Találatok a következő kifejezésre: Ma jön a (363 db)

Ma jön a volt barátom hozzánk, valószínű h itt is alszik. Tudja h nálunk nem lehet semmi szex. De mégis jön. Jó úton haladok? Lehetünk még együtt?

Mikor szakított azt mondta h még lehet köztünk bármni, csak nem tudta ? sem h mit akar. Lehet h jó útin vagyunk? Összejövünk hamarosan?

Legjobb válasz: hát nem akarlak elkeseríteni ...de én is voltam ilyen helyzetbe!Aztán az lett a vége,hogy miután szakítottunk még egy évig összejártunk szexelni!Ha szereted ezt ne tedd mert borzalmas kínokat élhetsz át ha nem vigyázol!!!!!!

hát nem akarlak elkeseríteni ...de én is voltam ilyen helyzetbe!Aztán az lett a vége, hogy miután szakítottunk még egy évig összejártunk szexelni!Ha szereted ezt ne tedd mert borzalmas kínokat élhetsz át ha nem vigyázol!!!!!!
Kedves második, te bunkózól le mást és még én vagyok a bunkó, azért vagyok bunkó és megkeseredett mert szánalmas hülye kérdésre válaszóltam.Te meg csak okoskodsz itt osztod az ész hogy te micsoda szakértõ vagy.Egyébként 30 éves vagyok van egy gyönyörû kislányom és egy szuper férjem, hát mitõl lennék megkeseredett, szerintem tanúlj egy kis tiszteletet a másik ember iránt fõlleg akit nem is ismersz utánna oszd itt az ész.Te mitõl nem vagy bunkó és én mitõl vagyok az?
Ne engedj a csábításnak, ha csk testi kapcsolatot akar. Ha lelkileg akar valamit akkor oké, udvaroljon és Te légy nõ és ne rohanj mindjárt a karjába :) Hagyd hogy udvaroljon, aztán majd meglátod. Amúgy tényleg mi nem tudhatjuk jó úton haladtok-e :D
Szijja, az elsõ válaszolo elég bunko, d ene is foglalkozz vele..biztos megkeseredett.. Am ha már megy, meg ott alszik , és mikor szakítottatok ez tmondta, íg sztemlehet..tudod van egy olyan mondás h ha elképzeled akkor teljesül..tehát gondold azt amire vágysz, és akkor minden jo lesz:) Ha gondolod írj privit..én is hasonlo helyzetbe vok..velem nyáron szakított..és ma beszéltem vele elõször azota:) Szal ha van kedved beszélgethetünk..akár msnen is..
Kedves elõzõ válaszoló!Ne haragudj de ha itt valaki feltesz egy kérdést arra válasz érkezik....a te hozzászólásod nem volt válasz!Ha ilyen beszólásod van tartsd meg magadnak!
Hát mi azt honnan a búbánatból tudnánk.
A kérdező hozzászólása: De nem szexelni fogunk! Csak itt alszik.

Tigáz számla, ez hogy jön ki? Előző számlán 386 köbméter gázért kérnek 25.200 ft-ot. Ma jön a következő számla, ezen a fogyasztás 350 köbméter, tehát 56-tal kevesebb! , és fizessek 45.100 ft-ot. Nem értem!?

Nincs ráírva egyéb tétel, tartozás, alapdíj az első számlá két hó, a drágább számlán egy hó.

Legjobb válasz: Mikor volt az elszámolás? A második számla tûnik reálisnak a m3-enkénti 120 Ft körüli õsszeggel. Ha elszámolás volt és túlfizettetek, akkor azt jóvá szokták írni a következõ számlán. Nézd át az elõzõ két számládat is!

Mikor volt az elszámolás? A második számla tûnik reálisnak a m3-enkénti 120 Ft körüli õsszeggel. Ha elszámolás volt és túlfizettetek, akkor azt jóvá szokták írni a következõ számlán. Nézd át az elõzõ két számládat is!
A kérdező hozzászólása: Megnéztem, de semmi ilyen nincs rjata. Köszi!

