Találatok a következő kifejezésre: Ma kéne de tegnap óta (4 db)

Ma kéne megjönnie, de tegnap óta már nem érzem az eddigi iszonyatos-szúros mellfájást. Lehetséges, hogy nem tapadt meg a baba?

elképzelhet?,h babás voltam,?rozsaszines váladékom is van.

Legjobb válasz: Várjál 1-2 napot, hátha nem a mensi elõjele a rózsíszín folyás. Nekem is szokott elõtte lenni ilyen, 1-2 napig, de baba az sajnos még nem volt :-( Viszont az, ha elmegy a baba nem szûnteti meg a mellfájást, hiszen az a hormon (hcg) még jelen van a szervezetedben. De szerintem ha volt/van baba akkor nem ment el. :-) Szorítok

Várjál 1-2 napot, hátha nem a mensi elõjele a rózsíszín folyás. Nekem is szokott elõtte lenni ilyen, 1-2 napig, de baba az sajnos még nem volt :-( Viszont az, ha elmegy a baba nem szûnteti meg a mellfájást, hiszen az a hormon (hcg) még jelen van a szervezetedben. De szerintem ha volt/van baba akkor nem ment el. :-) Szorítok

Holnap nem kéne megjönnie, de már napok óta fáj a hasam alul és a derekam is főleg reggel. A hőm lement 36.4-rekét mapig de tegnap és ma reggelre vissza ugrott 36.9-37re. Talán még lehet baba a dologban?

A mellem is két napja kezdett el annyira fájni,hogy alig birom ki míg ferlveszem reggel a meltartót!

Legjobb válasz: Szia! A mellfeszülés akkor jelenthet szerintem babát, ha máskor nem szokott fájni. Nekem például minden mensi elõtt fáj, duzzadt. Amióta nem szedek bogyót, azóta hetekkel mensi elõtt fáj. :-( alig van pár jó napom! :-) De, persze lehet baba a dologban. Holnap reggel elsõ vizeletbõl tesztelj 10-es érzékenységû tesztel. Qupido, vagy Acon teszt a jó. Az már kimutatja elvileg. Sok sikert! Szorítok! :-)

Szia! A mellfeszülés akkor jelenthet szerintem babát, ha máskor nem szokott fájni. Nekem például minden mensi elõtt fáj, duzzadt. Amióta nem szedek bogyót, azóta hetekkel mensi elõtt fáj. :-( alig van pár jó napom! :-) De, persze lehet baba a dologban. Holnap reggel elsõ vizeletbõl tesztelj 10-es érzékenységû tesztel. Qupido, vagy Acon teszt a jó. Az már kimutatja elvileg. Sok sikert! Szorítok! :-)
Máskor nem szokott késni?
6os vagyok! Üdv a klubban! :D Gratulálok! MA reggeli már nekem is szépen látszik! :D
Gratulálok, ebbõl is látszik, hogy a drága nem mindig a megfelelõ.
A kérdező hozzászólása: hát minél hamarab szerintem köszi a gartuláciokat olyan boldog vagyok
Hát, mégegyszer gratula:) Mikor mész dokihoz?
A kérdező hozzászólása: köszi igen eze nekem is furcsa vol ezért csináltam még egyt mind 2 öböl az még mindig nem mutatja ki igen reklámok de mind 2 amit csináltam pozitiv olyan boldog vagyok
De azért az milyen durva már, hogy a drága Claer teszt nem mutatta ki, az olcsó másik meg igen. Hát ennyit a reklámokról... Bár én mindig Gabrielt vettem, az sem olcsó, de mindig kimutatta, hogy mizu:)
Nagyon gratulálok nektek! :) ))
A kérdező hozzászólása: köszi olyan boldog vagyok a párpm fel kapot és meg pörgetet el se akrt engedni minket
Gratula:)
A kérdező hozzászólása: meg csináltam a másik tesztete és pozitiv let mind a 2 csik
A kérdező hozzászólása: okés köszönöm a tanácsot meg fogadom
Vegyél x-epilt! Nekem már 3 nappal az esedékes elõtt halvány pozi volt, ma pedig 1 nap késéssel szépen látható a 2. csík
A kérdező hozzászólása: Clear blue eszt használtam de nagyon remélem hogy az leszek !!!
Szia! Elõfordul, hogy nem mutatja ki a teszt. Ismételd meg, másmilyen teszttel. :) Milyet használtál?
Akkor sztem jó esélyed van rá. Holnap ismételd a tesztelést. Megy a drukk!
A kérdező hozzászólása: nem szokot mindig idöre jönn meg
A kérdező hozzászólása: 15:37 gartulálok nektek angyon akor most nálatok is nagy a boldogság sokk boldogságot nektek


