Találatok a következő kifejezésre: Ma este egy kis barnás vérzésem, (2 db)

Van egy 13 hónapos lányom, aki még este és éjszaka szopik, viszont 5 és fél hetes terhes vagyok, és ma volt egy kis barnás vérzésem. Egyenlőre haggyam abba a szoptatást, ugye?

Dokival beszéltem, szerdán tud megnézni, viszont azt nem kérdeztem meg t?le, hogy szoptathatok-e. Kb. 1 hét alatt elhagytuk a reggeli és a déli szopit, most akartam az estit, majd az éjszakaikat (1-2 alkalom) elhagyni fokozatosan, de lehet, hogy jobban járok, ha ma este már nem kap? Nem szeretnék bajt a babával a pocakomban. A barnázás csak kicsi, alig észrevehet?, de nem szeretnék kockáztatni!

Legjobb válasz: Az én orvosom és védõnõm azt mondta, hogy nyugodtan szoptassak ameddig jól esik. Ha meg tudott foganni a baba szopi mellett, akkor kicsi az esély, hogy vmi gond lenne. Én 10 hetes vagyok és még szoptatom a 18hós kisfiamat, igaz már csak este 1x. Esetleg próbáld meg az éjszakai szopikat kiváltani vízzel. Még pici a babád, én is ennyiszer szoptattam anno. Az lehet talán veszélyes, hogy ha szopi közben érzed a méh összehúzódást erõsen. Barnázás amúgy mástól is lehet. Jó egészséget kívánok!

Az én orvosom és védõnõm azt mondta, hogy nyugodtan szoptassak ameddig jól esik. Ha meg tudott foganni a baba szopi mellett, akkor kicsi az esély, hogy vmi gond lenne. Én 10 hetes vagyok és még szoptatom a 18hós kisfiamat, igaz már csak este 1x. Esetleg próbáld meg az éjszakai szopikat kiváltani vízzel. Még pici a babád, én is ennyiszer szoptattam anno. Az lehet talán veszélyes, hogy ha szopi közben érzed a méh összehúzódást erõsen. Barnázás amúgy mástól is lehet. Jó egészséget kívánok!
Szia! Az orvosom mondta: vagy terhesség vagy szoptatás. Mivel a szoptatás méhösszehúzódásokat okoz, ezért vetélést okozhat. Szerintem ne szoptass (próbáld meg, lehet, hogy a kislányod nem is fogja annyira hiányolni), fõleg hogy egy kicsit vérzel is, bár nem biztos hogy a szoptatás miatt, lehet más az oka.

Ma este volt egy kis barnás vérzésem, de nem görcsölök, elmehet reggelre a baba?

10 hetes kismami

Legjobb válasz: Szia! Nem biztos, hogy elmegy a baba, de ha tudsz, azért menj be az ügyeletre. Volt nekem is, én azonnal mentem az ügyeletre, éjjel 11-kor. Megvizsgáltak, megnézték uh-on, szerencsére nem volt baj, de kaptam gyógyszert, és legalább nem idegeskedtem át az éjszakát.

Szia! Nem biztos, hogy elmegy a baba, de ha tudsz, azért menj be az ügyeletre. Volt nekem is, én azonnal mentem az ügyeletre, éjjel 11-kor. Megvizsgáltak, megnézték uh-on, szerencsére nem volt baj, de kaptam gyógyszert, és legalább nem idegeskedtem át az éjszakát.
Szerintem sincs baj, több ismerõsömnél elõfordult ilyen és megmaradt a baba, de azért én is megnézetném, ha másért nem is legalább azért, hogy megnyugodj! Dia

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!