Találatok a következő kifejezésre: Ma este egy (346 db)

Tegnap este ujjaztam magam és ma estére egy kis vérfoltot észleltem a bugyimon, de csak ma este. Ezek szerint elszakadt a szűzhártyám?

Sziasztok. A segítségedetek kérem. Szerintem elszakadt a sz?zhártyám de nem vagyok benne biztos. Tegnap este ujjaztam magam és ma estére egy kis vérfoltot észleltem a bugyimon. De csak ma este. De táncolok is és lehet a tánc miatt szakathatott el, mivel még nem kell hogy megjöjjön a mensim. Tehát kicsit parázok hogy elszakadt, bár azt reméltem át tudom érezni az elsú fájdalmat egy fiúval...:(

Legjobb válasz: A szüzességedet nem vesztetted el, mivel csak akkor történik meg, ha egy fiú belédhatol, függetlenül attól, hogy akár a tánc, tampon vagy más miatt megsértetted esetleg a szûzhártyádat. És szerintem így is elõfordulhat, hogy fájni fog az elsõ, mivel nem az fáj, hogy átszakad a szûzhártyád, hanem hogy belédhatol a pénisz és a hüvelyednek ezt meg kell szoknia, ki kell tágulni, ha nem vagy elég nedves akkor meg tuti fájni fog, ezért is jó síkosítót használni.

A szüzességedet nem vesztetted el, mivel csak akkor történik meg, ha egy fiú belédhatol, függetlenül attól, hogy akár a tánc, tampon vagy más miatt megsértetted esetleg a szûzhártyádat. És szerintem így is elõfordulhat, hogy fájni fog az elsõ, mivel nem az fáj, hogy átszakad a szûzhártyád, hanem hogy belédhatol a pénisz és a hüvelyednek ezt meg kell szoknia, ki kell tágulni, ha nem vagy elég nedves akkor meg tuti fájni fog, ezért is jó síkosítót használni.
Sztem nem a tánc okozta.És igen elszakadhatott, de nem biztos hogy teljesen-a lényeg, hogy inkább amíg szûz vagy erre várj, hagyd meg az elsõ fiúnak, és használd a csiklód, az hasonlóan jó , és nem lesz bajod.
Valamennyire elszakadt, az biztos, de szerintem, a nagy Õ-re is hárul ott még feladat...! :) Tényleg használd a csiklódat!!
Lehet, hogy átszakad, de emiatt nem kell aggódnód! Még szûznek számítasz.
Hellooo..jja valószínûleg elszakadt..Ne szomorkodj...jobb ez így:D
Igen. Ha nem akartad, hogy elveszitsd a szüzesseged, mi a fenéért nyulkáltál??? Neked sincs több eszed, mint egy csirkének...
elso pasid aki elvette a szuzeseged az az ujjad? mire jo az miert kell ujalnod magad? ember fekugy le valakivel s vszitsd ugy el a szuzesseges s legalabb szep emlekeid lesznek rola!!!!!!
Számomra komolyan felfoghatatlan az h vannak olyan paraszt emberek, akik ha választ irnak valahova le oltják a kérdezöd, , valaoszinü azért irja ide mert fél elmondani, vagy megkérdezni a körülötte lévöktöl, , lehet h a pont ilyen dumákért, bárcsak tudnám komolyan h aki ilyen bunko választ ad az milyen kérdést tehetet fel, ne félj adnék neki, kiváncsi vok neki h esne......mind1 sztem még szüz vagy te magadnak nem tudtsz ugy fel nyulni vagy olyan erövvel ujjazni h átszakathason.annyi h a körmödel felsérthetted a szürzhátya falát és az vérzet egy kicsit, , , , de ne agodj lesz fájdalmad az elsö szexben ezt garantálom
Ne aggodj!Ugyan ez történt velem is. kicsit erõsebben dugtad be az ujjad. Ez valószínûleg felsértette. Mondom ugyan így jártam. Szûz voltam.Aztán a barátommal ugyan úgy éreztem a fájdalmat.

Tegnap este voltunk együtt párommal elvileg jó időben ;-) Lehet-e abból gond ha ma estére egy esti fürdőzés programunk van egy gyógyfürdőben?

Legjobb válasz: nem nagyon ajánlott már ilyenkor, de meg kell nézni milyen fürdõ, ajánlott e terheseknek, ill vigyázni kell a hõfokkal. Amirõl tudom , hogy ajánlott az a harkányi gyógyfürdõ.Kimondottan jó hatással van teherbe esés elõtt alatt....

nem nagyon ajánlott már ilyenkor, de meg kell nézni milyen fürdõ, ajánlott e terheseknek, ill vigyázni kell a hõfokkal. Amirõl tudom , hogy ajánlott az a harkányi gyógyfürdõ.Kimondottan jó hatással van teherbe esés elõtt alatt....
bár én mióta babás vok nem voltam gyógyfürdõbe csak elõtte, és én hiszem h ennek köszönhetem h teherbe estem 16 hónp sikertelen próbálkozás után!
utolsó vok, bocsi félre olvastam, még nem vagy babás, csak most vagy a termékeny napjaidon!akkor hajrá!ki se szállj a gyógyvízbõl!én is ott töltöttem a fél napomat mikor voltunk legutóbb, pé elõtt voltam 2 nappal és úgy sikerült a baba!
Bocsi, hogy offolok, de megkérdezhetem az utolsó válaszolótól, hogy melyik gyógyfürdõben voltatok?

