Találatok a következő kifejezésre: Ma kéne A (267 db)

Ha az Alexandrában leadtam ma egy online rendelést, de nekem ma kéne a könyv akkor kiszolgálnak ma a helyi készletbõl? Mert a Libriben kiszoktak pl. de az Alexandrát nem tudom milyen.

Legjobb válasz: Hát a Librin online meg nézheted h van e olyan könyv abban a bizonyos könyvesboltman!De az Alexndránál sajnos ilyen nincs.De van telefon felhívod õket és megbeszéled velük milyen könyveik vannak a boltban!

Hát a Librin online meg nézheted h van e olyan könyv abban a bizonyos könyvesboltman!De az Alexndránál sajnos ilyen nincs.De van telefon felhívod õket és megbeszéled velük milyen könyveik vannak a boltban!

Ma kéne a pincsi keverék szukámmat vinni a következő antibitikumos szurira, de sajnos ma nem tudom elvinni. Az baj lenne, ha holnap vinném?

Legjobb válasz: Hívd fel a dokit,ne várjon rtok feleslegesen.Nem baj ha 2-3 nap késéssel tudod vinni,de elõtte beszéld meg a dokival

Hívd fel a dokit, ne várjon rtok feleslegesen.Nem baj ha 2-3 nap késéssel tudod vinni, de elõtte beszéld meg a dokival
Nem baj, de azért szólj a dokinak.
Hát, antibiotikumnál igen. Az a lényeg, h ha egyszer kihagyod a bacik hozzászoknak, gyorsan ellenanyagot termelnek és nem ért semmit az egész kúra.
Kedves Utolsó! Nem vagyok szakértõ, de szerintem nem hagyja ki, csak egy nappal késõbb kapja meg. Ahogy elõttem már mondták, csörögj oda a dokinak, hogy csak holnap érsz rá és megvan oldva a dolog. :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm.Igen holnap megkapja.
A kérdező hozzászólása: Tegnap meg is kapta.

SOS! GYORS VÁLASZRA VAN SZÜKSÉGEM! Mit csináljak nem találom a személyimet és ma kéne a személyi igazolvány számom!?

elsősegélynyújtásra jelentkeztem, és ahhoz kérik a diákigazolvány számot, TAJszámot, személy igazolvány számot, adó számot, lakcím.... stb-stb.... baj ha a személyi igazolványom számát nem tudom megadni??? közép iskolás vagyok és a suliba sok papírt kellett kitölteni amibe a személyi. számomat is le kellett írni, a suliban meg lehet a személyi.i.számom? ha bemennék a suliba meg tudják nekem mondani? vagy minden képen kell a személyi számom ha a diák.i számot megtudom adni?????

Melyik magyar származású tudós kapott 1994-ben közgazdasági Nobel-díjat? Még ma kéne a válasz.

Legjobb válasz: na ez az a típusú kérdés, amire aztán 5 mp alatt megvan a válasz a neten... nézz utána

na ez az a típusú kérdés, amire aztán 5 mp alatt megvan a válasz a neten... nézz utána
csak nem pontpark.hu??? :D
A kérdező hozzászólása: de pontpark de már meg van
:S keresd meg magadnak..ez pontparkos
Harsányi János

Ma szexeltünk a barátommal, és ma kéne megjönnie. Ez befolyásolja hogy ma megjön-e?

Legjobb válasz: Van akinél igen van akinél nem, hiszen az élvezeted során nagyon sok hormon felszabadult és ez befolyásolhatja, hogy talán késik 1-2 napot.

Van akinél igen van akinél nem, hiszen az élvezeted során nagyon sok hormon felszabadult és ez befolyásolhatja, hogy talán késik 1-2 napot.
Igen, általában 3-4 nap csúszás normális, én úgy tudom.
Épp ellenkezõleg, a hormonok miatt kellene, hogy megjöjjön elõbb! Én meg így tudom!
Hát csoda h szex közbe nem jöt meg neked komolyan mondom?!:O:S:D am én is ugy tudom h ép nem fog késni, hanem hamar megjön:)
HAMARABB! de amugy sztem ha aznap kell megjöjjön ne szexelj!! ha egyszer akkor jön meg...az gázos:S
Nekem elõbbre szokta hozni, ha akkor szeretkezem a barátommal, amikor már "majdnem" megjön :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Két napra jött meg szex után.
Nekem egy 7etet késett..azzal vigasztaltak h nem lehetek terhes..nem is lettem! De az egyik barátnõm az elsõtõl esett teherbe(16évesen)éés..novemberben szül.'(

Ma kéne megjönnie, a mellem napok óta nagyobb. Felfáztam a nagy mell jelentheti hogy megjön vagy ettõl Függetlenül még megjöhet?

