Találatok a következő kifejezésre: Ma jöttünk a kórházból, normális (2 db)

Ma jöttünk haza a kórházból, normális e hogy hőemelkedésem van? Vasárnap szültem!

Legjobb válasz: Úgy tudom hogy elvileg igen. Ha felmenne 38-ra vagy fölé akkor hívd fel a dokidat mert lehet hogy valami gyulladás vagy fertõzésed lehet. Hugomnak sajna a katétertõl begyulladt a hugyhójagja és lázas lett.

Úgy tudom hogy elvileg igen. Ha felmenne 38-ra vagy fölé akkor hívd fel a dokidat mert lehet hogy valami gyulladás vagy fertõzésed lehet. Hugomnak sajna a katétertõl begyulladt a hugyhójagja és lázas lett.
Nekem meg begyulladt a sebem és genyezett.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Az az igazság hogy nagyon gyengusz vagyok és nagyon ideges, hogy nehogy valami baj legyen. Remélem semmi ilyesmire nem kerül sor amit írtatok! Köszönöm szépen!
Szerintem normális 38 alatt. Akkor szokott lenni, hogyha most indult be a tejtermelõdés. És az is lehet, hogy nem jól mérted a hõdet, mert fontos, hogy szülés után a hõmérõ ne érjen a cicidhez(ami ilyenkor természetesen sokkal melegebb minden más testrésznél), mert magasabb hõmérsékletet mutat. Viszont 38 fok felett mindenképpen szólj a dokidnak.
Lehet, hogy csk az idegességtõl van, az is felviszi a hõt. Nyugodj meg, és nem lesz baj:-) Ha feljebb menne, hívd a dokid, vagy a védõnõt.
Szia! nekem, pár nappal, a hazaérkezés után kezdett el felmenni alázam, a mellem begyulladt, és hõemelkedéssel kezdõdött, majd 39 fölé ment. viszont nem fájt amellem eleinte, nem is gondoltam, h attól van, csak piros volt. Nem ijesztgetni akarlak, csak erre is figyelj.
Igen elöfordul a láz, viszont rögtön szólj a védönödnek vagy az orvosodnak. Nem szabad lázcsillapitot szedni a szoptatás miatt, csak hideg fürdöt vegyél, és ugy tudom, de ezt nem mondom 100 százalékra, de nem szabad addig szoptatni sem

Normális, hogy a babám majdnem 500g-ot hízott 1 hét alatt? 3250-el jöttünk ki a kórházból 1 hete, ma meg 3720 volt!

A véd?n? nem mondta,hogy baj lenne,de csodálkozott!Anyatjes,két óránként eszik kb 70-90-et!Túl sok lenne?De sír és kéri a kaját!Mikor lesz rövidebb a szopi id?,mert 1-1.5órát is elszöszmötöl rajta,így úgy t?nik nekem,mintha egész nap csak szoptatnék!

Legjobb válasz: dehogy baj örülj nagyon neki, nekem is ilyen volt kisfiam....4 hónaposan 8900gr volt s 3300gr mal született, volt olyan hetünk elején mikor 530gr ot hízott, nekünk is azt mondták h nem baj, mert nõtt is...aztán persze hízás növés lassul, mondjuk most is jó kis magas:)

dehogy baj örülj nagyon neki, nekem is ilyen volt kisfiam....4 hónaposan 8900gr volt s 3300gr mal született, volt olyan hetünk elején mikor 530gr ot hízott, nekünk is azt mondták h nem baj, mert nõtt is...aztán persze hízás növés lassul, mondjuk most is jó kis magas:)
Erre azt tudom mondani, h az elején az én lányom is veszettül hízott, csak anyatejes, aztán szépen lassan lelassult a gyarapodás, ami teljesen normális dolog.Azért próbáld meg szépen lassan kinyújtani a szopik idejét.2, 5 majd 3 órára.
ui, s nekem is kizárólagos anyatejes volt
ui 2:) szopi viszon t sok max 20-30 perc legyen....met ha nem sebes lesz cicid....persze szopiztasd igény szerint
Nekem a fiam volt ilyen, elsõ hónapokban 1, 5 kilót hízott havonta...Brutális volt csak úgy dagadt:) ) Aztán 7-8 hónapos korában meg mikor rengeteget mozgott már, volt hogy 2 hónapig semmit se hízott. Most kifejezetten vékonynak számít a kortársaihoz képest. Szóval etesd csak úgy ahogy kéri, erre van szüksége, nem fogod elhizlalni anyaejjel!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!