Mit csináljak ma este? Egyedül leszek itthon és nem akarok unatkozni.14F

Legjobb válasz: Engedd tele a kadat es relax. Majd nezz meg egy filmet es aludj :)

Engedd tele a kadat es relax. Majd nezz meg egy filmet es aludj :)
A kérdező hozzászólása: ez egy jó ötlet, köszi :D

Vettem ma este egy 2 részes felsőt a Colosseumban. Otthon vettem észre, hogy meg van pattanva egy szem, bomlik. Ha holnap reklamálok, visszakaphatom az árát?

Nem volt túl jó a világítás az üzletben,nem tűnt fel. Blokk megvan. Cserét nem kérek, nincs bizalmam most már az áruhoz. Más nem tetszett a boltban, nem akarom levásárolni. Ja, és otthon azonnal kivágtam a szúrós címkéket a ruhából, de óvatosan, nem sértettem meg az anyagot.A címkék megvannak. Miben reménykedhetek? Vásárlók könyvébe beírok, ha nem adják vissza a pénzt, mire van esélyem? Ruhaneműn van szavatosság? Meddig? Udvariasan, de határozottan fogok fellépni, azonban az ide vonatkozó rendeleteket nem ismerem. Tudja valaki? Köszönöm a segítséget.

Legjobb válasz: Kár volt kivágni a címkéket! Én úgy tudom hogy nem kötelesek visszaadni a pénzt,mert elöbb élned kell a csere vagy levásárlási lehetõséggel! Viszont senki sem szereti hallgatni a reklamációt és a fogyasztóvédelemmel dobálózó szót,ez által felgyorsíthatod a folyamatot és talán rögtön kifizetnek;)

Kár volt kivágni a címkéket! Én úgy tudom hogy nem kötelesek visszaadni a pénzt, mert elöbb élned kell a csere vagy levásárlási lehetõséggel! Viszont senki sem szereti hallgatni a reklamációt és a fogyasztóvédelemmel dobálózó szót, ez által felgyorsíthatod a folyamatot és talán rögtön kifizetnek;)
A kérdező hozzászólása: Köszi! A címkéket megpróbálom visszavarrni.
Igazán nincs mit
A kérdező hozzászólása: Képzeld, a reklamációt jogosnak ítélték, és miután nem találtam semmit a boltban, visszaadták a pénzt. Nem örültek ugyan neki, de nem kellett a fogyasztóvédelmet emlegetnem, vagy a Vásárlók könyvét kérnem.
Naaa ennek Örülök! ;)

Van ma este egy buli, ahova mindnekepp el kellene mennem, de holnap muszaj formaban lennem es jol kineznem mert jelenesem van, mit csinaljak?

Szerintetek ha nem pialok es alszom egy keveset akkor elkepzelheto hogy emberi kulsom lesz holnap?

Legjobb válasz: Ha annyira fontos a holnap, akkor ne menj el a buliba. Csak egy buli, nem hiszem, hogy mindenképp ott kellene lenned. Fõleg ha nem iszol.

Ha annyira fontos a holnap, akkor ne menj el a buliba. Csak egy buli, nem hiszem, hogy mindenképp ott kellene lenned. Fõleg ha nem iszol.
Attól függ mégis milyen jelenés.

Pesti csajszik, egy könnyed ismerkedés és ma este egy buli Pesten?

Sziasztok! Bulizó partnert keresek ma estére nő személyében. Dumáljunk pár sort, és menjünk el valamerre :) Valami romkocsma, diszkó vagy ilyesmi jó lenne! 24/F

Legjobb válasz: Persze, persze. Biztos Te vagy Topi Maci a pedo állat xD

Persze, persze. Biztos Te vagy Topi Maci a pedo állat xD
Topi Maci xDD ez nagy :D
A kérdező hozzászólása: Nem, nem vagyok pedó állat, csak nincs kedvem egyedül menni bulizni! ennyi! :)

Ajánlanátok ma estére egy jó bőgős filmet egy kiadós bőgésre vágyó idétlen nőnek? (Többi lent. )

Dráma, romantikus, akármi jöhet, csak mély érzelmű legyen, ne ilyen tinglitangli esküvő izé. Köszi! :)

Legjobb válasz: Ettõl besírsz! http://www.port.hu/most_jo_now_is_good/pls/w/films.film_page.. http://www.youtube.com/watch?v=xp8d-mjtGIU

Most jó, Nyugtalanság kora, Ne engedj el!, Szerelmünk lapjai, Séta a múltba(még nem láttam, de azt mondják nagyon sírós)
Streets of Philadelphia.... Vagy a Titanic.
* Kim Bok-nam salinsageonui jeonmal * Rekviem egy álomért * Amerikai szépség * A két nõvér
Gran torino
A kérdező hozzászólása: Kösz mindenkinek! A Séta a múltba volt a tuti. :D

Megittam ma este egy egész üveg száraz fehérbort, sokat fogok hízni emiatt?

