Találatok a következő kifejezésre: Ma kéne de eddig (6 db)

Ma kéne megjönnie, de eddig még semmi. A hőm 37. 1C. A hasam és a melleim érzékenyek. Babás lennék?

Legjobb válasz: Szia! A hõmérsékletre nem tudok mit mondani, mert én sosem mértem, azonban az érzékeny mell, has lehet jele a babának is, de a menstruáció elõjele! Sztem várj még pár napot és ha nem jön meg csinálj tesztet!!! Egyébként a menstruáció elõtt állítólag le szokott esni a hõmérséklet...a tied pedig elég magasnak tûnik!:) Sok sikert! üdv 12 hetes kismama

Szia! A hõmérsékletre nem tudok mit mondani, mert én sosem mértem, azonban az érzékeny mell, has lehet jele a babának is, de a menstruáció elõjele! Sztem várj még pár napot és ha nem jön meg csinálj tesztet!!! Egyébként a menstruáció elõtt állítólag le szokott esni a hõmérséklet...a tied pedig elég magasnak tûnik!:) Sok sikert! üdv 12 hetes kismama
Bármi lehetséges:) Én 5 nap ksés után csináltam tesztet, ami már kimutatta a babát. Várj egy pár napot és tesztelj! Szorítok! Egy 8 hetes kismami
Te lennél az, "nov.26-os"? Ha igen, akkor én vagyok a drusza, aki ugyanúgy 2. babát várna, és ma lenne a nagy nap... Próbáltam választ írni, de folyton kitörölték. Ha nem te vagy, akkor elnézést!!
Nagy az esélye a tünetek alapján, hogy terhes vagy. Pár nap múlva teszt (ha kibírod), utána orvos. Grat!
Nem fog semmi történni, az történik ami a legelsõ csomagnál.. védekezés..
Kérdezd majd meg a dokit, mikor felíratod...
A kérdező hozzászólása: már a háziorvos felírta csak hétfõn fog megérkezni. akkor egész hónapban védekezni kell ?
így van, védekezni kell egész hónapban, sõt ha a 7 napos szüneten voltatok együtt, akár teherbe is eshettél, hiszen most a ma bevett szem védett volna, de mivel ez így elmarad...akár annak is megvan az esélye.
A kérdező hozzászólása: :(((( köszönöm!
Valószínûleg valamennyire fel fog borulni, de legalább is eltolódni és mindenképpen védekezzetek. Legközelebbre pedig szerintem érdemes több hónapos kiszerelésben venni a fog. gátlót és az utolsó hónap kezdése körül már intézkedni a következõért.

A barátom ma megujjazott és eléggé véreztem. El kéne mennem dokihoz? Már nem voltam szűz, nem is ez volt az első de eddig ilyen még nem volt.

Nem most jött meg. Valószínűleg túl hosszú olt a körme és felcsikart. Lehet valami bajom? Vagy elmúlik magától?

Legjobb válasz: Várj pár napot, és el fog múlni.

Várj pár napot, és el fog múlni.
Igen lehetett beágyazódás szerintem az is volt.
Szerintem baba van a dologban :) A vérzés arra utal, hogy levált egy kis darab a méhfalból. Ennek oka pedig az lehet, hogy megtörtént a beágyazódás :)
A kérdező hozzászólása: anyira szeretnék már tesztelni:) , de a hõm csak 36, 6:(
A kérdező hozzászólása: mai nagyon picit véreztem demár elmult

Hogy is van ez akkor? Ma (nem) kéne, hogy megjöjjön, de még eddig semmi.

már.12-én 9.30-kor 37,3 volt a h?m, márc.13-án 9.00-kor 37,1, ma 7.17-kor 36,9, most 8.25-kor 37.3. Hát totál össze-vissza.

Legjobb válasz: Egyszerûbb ha tesztet csinálsz, és nem görcsölsz rá ennyire.

Egyszerûbb ha tesztet csinálsz, és nem görcsölsz rá ennyire.
ha nme jött meg akkor a hõd fent marad. ha megjön, akkor leesik eléggé drasztikusan. De szerintem a teszttel még várj legalább egy hetet. Ha hõmérõzöl az el fog neked árulni mindent.
higanyos hõmérõt használ, és mindig ugyanakkor, és ne hónapljban hanem hüvelyben vagy szájban. a napközbeni hõ nem számít úgy sem.
Szia! Figyelj a hõdet próbáld meg ne össze-vissza mérni, hanem közel azonos idõben, ugyanazon a helyen - én a hüvelyre esküszöm - és HIGANYOSSAL, mert a digit nem annyira pontos! A délutáni hõ nem jelent semmit igazából!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!