Találatok a következő kifejezésre: Ma kéne jőnnie (14 db)

Lehetett a 8. napon peteérés? Mert akkor ma kéne jönnie a mensinek, de teljesen száraz vagyok? És bárhogy nézem ma már 14 napja magas a hőm?

Tudom kérdeztem, de kérdezem máshogy, hátha így kicsit érthet?bb amit szeretnék.

Legjobb válasz: Ma hányszor teszed még föl ezt a kérdést???

Ma hányszor teszed még föl ezt a kérdést???
A kérdező hozzászólása: Eddig kétszer tettem fel, egyszer 0 válasz. A másodiknál pedig 2 válasz, hogy nem nyílik meg a görbém. Én úgy vagyok ezen az oldalon, ha tudok segítek. És van más is aki százszor felteszi ugyanazt azért, mert lehet pont akkor nézi meg olyan ember aki tud is hozzá valamit mondani. Elnézést kérek akkor Tõled, de ha nem tetszik akkor miután elolvasod akkor nyomj a vissza gombra és hagyd a fenébe. De nem kéne ilyeneket ideírni. Itt sokan reménykednek. Nem kívánom Neked, de hidd el az ember mindenbe kapaszkodik ha már évek múltán lombik elõtt, több mûtét után(mert problémája van), gyógyszerek, injekciók távlatában végre valami mást érez. Neked jó babavárást.
Szia! Ha 14 napja magas a hõd, akkor tesztelj! Az a biztos- magas hõ pedig mindenkinél minimum gyanús. Ha nem jön meg ma, amikorra várod, akkor holnap reggeli elsõ pisibõl hajrá! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.
szia! Teljesen igazad van hogy felteszed többször a kérdésed! Megértelek! Én is jártam igy! Olyan sokan tettek fel ostobábbnál ostobább kérdéseket hogy az én kérdésem pár óra alatt átkerült a másik oldalra, és az egy két válasz között semmi értelmes nem volt! Kérdésedre válaszolva: Megnéztem és szerintem reménykedhetsz, mert szép magasan van a hõd még mindig, az elõzõ hónaphoz képest szupiiii!!!! drukkolok Neked! Szerintem holnap tesztezz egyet, biztos mutatna valami jót a teszt! Remélem pozitívat tesztelsz! :) (rossz tapasztalatom: nekem is volt egy hónapom amikor biztosra vettem hogy babás vagyok, mert nagyon szép volt a görbém és késett is már 2 napja, 3. nap megjött és kiderült szpihésen produkáltam a magas hõt a tünetekkel együtt!, Kívánom hogy nálad ne igy legyen! Majd megírod az eredményt? vagy hogy mi történt?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod. Igazából 2 napja teszteltem medilabbal és az szellemcsíkos lett.:( Nekem ez a teszt mindig olyan volt és sajna még babám sehol. Tényleg most reménykedem nagyon, hisz mensi tüneteim minimálisak, de terhes tünetek is vannak. Persze megírom bárhogy is lesz. Neked drukkolok, ha még nincs babó, ha már van akkor nagyon gratulálok, de mindenképp jó egészséget.
Szia. Teljesen igazad van, nem értem miért válaszolnak ilyen módon egy kérdésre, persze, hogy az ember mindenbe kapaszkodik! Nem lenne muszáj válaszolni senkinek, legalábbis aki nem tud normális hangnemben! Szerintem is nagyon szépen alakul a görbéd a korábbihoz képest! Tesztelj holnap reggel! De mindenképp másfajtával! Remélem babó lesz! Nagyon drukkolok! Mi még csak fél éve próbálkozunk, de nagyon elkeseredtem minden hónapban! Bele se merek gondolni mit érezhetsz Te! Minden jót!

Ma kéne meg jőnnie de semmi jele. vizes fehéres folyásom van. lehet baba? kicsit fáj a mellem.

Legjobb válasz: Én már aznap teszteltem Gabrielt amokir meg kellett volna jönnie, és +lett! Testelt te is pl holnap.