Legjobb válasz: Egész jól tolerálja a szervezeted az alkoholt, ha egy üveg után még ilyeneken gondolkodsz. :) Valahol azt láttam, hogy 1 dl 80 kalória.

Egész jól tolerálja a szervezeted az alkoholt, ha egy üveg után még ilyeneken gondolkodsz. :) Valahol azt láttam, hogy 1 dl 80 kalória.
Én nem a kalóriák hanem a holnap reggel miatt aggódnék a helyedben :)
Én úgy tippelném, hogy az alkoholtartalom mérvadóbb, mint az hogy félszáraz vagy száraz. Végülis az alkoholban annyi energia van, hogy üzemanyagként is használják (E85, bioetanol). :)
Valamennyit biztos! De egy üvegtõl nemhiszem hogy sokat :)
Kb. 350 kalóriát.
A száraz bor egy kicsit kevésbé hízlaló. Azért gondoltam kb 50 kalória 1 dl. Egy üveg az 7 dl, ha jól tudom.
egy alkalomtól nem fogsz hízni. ez kb olyan mintha egyszer edzenél és azt kérdeznéd hogy mennyit fogytál tõle.
A kérdező hozzászólása: Semmi bajom nem lett tõle, nem is voltam berúgva, így másnapos sem lettem...

Normális ez? Tényleg van ilyen? A nyakamon, jobb oldalt, az állkapcsom alatt van egy dudor, ami ma este egyik percről a másikra dagadt meg.

Édesanyám szerint,a nyirokcsomóm az,és,hogy ez normális.Tényleg így van??

Legjobb válasz: Nekem a fülem mögött volt ilyen, nekem is ezt mondta anyukám :)) Fél hónap múlva totál elmúlt!

Nekem a fülem mögött volt ilyen, nekem is ezt mondta anyukám :) ) Fél hónap múlva totál elmúlt!
Lehetséges, hogy nyirokcsomó duzzanat, de ha az is nem árt utánanézni mitõl származik.Ha valami belsõ fertõzésforrás által válik a nyiroktevékenység fokozottá érdemes szakorvossal konzultálni.Persze megijedni nem kell.
Van ilyen, de nem tudom mi ez. Kolléganõmnek volt ilyen valami, aztán nemsokára alig tudta mozgatni a nyakát és elment orvoshoz a dudorral. Aztán irány a kórház, mert elkezdte nyomni a nyaki ütõeret.
Igaza van anyudnak, nekem is volt ilyenem egy éve...Mi elvittuk és megultrahangozták v. i.. ilyen zselés cuccot raktak a nyakamra és huzogattak rajta valamit..
Ha a hirtelen növekvõ dudor étkezéssel vagy étkezési ingerrel függ össze, akkor az nyálkõ lesz - szájsebészeti terület. Ebben az esetben nem a kõ dagad fel értelemszerûen, hanem a felgyülemlett nyál a nyálvezetékben, ami a kõtõl nem tud ürülni. De bármi is a dudor természete, meg kell nézetni.

Hol találhatnék ma este egy szexpartnert?

Õrülten kívánom a szexet

Legjobb válasz: Nemed? Korod?

Nemed? Korod?
[link]
Nekem is írhatna valaki 20/F
álleszcuzámmen 28/F BP többféle megoldás is érdekel;)
Nekem meg egy kedves barátnõ, hosszútávra, elvitelre. 20/F
nekem olyan vki kellene, aki kiverné nekem vagy orálisan elgítene ki:) :D 18/F
Szóval ez a ma esti szexpartnerkeresõ kérdés? Oké, akkor csatlakozom, 24 éves budapesti pasiként. :)
A kérdező hozzászólása: Budapest
Azért az sem mindegy hol laksz, mert egy menetért nem feltétlenül éri meg átutazni az országot.
#5 Én olyankor csak téged látlak :* 20/F
Irj:-)
Nyújtsad elõre a kezed, és nézz rá! Meg is találtad!
Nyújtad elõre a kezed, és nézz rá! Meg is találtad!
Fóton a szemétégetõnél...
A kérdező hozzászólása: 27F
Én is vmi ilyesmit keresek 25F/Debrecen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!