hétig!!!!Azért próbálj még egy tesztet jövõ héten, ha addig nem jön meg!
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszokat hat nekem volt tunetem mert mar 1 eve volt egy terhessegen s akkor elveteltem sajna de akkor is ereztem a tuneteket
A kérdező hozzászólása: jah a hom 37 ez fura nem vagy ciklus elott mennyi kell legyen en sosem mertem hot

Cypromix fogamzásgátlót szedek és most járt le a 3. hét. Azaz tegnap szedtem be az utolsó szemet, elvileg ma kellene hogy megjöjjön de nem érzek semmi előjelét mint mikor még nem szedtem gyógyszert normális ez?

Úgy van írva h menstruáció 8. napján kezdjem el szedni a második levél els? szemét. pl. ha szerdán jön meg és nem ma akkor szerdától számítsam? mellékhatásként bele van írva a fejfájás,amióta szedem nincs olyan hét h ne fájna a fejem,másnál is így volt?köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem nagyon nagy kavarodás van a fejedben gyógyszer téren. Az elsõ levél gyógyszert a mensesed elsõ napján kell benvenni(ellenkezõ esetben elsõ hó nem védett) ezután 21 napig szeded, ezután rá 2 három napra általában megszokott jönni(egyeseknél 7.. de ez nem számít) az utolsó bogyótól számított 8. napon kell a következõ szemet bevenni. és elõröl az egészet.(NEHOGY bevedd a mensesed elsõ napján megint, a második levélnél!)

Szia! Szerintem nagyon nagy kavarodás van a fejedben gyógyszer téren. Az elsõ levél gyógyszert a mensesed elsõ napján kell benvenni(ellenkezõ esetben elsõ hó nem védett) ezután 21 napig szeded, ezután rá 2 három napra általában megszokott jönni(egyeseknél 7.. de ez nem számít) az utolsó bogyótól számított 8. napon kell a következõ szemet bevenni. és elõröl az egészet.(NEHOGY bevedd a mensesed elsõ napján megint, a második levélnél!)

Ma éjjel lefeküdtem a barátommal, nem használtunk óvszert de csak nagyok kevés ideig és persze nem ment el, 20. a körül kellene megjöjjön vegyek eseményutáni tablettát?

Legjobb válasz: mi sokszor szórakoztunk egy picit mielött felhuztuk a gumit..tudom h felelõtlenség, de sose volt ebbõl baj....

Nyugodj meg elõször is! Menj el egy tiniambulanciára, vagy keress fel egy ügyeletes nõgyógyászt. Mondd el neki, hogy mi történt, õ majd tanácsol valami okosat! Fontos a szakember véleménye!
mi sokszor szórakoztunk egy picit mielött felhuztuk a gumit..tudom h felelõtlenség, de sose volt ebbõl baj....
úgy h nagyon megviseli a szervezeted. Amúgy ha most fog megjönni nagyon pici rá az esély h teherbe estél. Én azt ajánlom h keressél fel egy nõgyógyászt minél hamarabb!
szerintem igen.biztos, ami biztos.
igen, vegyél --Chocky--
Vegyél. És mindig húzzatok óvszert, mert az esemény utáni lórúgásnak számít, akkora adag van benne.
öööööö.. ha 20-a körül kell megjönnie akkor az áprilisra vonatkozik? mert már elmúlt 20-a. vagy én nem értem a kérdést?!:S
Miert kell it az embereket lehurogni? ha valami kerdest tesz fel???? NEM ERTEM! Na mindegy. a kerdesre valaszolva.. nem kell esemeny utani tabletta. Nos az elovaladektol is igaz terhes maradhatsz! De ennek naon keves az eselye 100 nobol 35 marad teherbe egy ev alatt.Es annak a 35 nonbol ki tudja hany elvetel... stb stb. Nyugi, ha idegeskedsz akkor biztos hogy kesni fog. Azert annyira konnyen nem lehet teherbe esni, ahogy sokan eloadjak.Nezd vegig hany no kuzd nap mint nap azzal, hogy hogy is eshet teherbe mert mar 1-2-3-4-5 eve probalkozik s semmi. Szal azert a sok suket valaszra nem kell adni :) NYUGI!!
A kérdező hozzászólása: köszi, remélem neked mindig felelõsségteljes tetteid vannak, és mindig ilyen megértõ tanácsokat kapsz
És mi lett volna, ha ELÕRE gondolkozol, és nem itt sírsz, hogy jaj teherbe eshettem, miután már megcsináltad a bajt? Felelõtlen vagy...Viseld a következményeit! Ha van 1 csöpp eszed is, akkor rohansz a nõgyógyászhoz!
Mi már megint ez a sok jajveszékelés? Esemény utáni tablettát semmiképp ne írass fel! És jobban tennéd, ha egy orvosnak elmesélnéd az egészet, ha te nem tudsz mérlegelni, akkor majd õ megteszi helyetted és ha jónak látja, felírja az esemény utánit. Ne az ittlévõktõl kérj tanácsot, mert itt mindenki vészmadár (tisztelet a kivételnek). Ha most fog megjönni, akkor nagyon kicsi az esély a teherbeesésre, még akkor is, ha esetleg beléd élvezett volna (persze akkor nagyobb lenne). Nekem 19-én szokott megjönni minden hónapban, de már várom 3 napja, de 100%, hogy nem vagyok terhes. Szóval lényeg, ami lényeg: ha magadtól nem tudsz mérlegelni, akkor orvost keress fel, ne pedig itt kérdezõsködj.
Hol laksz? Biztosan van a közelben egy kórház, vagy egy rendelõ. Ha most 20-án kellett volna megjönnie, akkor kicsi a terhességre az esélyed, de vannak mindig kivételek. Jobb a nyugalom.
A kérdező hozzászólása: megvagyok 18, nem tudom hol vannak ilyen ambulanciák
A kérdező hozzászólása: jaj atyaég nem tudom mit tegyek
A kérdező hozzászólása: hogy érted hogy lórugás? és amugy most 20ika körül, még csak 22, ilyenkor szokott
A kérdező hozzászólása: köszönöm , remélem a legjobbakat

Ma kellene, hogy megjöjjön a menzeszem. Most kezdem el szedni a fogamzásgátló tablettát. Van egy kis barnás folyásom, de nem tudom, hogy most ez menzesz, vagy a tegnap esti hevesebb szex miatt van?

