Találatok a következő kifejezésre: Ma este bevennem az 5 (4 db)

PCO-m van. Kaptam rá clostilbegyt tbl.2x1-et 5 . naptól. Ha ma kellet bevennem az első szemet akkor hanyadikán lesz pé-m? Reggel és este kell bevenni vagy egyszere? Melyik célszerübb? (Elfelejtette a doki mondani. )

Legjobb válasz: Szia! Én is PCOS vagyok. 1 éve közölte a dokim. Nagyon elkeseredtem,de a párommal ennek ellenére összeházasodtunk. Márciusban jelentkeztünk be a házasság kötö terembe. Nagyon zavart hogy nõ létemre ez a helyzet. Úgymond lemondtam egy idõre a babáról erre júniusban kideült hogy kismama vagyok. Szerintem nem szabad ennyire rágörcsölni mert nem fog sikerülni. Sajnos tapasztalat. Sok sikert. Próbáljatok érzésbõl és nem muszályból szeretkezni és õ is biztosan hamarabb akar majd jönni. 29 hetes kismama

Szia! Én is PCOS vagyok. 1 éve közölte a dokim. Nagyon elkeseredtem, de a párommal ennek ellenére összeházasodtunk. Márciusban jelentkeztünk be a házasság kötö terembe. Nagyon zavart hogy nõ létemre ez a helyzet. Úgymond lemondtam egy idõre a babáról erre júniusban kideült hogy kismama vagyok. Szerintem nem szabad ennyire rágörcsölni mert nem fog sikerülni. Sajnos tapasztalat. Sok sikert. Próbáljatok érzésbõl és nem muszályból szeretkezni és õ is biztosan hamarabb akar majd jönni. 29 hetes kismama
Reggel és este evgyél be egy-egy szemet! Az, hogy mkor lesz a PÉ változó. Elvileg a 14. napon, de nekem pl. a 16. napon volt. De ha mész megnézetni a dokiddal a 12. napon a petécskéidet akkor õ meg fogja nagyjából modani, hogy mikor is lehet. csak várd meg a dokit mindenképp azzal, hogyhány petéd ért meg, mert ha ebben a hónapban sok, akkor nem szabad próbálkozni mert többes ikerterhesésg lehet a vége! egyébként meg minden második nap szex és össze fog jönni :) . sok sikert!!!
Szia! Nekem is Pcos-em van. :( Én a Clostyt reggel és este megegyezõ idõben vettem be, nem egyszerre a kettõt. Nekem a dokim így javasolta. Hogy mikor lesz pé-d? Azt elvileg nem lehet így megmondani. A Closty ugyanis nem a ciklust állítja be, hanem a peteérést segít elõidézni. (nekem a ciklusaim 30-39 napok között mozogtak, Closty mellett is) Én megéreztem minden Clotys peteérésemet. Szúrt a hasam több napon keresztül és ez nálam korábban nem fordult elõ. (Ugyebár azért, mert nem is volt mindig pé.) Emellett folymatosan mentem ellenõrzésekre, így a doki is látta, hogy sikeres volt-e az ahavi Closty. Figyelj! Ha biztosra akarsz menni, egy ovu teszt mindent megmutat. Én elkeseredetten vettem egyet, a 11-13 napokon teszteletem vele és kimutatta a pé-t. Ekkor voltunk együtt és most babát várok. :) Addig beszedtem nem tudom én hány adag Clostyt, kísérletezgettünk össze-vissza, nem tudtam pontosan mikor is lesz jó és hónapokig nem is sikerült. Én az ovu tesztre esküszöm! Próbáld ki! Minden jót neked!
A kérdező hozzászólása: Sajnos ez nálunk nem ilyen egyszerû, az elmúlt 2 évben 1x volt csak pé-m:(
