Találatok a következő kifejezésre: Ma hajnalban megjött (6 db)

Ha ma hajnalban megjött, görcsökkel mint máskor és hasmenéssel, de kicsit hígabb de mennyiségileg még olyan mint máskor akkor már tuti nem vagyok terhes?

Félid?ben sok tojásfehérjés nyákos folyásom volt!Lehet hogy elmaradt a peteérésem!Attól lehet kicsit hígabb a mensi ugye?

Legjobb válasz: Szerintem nem lehetsz terhes. A tojásfehérjés folyás akkor szokott jelentkezni amikor peteérésed van. Valószinüleg volt peteérésed, de most még sem estél teherbe.

Szerintem nem lehetsz terhes. A tojásfehérjés folyás akkor szokott jelentkezni amikor peteérésed van. Valószinüleg volt peteérésed, de most még sem estél teherbe.
Tuti, hogy nem vagy terhes. A tojásfehérjeszerû folyás pedig pont, hogy jó jel! Akcióra fel a következõ hónapban. Nekem is pont ilyen, most elõször hígabb, az elõzõ 2 alvadtvéres, löketszerû volt. Bízom benne, hogy ez a változás már jó jel! Nálunk ez volt a 3. próbálkozás. Hajrá!
A kérdező hozzászólása: Én nem szeretnék még kicsit!Eddig nekem soha nem volt ilyen fehérje szerû folyásom!Nekem egy doki írt vissza hogy akkor van ez ha nem tud megérni a petesejt, ilyenkor burjánzik a méhnyálkahártya!Lehet a sok idegeskedéstõl volt!Nem túl sok a vérzésem csináltam 5 tesztet is mind negatív tehát azelõttrõl csak nem vok terhes!!Volt benne Gabriel is!Azt csütörtökön csináltam!Görcsölök is!A mellem már nem feszül!Valami fokozott endorfin termelésrõl beszélt!De mintha egy gombóc lenne a torkomban nehezen nyelek!Szerintetek? NEKTEK PEDIG SOK SIKERT!!!!! Szorítsatok hogy ne baba legyen!
Én nem tudom milyen dokival beszéltél, de a tojásfehérje szerû folyás pont peteérés körül van :) Amúgy nyugi tuti nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: DE akkor miért nem volt ilyen folyásom eddig?És miért volt közben hasszurka és mellfeszülés.Ezek elmúltak a folyással!! CSak most a mensi elõtt tértek vissza! De már nem feszül a mellem, csak görcsölget a hasam és nincs olyan sok vér mint máskor!!!! LEGYEN IGAZATOK!!!!:) DE akkor mostmár sokkal jobban kell vigyázni!Jövõhónaptól szedem majd a tabit amit felirattam, amúgy Meliane vagy mi, az jó? Sosem szedtem ilyen gyógyszereket!!!! Elõre is köszi!
Figyelj, ha most volt elõször ilyen tojásfehérjés váladékod, lehet, azt jelzi, hogy most volt elõször normális peteérésed, nem tudom mennyi idõs lehetsz. Ha véreztél, és nem csak 1-2 csepp volt, tuti nem vagy terhes. Ha pedig még nagyon fiatal vagy, én a helyedben tuti nem szednék gyógyszert, hiába mondanak mást, igenis lehetnek káros hatásai. Védekezzetek máshogy!

Ma hajnalban sajna megjött a nem várt mensim. Holnapra nem vártam volna, de előbb jött meg. Reménykedhetek még, hogy babám van?

Nagyon úgy éreztem, hogy most sikerült, mert elég sok terhességi tünetem volt. Amikor p.érésem volt együtt is voltunk a párommal. A mai vérzésem viszonylag sok, egy tampon 2.3 óriág bírja csak. Reggel+ du egy kicsit fájdolgát a hasam is. De még mindig vannak tüneteim. ami persze, lehet hogy most a mensis tünetek. S?r? pisilés, érzékeny cici, szúró petefészek, éhes vok non-stop. Hangulatváltozás, ingerlékenység, kívánóság, ma szinte teljesen "felfordult a gyomrom" a rántott máj illatán, amit a párom ebédelt. alig bírtam elviselni, hogy érzem a szagát. Hát fájás, derék fájás.