Tegnap csináltam terhességi tesztet délután de még csak szerdán nem kéne megjönnie, a teszt akkor negatív lett, rá 1 órára halványan ott volt a vonal, ma reggelre pedig már egész jól látszik. A teszt ilyenkor már hamis eredményt mutat?

Legjobb válasz: Inkább csinálj egy újat.Én tavaly a nemvárt elõtti nap estéjén csináltam egyet és az egész sárgás-rózsaszínû lett,így kidobtam.Másnap reggel csináltam 1 másikat és az halványan,de poz. lett.Eltettem és most a szülés után 9 hónappal is jól látszik rajta a 2 csík.:)

Inkább csinálj egy újat.Én tavaly a nemvárt elõtti nap estéjén csináltam egyet és az egész sárgás-rózsaszínû lett, így kidobtam.Másnap reggel csináltam 1 másikat és az halványan, de poz. lett.Eltettem és most a szülés után 9 hónappal is jól látszik rajta a 2 csík.:)
persze hogy hamis eredményt mutat. a tesztelés után kb 5-10 perccel mutatja a valós eredményt, de ez rá is van írva a használati utasítására. ennyi idõ után a legnegatívabb teszt is pozitívat mutathat... várd meg a szerdát.
5-10 percen belül kell, hogy megmutassa az eredményt, mivel nálad egy már 1 órára tolodott ki, ezért nem jó az eredmény. Újabb teszt megfelelõ lenne.
Azért nincs kizárva, hogy jelen van a szervezetben minimális HCG, ezt jelezhette akár a teszt 1 óra mulva. De annyira minimális, hogy 10 perc kevés volt a tesztnek, hogy éreze.
Egy idõ után csak a száradás miatt látható. Világosan rá van rva, hogy egy idõ után értékelhetetlen, meg az is h reggeli elsõ vizeletbõl kell, meg az is hogy a mensi napját várd meg..szóval, amit lehet elrontottál.. Ennek ellenére lehet baba is, de inkább szerda, csüt reggel tesztelj megint és akkor nem lesz kételkedõ gondolatod. Miért nem vagytok ilyenkor türelmesek???? Én 2 és fél évig tudtam türelmes lenni..pár naponn ne múljon.. Mindenesetre ezt a tesztet nehéz eldönteni, m it is mutat!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Én is úgy gondoltam hogy hamis az eredmény (egyenlõre:) ) de még ilyen nem volt hogy másnapra látszott volna a vonalka, mindig fehér maradt, ezért voltam elbizonytalanodva!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, ez volt az elsõ kérdésem ezen az oldalon, kicsit nosztalgiázok olvasom vissza a régieket, és nem tudom olvassa-e még valaki ezt, de végülis pozitív lett a teszt, azóta már 13 hónapos a nagylány:) )
A kérdező hozzászólása: Szia, én is nosztalgiázok, és gratulálok, utsó válaszoló voltam, nekem is van egy 14 hónapos kislányom :) mikor született a pici?
A kérdező hozzászólása: De hülye vagyok magamnak írtam...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!