Találatok a következő kifejezésre: Ma este nem (426 db)

Eleg, ha ma estere nem veszek fel dzsekit, csak egy vastagabb kotott kardigant?

Legjobb válasz: szerintem kelleni fog a dzseki , de majd úgyis meglátod..:D

szerintem kelleni fog a dzseki , de majd úgyis meglátod..:D
szia, én az elõbb voltam kint egy órát pulcsiban és pólóban és fáztam. szerintem is kelleni fog a dzseki
Szia! Lehetett a baba.Ameddig neked jól esik addig alszol hason, ez mindenkinek más.
*Én pl.16 hetes koromig tudtam félis hason aludni.Nekem még az is elképzelhetõ, hogy nem a baba volt, hanem a beleidnél valami kis szúrkálás. Elsõ válaszoló Boldog Baba várást! 11 hetes kismami 4 hónapos kislány anyukája
Szia! Én is úgy vagyok ezzel, hogy a16-17.hétig tudtam hason aludni úgy , hogy az egyik lábam felhúztam!Sajnos most már így sem megy, most keresgélem a nekem és a babának is kényelmes alvóhelyzetet!20 hetes kismama! Kellemes babavárást!
Szia! Én 24 hetes koromig hason aludtam, igaz a vége felé már felhúzott lábbal. Onnantól viszont erõs ellenállásba ütközött a hasonalvás próbálkozása.
De jó, h bejöttem ide is:D, nincs még babám, egyenlõre mg nem is várom, de nemtudom, hogy fogok aludni ha majd bent lesz a pocakomban, mert csak hason tudok elaludni:SLehet én is majd úgy fogok csinálni mint ti, hogy félig felhúzott lábbal, de ha majd nagy lesz a hasam, mi lesz:SAjjjajjjXD
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :) Úgy volt kényelmes hogy az egyik lábamat felhúztam. Remélem azért még pár hétig fogok tudni hason aludni. Boldog pocakosodást kívánok!

A peteérésem után 12 nappal, ma este, nem pecsételő, hanem mensi jellegű vérzésem lett. Mi történik?

A h?m 37,1 és a ciklusom 24. napján vagyok. Ez még túl korai 30 napos szokott lenni! Lehet ez beágyzódásos vagy annak túl er?s?

Legjobb válasz: szerintem mensi. :( Bár a hõd szerint lehet bármi is. Nekme is így kezdõdött májusban, igaz terhesség lett a vége, de júniusban megismétlõdött (mensi idõben)a vérzés és vetélés lett a vége.

szerintem mensi. :( Bár a hõd szerint lehet bármi is. Nekme is így kezdõdött májusban, igaz terhesség lett a vége, de júniusban megismétlõdött (mensi idõben)a vérzés és vetélés lett a vége.
Szia! Nekem is mensi szerû vérzésem van tegnap óta, ma vagyok a 18. napon. Ebben a hónapban korábban lehetett a peteérésem mert a 12. napon a hõm már 37 C volt. Fájdogált a hasam még éjszaka is, pedig mensikor nem szokott csak 1 órát fáj és kész. Két hónapig clostit szedtem amit két hónapja hagytam abba. Ezért nem tudom, hogy a gyógyszer hatása és elõbb jött a mensi, vagy még reménykedhetek és ez mégis beágyazodás.

Mivel lepjem meg páromat ma este? Nem ajándékra gondolok

több mint 4éve vagyunk együtt, 19 ill. 21 évesek. A 4 év alatt szinte már mindent kipróbáltunk, gondoltam hátha tudtok valami újat. Egyedül leszünk este itthon...

Legjobb válasz: Mondjuk egy kis sztriptíz? Kényeztetted már magad, miközben õ nézett?

Mondjuk egy kis sztriptíz? Kényeztetted már magad, miközben õ nézett?
Tudni kéne, mi az a minden, amit kipróbáltatok, mert így nehéz, mi is lehet nektek új!? Sztriptíz? Segédeszköz? pozició? Harmadik partner? Film? .... van még!
Szerintem este lágy fények. Egy testápolóval végig masszírozod a hátát, a karjait a nyakát, a lábait.Ja és közben olyan zenét hallgattok halkan mindketten nagyon szerettek.Aztán úgy kezded el csókolni a testét, mintha most szeretkeznétek legelõször. Nekem ez mindig nagyon jól esik!Remélem tudtam segíteni!
Fõzz.