Legjobb válasz: Valószínû, hogy meg fog jönni a menstruációd, ha már rendszeres és ma kéne megjönnie.

Valószínû, hogy meg fog jönni a menstruációd, ha már rendszeres és ma kéne megjönnie.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Szerencsére már tárgytalan.:)
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek, ma is csináltam és negativ, ugyhogy várom!
Ne izgulj, megfog jönni biztos. Nem csúsztál ki az idõbõl semmit sem. Ha betegséged volt eltolódhat pár napot, de az ez biztos. Nyugi!!!!!
Szia. Teljesen normális ha néha késik pár napot, akár még ki is maradhat minden ok nélkül, sõt még ma este meg is jöhet... (nekem is volt már 2 hetes késés). Ha pedig negatív lett a teszt - bár nem értem tegnap miért csináltál ha ma kellene megjönnie - akkor meg ne idegeskedj, a stressz is okozhatja a késést!
A kérdező hozzászólása: köszi .a mai pl már a 3 napos terhességet is kimutatja, és negativ lett.Hát probálok nem izgulni:) )
Nekem volt olyan, hogy három hónap is kimaradt, pedig beteg sem voltam. Biztos csak a hormonok játszadoznak veled. 23/L

Ma kéne megjönni a mensinek, de még nem jőtt meg. Tegnap este rózsaszines folyäsom volt. Babát tervezünk. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: most tényleg? ne haragudj, de menses elõtt egy nappal szerinted mi volt? ma megfog jönni, hajrá következõ hónapban!

most tényleg? ne haragudj, de menses elõtt egy nappal szerinted mi volt? ma megfog jönni, hajrá következõ hónapban!
A rózsaszín folyás valószínûleg a menszi elõjele volt.
A kérdező hozzászólása: Elvíleg pont jókor voltunk együtt. Akkor mi a baj? 3 hónapja próbálkózunk és semmi.
3 hónap?:) nincs baj, az átlag idõ, ami normálisnak számít, 1-1, 5 év. segít, ha méred a hõt, esetleg ovu tesztelsz, van-e tényleg peteérésed, és sokat szexeltek. nem kell elkeseredni!!!
Csinálj egy tesztet, de nagy valószínûséggel meg fog jönni. 3 hónap nem sok idõ, nincs semmi baj, egyelõre csak próbálkozni kell.
Nekünk az 5. hónapban jött össze. Már én is kezdtem kétségbe esni, hogy miért, de egyszer csak összejött. Lehetséges, hogy mensid lesz, de azt hiszem nekem is volt színes folyásom, és nem mensi lett belõle. Az sem jelent semmit, ha ugyanazokat érzed mielõtt megjönne, mint szoktad, mert az is természetes. Azért szorítok, hogy ne mensi legyen! Sok sikert és ne add fel, rengeteg idõ van! :)
A kérdező hozzászólása: Utolsó! Köszi a biztatást, de nagyon türelmetlen vagyok. Délelötti órákban már rég megszokott jönni, fáj a hasam is Nem tudóm h mi lesz, nagyon izgulok.
sztem is megfog jönni. Majd írj, mi mi lett. Tesztet csináltál?

Kinek kéne szerinted MA kiesnie a Megasztárból?