Ma jön a Vice city Androidra?

Vajon mikor teszik fel? Remélem nem csak 4.0-ás rendszer felett fog futni..hanem 2.3.3-on is!

Legjobb válasz: nokia 5200 ra jo lesz?

nokia 5200 ra jo lesz?
A kérdező hozzászólása: Nem hinném, androidra jön..
kár

Ma jön a legjobb baratnõm hozzám, aki 15 éves, én 13. valamilyen jó filmet? Vígjáték legyen leginkább. És valami más jó szórakozást, amivel lefoglalhatjuk magunkat és nem hülyeség?

2 napot itt alszik,tehát jó pár program/ötlet jöhet:).és egyedüli napokra jó szórakozást?:)

Legjobb válasz: Szia, sajnálom hogy csak most írok, de mêg biztos fogsz menni pizsi partyra, ezért tessék itt a válasz: Jó vígjáték az Apám üti apámat, és jó programok ezek: Hajfonás, társasjáték, kérdezz-felelek, felelsz vagy mersz, zenehallgatás,vicc mesélés és ha nagyobb területen vagytok akkor párna csata. Mêg egyszer bocsi hogy ilyen késõn írok.

Szia, sajnálom hogy csak most írok, de mêg biztos fogsz menni pizsi partyra, ezért tessék itt a válasz: Jó vígjáték az Apám üti apámat, és jó programok ezek: Hajfonás, társasjáték, kérdezz-felelek, felelsz vagy mersz, zenehallgatás, vicc mesélés és ha nagyobb területen vagytok akkor párna csata. Mêg egyszer bocsi hogy ilyen késõn írok.

Nagyon össze vesztünk az élettársammal, egy hete. Ma jön a maradék holmiért, amit még itt hagyott. Nem akarok megalázkodi, de ő makacs, mit csináljak hogy mégis maradjon?

Legjobb válasz: Közhely, de ajánld fel neki, hogy üljetek le, és szép nyugodtan, indulatok nélkül beszéljétek meg a problémát. A kommunikáció a jó kapcsolat titka. Ez szerintem abszolút nem lenne megalázkodás. Sõt, még jobb lenne, ha felhívnád telefonon elõtte, és felajánlanál neki egy nyugodt, higgadt, felnõtt beszélgetést. Hogy õ is fel tudjon készülni rá lelkileg.