Legjobb válasz: Én is ebben a szituban voltam pár napja! Egy csomó terhességi tünetem volt!Aztán megjött-másmilyen is volt mint szokott lenni-a mensim!!És még mindig reménykedtem..Csináltam tesztet és persze hogy negativ lett!!! Az orvosom azt mondta hogy már annyira szeretném a babát hogy a testem ezt produkálja!! Mindenki azt mondja hogy próbáljak ne görcsösen erre koncentrálni-gondolni..De könnyü ezt mondani!/nem megy/ Bár most megfogadtam.Mi szeptember óta probálkozunk! És te? Ha gondolod irj privátba!! SOK SIKERT A BABÁHOZ!

Én is ebben a szituban voltam pár napja! Egy csomó terhességi tünetem volt!Aztán megjött-másmilyen is volt mint szokott lenni-a mensim!!És még mindig reménykedtem..Csináltam tesztet és persze hogy negativ lett!!! Az orvosom azt mondta hogy már annyira szeretném a babát hogy a testem ezt produkálja!! Mindenki azt mondja hogy próbáljak ne görcsösen erre koncentrálni-gondolni..De könnyü ezt mondani!/nem megy/ Bár most megfogadtam.Mi szeptember óta probálkozunk! És te? Ha gondolod irj privátba!! SOK SIKERT A BABÁHOZ!
A kérdező hozzászólása: Szia, szerintem mér én is pszichésen produkáltam a tüneteket, lehet, hogy azért is, mert a nõérem most terhes, 17hetes, a 2bbáját várja. Mi még csak kb 2 hónapja próbálkozunk. 1x csak sikerül majd nekünk is! Sok sikert nektek is! :) )))))
Jó, hogy fog! Mit kell ezen már idegeskedni?
A fiam 4 hónapos volt, amikor megjött elõször. Most másfél éves és még rendületlenül szopizik. :) )
Ne görcsölj, persze, hogy fog szopizni. Nekem is elég hamar megjött a második babával, és zökkenõmentesen ment minden tovább. Nyugi, nyugi, nyugi.
persze, azt mondják mensi elõtte 1, 2 nappal megváltozik az íze, de nem mindenkinél, meg a van olyan baba akit nem is érdekli, az én fiamat sem zavarta. Mondjuk nekem 10 hetes korában volt meg, és azóta semmi, 5, 5 hónapos:-) Szerintem ne aggódj, nem lesz semmi gond, ha zavarná azt már észrevetted volna, de ha rendesen szopizott akkor minden ok lesz.
A kérdező hozzászólása: Igen rendesen szopizott:) Kicsit megnyugodtam köszi:)
az én fiam sokkal többet szopik, amikor megvan a mensim. A tejem is sokkal több olyankor.
A kérdező hozzászólása: mostmár tényleg megnyugodtam:)
Nekem 6 hétre jött meg és most 4 hónapos, azóta rendszeres és le nem tudnám szakítani a cicirõl!:) ))Ne görcsölj ezen, mert az árt a tejednek!!!!!

Ma éjszaka sajnos megjött. Hajnalban még annyi tejcsi volt, mint máskor, 150-et szopizitt a babám, délelőtt másik ciciből 120-at, most délben viszont már csak 90-et tudott kiszopizni egy ciciből. A menstruáció miatt van? Elapad a tejem?

Legjobb válasz: Szia! Ne ess pánikba, ez nem végleges! Nekem is megjött a szoptatás alatt és igen, nekem is jóval kevesebb volt, ráadásul nem is igazán ízlett neki. Én olyankor mindig fejtem a szopi után, addig míg nagylánykodtam, hogy fenntartsam az egyensúlyt, mert ha most pl. 8 napig fogsz menstruálni, ennyi idõ alatt hozzászokhat a szervezeted a kevesebb termeléshez. Ugyan akkor sincs katasztrófa, mert utána pár nap alatt újra helyreáll, de ha most nekiállsz fejni, akkor megspórolod azt a pár napot.

