Találatok a következő kifejezésre: Ma is a jobb (89 db)

Nálunk pont fordítva volt, a jobbot tartotta úgy, már 1 hónapja megy és nem tartja úgy..
Az én fiam is csinálta. Én elrohantam vele az ortopédiára, ott tanácsolták a supináló sarkú cipõt, konkrétan a Salust ajánlották. 18 hónapos volt, mikor kontrollra vittem, addigra helyre jött. Nyáron múlt két éves. 22 hónapos volt, mikor új védõnõt kapott, akinek a család látogatáskor szinte elsõ dolga volt a gyerkõc mozgáskoordinációját dicsérni. Szerintem a Salus cipõ sokat segített ebben.
Az én fiam nem hogy csámpás, de ugy jár mint egy balerina, lábujjhegyen már nem tudom mitévõ legyek!

S. O. s.3-ik napja barnázgatok de csak nagyon kevés. Ma és tegnap észleltem egy picike vért is benne. Tünetem csak annyi hogy ma szúródott a jobb petefészkem körül. Ez most mi? Elvileg holnapra nem várom. Kérlek irjatok!

Legjobb válasz: Mivel holnap van a napja, szerintem még ne mondjuk semmit. ha még két napig nem jön meg, akkor érdemes tesztelni. De ebbõl még sajnos bármi lehet. Kívánom, hogy az legyen, amit szeretnél!

Mivel holnap van a napja, szerintem még ne mondjuk semmit. ha még két napig nem jön meg, akkor érdemes tesztelni. De ebbõl még sajnos bármi lehet. Kívánom, hogy az legyen, amit szeretnél!
Még ne parázz. Csinálj holnap egy tesztet.

Szerdán észre vettem h a hasamon piros foltok jelentek meg, másnap a mellem is olyan volt, rá a bal kezem, ma pedig a jobb kezem és a hátam is. Nem tudom pontosan hogy mitől, holnap megyek orvoshoz. De viszket is. Mi lehet?

Csütörtökön nekem gólyatáborom lesz és ha rózsahimló nem mehetek vele közösségbe..mit tegyek??

Legjobb válasz: Sok minden. Miért pont rózsahimlõ jutott az eszedbe? Volt az elmúlt idõben a környezetedben rubeolás beteg? A rubeolának egyéb más tünetei is vannak(láz,nyirokcsomó duzzanatok,végtagfájdalom)ritkán van,h a kiütésen kívül más nincs. Lehet allergia,rosea. Látatlanban nem lehet tudni.

Sok minden. Miért pont rózsahimlõ jutott az eszedbe? Volt az elmúlt idõben a környezetedben rubeolás beteg? A rubeolának egyéb más tünetei is vannak(láz, nyirokcsomó duzzanatok, végtagfájdalom)ritkán van, h a kiütésen kívül más nincs. Lehet allergia, rosea. Látatlanban nem lehet tudni.
A kérdező hozzászólása: nem volt ilyen a környezetemben..Nem tudom, nagyon kíváncsi vagyok már az orvos válaszára.


Lehet egy másik hal kicsípte a szemét, ha igen akkor most félvakk de az agresszív halat tedd külön.
Halpenész a betegség neve. Akvarisztika boltban van rá gyógyszer!
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen! Azota mar jobban van, vettem neki cseppet, es szepen gyogyulgat. :-)

Jobbikosok ehhez mit szóltok? Ma is a szocialista párt tagja a Jobbik hajdúsámsoni elnöke

Továbbra is az MSZP tagja a Jobbik hajdú­sámsoni elnöke, Montlika Zoltán – er?sítette meg a helyi városi tévé értesülését Tar Zoltán, a szocia­listák hajdúsámsoni els? embere.Mint elmondta, Montlika 2005-ben lépett be az MSZP-be, és azóta hivatalosan nem hagyta el a szocialista pártot, nem adott le kilépési nyilatkozatot. Az MSZP helyi elnöke akkor bizonyosodott meg róla, hogy Montlika jobbikos lett, amikor addigi MSZP-s társát a radikális párt helyi elnökévé választották meg. Tar Zoltán szerint Montlikát így most utólag ki kell zárniuk az MSZP-b?l, hiszen hivatalosan még mindig a kormánypárt tagja. Montlika egyébként rendszeres szerz?je a Jobbik által kiadott Szebb Jöv?t cím? megyei havilapnak.