Én már aznap teszteltem Gabrielt amokir meg kellett volna jönnie, és +lett! Testelt te is pl holnap.
Én a mensi elõtt 2 nappal teszteltem pozitívat, de õszintén szólva a vizes folyás mensire utal. De azért sok sikert:-))
szerintem is mensi elõjel, legalábbis tegnap nekem is ilyen volt és ma megjött sajna.
bármi lehet sajna nemlehet ilyenkor megmondani hogy mi az. de lehet baba és nyugodtan tesztelhetsz is mert már kimutassa. nekem pl. mosat sajna nemsikerült .

A ciklusom hosszának (ami 28 napos volt) van valami köze ahoz hogy tulhordom a babámat? Ma kéne szülnöm, mára vagyok kiirva de nem érzem hogy ki akarna jönni lehet összefüggés?

Legjobb válasz: Van összefüggés, mert akinek hosszabb a ciklusa, az valószínübb hogy annyi nappal túlhordja, ahány napja volt pluszban a 28 felett. De a baba tudja mikor kell kijönnie, a fogantatás napját nem lehet meghatározni és a 40 hét is egy átlag számítás. Ne félj, majd kibújik:-) Beszélgess vele sokat, és szexeljetek:-)

Van összefüggés, mert akinek hosszabb a ciklusa, az valószínübb hogy annyi nappal túlhordja, ahány napja volt pluszban a 28 felett. De a baba tudja mikor kell kijönnie, a fogantatás napját nem lehet meghatározni és a 40 hét is egy átlag számítás. Ne félj, majd kibújik:-) Beszélgess vele sokat, és szexeljetek:-)
biztos hgy van összefüggés mert nekem 34 naposak voltak a ciklusaim és mind a két lányomat 6 nappal hordtam túl
Semmi összefüggés nincs, majd kijön, ha ki akar.Ne aggódj! Tudom könnyû beszélni, de amikor én is a kiírt napomon voltam, akkor én is meg voltam zakkanva, h mi lesz már:) Nekem is napra pontos ciklusaim voltak, de ugya a fogantatás ideje nem meghatározható, így ez a kiírt idõpont is csak egy körülbelüli érték.

Ma kene megjonnie de kb. egy hete feszul a hasam es emelygek de megfog jonni erzesem van. Terhes vagyok?

Legjobb válasz: Erre én is kíváncsi vagyok,mert nekem ugyanezek a tünetek megvannak,én 5.-re nem várom.

Erre én is kíváncsi vagyok, mert nekem ugyanezek a tünetek megvannak, én 5.-re nem várom.
Nekem is ilyen érzésem volt. A lányom azóta 8 hós. :) Teszteljetek holnap. Szorítok nektek! :)
Nekem tegnap vagy max ma kellett volna megjönnie, de nem jött még meg.Viszont minjárt megjön érzésem van, feszít a hasam, fáj a mellem, émelygek, hányingerem van és undorodom néhány szagtól, de csak jövõhét közepén tudok tesztelni.Remélem, hogy összejött:l Szurkolok nektek!
Sziasztok! Mi újság veletek? Teszteltetek?
A kérdező hozzászólása: holnap fogok tesztelni de még nem jött meg
Az jó jel, ha nem jött meg! Nekem is feszült a hasam a 8. dpo után és nem is jött meg. Ja és a nemvárt elõtt 4 nappal pozitívat teszteltem! Remélem te is!
Szia! Teszteltél?

Elvileg ma vagy holnap kéne meg jönnie a hőm 37.2 szombat óta, de ma negatívat teszteltem lehet baba? A melleim feszülnek 1 hete kb és múlthét vasárnap nagyon be görcsölt a hasam mintha meg akarna jönni.