Szia! Ne ess pánikba, ez nem végleges! Nekem is megjött a szoptatás alatt és igen, nekem is jóval kevesebb volt, ráadásul nem is igazán ízlett neki. Én olyankor mindig fejtem a szopi után, addig míg nagylánykodtam, hogy fenntartsam az egyensúlyt, mert ha most pl. 8 napig fogsz menstruálni, ennyi idõ alatt hozzászokhat a szervezeted a kevesebb termeléshez. Ugyan akkor sincs katasztrófa, mert utána pár nap alatt újra helyreáll, de ha most nekiállsz fejni, akkor megspórolod azt a pár napot.
Nem hallottam még ilyet, h mensi miatt elapad, de olyan lehet, h megváltozik az íze, és ezért nem szopja olyan intenzíven, mert mondjuk nem izlik neki annyira a tejci. Lehet errõl szó? Mennyi idõs a babád? Ha még nagyon pici, és csak tejci kell akkor fejjed.
Szia! Nekem hála istennek nem vette észre hogy megjött. 1-2 napig kevesebb volt, de aztán helyre állt.
én mindenhol azt olvasom, hogy az íze megváltozhat, emiatt esetleg nem ízlik a piciknek annyira a tej, de azért nem szoknak le a szopizásról. Viszont irigyellek, hogy megjött, mi szeretnénk másodikat, de nekem sajnos nem jön meg, pedig már napközben szinte nem is szoptatok (10 hós a fiam).

Hétfőn lefeküdtem barátnőmmel másnap hajnalban erős hányingere volt de ma megjött neki, nekem azt mondta egyik ismerősöm hogy még megjöhet neki 1x ha teherbe esett. Ez igaz?

Legjobb válasz: Igen, igaz. Ha hétfõn teherbe esett a barátnõd, ma ugyanúgy megjöhetett neki, mivel a beágyazódás még nem fejezõdött be teljesen és a nyálkahártya szokás szerûen leválik. Az aktus után 14 nappal érdemes elvégezni egy terhességi tesztet. Ha negatív, az aktus utáni 21. napon is végezzetek el egyet. Ha annak is negatív lesz az eredménye a terhesség kizárható.

Igen, igaz. Ha hétfõn teherbe esett a barátnõd, ma ugyanúgy megjöhetett neki, mivel a beágyazódás még nem fejezõdött be teljesen és a nyálkahártya szokás szerûen leválik. Az aktus után 14 nappal érdemes elvégezni egy terhességi tesztet. Ha negatív, az aktus utáni 21. napon is végezzetek el egyet. Ha annak is negatív lesz az eredménye a terhesség kizárható.
Hát ha terhes is, nem attól lett rosszul. Ennyi idõ alatt nem jelentkeznek tünetek, max 2 hét után. Egyébként akárhányszor megjöhet neki. Sok nõ végig menstruálja a terhességét.
ja, megeshet. de védekeztetek?
ha védekeztetek nins baj! a hányinger mástól lehetett.. egyébként ha terhes is lenne ( bár szerintem nem az) akkor sem egy nap után jelentkeznek a terhesség jelei! azok hetek mulva jelennek csak meg
ugye ugye nem biztos.
De lehet terhes. Sok nõnél fordul elõ, hogy terhes és megjön neki még 1-3 hónapig. Egy tesztet nem ártana csinálni.
99% ban nem terhes, véleményem szerint. Nincs már a lánynak mensi elõtt megtermékenyíthetõ petesejtje könyörgöm.
Szerintem eleg egyertelmu, hogy nem terhes. 99%
[email protected]ág. nincs baj... ilyenkor gondolj arra hogy ha fordítva lenne. szeretnétek babát és mielõtt megjönne neki csak akkor csinálnátok. esély: kb 0 errõl ennyit
Lehet terhes. Ha menzesz elõtt voltatok együtt, akkor ált. még megjön a menzesze a nõknek. Ha bele is mentél, nagy az esélye hogy terhes. Gratulálok lehet apuka lettél! Legközelebb legyél óvatos. Hány fele akarsz egy átmulatott piás éjszaka miatt, egy ri*i gyerekének apaságit fizetni? Bocsi ha erõs voltam, de a lecseszés a te érdekedet szolgálja. Remélem nem lesz terhes, és valóban nem fogsz többé ilyet csinálni! Õszintén, a gyerek érdekében legalább!
Lehet terhes. 2 hét múlva egy terhességi tesztet kell csinálni. És bízni, hogy nem. Vagy, még nem késõ kórházban nõgyógyásztól esemény utánit kiíratni. 6000 Ft-ot összedobtok és nem lesz gond.
Akkor lehet is, meg nem is! De nem hiszem hogy terhes lenne, majd jövõ hónapban tárgyaljatok ugyanerrõl a témáról.
A kérdező hozzászólása: Igen , tegnap hajnalban.
vagyis tegnap hajnalban?
valószínûleg nem lett terhes, de a legjobb ha majd csinál egy tesztet két hét múlva.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!