Legjobb válasz: Ajánlom figyelmetekbe az alábbi oldalt: http://barikad.hu/node/37505 Egy jobbikos édesanya

Ajánlom figyelmetekbe az alábbi oldalt: http://barikad.hu/node/37505 Egy jobbikos édesanya
A nélkül, hogy belemélyedtem volna a részletekbe, én nem vonnék le túlzott következtetéseket abból, hogy egy volt, vagy netán papíron még ma is MSZP-s van a Jobbikban. Ha igaz is, ilyen malõr bárhol elõfordulhat. Sõt, még azt is el tudom képzelni, hogy tudtak róla, és mégis felvették. Végül is nem az számít, hogy honnan jöttél, hanem, hogy hava mész.
Nem tudom hogy mik a részlete, de nem is tartom fontosnak. Amit levonok a történet tanulsága ként, az sem Montlika Zoltán ra van kihegyezve. Hiszen semmi olyat nem tett még ha Mszp-s is volt amivel kevesebb lehetne más embernél. Nem hallottam olyan híreket hogy bár milyen korrupciós ügyben benne lett volna vagy olyan esetekben tûnt volna ki ami bûncselekménnyel összefüggésbe hozható lenne. A Fidesz is járhat így hiszen a jobbik középen álló felfogású . Talán a jobbik figyelmét kell hogy felhívja ez az eset arra hogy egy nagyon csípkelõdõs társaságba keveredett az elmúlt idõben és vigyázni a kell a szavai súlyára, még ha nem is rossz szándékot súg vele. Lehet hogy jobban megtalálja a felfogásának megfelelõbb politikát mint az MSZP ben vagy épp a Fideszben mert ilyen is létezhet egy új erõ esetén
„Teljesen egyértelmû, hogy a Jobbik azért van, hogy megossza a jobboldali szavazókat, hogy a Fidesznek ne legyen 2/3-a.” Nem is értem a felvetést vagy a logikádat! Egészséges ember akár melyik oldat preferálja, nem gondolhatja komolyan hogy bár kinek jó az, ha az egypártrendszer jogosítványát kapja meg egy politikai erõ. Sajnos a mi parlamentális demokráciánk pontosan ezt teszi lehetõvé egy 2/3 os többség esetén. K i az ma Magyarországon aki a teljes felelõsége tudatában azt állíthatja hogy ha valaki ezt a lehetõséget megkapja, akkor azzal él és nem vissza él? Olyan szerkezeti átalakításokra van ma szükség, amik tényleg évtizedekre szólnak, és én egyszerûen abból a ténybõl kiindulva hogy „ emberek vagyunk” nem merném megkockáztatni. Sajnos ha körbenézünk a vidéken uralkodó állapotokban, ott ugyan azokra a mutyikra akadhatunk amik az országba a nagypolitikára jellemzõek. Talán csak annyi a különbség hogy „kis települési” szinten a két meghatározó párt közösen csinálja, hiszen nem hagyhatják k egymást mert kicsi a felület hozzá! Félelmetes belegondolni is hogy ha megszûnik a kontrol, a 2/3 okozta átláthatatlanság miatt akkor hová is kerülhetnénk, milyen feltételek alakulhatnak ki! Persze ez a lehetõség korán sem annyira valós mint ahogy ezt láttatni szeretné „ az Mszp” hiszen ettõl vár egy kis élénkítõ hatást és ezt a kampányhajrájában sokszor fogjuk még hallani. Egy olyan politikai átrendezõdésnek vagyunk tanúi amit senki nem tud elõre megjósolni. Amit lehet elõre tudni az csak annyi hogy az Mszp nem a választásokon fogja elérni a zsugorodása alsó szintjét hanem utána. Mert az ügyek csak utána buknak ki nagyszámban ha tényleg tartja magát a Fidesz a mostani politikájához. Az szomorú lesz ha nem dõlnek ki a csontvázak tucat számra egy kormányváltás után ! Mert akkor az elsõ lépést sem tesszük meg az átalakulás irányában!
Hát természetesen ezt nagyon sok ember elõre látta. A fidesz összemossa majd a jobbikot, mint az mszp egy kreálmányát, hogy ne vesszen több megtévesztett narancsszavazót. Nagyon okos és mocskos a politika. Montlika beépült a jobbikba, és most kibukik ez a botrány. Persze szegény eladósított szavazót ez megerõsíti abban, hogy jobbik az mszp kreálmánya, hogy ellensúlyozza a fidesz nagyarányú gyõzelmét. Aztán ha rendkívül mocskos módszerekkel sikerül kicsinálni a jobbikot, jöhet a fidesz kormány. Amit ellopnak a zsideszesek, szépen visszaosztjták a többi fajtársnak (mindegy hogy mszp, szdsz, mdf, fidesz, lmp.....). Ez az örökös csapda a magyar embernek; szar az mszp, takarodjanak! Jöjjön