Legjobb válasz: Szia!Pontosan igy voltam mult honapban.1 hétig fent volt a höm 37-37,3 nemvàrt napjàn teszteltem én is negativat és màsnap sajnos meg is jött:( Azért remélem neked sikerült,ha késöbb fogant még nemkell hogy kimutassa a teszt.Drukkokok!:)

Szia!Pontosan igy voltam mult honapban.1 hétig fent volt a höm 37-37, 3 nemvàrt napjàn teszteltem én is negativat és màsnap sajnos meg is jött:( Azért remélem neked sikerült, ha késöbb fogant még nemkell hogy kimutassa a teszt.Drukkokok!:)
A kérdező hozzászólása: elvileg mikor el múlt egybõl együtt voltunk 2 nap meg után kettõ 13 volt az utolsó hát nem tudom reménykedek hátha
Hasonlóan vagyok én is.Nekem kb 3 napja kellett volna megjönnie, de semmi.A hõm fent van, tesztek negatívak.
A kérdező hozzászólása: Teszteltél azota?nekem negativ a teszt es 3napja kesik
Csütörtökön teszteltem utoljára, azóta nem.Holnap csinálok egyet, és az eredménytõl függetlenül, elmegyek nõgyógyászhoz, mert holnap töltöm elvileg a 6. hetet, és már volt 2 vetélésem, nem akarok kockáztatni.
Nekem is mindjárt megjönn érzésem van, mára nem vártam. Remélem mind a ketten babássak vagyunk.Drukkolok!!!
ha egy nap 37, 1, az még nem jelent semmit. egy ovuláció nélküli ciklusban is lehet egy napra magas, mert ott hol felmegy, hol leesik. mérd minden nap, biztosra csak úgy mehetsz, ha fent is marad, babás pedig, ha 14nap után is fent marad.
A kérdező hozzászólása: ma is 37 volt...
ez jó hír, ez bizonyitja, hogy volt ovulációd. ha 14nap után is ilyen magas lesz, és még a mensi is elmarad, akkor babás vagy a legnagyobb valószínûséggel..
A kérdező hozzászólása: tegnap is 37, ma is 37, 1. a méhszájam nagyon fent van és elméletileg zárt. vélemények?
Szerintem a hüvelyben mért 37 fok nem is olyan magas. Nekem szájban mérve annyi és úgy tudom, hogy hüvelyben kb 0, 5 tizeddel többet mérünk, mint máshol. De persze nem ez a lényeg, hanem hogy önmagadohoz képest mennyi. Mennyi volt máskor, mennyi volt ovu elõtt, ilyesmi. Csak azt akarom mondani, hogy nem szabad önmagában egy számot értékelni, meg nincs is értelme... Persze drukkolok neked / meg magamnak is :) /

Ma lesz 6. napja hogy csináltuk a barátommal (először) és az óta (4napja) meg kellett volna jönnie. Mit kéne tennem?

Védekeztünk, a gumi nem volt lyukas, csináltam tesztet is, negativ lett. De azért addodok. Mikor fog megjönni a menszeszem?

Legjobb válasz: holnap!

holnap!
holnap délben

Hüvelygombám van, egyre rosszabb. A menstruációm ma vagy holnap legkésőbb meg fog jönni. Mit tehetnék, mert nagyon fáj, hiába kenem krémmel? !

Legjobb válasz: Vannak erre kúpok, Canestent vény nélkül is kapsz, bár nem mindig hatásos. Nõgyógyász tud írni jobbat, csak ahhoz el kell menni ugye... Egyébként honnan tudod, hogy hüvelygomba? Baktérium sokkal több van, ami fertõzést okozhat, és arra gombaölõk nem hatnak. Szóval ha nem múlik, irány a nõgyógyász, ha lehet, még a vérzés elõtt, aztán utána lehet használni a felírt kúpot. Addig is, a vérzés idejére érdemes lehet 1-2 csepp teafaolajat csöppenteni a tamponra, nagyon jól fertõtlenít. Csak vigyázz, hogy tényleg ne legyen több 1-2 cseppnél, mert nagyon erõs.