A 2. válaszoló vagyok. A múlt évben eza peteérésed Closty segítségével, vagy anélkül volt? Ha anélkül, akkor ne aggódj, a Clostyra sokan nagyon jól reagálnak. Nekem aztán úgy sikerült teherbeesnem, hogy abbahagytam a Clostyt, már fél éve szedtem eredménytelenül. Megelégeltem és úgy döntöttem abbahagyom. Viszont azt tudtam róla, hogy a szedése után egy-két hónapig még lehet hatása. Úgy sejtem, a szerencsés hónapban a gyógyszer utóhatására lett pé-m. A környzetemben van más pcos-es is, akinek szintén babája van már azóta. Semmiképpen se add fel, bár tudom, hogy "könnyû azt mondani"... Nekem is mondták egy csomóan itt is. Igazuk lett! Bízz benne és higgy benne! Sikerülni fog!
A kérdező hozzászólása: Clistival volt az is. Akor azért hagytam abba mert a doki csak ugy hasra pacsi modon adta és nem követte nyomon hgy mégis mi történik.Azóta 5 orvos és még 2 év kellet az orvosoknak még kideritették mi bajom.Ez augusztusban történt és azóta szedek meforalt napi 2x1/2-t.Remélem tényleg sikerül:) )))
Szia! Én is PCOS vagyok és 23 hetes kismama. Mi is nagyon elkeseredtünk az elején, de a szakszerû orvosi segítségnek köszönhetõen sikerült a csodánk. Nálam már a legelején eltanácsoltak a closty-tól, mert nem a tünteket akarták kezelni, hanem az okot. Így metformint szedtem, diétáztam, mozogtam és nagyon hamar pocaklakónk lett. Szerintem nézz utána más lehetõségeknek is. (www.pcos.hu) De a legfontosabb, hogy ez egy gyógyítható "betegség" Szurkolok nektek. Üdv
Mely városban találtatok olyan orvost, akire azt írjátok "szakszerû segítségnek köszönhetõen" jutottatok elõrébb? Hova és kihez érdemes fordulni? 1. hozzászólótól (nov-ben volt 23. hetes kismama, metformin + diéta, stb.) szeretném kérdezni: mit tettél MÉG azért, hogy állapotos legyél? Milyen gyakran mentél orvoshoz? Mennyi UH-t csinált? Diéta alatt mit értesz (kevesebb szénhidrát bevitelt?)? Más gyógyszert nem kellett szedned?
16 évesen fog.gátlót szedsz? Szüleid tudják?
Mivel az elsõ héten vagy, így még nagyobb lesz a teherbe esés kockázata. Elõtte egy héttel szexeltetek? Innen elvileg egy hetet kell várni (v. óvszer) míg újra véd, de én varnek a következõ verzesig. (augusztus óta szedem, elõtte másikat).
Te nagyon nagyon nagyon buta vagy.
Nem, nem vagy védett, mivel 12 órán túl pótoltad. Minimum 1 hétig kiegészítõ védekezés.
Védett vagy, csak ezentúl figyelj oda a szedésre.
De szeretem ezeket a parasztokat, akik ler*bancoznak névtelenül minden lányt aki 18 alatt szexuális életet él. Tudsz róla valamit? Tudod mióta van kapcsolatban? Nem. Akkor fogjátok már be a pofátokat. Nyomoroncok.
remélem úgy szétbassza a szervezeted az a szar hogy csak na
A kérdező hozzászólása: Igen tudják, anyukámmal voltam nõgyógyásznál :) A tájékoztatóban nincs leírva az hogy mennyi idõ után mennyire véd.
Ezt a számot a 16 éves kis ribinek küldöm aki a kérdést kiírta remélem terhes leszel https://www.youtube.com/watch?v=fa1teEixXBc
Benne van a tájékoztatóban, de ennyi idõ után már véd annyira hogy nem vagy az.
Jah én jól írta az elõttem szóló, nem vagy védett!! Ha pedig elõtte szexeltetek akkor készülj fel a legrosszabbra. Elõzõ vahyok

Ma este kell bevennem az 5 levélből az utolsó szemet, viszont délelőtt sötét barnás vérzésem kezdödött. Okozhatja ezt a fogamzásgátló tabletta?

