Találatok a következő kifejezésre: Ma fehérjét a vizeletemben, (4 db)

37hetes kismama vagyok. Ma találtak a vizeletemben kis fehérjét. Mire számithatok?

Legjobb válasz: Nekem is találtak nem is régen,de kiderült,hogy gyulladás van a szervezetemben és így ürül. Nem toxémiát okozó fehérje. Járj utána,mert a kettõ nem ugyanaz. 25 hetes kismami

Nekem is találtak nem is régen, de kiderült, hogy gyulladás van a szervezetemben és így ürül. Nem toxémiát okozó fehérje. Járj utána, mert a kettõ nem ugyanaz. 25 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszi azt teszem, holnap megyek orvoshoz.

Pénteken minimális fehérjét találtak a vizeletemben! Ma reggel 6-tól, holnap reggel 6-ig gyűjteni kell a vizeletet, és azt be kell vinni? Volt már ilyen másnál is?

attól tartok,hogy ki fognak röhögni,hogy be állítok egy 1,5 l-es,és + egy 0,5 l-es üveg pisivel :)

Legjobb válasz: Nem fognak, azért kérik. Ez azért kell, hogy kizárhassanak egy igen veszélyes állapotot, a toxémiát. Ugyanis annak az elõjelei: magas vérnyomás, fehérjevizelés, nagy ( vagy hirtelen megugró ) súlygyarapodás. Szóval vedd komolyan a dolgot.

Nem fognak, azért kérik. Ez azért kell, hogy kizárhassanak egy igen veszélyes állapotot, a toxémiát. Ugyanis annak az elõjelei: magas vérnyomás, fehérjevizelés, nagy ( vagy hirtelen megugró ) súlygyarapodás. Szóval vedd komolyan a dolgot.
Nem fog senki sem kinevetni, hisz õk mondták, hogy gyûjtsed. Nyugi. :)
A kérdező hozzászólása: igazából a vérnyomásom is jó, és 20 hét alatt híztam 3, 5 kg-ot! de persze fõ a biztonság! köszönöm a válaszokat! sziasztok!
Nem fognak kinevetni, így kell teljes kivizsgálásra! Nekem kórházban kellett 24órásat, és még a szulés után is 2x. Igaz, magas volt a vérnyomásom.

Ma fehérjét találtak a vizeletemben, vérnyomásom 140/90 (múlt héten 160/110 is volt már). Pénteken kell a kórházba NST-re és az orvosomhoz mennem. Nem lenne célszerű felhívni ezzel az orvosom vagy elég ha pénteken beszélek vele?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem mindenképpen keresd fel az orvosod még ma! Ezek terhességi toxémiára utaló jelek, amiket kezelni kell, mert kezeletlenül nagyon veszélyes lehet! Én a helyedben sürgõsen felkeresném! A vérnyomásodat lehet gyógyszerrel állítják majd be! Ne aggódj, nem lesz gond, de amint olvasom ez az állapot már nem a héten kezdõdött! Orvos még ma, mindenképp! Minden jót!

Szia! Szerintem mindenképpen keresd fel az orvosod még ma! Ezek terhességi toxémiára utaló jelek, amiket kezelni kell, mert kezeletlenül nagyon veszélyes lehet! Én a helyedben sürgõsen felkeresném! A vérnyomásodat lehet gyógyszerrel állítják majd be! Ne aggódj, nem lesz gond, de amint olvasom ez az állapot már nem a héten kezdõdött! Orvos még ma, mindenképp! Minden jót!
Szerintem is még ma keresd fel a dokidat..
Legalább hivd fel az orvosod én is azt tettem a multhéten, 2napot nem engedett várni, gyógyszert kaptam, még jó mert mostmár gyógyszerrel is megy felfele a vérnyomásom.3napom van még hátra.
fel kell hívni ez terhességi toxaemia jele!!!!!!


Miért nem tesztelsz? :) Bár inkább fertõzés gyanús a dolog, de ugyanennyi erõvel babás is lehetsz :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!