Vannak erre kúpok, Canestent vény nélkül is kapsz, bár nem mindig hatásos. Nõgyógyász tud írni jobbat, csak ahhoz el kell menni ugye... Egyébként honnan tudod, hogy hüvelygomba? Baktérium sokkal több van, ami fertõzést okozhat, és arra gombaölõk nem hatnak. Szóval ha nem múlik, irány a nõgyógyász, ha lehet, még a vérzés elõtt, aztán utána lehet használni a felírt kúpot. Addig is, a vérzés idejére érdemes lehet 1-2 csepp teafaolajat csöppenteni a tamponra, nagyon jól fertõtlenít. Csak vigyázz, hogy tényleg ne legyen több 1-2 cseppnél, mert nagyon erõs.
doki és ha fáj, akkor gyulladás van, lehet a menzeszed is kimarad
A kérdező hozzászólása: sokszor volt már hüvelygombám mostanában, ezért tudom hogy ez az, sajnos. A doki csak jövõhét csütörtökön fogad, ami elég késõnek tûnik. Canestent a vérzésem miatt nemtudok most használni, pedig általában segít.
Ha olyan sokszor van és nem használ egyik kezelés sem és folyton elõjön akkor nem gomba, hanem lehet egy egysejtû ostoros is, arra nem hatnak a gombakrémek, csak speciális antibiotikum és tenyésztéssel mutatható ki biztosan.
Ha sokszor volt hüvelygombáda közelmúltban, akkor fõleg el kellene menni dokihoz, mégpedig egy megbízhatóhoz. Én is hasonló cipõben jártam elég hosszú ideig, semmi nem segített tartósan, aztán begyulladt, lázam volt hetekig, összevissza véreztem, 3 orvos nem tudta, mi bajom. Végül egy negyedik elárulta, hogy a fogamzásgátlótól van. Ez nem túl ismert tény, de a gyógyszer meggyöngíti a hüvely természetes védekezõ rendszerét, és onnantól nyitva a kapu mindenféle fertõzésnek. Minél többször kaptad már meg, annál könnyebben fertõzõdsz meg újra. Ennek még az is lett a folyománya, hogy lett egy méhszájsebem, amit külön kezelni kellett, és 4 orvos, meg kb. 1 év kellett, amíg ez kiderült. És ha valaha akarok még gyereket, tablettát soha többet... Ne csináld végig ugyanezt a kálváriát, ha ismerõs a történet, inkább keress egy megbízható orvost, ne házilag kenegetsd. 19.31-es voltam
kenettenyésztést csinált a dokid?
Menj orvoshoz!
Menj orvoshoz, vegyen kenetet, abból minden kiderül. Ha sokszor volt gombád mostanában, nagy rá az esély, hogy ez is az, mert sajna visszatér. Ha ennyire megkeseríti az életed, egy alapos candida diétás és életmódváltás mindenképpen iktass be, tartósan csak az fog segíteni. Egy kis segítség ehhez: http://antalvali.com/candida_kura És a teafaj illóolaj cseppentése tényleg ajánlott. Jobbulást!

2 hete voltunk együtt.18. -ára kéne megjönnie, ma megjött egy kicsit de most estére nincs semmi. A hasam picit fájdogál olyan "meg fog jönni érzés". Nem mindig szokott pontosan megjönni. Lehetek terhes? Mennyi az esélye?

Legjobb válasz: sztem várj 18.ig.egyébként volt védekezés?ha igen,akkor nincs miért aggódnod,ha nem akkor van miért aggódnod.de nem hiszem, h terhes lennél.

sztem várj 18.ig.egyébként volt védekezés?ha igen, akkor nincs miért aggódnod, ha nem akkor van miért aggódnod.de nem hiszem, h terhes lennél.
A kérdező hozzászólása: Mindig védekezünk, de egyszer betette gumi nélkül és kb 2 percig volt bennem aztán abbahagytuk.
elsõ vok, sztem nincs miért aggódnod, írtad, h nem szokott pontosan megjönni, lehet, h megint ez van.csak ne izguld túl, mert akkor lehet, h a stressz miatt fog késni...
A kérdező hozzászólása: de nem lehet a terhesség jele az h kicsit megjön aztán meg késõbb nincs semmi?
nem, ha tényleg két percet volt benned, és úgy h nem volt spermás semmi , akkor nem lehetsz terhes. elsõ voltam :)
A kérdező hozzászólása: köszi:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!