Találatok a következő kifejezésre: Ma jöttünk a (72 db)

Magamat Hibáztassam? Ma jöttem a nődokitól megint nem sikerült a baba már 3 éve próbálkozunk:- ( Mással is van ilyen?

Párom is kivizsgáltatta magát semmi baja sincs.. Nekem sincsen. Egyszer?en nem akar jönni a baba. :-( Pedig jól állunk anyagilag, mindenünk megvan. most már csak egy igazi család hiányzik, párom még dolgozik de haza ér megint elfog menni a kedve, nem is csodálom, sírni tudnék.:( Olyan rossz látni, anyukákat ahogy tolják a babákat, beszélnek hozzá.. Családomba is most született meg a bátyám kislánya. Köszönöm a válaszokat. 27N

Legjobb válasz: Próbàltàtok màr az inszeminàciót?utolsò lehetõsègnek meg mèg ott a beültetès. Baràtnõmnek Tapolcán hoztàk össze mindkèt gyerekèt. Nem ìrtad mivel pròbàlkoztatok eddig,ìgy sajnos nem lehet èrdemben hozzàszólni.

szia én is ugynigy vagyok már 9 hónapja nem jön a baba, és nagyon rosszul viselem, pedig nem görcsölünk rá.nekünk is vacak érzés hogy körülöttünk mindenki bejelenteni hogy terhes vagy megszült.beled tudok érezni, és értem hogy te mit gondolsz.most a férjemmel, kirándulgatunk, készülünk a karácsonyra, és most csak egymásnak élünk aztán egyszercsak nálunk is bekopogtat a gólya.kitartás.
Próbàltàtok màr az inszeminàciót?utolsò lehetõsègnek meg mèg ott a beültetès. Baràtnõmnek Tapolcán hoztàk össze mindkèt gyerekèt. Nem ìrtad mivel pròbàlkoztatok eddig, ìgy sajnos nem lehet èrdemben hozzàszólni.
Ja, bocsi, tényleg kiírtad. Sokadik lombikunk lesz nemsokára. Férjemnél van a gond nálunk. Az orvosok sem értik innentõl, mert szép embrióink lesznek mindig, csak nem tapadnak meg, vagy elvetélek az 5. hét elõtt.
Ó, de szeretem/szerettem az ilyen okosságokat, hogy 27 évesen ráérsz még! Engem ezzel ki lehetett kergetni a világból. mintha más akarná megmondani, mikor szeressünk gyermeket vállalni :-(((( 27 vagyok és a mi álmunk teljesülni látszik egy-két hét múlva, ne adjátok fel ti sem, nem szabad! mindig talpra kell állni és ott van még ezer meg egy lehetõség. pl. akár a lombik is. DE ha tehetitek, kapcsolódjatok ki valahol, csináljatok valami mást, mint hétköznap szoktatok és egy kicsit ne gondoljatok babázásra :-( bármilyen nehéz is. nagyon fontos, hogy tudjatok hinni, ami persze egyre nehezebb, minél több idõ telik el. Mi 3 évet vártunk és sokmindenen keresztülmentünk, de sikerült, mert egyszer mindenkinek eljön az ideje.
Mióta próbálkoztok? Én is most vagyok 27 és mi már 3 éve. Én is teljesen kivagyok, mindenki terhes és szül körülöttem. Értem, hogy hogy értetted a "rossz látni"-t :(
Szia! De igen is van bajod. Lelki eredetû. Rágörcsöltél, és ez fékezi azt az energiát hogy baba lehessen! Engedd el a dolgot, ne a gyerekért legyetek együtt és ne szoruljon össze a szíved , ha babákat látsz. Nagyon nehéz, de állítsd át a tudatodat arra, hogy a kis lélek egy lelkileg is kiegyensúlyozott anyára vágyik, nem egy naptárszámolgatós, ovutesztes , minden hónapban görcsölõsre.Ez nem rosszindulatú "izélgetés" feléd, sõõõt! 27 évesen semmirõl nem vagy lemaradva még!! 40 évesen is lehetnek ma már a nõk anyák! No ezzel nem azt írom, hogy még 10 évig húzd ki baba nélkül, csak érezd át, hogy mennyi lehetõséged van anyává válni!!:) )