Ez azért furcsa mert az elött semmi ilyen nem történt minden normálisan alakult. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem nyugodtan vedd be az utolsó szem gyógyszered! Bármi okozhatja a folyást, lehet kicsit felfátzál, vagy ilyesmi, és most így jelentkezik. De az is elõfordulhat, hogy a menzeszed fog megjönni. Mindenesetre ha nem rendesen jön meg a menstruációd, és továbbra is barnás folyásod lesz, menj el nõgyógyászhoz. Velem is volt már ilyen, de régebben, viszont nekem két napjára rá rendesen megjött és következõ alkalommal, mármint egy hónap múlva rendesen jelentkezett a mnstruációm mindenféle barnás folyás nélkül.

Szia! Szerintem nyugodtan vedd be az utolsó szem gyógyszered! Bármi okozhatja a folyást, lehet kicsit felfátzál, vagy ilyesmi, és most így jelentkezik. De az is elõfordulhat, hogy a menzeszed fog megjönni. Mindenesetre ha nem rendesen jön meg a menstruációd, és továbbra is barnás folyásod lesz, menj el nõgyógyászhoz. Velem is volt már ilyen, de régebben, viszont nekem két napjára rá rendesen megjött és következõ alkalommal, mármint egy hónap múlva rendesen jelentkezett a mnstruációm mindenféle barnás folyás nélkül.
Igen. Nyugi.

Ha szerdán voltunk együtt (úgy) a barátommal, ma, (pénteken) már mutathat eredményt a terhességi teszt? Elfelejtettem bevenni a fogamzásgátló tablettából egyet tegnap este, az 5. szemet felejtettem el bevenni.

Este 9 körül szoktam bevenni, de szerdán este fél 11kor vettem be, csütörtök este elfejtettem bevenni (annyira fáradt voltam, nagyon hamar elaludtam) és péntek reggel, (ma) 9 óra 40 perckor vettem be a kimaradt szemet. Nagyon ideges vagyok, mert fiatal vagyok és nem szeretnék babát. Mikor tesztelhetek szerintetek? Lehetek terhes szerintetek?

Legjobb válasz: aktus után 2 héttel mutatja ki a teszt a terhességet. De tuti nem vagy terhes ha egyébként rendesen szeded.

aktus után 2 héttel mutatja ki a teszt a terhességet. De tuti nem vagy terhes ha egyébként rendesen szeded.
Pótoltad a tabit idõben, úgyhogy nem kell félni. Teszt leghamarabb két héttel utána mutat ki valamit/azon a napon, amikor meg kéne jönnie, de nem jön. Minden esetben reggeli vizeletbõl érdemes tesztelni, de nem valószínû, hogy erre sor kerül. :) Ne idegeskedj!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat! Remélem tényleg nem lesz semmi baj.
nekem a reggeli tabiszedés vált be... anno délután kezdtem, de itt voltam, ott voltam, este szintén... reggel (délelõtt) az egy viszonylag fix idõpont számomra). Egyébként valóban két hét kell a tesztnek általában és ha amúgy elõtte valóban rendszeresen szedted egy ideje, nem hinném, h gond lehet.
A kérdező hozzászólása: Ha a kérdést sem érted, akkor légyszi ne szólj hozzá. Ezt a második hozzászólónak írom.
ja, látom, h igen, akkor meg nincs gond.
és pótoltad? mert azt olyankor pótolni kell..
A kérdező hozzászólása: Szerdán voltunk együtt és csütörtök este felejtettem el bevenni, de ezt már a kérdésben is leírtam.
ha nem vetted be rendesen minek kellett bespriccelni?
A kérdező hozzászólása: Értem. Akkor a teszttel még várok. Igen, rendesen szedem, de azt olvastam interneten, hogy akkor a legkockázatosabb, ha valaki az elsõ héten hagy ki egy fogamzásgátló tablettát. Emiatt estem nagyon kétségbe.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a biztatást, tényleg nem lettem terhes, és nem lett semmi baj! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!