Holnap fog elmúlni. Ilyenkor már nem vérzek, este se, még holnap reggel lesz egy kicsi. Használhatom így ma este a Betadine kúpot?

ma volt az 5dik napom holnap még reggel lesz egy kicsi de tényleg minimális. Ma már használnám este a Betadine hüvelykúpot, mert hüvelygyulladásom van és amikor a doki adta rá egy napra meg is jött, így nem kezdtem el használni. Szerintetek várjak holnap estig vagy ma már éjszakára rakhatok egyet? már nem nagyon bírom olyan kellemetlen szag jön onnan.. :(

Legjobb válasz: várd meg még a ma estét, a menstruációnak teljesen el kell múlnia, mielõtt elkezded használni a kúpot. hagyd, hogy kitisztuljon és utána kezd el gyógyítani a gyulladást a kúppal.

várd meg még a ma estét, a menstruációnak teljesen el kell múlnia, mielõtt elkezded használni a kúpot. hagyd, hogy kitisztuljon és utána kezd el gyógyítani a gyulladást a kúppal.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat, ezen gondolkoztam én is! akkor várok holnapig! :)

Egy ismerősöm tudtommal külföldön tartózkodik, ma este többször próbáltam telefonon felhívni amikoris ezt a szöveget hallottam"A hívott szám pillanatnyilag nem kapcsolható. ", ezek szerint mégsem külföldön van?

Legjobb válasz: Igen az alapján,mert idáig ha nem volt elérhetõ,akkor németül beszélt a telefonban a hang és most pedig magyarul... Ráadásul este 20-21 óra felé szoktunk beszélni,ami ma egyáltalán nem sikerült,100 %-ra veszem,hogy már átlépte a magyar határt. Gondolom nem akar idegesíteni,hogy valamiért haza kellett jönnie.

A kérdező hozzászólása: Igen az alapján, mert idáig ha nem volt elérhetõ, akkor németül beszélt a telefonban a hang és most pedig magyarul... Ráadásul este 20-21 óra felé szoktunk beszélni, ami ma egyáltalán nem sikerült, 100 %-ra veszem, hogy már átlépte a magyar határt. Gondolom nem akar idegesíteni, hogy valamiért haza kellett jönnie.
Magyar szolgáltató magyarul mondja be a szolgáltató közleményeit akkor is, ha épp külföldön tartózkodsz.
Valószínûleg eddig német mobilra volt átirányítva olyankor a hívás, ezért hallottad németül.
A kérdező hozzászólása: Idáig ha nem volt elérhetõ az adott ország nyelvén ahol tartózkodott mondott valamit egy gépihang, ha pedig magyarul beszél a gépihang akkor ezek szerint itthon lehet ?
most mi alapján szûrted le, hogy nem külföldön van?? (mert magyarul hallottad a szöveget?:DD)
a kommentet nem láttam..poénból írtam de akk ezek szerint tényleg így van:D
A kérdező hozzászólása: Képzeljétek az egész éjszakát végigidegeskedtem :-( . Még az is közbejött, hogy ügyeletre kellett vinnem a a fiamat , mert egyik óráról a másikra súlyos szemgyulladást kapott . Éjszaka is többször hívtam és mindig azt mondta a telefon, hogy :"jelenleg nem kapcsolható..." Most olvasom, hogy írtátok lehetséges, hogy mégiscsak külföldön van még, akkor biztosan megint leejtette a telefonját , magasban dolgozik, nagyon aggódom érte, mert egyszer leesett a munkahelyén és pár órára is elvesztette az eszméletét, agyrázkódást kapott, bár úgy írtam, hogy "ismerõs", de bevallom a férjemrõl a gyermekeim apukájáról van szó.
A kérdező hozzászólása: Ma este felhívott, minden rendben van vele, élvezi a munkát, jók a kollégák, rendesek a fõnökök és semmi tragédia nem történt, csak túl élénk a fantáziám.

Ki nem szexel ma este sem?