Hát sajnos ezzel nem te vagy egyedül. El sem tudod képzelni hányan próbálkoznak évekig. Úgy, hogy mindkettõjük egészséges. Ez még rejtély, hogy akkor mi a bibi. Valakiknél összejön néhány év után, valakik külön mennek, és ki-ki a következõ párjával mindenféle gond nélkül családot alapítanak. Ilyet szerintem nagyon önzõség írni, hogy rossz látnod, ha másnak gyereke van. Nekem meghalt anyukám, mégsem nézem rossz szemmel, ha valaki az anyukájával sétál. Mondhatni gratula nekik, hogy még együtt lehetnek. Lehet a gondolkodásodon kéne változtatni, és biztos már nagy rágörcsölsz. Nem megbántani akarlak, el nem tudom képzelni milyen szörnyû lehet.
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 15:02 neki van igaza, ha lelkileg megnyugszol, és nem az idegen anyukákkal foglalkozol, hanem a saját belsõ harmóniáddal. lélekben megnyugszol és nem gyáratni próbáljátok azt a babát, hanem szerelmetek gyümölcseként összehozni, hidd el sikerülni fog.
*és biztos már nagyon rágörcsölsz. Szóval még egyszer mondom, ne vedd támadásnak. De persze írhatnám azt is, hogy jaj nyugi nyugi majd összejön. Sok sikert!
Énis nemsokára 27 éves leszek és még nincs gyermekem. 1 éve nem védekezünk és még nem estem teherbe, az igaz, hogy ebbõl 5 hónap mondható el próbálkozásnak, mert azóta jön meg napra pontosan a mensim. És körülöttem is mindenki terhes meg kisbabája van, a párom összes rokonának, csak nekem nincs még. Idegesít, amikor mindig mi kerülünk szóba, hogy nekünk mikor lesz babánk? Én csak azt szoktam erre mondani, hogy majd akkor, ha a baba jönni akar, rajtunk nem múlik. :(( Úgyhogy még egyenlõre jól viselem a várakozást, de minél tovább, annál nehezebb ez az egész számomra is. Kiváncsi vagyok, hogy meddig bírom még és mikor fogok ott tartani, hogy elegem van, most azonnal babát akarok! :( De szerintem nem a görcsölés miatt nem sikerül, én nem vagyok úgy rágörcsölve.
Én is úgy gondolom, hogy pszichológiai akadályai vannak ilyenkor a babáknak.Nem véletlen, hogy tinilányok százai esnek teherbe egy-két szexelés után, hisz nekik eszükbe se jut a teherbe esés, sajnos a védekezés se.
Az én történetem is érdekes. Azt mondta anno a nõgyógyászom, hogy úgy néz ki meddõ vagyok, azért nem maradok terhes. Ezt el is fogadtuk, bele kell törödni. Abban az évben amikor ezt mondta, lakásfelújításba kezdtünk. Nem is foglalkoztam semmivel, csak a lakással hogy mielõbb kész legyünk. Párom is mindig fáradt olt, így a baba készítés szóba sem került. Aztán egy fáradt estén összebújtunk, és valahogy úgy alakult, hgy olyan spontán sex lett belõle, és utána megint sokáig nem volt semmi. És mikor kész lett a lakás, boldogan néztük hogy milyen jó is végre hogy kész, és milyen szép lett. És ezzel a mondattal elmentem és megöleltem a wc-t. párom közölte, na édesem kijött az ideg rajtad , de már vége, ne stresszelj tovább. Aztán az elsõ hányás után jött a többi. Elmentem orvoshoz, hogy adjon valami hányás csillapítót, elmondtam hogy valószínû a stressz, meg minden, és rákérdezett hogy mikor mensiztem utoljára. És akkor rémlett egy idõpont....június 18...és akkor már szeptember 18. a volt...és hányás csillapító helyett beutalót kaptam a kórházba kiszáradás veszélye miatt, és ott az uh on kiderült, hogy már 8 hetes terhes voltam! Azt az örömöt el sem tudom mondani amit akkor éreztem...nekem egy lakás felújítás kellett hogy a gondolatom ne a baba körül zsongjon. Azóta meg született az 5.lányom is:) ! Szóval próbáljatok meg valami másba belefogni!!! Amivel eltereld a gondolatod. Sok sikert.