Legjobb válasz: Szíj Melindának kéne kiesnie, de sajnos nem fog szerintem

Szíj Melindának kéne kiesnie, de sajnos nem fog szerintem
Hát Melinda távozott! De rosszak maradtak bent! Az András volt a legjobb!
A kérdező hozzászólása: igen, s akkor gondolom, hogy jövõhéten Reni fog távozni, így Melinda és Attila marad bent. Vagy esetleg Attila távozna? azt már én nem hiszem...
Jeee, a feka esett ki!!! Nagyon érett már a dolog...
a cigány kökénynek
Attilának vagy Reninek kéne kiesnie!
Melindának kéne de õ még sose volt a veszályzónába se õ nem fog szerintem Tolvai Renáta fog kiesni! És van egy olyan érzésem, hogy sajnos Melinda fog nyerni!
Kökénynek vagy Melindának kéne kiesnie
Én egyikõjükön sem értem, hogy mit esznek. Reni fog kiesni.
András-Reni fogja a 2 legkevesebb szavazotot kapni... Pedig nem értem én (se) h Melindán mit esznek...
Szíj Melindának
Melinda
Tolvaj Reni fog kiesni.
Tolvaj Renáta fog kiesni szerintem ... de andrásnak kéne
Egyetértek az elsõvel.
Ezaz végre kiesett Melinda már nagyon nem bírtam!

Lehetett a 8. napon peteérés? Mert akkor ma kéne jönnie a mensinek, de teljesen száraz vagyok? És bárhogy nézem ma már 14 napja magas a hőm?

Tudom kérdeztem, de kérdezem máshogy, hátha így kicsit érthet?bb amit szeretnék.

Legjobb válasz: Ma hányszor teszed még föl ezt a kérdést???

Ma hányszor teszed még föl ezt a kérdést???
A kérdező hozzászólása: Eddig kétszer tettem fel, egyszer 0 válasz. A másodiknál pedig 2 válasz, hogy nem nyílik meg a görbém. Én úgy vagyok ezen az oldalon, ha tudok segítek. És van más is aki százszor felteszi ugyanazt azért, mert lehet pont akkor nézi meg olyan ember aki tud is hozzá valamit mondani. Elnézést kérek akkor Tõled, de ha nem tetszik akkor miután elolvasod akkor nyomj a vissza gombra és hagyd a fenébe. De nem kéne ilyeneket ideírni. Itt sokan reménykednek. Nem kívánom Neked, de hidd el az ember mindenbe kapaszkodik ha már évek múltán lombik elõtt, több mûtét után(mert problémája van), gyógyszerek, injekciók távlatában végre valami mást érez. Neked jó babavárást.
Szia! Ha 14 napja magas a hõd, akkor tesztelj! Az a biztos- magas hõ pedig mindenkinél minimum gyanús. Ha nem jön meg ma, amikorra várod, akkor holnap reggeli elsõ pisibõl hajrá! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.
szia! Teljesen igazad van hogy felteszed többször a kérdésed! Megértelek! Én is jártam igy! Olyan sokan tettek fel ostobábbnál ostobább kérdéseket hogy az én kérdésem pár óra alatt átkerült a másik oldalra, és az egy két válasz között semmi értelmes nem volt! Kérdésedre válaszolva: Megnéztem és szerintem reménykedhetsz, mert szép magasan van a hõd még mindig, az elõzõ hónaphoz képest szupiiii!!!! drukkolok Neked! Szerintem holnap tesztezz egyet, biztos mutatna valami jót a teszt! Remélem pozitívat tesztelsz! :) (rossz tapasztalatom: nekem is volt egy hónapom amikor biztosra vettem hogy babás vagyok, mert nagyon szép volt a görbém és késett is már 2 napja, 3. nap megjött és kiderült szpihésen produkáltam a magas hõt a tünetekkel együtt!, Kívánom hogy nálad ne igy legyen! Majd megírod az eredményt? vagy hogy mi történt?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod. Igazából 2 napja teszteltem medilabbal és az szellemcsíkos lett.:( Nekem ez a teszt mindig olyan volt és sajna még babám sehol. Tényleg most reménykedem nagyon, hisz mensi tüneteim minimálisak, de terhes tünetek is vannak. Persze megírom bárhogy is lesz. Neked drukkolok, ha még nincs babó, ha már van akkor nagyon gratulálok, de mindenképp jó egészséget.
Szia. Teljesen igazad van, nem értem miért válaszolnak ilyen módon egy kérdésre, persze, hogy az ember mindenbe kapaszkodik! Nem lenne muszáj válaszolni senkinek, legalábbis aki nem tud normális hangnemben! Szerintem is nagyon szépen alakul a görbéd a korábbihoz képest! Tesztelj holnap reggel! De mindenképp másfajtával! Remélem babó lesz! Nagyon drukkolok! Mi még csak fél éve próbálkozunk, de nagyon elkeseredtem minden hónapban! Bele se merek gondolni mit érezhetsz Te! Minden jót!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!