Találatok a következő kifejezésre: Ma hajnalban megjött a (3 db)

Jó, hogy fog! Mit kell ezen már idegeskedni?
A fiam 4 hónapos volt, amikor megjött elõször. Most másfél éves és még rendületlenül szopizik. :) )
Ne görcsölj, persze, hogy fog szopizni. Nekem is elég hamar megjött a második babával, és zökkenõmentesen ment minden tovább. Nyugi, nyugi, nyugi.
persze, azt mondják mensi elõtte 1, 2 nappal megváltozik az íze, de nem mindenkinél, meg a van olyan baba akit nem is érdekli, az én fiamat sem zavarta. Mondjuk nekem 10 hetes korában volt meg, és azóta semmi, 5, 5 hónapos:-) Szerintem ne aggódj, nem lesz semmi gond, ha zavarná azt már észrevetted volna, de ha rendesen szopizott akkor minden ok lesz.
A kérdező hozzászólása: Igen rendesen szopizott:) Kicsit megnyugodtam köszi:)
az én fiam sokkal többet szopik, amikor megvan a mensim. A tejem is sokkal több olyankor.
A kérdező hozzászólása: mostmár tényleg megnyugodtam:)
Nekem 6 hétre jött meg és most 4 hónapos, azóta rendszeres és le nem tudnám szakítani a cicirõl!:) ))Ne görcsölj ezen, mert az árt a tejednek!!!!!

Ma hajnalban sajna megjött a nem várt mensim. Holnapra nem vártam volna, de előbb jött meg. Reménykedhetek még, hogy babám van?

Nagyon úgy éreztem, hogy most sikerült, mert elég sok terhességi tünetem volt. Amikor p.érésem volt együtt is voltunk a párommal. A mai vérzésem viszonylag sok, egy tampon 2.3 óriág bírja csak. Reggel+ du egy kicsit fájdolgát a hasam is. De még mindig vannak tüneteim. ami persze, lehet hogy most a mensis tünetek. S?r? pisilés, érzékeny cici, szúró petefészek, éhes vok non-stop. Hangulatváltozás, ingerlékenység, kívánóság, ma szinte teljesen "felfordult a gyomrom" a rántott máj illatán, amit a párom ebédelt. alig bírtam elviselni, hogy érzem a szagát. Hát fájás, derék fájás.

Legjobb válasz: Én is ebben a szituban voltam pár napja! Egy csomó terhességi tünetem volt!Aztán megjött-másmilyen is volt mint szokott lenni-a mensim!!És még mindig reménykedtem..Csináltam tesztet és persze hogy negativ lett!!! Az orvosom azt mondta hogy már annyira szeretném a babát hogy a testem ezt produkálja!! Mindenki azt mondja hogy próbáljak ne görcsösen erre koncentrálni-gondolni..De könnyü ezt mondani!/nem megy/ Bár most megfogadtam.Mi szeptember óta probálkozunk! És te? Ha gondolod irj privátba!! SOK SIKERT A BABÁHOZ!

Én is ebben a szituban voltam pár napja! Egy csomó terhességi tünetem volt!Aztán megjött-másmilyen is volt mint szokott lenni-a mensim!!És még mindig reménykedtem..Csináltam tesztet és persze hogy negativ lett!!! Az orvosom azt mondta hogy már annyira szeretném a babát hogy a testem ezt produkálja!! Mindenki azt mondja hogy próbáljak ne görcsösen erre koncentrálni-gondolni..De könnyü ezt mondani!/nem megy/ Bár most megfogadtam.Mi szeptember óta probálkozunk! És te? Ha gondolod irj privátba!! SOK SIKERT A BABÁHOZ!
A kérdező hozzászólása: Szia, szerintem mér én is pszichésen produkáltam a tüneteket, lehet, hogy azért is, mert a nõérem most terhes, 17hetes, a 2bbáját várja. Mi még csak kb 2 hónapja próbálkozunk. 1x csak sikerül majd nekünk is! Sok sikert nektek is! :) )))))

Ma éjszaka sajnos megjött. Hajnalban még annyi tejcsi volt, mint máskor, 150-et szopizitt a babám, délelőtt másik ciciből 120-at, most délben viszont már csak 90-et tudott kiszopizni egy ciciből. A menstruáció miatt van? Elapad a tejem?

Legjobb válasz: Szia! Ne ess pánikba, ez nem végleges! Nekem is megjött a szoptatás alatt és igen, nekem is jóval kevesebb volt, ráadásul nem is igazán ízlett neki. Én olyankor mindig fejtem a szopi után, addig míg nagylánykodtam, hogy fenntartsam az egyensúlyt, mert ha most pl. 8 napig fogsz menstruálni, ennyi idõ alatt hozzászokhat a szervezeted a kevesebb termeléshez. Ugyan akkor sincs katasztrófa, mert utána pár nap alatt újra helyreáll, de ha most nekiállsz fejni, akkor megspórolod azt a pár napot.

Szia! Ne ess pánikba, ez nem végleges! Nekem is megjött a szoptatás alatt és igen, nekem is jóval kevesebb volt, ráadásul nem is igazán ízlett neki. Én olyankor mindig fejtem a szopi után, addig míg nagylánykodtam, hogy fenntartsam az egyensúlyt, mert ha most pl. 8 napig fogsz menstruálni, ennyi idõ alatt hozzászokhat a szervezeted a kevesebb termeléshez. Ugyan akkor sincs katasztrófa, mert utána pár nap alatt újra helyreáll, de ha most nekiállsz fejni, akkor megspórolod azt a pár napot.
Nem hallottam még ilyet, h mensi miatt elapad, de olyan lehet, h megváltozik az íze, és ezért nem szopja olyan intenzíven, mert mondjuk nem izlik neki annyira a tejci. Lehet errõl szó? Mennyi idõs a babád? Ha még nagyon pici, és csak tejci kell akkor fejjed.
Szia! Nekem hála istennek nem vette észre hogy megjött. 1-2 napig kevesebb volt, de aztán helyre állt.
én mindenhol azt olvasom, hogy az íze megváltozhat, emiatt esetleg nem ízlik a piciknek annyira a tej, de azért nem szoknak le a szopizásról. Viszont irigyellek, hogy megjött, mi szeretnénk másodikat, de nekem sajnos nem jön meg, pedig már napközben szinte nem is szoptatok (10 hós a fiam).

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!