A 15:16-os annyira szép történet volt, hogy még bõgtem is rajta!!:-)) valahol mégis csak pszichés okai lehetnek.. én azt tanácsolnám, hogy próbáljatok meg vmi mással foglalatoskodni..ne vezess görbét, ne vegyél ovuteszteket, stb..ne figyelj semmire..csak akkor legyetek együtt amikor jól esik..ne muszájból..csináljatok sok közös programot..járjatok el mindenfelé..és majd jönni fog az a baba.. nekem sajnos már elment egy 6 hetesen..4 hónapja..azóta még semmi nálunk sem..de próbálok én is türelemmel lenni.. tudom hogy jönni fog egyszer!!!!és neked is!
Házasságunk után 4 évre jött a baba, és pont abban az idõszakban, amikor abszolút nem voltunk rajta, hogy gyerekünk szülessen. Szerintem várjatok még egy évet és ha mégsem sikerülne, akkor lehet gondolkodni más lehetõségekkel. Sok sikert és jó egészséget kívánok hozzá!
Erre az orvosok ezer éve próbálnak rájönni, hogy miért nem sikerül egészséges pároknak a baba, a legtöbb ember rásüti hogy azért mert "rágörcsölsz". Okosabbat nem tudok mondani, de ne add fel, habár nincs kiderítve mi az oka, nemhiába kutatják, mindazionáltal próbálkozzatok kiartóan és meglátod majd összejön!
Lelki okok miatt nem jön a baba. Amíg ezeket meg nem találod és meg nem oldod, felesleges a lombik, mert az sem fog sikerülni. Keress egy jó pszichológust.
Szia! Igaz, nem szabad görcsölni rajta! Amikor együtt vagytok ne azért tegyétek mert babát akartok. Egyszerûen adjátok át magatokat egymás érzelmeinek és összeg fog jönni. A családomban 2 helyen is gond volt a babaprojektben. Keresztanyámnak mióma miatt ment el folyton a terhessége, az anyukám unokatestvérének a feleségénél pedig meddõséget állapítottak meg. Beletörõdtek, hogy nem lehet baba. Erre rá 2 hónapra mind a ketten teherbe estek. Most voltak 1 évesek a babák. Az egyiknél fiú, a másiknál lány született. Ja, és nem vagy még lemaradva. Õk 32 és 37 évesek. Csak nyugi és sok sikert! Türelem rózsát terem!
A kérdező hozzászólása: 3 éve, de kiírtam. Sajnálom :-( Akkor legalább megérted hogy "rossz" látni.:-( ÉS ti voltatok vizsgálaton?
A kérdező hozzászólása: Ma beszéltem a dokival, a lombik ügyben, azzal megpróbálkozzunk, De ma még megbeszéljük a férjemmel. Nem úgy értettem hogy rossz látni, természetesen örülök, csak nekem megint elmegy a kedvem mindentõl, érted nem?
Ja, és ne hibáztass senkit! se magadat, se a párodat, ez nem errõl szól :-((( azzal nem lesztek elõrébb. pláne, hogy elvileg minden rendben van veletek. Amit megtehettek, keressetek sorstársakat, együtt minden könnyebb sokaknak és nem is árt, ha valaki tapasztaltabbként segíteni tud. már önmagában kibeszélni a dolgokat is jól eshet és segíthet, elvégre egy sorstárs pontosan tudja, min mentek keresztül és milyen érzések kavarognak bennetek :-(
Szerintem menj urulógushoz, de nem hinném h van összefüggés a szalmonella és a vizeleted közt