Közhely, de ajánld fel neki, hogy üljetek le, és szép nyugodtan, indulatok nélkül beszéljétek meg a problémát. A kommunikáció a jó kapcsolat titka. Ez szerintem abszolút nem lenne megalázkodás. Sõt, még jobb lenne, ha felhívnád telefonon elõtte, és felajánlanál neki egy nyugodt, higgadt, felnõtt beszélgetést. Hogy õ is fel tudjon készülni rá lelkileg.
Majd írd meg mi történt! Hogy ment a dolog. Ha vmi új pasijával vagy barátnõjével jön talán még akkor sincs veszve a dolog. Akkor is azt tedd amit írtam.
Meg még pár hatásos mondat amit ki kell mondanod :) - Bocsáss meg - Hülye voltam - Neked volt igazad - Összeroppanok nélküled. - Õrülten Szeretlek! Gyakorolgasd szépen, ha valóban azt akarod hogy maradjon.
Ha õszintén szereted, akkor nincs olyan, hogy megalázkodás..
1. vagyok: ja és azt is mondd el neki valahogy szép türelmesen, hogy a makaccságot felejtse el. Makacs embernek az életbe nem lesz normális kapcsolata.
Tod már az is csoda, hogy visszamegy a maradék cuccaiért, sokan lexarják azt is. Szal egy lövésed van, ne az önérzetedet fényezd ilyenkor.
Zárd be az ajtót, és told le elõtte a bugyid, ha ennek ellenére is otthagy akkor meg xard le, mert már nõnek sem néz. Ha pasi vagy, akkor meg borulj a lábai elé, és bõgj mint az oroszlán.. A nem akarok megalázkodó lenni hozzáállást meg felejtsd el.
hogy bírtad ki egy hétig, hogy nem léptél?
Sokminden függ attól, szeret-e még. Ha még szeret akkor mindketten meg kell mondjátoik egymásnak hogy nem tudtok egymás nélkül élni, de kezdd te akkor bátorságot öntesz belé, lehet hogy csak a makacssága miatt nem kezdi õ. De ha elmúlt részérõl a szerelem akkor bármit mondasz, nem lesz foganatja. Mindenesetre egy próbát megér. Na meg attól is függ, hogy min vesztetek össze. Ha olyan amit meg lehet beszélni/bocsájtani akkor minden rendben lesz, de ha tartós véleménykülönbségrõl van szó (pl egyiokõtöl nagyon akar gyereket, másikótok egyáltalán nem-csak egy példa) akkor nem sok esély van hogy ez hosszúõ távon mûködni fog.
Van egy film, a youtube-on is meg tudod nézni. A címe Tûzbiztos házasság (Fireproof)...nézd meg. Szerintem ha alkalmazod az ottani dolgokat, és megbeszélitek, hogy nem adjátok fel ilyen könnyen, adjon neked egy kis idõt, akkor van esély.
Esetleg megírnád, hogy mi lett?:O
Semmiképpen nem marasztalnám, de mielõtt elmenne, azért azt elmondanám neki, hogy szereted, és ha õ is így van ezzel, akkor még érdemes volna még egyszer megpróbálni! És kész, ezen hagyni kell rágódni, nem kell könyörögni, leborulni stb.

Szerintetek ma jön ma a gyed aki utalva és az államtól kapja?

Legjobb válasz: Nekem is megjött( Bp.-Erste)

Nekem is megjött( Bp.-Erste)
Én is megkaptam Szeged raiffaisen bank.
10-éig bármelyik nap jöhet!
Nekem ma jött. (BP.)
Nekem is megérkezett, OTP
Nekem is megerkezett - Raiffeisen
Én még tegnap megkaptam. K&H

Ma vok a 28. napon. Ha a pé. kb:a 15, 16. napon volt akkor később jön meg? Ma de. a hőm 37 volt. Akkor most mi van?

Legjobb válasz: Szia! azt nem írtad, hogy ma a ciklusod hányadik napján vagy? A mensturáció elsõ napja - 14 nap az a peteérés dátuma.

Szia! azt nem írtad, hogy ma a ciklusod hányadik napján vagy? A mensturáció elsõ napja - 14 nap az a peteérés dátuma.
illetve látom.. bocsi :) ))
szóval a menstruáció elsõ napja -14 nap az a peteérés dátuma. Ha biztosan a 15. napon volt pé, akkor a 29. napon jön meg és így tovább....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, akkor várok még!
Igen, lehetett az. VAn akinek egyben jön, van akinek több részletben.

Ha mára vagyok kiírva és a nyákdugóm is most távozott, akkor mennyi az esélye annak, hogy hamarosan jönnek a fájások?

A méhszáj értékem 1111 volt tegnap.Az els? babával szülés el?tt egy héttel távozott a nyákdugó,de vele nem voltam teljesen nyitva.

Legjobb válasz: Én is mára vagyok kiírva és nekem is reggel ment el a nyákdugóm nem tudom nekem mintha fájdogálna!!!Sok sikert!!!

Én is mára vagyok kiírva és nekem is reggel ment el a nyákdugóm nem tudom nekem mintha fájdogálna!!!Sok sikert!!!
Hát ez nagyon izgi! Sok sikert kívánok! Mivel ma töltöd a 40. hetet, én azt mondom már tényleg nincs sok hátra!
Igaz én még messze vagyok a szüléstõl!:) de nektek könnyû szülést és jó egészséget kívánok!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!