Találatok a következő kifejezésre: Ma kaptuk 2 hós (5 db)

Ma délelőtt (11.45-kor) kapta meg a kislányom a 2 hós oltást. Eddig még nem lázasodott be, belázasodhat még?

Legjobb válasz: az én kisfiam d.u. 4kor kapta meg, és hajnali 3ra lett láza.de egy kúptól fél óra alatt le is ment.

az én kisfiam d.u. 4kor kapta meg, és hajnali 3ra lett láza.de egy kúptól fél óra alatt le is ment.
Nem valószínû hogy lesz láza. Ezektõl az új kombinált oltóanyagoktól már nem lázasodnak be a kicsik úgy mint rég.
Az én kisfiam du. 3-kor kapta a szurit, és hajnal 1-re lázasodott be. Egy fél kúpot adtunk neki, és utána minden rendben volt.

Ma kaptuk meg a 2 hós oltást? Lázasodott be tőle a babátok? Rota elleni oltást beadattátok? Tényleg nem szabad tejet, paprikát, paradicsomot enni inni szoptatás alatt? Alkohol mentes sőrből hogy több tejem legyen mindegy melyik fajtát iszom?

Rota elleni oltást a dokink nem javasolta!mit tennétek?

Legjobb válasz: Karamalz a sör neve, van belõle alkoholmentes, ha citromosat veszel annak még jó az ize is, nekem több tejem lett, maláta tejserkentõ. Nagyobb aruházban lehet venni 190-200 ft.

Karamalz a sör neve, van belõle alkoholmentes, ha citromosat veszel annak még jó az ize is, nekem több tejem lett, maláta tejserkentõ. Nagyobb aruházban lehet venni 190-200 ft.
Nem lázasodott be, viszont teljesen átaludta az éjszakát. Amitõl persze a frász kerülgetett. Szerintem aznap aludj vele egy szobában, biztos, ami biztos. Pneumot adattam még be, attól sem lett láza, de egész éjjel üvöltött, meg bepirosodott neki a helye. Rotát nem adattam be, de az unokatesóm beadatta a gyerekének 1 hétig ment a gyerek hasa, meg az övé is.
Én minden szuri után kúpot adtam rögtön a gyereknek. Ezért nem lázasodott be. Rota ellenit sem és semmilyen más oltást ami nem kötelezõ nem adatok a gyerekeimnek. Szoptatás altt ehetsz nyugodtan bármit! Kivéve alkohol. Sok tejed fõzelékektõl és sok levestõl lesz!
Beadattuk igen a rota ellenit is, nem volt semmi baja, sem ez sem a normál oltástól (amikor együtt kapta), bár rögtön adtunk egy fél kúpot (germicid c), este egy másik felet, és másnap este egy harmadik felet (ez a doki módszere). A pneumococcus-ok után mindig kicsit felment a hõje még ezek ellenére is. Én beadatom a javasolt oltásokat, igy a rotát is, megspórolok egy jó kis hányós hasmenõs virust, és elkerülhetõ a kórházban kikötés (sajnos több kollégám gyerekét is végignéztem, ahogy kórházba került a rotától), és súlyosabbak a tünetei, mint egy normál influenzának általában. Én örülök, hogy már itt tart az orvostudomány, a védõanyagot igy is kitermeli a szervezet, viszont a káros mellékhatásokat megússza (mivel ezek lecsupaszitott kórokozók). A bárányhimlõ ellenit is be fogom adatni. Az evéshez nem tudok hozzászólni, én eszem mindent, ami nem puffaszt fel. Az alkoholmentes sört sem tudom, de gondolom, mindegy, a lényeg az alapanyag, ami benne van :)
1, Elsõ nap nem csak másnap , de lefekvés elõtt adtam neki kúpot! 2, Ezt a védõ oltást nem, de Pneummo ellen igen, hplnap kapjuk a következõt! 3.A paradicsommal és a paprikával lehet gond ha a baba amúgy is hasfájós! 4.Mindegy , hogy milyet iszol, én 4 napig minden nap ebédhez megittam 1 dobozost és jó sok tejem lett, utánna már 1 héten 1-2öt! Ha nagyon bukos a babád akkor nem adatnám be , mert félõ hogy ki bukja és akkor nem ér semmit csaqk kidobtál 1 csomó pénzt!
Lányom egyik oltásnál (2, 3, 4 hós) sem lázasodott be. Megkapta a rota ellenit és a prevenart is. Egyszer sem lázasodott be, nem volt nyûgös, csak az oltás utáni napon sokat aludt. Én eszek mindent, 6 hónapja csak szoptatok.

Miért nem eszik? Kislányom ma kapta meg a 2 hós oltást és még egy oltást, ez reggel fél 10kor volt, azóta egyszer evett ímmel-ámmal, hiába kínálom, nem kell neki, csak sír rajta. Nem lett lázas, jó kedvű egész nap.

Legjobb válasz: Nálunk sem volt láz és nem nagyon akart enni. Másnap viszont bepótolta...mármint a kaját. Ha viszont holnap sem eszik,akkor hívd fel az orvosotokat. Estig még párszor mérd meg a hõjét!

Nálunk sem volt láz és nem nagyon akart enni. Másnap viszont bepótolta...mármint a kaját. Ha viszont holnap sem eszik, akkor hívd fel az orvosotokat. Estig még párszor mérd meg a hõjét!
A kérdező hozzászólása: 1000 hálám a válaszért, már azt hittem senki nem válaszol!De ezek szerint nem csak nálunk van így, kicsit megnyugodtam, mindenképp ellenõrzöm a hõjét, köszi még 1x.
Szia! Az én babám 4 és fél hós. Minden oltás után pár napig szinte alig evett, most is így voltunk a 4 hós oltás után! Szerencsére másfél évesen kapja a következõt! Ne aggódj!


Ma kaptuk a 2 hós védőoltást, ha nincs láza de nyugtalan adhatok neki viburcol kúpot?

Legjobb válasz: Adhatsz, csak ne lepõdj meg ha véletlen még nyugtalanabb lesz, a homeos dolgok az elején néha felerõsítik a fájdalmakat. 3-4 nap után figyelhetõ meg a hatása.

Adhatsz, csak ne lepõdj meg ha véletlen még nyugtalanabb lesz, a homeos dolgok az elején néha felerõsítik a fájdalmakat. 3-4 nap után figyelhetõ meg a hatása.

Tegnap kapta meg a lányom a 4 hós oltást és esete lázas lett 38.2 ma pedig 37.6 normális ez?

Legjobb válasz: Igen normális. Van aki egyiknél sem lázasodik be,van aki mindnél,van aki csak egy-két alkalommal. Germicid vagy Viburcol kúpot kell adni ilyen esetben.

Igen normális. Van aki egyiknél sem lázasodik be, van aki mindnél, van aki csak egy-két alkalommal. Germicid vagy Viburcol kúpot kell adni ilyen esetben.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!