a fidesz! Persze azok is gátlástalanul lopnak csalnak, visszaosztanak a faji köreiken belül. Az életszinvonal nem változik, így a fidesz 2-3 választási ciklus után elveszti népszerûségét. Addigra ott lesz a hangzatosan 'más', 'új' 'fiatalos' mszp, meg a többi párt, akikre ismét szavaz majd a birka magyar. Aztán jön ismét az áljobboldal, majd a bal, és ismét fordítva. Ez egy örökös körforgás, amibõl a magyar embernek nincs kitörési esélye. Azaz 1 lenne: a Jobbik! Viszont bizonyos faji köröknek akkora hatalom van a kezükben, hogy sajnos a jobbiknak esélye nem lesz, mert aláássák, kicsinálják, besározzák, tönkreteszik (ez a hír ennek a legelsõ lépése). A magyar embernek 1945-után meg lett ásva a sírja, amibõl sajnos nem lehet kitörni. Persze így van ez minden Európai keresztény emberrel is. Nincs mit tenni.
És miért akkora tragédia az, ha a FIDESZ-nek nem lesz kétharmada?
"És miért akkora tragédia az, ha a FIDESZ-nek nem lesz kétharmada?" Mert elképzelhetõ, sõt gyanús hogy nem akarnak változásokat olyan szinten ahogy azt kellene és csak bele ülnek az MSZP megüresedett székeibe és minden megy tovább. Sõt a 2/3 al még bomba biztosan be is betonozzák magukat! Hiszen nincs garancia !
Még annyit hozzátennék, hogy Kövér László nem ám csak úgy ártatlanül ügyködött... Egy szervezetben ült Gyurcsánnyal. Ez kicsit mintha komoly lenne... És õ jelentette ki, hogy kommunista kutyából nem lesz soha demokrata szalonna....
A kérdező hozzászólása: "Orbánéknak volt terve Morvaival, a Fidesz küldte ki Morvait az ENSZ-be és a Fidesz ha jól emlékszem meg akarta tenni igazságügyi miniszternek, csak Morvai nem ment bele." Hogy tehette volna igazság vagy bármilyen más miniszterré ellenzékbõl? :) )))
A kérdező hozzászólása: forrás: http://www.magyarhirlap.hu/belfold/ma_is_a_szocialista_part_..
Volt azért olyan is, amikor a Fidesz kormányon volt. :) Vagy amikor csak tervezgette, hogy kormányon lesz, 2 ilyen alkalom is volt egyszer 2002-ben utána meg 2006-ban. :) Szerinted választások elõtt halvány lila gõzük sincs hogy majd vajon kit minek tesznek meg? Hát már most is kiszirûvog ez-az, pedig még csak október van, választás meg áprilisban lesz!
Már ne haragudj, de hiába erõsködsz, bebizonyosodott, hogy ez a mese csak kamu! Orbánéknak volt terve Morvaival, a Fidesz küldte ki Morvait az ENSZ-be és a Fidesz ha jól emlékszem meg akarta tenni igazságügyi miniszternek, csak Morvai nem ment bele.
Orbán meg a haverjai KISZesek voltak... azért ez se semmi :)
Már most kezdik a parlamenti pártok a mocskolódást, hát mi lesz itt jövõre???
A kérdező hozzászólása: Morvai majdnem MSZP-s miniszter lett, olvass utána. 2004-ben az egyik MSZP-s nõ ment az EP parlamentbe és a helyére Morvai neve is felmerült.
"Azért Kövér László MSZMP béli tevékenysége messze nem volt olyan komoly, mint pl. egy MSZP-tagság vagy Morvai Krisztina majdnem MSZP-s miniszterré válása" Nem? Hát te írtad, hogy Kövér László TEVÉKENYKEDETT az mszmp-ben, míg ez az ember csak azért volt tag, hogy a jóbarátján a tisztújításkor segítsen, ezen belül semmit nem csinált. Morvai Krisztinával kapcsolatban tévesek az információid, csupán rágalmazás, befeketítés volt ez a történet. Valakiknek biztos jól jött. Az azonban tény, hogy a Fidesznek is tervei lettek volna Morvaival, azonban õ ezeket visszautasította. Ne dõlj be mindennek....
A kérdező hozzászólása: Azért Kövér László MSZMP béli tevékenysége messze nem volt olyan komoly, mint pl. egy MSZP-tagság vagy Morvai Krisztina majdnem MSZP-s miniszterré válása. "Az egyetem elvégzését követõen pár hónapig az MSZMP Központi Bizottsága Társadalomtudományi Intézete ifjúságkutató csoportjának munkatársa volt." Teljesen egyértelmû, hogy a Jobbik azért van, hogy megossza a jobboldali szavazókat, hogy a Fidesznek ne legyen 2/3-a.
Vegyétek tudomásul. senkinem született jobbiknak!
vidd kórházba MOST, tényleg trombózisgyanús, ha elindul a rög a tüdeje, szíve felé, az életveszélyes

