Találatok a következő kifejezésre: Ma hatodik kesik a (4 db)

1 nap, nem olyan sok idõ a teszt tekintetében. Várj vele 2-3 napot még.

Nekem ma van hatodik napja hogy kesik a menzeszem! Csinaltam terhesssegi tesztet Szerdan, es tegnapis! De mindketto negativ lett! Clearblue tesztet vettem digitalisat! Muthet szombaton volt eggy kicsit rozsaszin folyasom! Most mivan velem?

Legjobb válasz: Lehetsz terhes! simán . van akinek a tesztcsak hetek múlva mutatja ki. a terhesség alatt az elsõ elmaradt mensi helyett jelentkezhet rózsaszín folyás. nem kell drága tesztet venni, jo a legolcsobb is mert ugyanaz a funkcioja talán az ONE STEP (pl.rossmann) kicsit érzékenyebb. Ha a jövõ héten sem jön meg jelentkezz be a okihoz , már bõven meg fogja tudni nézni, ha a teszt még nem mutatja.

Lehetsz terhes! simán . van akinek a tesztcsak hetek múlva mutatja ki. a terhesség alatt az elsõ elmaradt mensi helyett jelentkezhet rózsaszín folyás. nem kell drága tesztet venni, jo a legolcsobb is mert ugyanaz a funkcioja talán az ONE STEP (pl.rossmann) kicsit érzékenyebb. Ha a jövõ héten sem jön meg jelentkezz be a okihoz , már bõven meg fogja tudni nézni, ha a teszt még nem mutatja.
Nekem mikor elmaradt a mensi a 6.napon teszteltem, nagyon hallovány csikocska volt.Kevés rozsaszin folyásom nekem is volt akkor mikor megkellett volna jönnie.És ott volt a kisbébi.
Szerintem tesztelj megint es ha nem mutatja ki most sem akkor nagy valoszinuseggel nincs baba.
A húzódást én is éreztem mikor terhes lettem.Szerintem baba lesz!Tesztelj reggel megint!Drukkolok!Majd írj!
Érdemes, mert nem mindenkinek mutatja ki az elején. Tezstelj és írj mi lett! Dukkolok!
A kérdező hozzászólása: Reggel tesztelek :) Más tünetem nincs, ezért nem hiszem, de nagyon örülnénk :D Egy egy pillanatra érzem napközben is, de éjjel, alig tudtam megfordulni, érdekes érzés volt.....
Na mit mutatott a teszt?Szerintem ott van már az a második csík is, csak nagyon halvány lehet, és nem látod!Drukkolok nagyon!Írj majd!
A kérdező hozzászólása: De aranyos vagy.....nem teszteltem még....várom hátha jelez a cicim pl.....nem hiszem......
A kérdező hozzászólása: Teszteltem......na?????? Egy csík se....ilyen az én formám :S
A kérdező hozzászólása: Most reggelre lett rajta controll csík.....ennyih....nincs babó :(


Ma van a hatodik nap hogy késik! 4nap reggelén teszteltem de az nega. Lett! Van még esélyrá hogy pozitívat teszteljek? Egyáltalán teszteljek még?

Legjobb válasz: Persze, hogy van még esély, van akinek csak 1-2 hét után lesz pozitív a tesztje!Várj 2-3 napot és próbáld újra, ha akkor is negatív, akkor menj el a dokihoz és kérj egy ultrahangot!

Persze, hogy van még esély, van akinek csak 1-2 hét után lesz pozitív a tesztje!Várj 2-3 napot és próbáld újra, ha akkor is negatív, akkor menj el a dokihoz és kérj egy ultrahangot!
Szia! Nekem is 6. napja késik. Én a 2. napon csináltam tesztet ami szintén negatív lett. Vannak apró jeleim (a melleim duzzadtabbak és érzékenyebbek, ma már fájnak is kicsit, aluszékony vagyok) de ami a legfõbb szerintem, hogy a hõm emelkedik, ma már 37.1 volt. A negatív teszt ellenére én még reménykedek, de holnap nagy bátorság kell majd, hogy megint teszteljek. Te érzel még valamit? Hõd hogy áll? Szerintem ne adjuk fel!
A kérdező hozzászólása: szia!nekem is érzékenyebek lettek a melleim!aluszékony vagyok!a hõmet nem mérem!én már majd csak hónap végén tesztelek ha addig nem jön meg!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!