Találatok a következő kifejezésre: Ma hatodik kesik a menzeszem! (2 db)

1 nap, nem olyan sok idõ a teszt tekintetében. Várj vele 2-3 napot még.

Nekem ma van hatodik napja hogy kesik a menzeszem! Csinaltam terhesssegi tesztet Szerdan, es tegnapis! De mindketto negativ lett! Clearblue tesztet vettem digitalisat! Muthet szombaton volt eggy kicsit rozsaszin folyasom! Most mivan velem?

Legjobb válasz: Lehetsz terhes! simán . van akinek a tesztcsak hetek múlva mutatja ki. a terhesség alatt az elsõ elmaradt mensi helyett jelentkezhet rózsaszín folyás. nem kell drága tesztet venni, jo a legolcsobb is mert ugyanaz a funkcioja talán az ONE STEP (pl.rossmann) kicsit érzékenyebb. Ha a jövõ héten sem jön meg jelentkezz be a okihoz , már bõven meg fogja tudni nézni, ha a teszt még nem mutatja.

Lehetsz terhes! simán . van akinek a tesztcsak hetek múlva mutatja ki. a terhesség alatt az elsõ elmaradt mensi helyett jelentkezhet rózsaszín folyás. nem kell drága tesztet venni, jo a legolcsobb is mert ugyanaz a funkcioja talán az ONE STEP (pl.rossmann) kicsit érzékenyebb. Ha a jövõ héten sem jön meg jelentkezz be a okihoz , már bõven meg fogja tudni nézni, ha a teszt még nem mutatja.
Nekem mikor elmaradt a mensi a 6.napon teszteltem, nagyon hallovány csikocska volt.Kevés rozsaszin folyásom nekem is volt akkor mikor megkellett volna jönnie.És ott volt a kisbébi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!