Tegnap együtt voltunk a párommal és el is ment benem ma délelötre a jobb oldalon görcsöl a hasam, mitöl lehet ez?

Legjobb válasz: Szerintem ennek nincs köze a tegnapi szexeléshez. Esetleg nem most van a peteérésed?

Szerintem ennek nincs köze a tegnapi szexeléshez. Esetleg nem most van a peteérésed?
A kérdező hozzászólása: Valószinü de peteéréskor nem szoktam görcsölni, ezért furcsa ez most.Olyan szinten fáj hogy alig bírok megmozdulni.
Márpedig ha valószínû, hogy peteérésed van, akkor talán most lehet az ovuláció. Elképzelhetõ, hogy a szex miatti izgalom repesztette meg a tüszõdet. elsõ voltam

Masodik nap, hogy az ovulacios teszt pozitiv, tegnap egyutt voltunk a parommal, ha ma is egyutt leszunk, akkor kisebb lesz az esely, hogy terhes maradjak, vagy jobb ha csak holnap? Ezekben a napokban naponta egyutt voltunk!

Legjobb válasz: Babacsináláshoz együttlét kell és még jobb, ha még jól is érzed magad és az aktus közben nem a pelenkacserérõl ábrándozol. Ha jól esik, esettek egymásnak és szeressétek egymást. Kényszerbõl, csak mert babát szeretnétek, felesleges. Mondom ezt tök ismeretlenül számolva azzal, hogy számos olyan tényezõ van, ami miatt már akár rá is görcsölhetsz (pl. túl régóta próbálkoztok). Én mindent megértek, de mivel nincs tuti recept, én ebben hiszek a legjobban!!!!! ;) Szeressétek egymást ma is! :) Nagyon drukkolok, hogy összejöjjön a baba!

Babacsináláshoz együttlét kell és még jobb, ha még jól is érzed magad és az aktus közben nem a pelenkacserérõl ábrándozol. Ha jól esik, esettek egymásnak és szeressétek egymást. Kényszerbõl, csak mert babát szeretnétek, felesleges. Mondom ezt tök ismeretlenül számolva azzal, hogy számos olyan tényezõ van, ami miatt már akár rá is görcsölhetsz (pl. túl régóta próbálkoztok). Én mindent megértek, de mivel nincs tuti recept, én ebben hiszek a legjobban!!!!! ;) Szeressétek egymást ma is! :) Nagyon drukkolok, hogy összejöjjön a baba!
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen!!!!!

Ma vagyunk 16 hetesek, tegnap nagyon fájt a hasam a jobb oldalon a lábamba is kihatott! Bementünk a kórházba megvizsgált a doki, utánna ahogy nyomkodta jobb lett! Mi lehetett?

megnézett uh.-án is ás minden rendben volt a babócával,láttam rendesen dobogott a szíve!Ma már semmi panaszom!:)

Legjobb válasz: En is pont ma vagyok 16 hetes. :) Nyugodj meg nincs semmi gond. Multheten en is ereztem tobbszor is nyilalasokat, egyszer volt olyan, hogy teljesen lesugarzott a combomig egy szuro erzes szinte ki sem tudtam egyenesedni olyan rossz volt. Persze azota en is voltam vedononel, meghallgattuk a baba szivhangjat es minden rendben. Ugy ficankolt a draga, hogy alig lehetett a szihangfigyelovel megtalani. Nekem azt mondtak, hogy nyulnak a mehszallagok es neha feszito szuro erzes normalis. Helyezkedik, tagul a meh. Boldog babavarast!

En is pont ma vagyok 16 hetes. :) Nyugodj meg nincs semmi gond. Multheten en is ereztem tobbszor is nyilalasokat, egyszer volt olyan, hogy teljesen lesugarzott a combomig egy szuro erzes szinte ki sem tudtam egyenesedni olyan rossz volt. Persze azota en is voltam vedononel, meghallgattuk a baba szivhangjat es minden rendben. Ugy ficankolt a draga, hogy alig lehetett a szihangfigyelovel megtalani. Nekem azt mondtak, hogy nyulnak a mehszallagok es neha feszito szuro erzes normalis. Helyezkedik, tagul a meh. Boldog babavarast!
Én is a 16. hétben vagyok. Érdekes, tegnap éreztem egész délután ugyanazt a nyilalást, szúrást mint Ti, pedig már a 12. hét környéke utántól szinte soha nem jött elõ. Reménykedtem, hogy már nem is fog, de úgy látszik tévedtem. Még egy! Nekem korán elkezdett nõni a hasam, ezért meg szoktam mérni. Mára 3 cm-rel csökkent a körfogata ami ilyenkor még elég sok. Ebbõl gondolom én is, hogy a méh helyezkedik és semmi probléma.
36 hetes kismama vagyok, nyugi minden ugy van ahogy az elso valaszado irta meg azt hozzatennem, hogy ez csak az elejen van igy , legalabbis nalam csak egy par napig tartottak ezek a nyilalasok:) kellemes babavarast kivanok nektek:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!