=( van pasi nincs itt nincs szex, neki melo nekem melo, nem élünk együtt nehéz ezt bírni már 24/L 22/F

Legjobb válasz: Nem szexelek ma este, de a délután jó volt ^^

Nem szexelek ma este, de a délután jó volt ^^
Nekem most csajom sincs akivel szexelhetnék, úgyhogy te csak örülj magatoknak.
DÖGÖLJ MEG TE SZUKA!!!!
én sem.. Õ pesten, én vidéken =/ fránya suli..
marad a recska. :(
Én nem szexelek ilyenkor, mert másnap fáradt leszek!
Én tanulok, amíg tudok. :( 22/L
Én sem... majd hétvégén...
Én nappalos voltam, õ éjszakás. Még három napig nem látom.
De igen. Megba sz a 220 V ma éjjel :D Csak nem engem.
A kérdező hozzászólása: együtt érzek veletek
ilyen nap után.. :/
Neked legalább van párod, és ha nem is olyan sokszor, de legalább együtt lehetsz vele.Nekem még nem is volt kapcsolatom sem soha.Szóval szex az valószínûleg még sokáig nem is lesz. 22/F
Nem dobál ki a BF4?
nincsen csaj, estére marad a BF4 vagy megnézek egy filmet
Jelen.
Honnan tudjam nem vagyok jövõbe látó? De nem áll szándékomban:)
Ez lehetne a GYK jelmondata :D A szerelem, szex rovaté mindenképp.

Mára nem várom, ha ma este csinálok egy tesztet, már biztos eredményt fog mutatni?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül. Nekem pl. az elmaradt menti után 2 nappal, reggeli elsõ picivel lett nagyon halvány pozitív. Ettõl még neked mutathat este pozit, csak ha mégis negatív, az még nem jelenti feltétlen azt, hogy nincs baba.

Nem feltétlenül. Nekem pl. az elmaradt menti után 2 nappal, reggeli elsõ picivel lett nagyon halvány pozitív. Ettõl még neked mutathat este pozit, csak ha mégis negatív, az még nem jelenti feltétlen azt, hogy nincs baba.
ha most este csinálnál akkor akkora csalódás lenne mint egy ház vagy még nagyobb. idõsebb terhességet se mindig jelez ki a teszt estibõl, kell legalább egy 1-másfél hét mire annyi HCGt termel a szervezet. most még reggeli elsõbõl próbálkozz 10-es érzékenységûvel, azzal többre mész
Ha nem jön meg reggelig inkább várj vele. Az biztosabb. Drukk, hogy pozitív legyen már ha azt szeretnél mert ez nem derült ki!
2. vagyok Bocsi, a telóm átírta a szavakat, tehát: memti=menzi, pici=pisi
Én holnap reggel csinálnék a helyedben!! Szorítok a poziért! :)
Kedves kérdezõ. Mi lett az eredmény?

A "nem aludnál-e itt ma este"? Egyenlő a "nem du*unk-e ma este" dologgal? Vagy tényleg semmi ilyen szándék nincs a kérdésben?

Legjobb válasz: Ha nem dugást ért alatta, akkor az illetõ pap, vagy impotens. Vagy impotens pap.

Ha nem dugást ért alatta, akkor az illetõ pap, vagy impotens. Vagy impotens pap.
Ezt csak az tudná aki kérdezte de nagy valószinûséggel Ö benne lenne abban is, de mint tudjuk az nem jelenti azt hogy meg is fog történni...
De. Pont ilyen szándék van a kérdésben.
Egyértelmû, felkérés keringõre!
nem feltétlen
Embere válogatja. Én általában azért kérdem mert szeretek összebújva aludni a barátnõmmel. DE kell a szex is bele :P
olyan 98%-ban azt jelenti :) a maradék 1%-hogy a csajnak épp megvan, vagy hogy a pasi túl jó haver.
szerintem pont ugyanaz, csak jobban hangzik

Babám tegnap kapta a 3hónapos oltást, tegnap nem volt lázas, ma volt egy kis hőemelkedése reggel. Ma este még lázas lehet szerintetek?

Vagy meddig fordulhat el? láz?

Legjobb válasz: Mi is tegnap kaptuk meg de nekünk semmi bajunk nem volt eddig tõle, most alszik de szerintem ha fel kel se lesz már lázas. Én csak aluszékonyságot vettem észre rajta semmi mást. De szerintem este már nem lesz láza a kisbabádnak.

Mi is tegnap kaptuk meg de nekünk semmi bajunk nem volt eddig tõle, most alszik de szerintem ha fel kel se lesz már lázas. Én csak aluszékonyságot vettem észre rajta semmi mást. De szerintem este már nem lesz láza a kisbabádnak.
mi szerdán kaptuk, a másodikon napon tegnap csak hõemelkedése volt elsõ este volt lázas, mondjuk mindegyiknél volt neki.szerintem magasabb láz az elsõ napon gyakoribb, én még az étvágytalanságot vettem észre rajta.
bocsi a második napon nem a másodikon:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!