Bevegyem a tablettát vagy várjak még? Mindenképpen, a menzesz első napján szeretném bevenni!

Legjobb válasz: Ha már rendes vér jön akkor kezdd el. Ha pl este felé jön meg rendesen akkor is már a következõ nappal kell számolni az elsõ napot.

Ha már rendes vér jön akkor kezdd el. Ha pl este felé jön meg rendesen akkor is már a következõ nappal kell számolni az elsõ napot.
Szerintem úgyis este a legpraktikusabb elkezdeni szedni, várj mondjuk este 9-10ig, és meglátod akkor mennyire lesz erõs. Nem gondolom, jog a durvább szex miatti esetleges vérzés több órán át tartana, tehát ha 9körül is megvan, akkor beveheted nyugodtan.
Jog helyett hogy:)
Várj estig, hogy mennyire lesz erõs a vérzésed. Ne vedd még be, ha csak barnázol. És még az sem lesz késõ, ha holnap reggel veszed be az elsõ szemet.
A kérdező hozzászólása: És ha csak éjszaka kezdek el rendesen vérezni, akkor holnap délután 5-6 óra körül elég bevenni? elsõ napnak számít úgy is?
Akkor kell elkezdeni, ha rendes vérzés van, nem a barnázásnál. De ha nem tudod eldönteni, melyik a ciklusod elsõ napja, akkor egy hét kiegészítõ védekezés kell.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!! Még annyi, hogy ha reggel szedem a fogamzásgátlót, akkor is ugyanolyan hatásos?

Ma kellene, hogy megjöjjen, de eddig még semmi. Lehet, hogy baba lesz?

Már egy hete állandóan pisilnom kell, és kb. 4-5 napja pici alhasi fájdalmam van, néha belenyilal. Az az érdekes, hogy nekem sosem szokott fájni, nincsenek mensi görcsei. De nem vagyok fáradékony, s?t inkább egyre kevesebbet tudok aludni. Élesben konkrétan jan. 17. óta probálkozunk, lehet, hogy máris összejött???

Legjobb válasz: Szerintem lehetséges :) Pár nap múlva csinálj tesztet. Sok sikert! :)

Szerintem lehetséges :) Pár nap múlva csinálj tesztet. Sok sikert! :)
az a fõ, hogy ne éld bele magadat, de ha legalább egy hetet késik, akkor tesztelj szerintem, mert lehet még nega a teszt, mert nincs elég hcg a szervezetedben, és az csak elkeserítene. De írd meg mindenképpen, hogy mi a helyzet.
Szia! Nekem a nem várt mensi napján már kimutatta a Clearblue teszt a terhességet. Nekem is voltak nyilalásaim, fáradékonnyá váltam és elég hamar felhuztam magam mindenen. Szoritok!
A kérdező hozzászólása: Jaj tényleg, szegény párom tegnap bármit mondott kiakadtam rajta. És néha érzékenyek a melleim, néha órákig olyan, mintha fáznék, vagy mintha libabõrös lennék, néha meg belül fájdogálnak a melleim. Nem vészesen.
Semmi képpen ne éld bele magad! Nekem 5 napot késett, a hõm ma leesett, így valószínû, hogy holnap meg is fog jönni! Én is nagyon reménykedtem, voltak tüneteim is, de mégsem! Inkább egy nem várt mensi, mint egy negatív teszt! De azért szurkolok! Csak mondom, hogy van ilyen is! Mérd a hõdet, egy idõben, egy helyen és ha lehet higanyos mérõvel! Azért írj majd, hogy mi lett. Szorítok nagyon! :)

3 nap múlva kellene, hogy megjöjjön a mensim. ma már fáj a hasam, olyan érzés, mint ha megakarna jönni. vehér sűrűbb folyásom van már több napja. nem örülök a jeleknek, de lehet, hogy igy is van már baba?

Legjobb válasz: Elképzelhetõ, de az ellenkezõje is ... Nyugi, még nem késik... majd akkor csinálj tesztet, addig ne idegeskedj, még meg is jöhet. Drukkolok!

Elképzelhetõ, de az ellenkezõje is ... Nyugi, még nem késik... majd akkor csinálj tesztet, addig ne idegeskedj, még meg is jöhet. Drukkolok!
Ha nem akarsz babát, akkor rendesen kell védekezni. A terhességre passzolnak a tüneteid. Ha késik , teszt és doki. De ha nem vagy terhes, csak idegeskedsz, akkor attól is késni fog.
A corax teszt nekem 3 nappal mensi elõtt kimutatta a terhességet. A dm ben lehet kapni narancssárga a doboza. Ha nem akarsz még babát, akkor védekezzetek! 17 féle védekezési módszer van, A 21. sz-ban élünk......
nem hinnem hogy van mert en is igy voltam de vedekezhetnel is ha nem akarsz babat.ha faj a hasad es 3 napod van meg sztem meg is jon

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!