40h, 4n vagyok. Ma megvizsgált a doki és miután haza jöttem egy nagy sárga kocsonya darab jött ki. Ez lett volna a nyákdugo? Megindulhat a szülés ma este vagy holnap?

Legjobb válasz: Igen, bármelyik pillanatban megindulhat a szülés. Kitartást,erõt kívánok majd. Én is várom ezt a pillanatot, holnap leszek 40 hetes és már kezdek türelmetlen lenni.Könnyû szülést.

Igen, bármelyik pillanatban megindulhat a szülés. Kitartást, erõt kívánok majd. Én is várom ezt a pillanatot, holnap leszek 40 hetes és már kezdek türelmetlen lenni.Könnyû szülést.
Ez az lesz. :)
Ez volt a nyák dugó! Nekem mikor ez elment, rá 3 napra indult a szülés. Drukkolok nagyon, és kívánok szép élményeket és egészséget mindkettõtöknek!
Igen a nyákdugó lehetett! Nekem másfél-2 héttel korábban indult meg, de nálad szerintem pár nap és szülsz! Pláne ha most megindul ez a nyákdugó! elég gusztustalan nyákos, nyúlós, néha véres cucc. Távozása azt jelzi, hogy nyílik a méhszájad, lassan jön ki a baba!


Van egy problémám. Holnap lesz 4 hónapja hogy össze jöttem a barátnőmmel. És ma tudtuk meg hogy rokonságban állunk valahogy. Többi lent!?

azt hiszem... 3. Uncsi tesók vagyunk... Nem ismertem én azel?tt, nem tudtam ki ?... És most mindenhol ez a téma,.. Nagyon szeretem. Életemet adnám érte.. NEM TUDTAM HOGY MIVAN B+., Mit tegyek? Tudom ez nem valami szép dolog, nekem sem tetszik. dE szeretem Qrvára :'( Választ pls És ha lehet bunkózást nem szeretnék.. Megértéseteket ksznm

Legjobb válasz: Oppa Gangnam Style

Oppa Gangnam Style
3. unokatestvérek? ezek szerint a dédszüleitek voltak közösek? Nézd, mivel nem tudtad, ezért semmi gond, nem ti vagytok a hibásak, de megtudtad szóval kész. Nos nem gond ha együtt jártok, de a gyerekkel majd ha terveztek vigyázzatok, mert a vérfertõzés is megjelenhet nála.
Nincs ezzel gond.
Mint mondtam, csak az egyenes ági rokonokkal van probléma. Akkor sem lenne baj, ha az unokatestvéred lenne. A lényeg, hogy ne legyetek egyenesági rokonok.
A kérdező hozzászólása: és tegyük fel ha 2. Unokatesók vagyunk, mert nemtom pontosan.. Nem foglalkoztam az üggyel
Az unokatestvérek is házasodhatnak Magyarországon! Ti csak nagyon távoli rokonok vagytok, nincs egyenes ági kapcsolat. Ez nem okoz vérfertõzési problémát, és nem is elítélendõ.
ez már nem vész, ha jól számolom, egy közös ükszülõ van, egyik ágon, bár így, h kiderült, engem tutira zavarna
A 3. uncsitesóval már nincs különösebb probléma. 2.-ig pl nem házasodhatsz, ha jól tudom, mivel nagy esély van rá, hogy a születendõ gyerekkel probléma lesz. De a 3.-nál már nincs ilyen. Szerintem beszéld meg vele, ha õt nem zavarja, akkor minden ok. Esetleg szüleiteket is kérdezzétek meg ezzel kapcsolatban.
én úgy tudom, h másoduncsitesók már házasodhatnak, így ti is elég távoli rokonok vtok ehhez.. ha a rokonság nem néz rátok furcsán, meg ti se magarokra, akk hajrá :D
centiméter007, szerinted létezik "vérfertõzés" nevû betegség?:D Ezen jót nevettem:D Kérdezõ, ha másod vagy harmad unokatestvérek vagytok, akkor genetikailag szinte idegenek vagytok egymásnak. Szóval nincs akadálya a kapcsolatotoknak. Maximum az érzés lehet fura, de ha ezt le tudjátok rendezni magatokban, akkor más nem állhat az utatokba:)
Szerintem is háziorvos, vizelet vizsgálattal.
Húgyúti betegséggel ne nõgyógyászhoz menjél, hanem urológushoz!
Elõzõ vagyok, egyébként valószínû hólyaghurutod van!De orvosnak látnia kell ne hogy a vesédre húzódjon!
Mindenféle képen!Ha véres a vizeleted akkor valószínû a veséd is megfázott!
Az elõttem válaszolónak igaza van. Ezek a tünetek inkább valamilyen húgyúti problémára utalnak és ezzel az urológus foglalkozik. Egyébként háziorvos is meg tudja oldani a problémát, ha vizeletmintából kér tenyésztést laborban és az eredmények alapján ír fel antibiotikumot. Sajnos a legtöbb háziorvossal az szokott lenni a baj, hogy nem kér laborban tenyésztést, hanem a rendelõjében végzett gyorsteszt után simán felír egy általános antibiotikumot, ami vagy használ vagy nem.
A kérdező hozzászólása: kaptam rá gyógyszert és csak akkor kell vizelet mintát beadnom ha elfogyott a gyógyszer. köszönöm a segítséget
Háziorvostól?

Ma jöttem össze a barátommal. Vegyek neki valamit karácsonyra? 19/L

Legjobb válasz: Szerintem ne, hiszen nem is ismeritek egymast annyira. Csinalj neki valami fini sutit esetleg rakd bele diszdobozba, de szerintem ennel tobb nem kell :)

Szerintem ne, hiszen nem is ismeritek egymast annyira. Csinalj neki valami fini sutit esetleg rakd bele diszdobozba, de szerintem ennel tobb nem kell :)
Szerintem ne érdekeljen, hogy õ hogy gondolkodik ilyen téren, te ajándékozd meg, nem is kell pénzt költened, akár nyomtass neki pl. 5 kupont, amit nálad lehet beváltani, puszira, hát vagy talpmasszázsra, cirógatásra, amit szeret. Ez kedves ajándék, mégsem érzi majd úgy, hogy neki is valami nagyot kellett volna venni. A Karácsony nem is az anyagiakról szól, hanem a figyelmességrõl.
Ezt most komolyan kérdezed? Valami apróságot azért illene... Azért ne haragudj, de 19 évesen lehetne már annyi eszed, hogy ilyet nem kérdezel meg, ez még egy 12 évestõl is gáz. Én annak veszek ajándékot, akit szeretek és közel áll hozzám. Ha még nem is jöttél volna vele össze, csak mondjuk Karácsony után, akkor is illõ valami aprósággal meglepni.
Közös kép egy szép keretbe. :)
Igazuk van az elõttem szólóknak, valami apróságot illik venni. Akár valami "általános" dolgot is, ha normális, akkor úgyis megérti, hogy miért nem valami személyesebbet kapott, hiszen még nem is ismeritek egymást igazán.
Süti tökéletes, valami szép díszdobozba.
Szerintem valami apró de személyes ajándékot adj neki!
Persze, hogy vegyél, hisz egy pár vagytok, és én nehezen tudom elképzelni, hogy a páromnak ne vegyek semmit, még ha 2 napos is a kapcsolatunk. Akár egy plüss figura vagy valami kézzel készített is megteszi, a lényeg a gesztus. Süss neki egy tálca sütit.
A kérdező hozzászólása: tudom hogy illene de nemtudom hogy mit. És nemtudom hogy õ hogy gondolkodik ilyen téen mivel még friss a dolog. És mégse akartam ezt a témát boncolgatni vele
Igen, süti, közös kép, a kupon is jó ötlet!

S. O. S! Mit csináljak, holtbunkó rokonok jöttek mára vendégségbe a nagyihoz, én meg ott üdülök, ezért sajnos találkozni KELLETT velük, de van bennem egy blokk, egy fal, és egyszerűen zárkózott vagyok. Mihez kezdjek? 14/L

Kérlek adjon vki vmilyen tippet,léci!Nem merek hozzájuk szólni,nem bírok velük lenni.

Legjobb válasz: Ezzel én is hasonlóan vagyok, de nem nagyon érdekel, hogy mit gondolnak rólam. Bunkónak azért persze nem kell lenni. Ha valamit kérdeznek, röviden válaszolok és kibírom valahogy kényszeredett mosollyal, amíg el nem mennek. De kedélyesen cseverészni nem kötelezõ velük.

Ezzel én is hasonlóan vagyok, de nem nagyon érdekel, hogy mit gondolnak rólam. Bunkónak azért persze nem kell lenni. Ha valamit kérdeznek, röviden válaszolok és kibírom valahogy kényszeredett mosollyal, amíg el nem mennek. De kedélyesen cseverészni nem kötelezõ velük.
Ezt a holtbunkót honnan tudod? Másik meg mivel te vagy ott neked kell a helyzethez alkalmazkodni.
A kérdező hozzászólása: Koszi a válaszokat, amugy tapasztalat, h holtbunkok onnan tudom, a multkor is igy cinikusak voltak meg minden, de ugyis mindjárt mennek, tulélem. :-)
Elõváladék volt, és az is normális.
Tök normális. Egy idõ után már nem leszel ilyen érzékeny :D
Teljesen normális. Az elsõ 1-2csóknál én is így jártam. Istenem, hogy tudott csókolni az a lány *.*
attól függ hova kented, mert ha a sunára akkor az cinkes
És?? Nekem a volt faszimnak mindig g.cis vagy milyen volt a gatyája smároáls után amikor benyúlytam neki...
A kérdező hozzászólása: nyugi, nem oda :)
dehogy gond az.szerintem teljessen normális.a fiúm mindig beindul ha csak smárolunk.és hozzá se érek.
az árát nem. de levásárolhatod (uj fogyasztó védelmi törvény)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!