Találatok a következő kifejezésre: Ma elég vagyok (207 db)

37+3 hetes km vagyok. Napok óta hasmenésem van, és ma elég furcsán éreztem magam. Szinte ma kezdtem el keményedni. A kisfiam nagyon aktív, de a mozgása elég fájdalmas. Most mi van? Tapasztalatok? Közeledik az időm?

Legjobb válasz: Köszönöm szépen a válaszodat! A probléma az, hogy nem tudom a hasmenésem okát, illetve mostanában inkább csak iszok, és alig eszek, mert melegem van. Épp ezért a folyadékbevitellel sincs probléma, mert kb. 2-3 liter vizet iszok naponta. Ma megyek a dokimhoz nst-re meg uh-ra, és mindenképp megemlítem neki ezeket. Köszönöm a linkeket, és még egyszer, hogy válaszoltál.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszodat! A probléma az, hogy nem tudom a hasmenésem okát, illetve mostanában inkább csak iszok, és alig eszek, mert melegem van. Épp ezért a folyadékbevitellel sincs probléma, mert kb. 2-3 liter vizet iszok naponta. Ma megyek a dokimhoz nst-re meg uh-ra, és mindenképp megemlítem neki ezeket. Köszönöm a linkeket, és még egyszer, hogy válaszoltál.
Nekem a szülés napján 2szer volt hasmenésem...de elötte 2hétig volt...készül a tested.Nem sokára itt az idõ.Könnyû szûlést

Ha tegnap volt pozitív az ovulációs teszt, ma pedig negatív, akkor mikor "kell" összebújni a párommal? Tegnap elég vagy ma is "kell"? Tegnap sikerült együtt lennünk, de ma nem biztos, hogy ráérünk, csak holnap.

Köszönöm a tanácsokat. Ja, babát szeretnénk!

Legjobb válasz: Szia.Én úgy tudom,hogy az elsõ negativ napon van tüszõrepedés.Ha tudtok ma is legyetek együtt de holnap mindenképpen.

Szia.Én úgy tudom, hogy az elsõ negativ napon van tüszõrepedés.Ha tudtok ma is legyetek együtt de holnap mindenképpen.
A kérdező hozzászólása: Tehát szerinted ma is és holnap is?
Az elsõ negatív nap legtöbbször az ovuláció napja, az érett, kiszabadult petesejt azonban csak maximum egy napig megtermékenyíthetõ! Azaz holnap már lehet, hogy késõ. Ma mindenképpen legyetek együtt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Akkor ma :)
Nekem a 2-ik + napon repedt meg a tüszõm--láttam is az uh-n! Tehát cáfolom, hogy az elsõ --napon fog merepedni! Vannak nõk , akiknek a szervezeténem az lh hormon 2 napig is jelen van, azt kell elcsípni.Dokim szerint naonta egyszer legalább 6 napon keresztül eggyütt érdemes lenni, mert a kisabadult petesejt közben vándolol a méh felé, ha nem lesz megtermékenyítés, akkor elhal a sejt, és távozik felszívódott állapotban a köv.mensivel. Szerintem ne úgy álljatok a témához, hogy mert muszály, ilyen nincs!Ne is gondoljaok arra, hogy most Ti babát gyártotok, mert ott a szorongás, és ezért nem fog sikerülni!LEGYETK FELOLDÓDVA, ÉS CSAK KETTÕTÖK MIATT LEGYETEK EGGYÜTT!
Ezért írtam, hogy "legtöbbször", és hogy "lehet".
Mikor volt az inszemináció? Szedsz valamilyen gyógyszert (pl. utrogestan, duphaston)? Mikor kell visszamenned vérvételre?
A kérdező hozzászólása: holnap lesz két hete hogy volt az insem utrogestánt szedek
Akkor, ha jól számolom 12 nappal inszemináció után csináltál tesztet. Amikor én terhes lettem én is 12 nappal inszemináció után teszteltem és egyértelmûen negatív lett, tehát még van esély. Tesztelj holnap reggel. Viszont az utrogestan miatt valószínûleg akkor sem jön meg, ha nem vagy terhes, tehát ez is benne van a pakliban.
A kérdező hozzászólása: hát elég sokmindenen keresztülmentünk már sajnos többször szedtem már az utrogestánt és nekem mindig megjött közben

28 hetespocakos vagyok. Saja koraszülés gyanús. Ma elég levert vagyok és a derekem is tompán sajog, elmúlik visszajön. Mi lehet? Jósló? Ja és nagyom picike parnás pöttyöm volt ma?

Amúgy picit nyitva van a méhszáj is 3110.

Legjobb válasz: Lehet, hogy a csontok távolodnak, készül a hely a picurnak:) A barnás pötty nemtom mi lehet... Én is koraszülés gyanús vagyok:( 33. hetet kezdtük meg. Nekem voltak már jóslók, hát nem mondom, meg is ijedtem... Kitartás!! Még húzd egy kicsit!

Lehet, hogy a csontok távolodnak, készül a hely a picurnak:) A barnás pötty nemtom mi lehet... Én is koraszülés gyanús vagyok:( 33. hetet kezdtük meg. Nekem voltak már jóslók, hát nem mondom, meg is ijedtem... Kitartás!! Még húzd egy kicsit!
A meleg fürdõt próbáltad már? Nekem mindig bejött eddig. A lelkemet is megnyugtatta egy kicsit. (elsõ vagyok)
Nem igazán értem, hogy miért vagy koraszülés gyanús, a méhszáj miatt biztosan nem, mert én az elõzõ terhességemnél a 25. héttõl voltam 2100-as méhszájjal és a 40. héten szültem.A derékfájás nem jósló fájás, az inkább a deréktól az alhasba húzódó erõsebb méhösszehúzódás, de a barnás pötty miatt azért nézesd meg magad!
17.27-es vagyok.Szedsz magnéziumot?
A kérdező hozzászólása: Ma voltam dokinál, hogy megnézzen és a méhszáj már 2100, szerinted meddig lehet még bírni? Ti hogy vagytok?
Igen, tényleg nagyon sokba kerülnek a babadolgok, meg úgy egyáltalában, az egész procedúra, az orvos, a gyógyszerek, minden. Nekünk annyiból szerencsénk van, hogy nagyon sok mindent megkaptunk ajándékba, ismerõs kismamáktól, innen-onnan, sok mindent interneten vettünk, olcsóbban hozzájutottunk. Ha nem így lett volna, biztos kimerítjük a tartalékainkat. A fájásokkal hogy állsz? Meg a barnázgatás elmúlt már?
A kérdező hozzászólása: Nekem már minden megvan. Kivéva a korházi csomagot. A szobát volt nehéz kiválasztani, hogy milyen bútor kerüljön bele, de a babakocsi mindenkinek nagyon tetszik. Sajna rá kellet jönnünk, hogy a kis baba egy kissebb vagyonba kerül.
Hát, nagyjából megvannak a babadolgok, pár kisebb cucc még kell. Elkezdtem a kisruhákat mosni-vasalni, lassan a szobát is berendezzük majd, hogy ha elõbb jönne a pici, mindene meglegyen. Nekem a kórházi csomag még sehogy sem áll, ezt akarom a köv. 2 hétben összerakni, hogy azzal se legyen gond, ha "rohanni" kellene... Úgy vagyok vele, hogy inkább nézegetem a dolgokat még 1 hónapig, minthogy kapkodni kelljen.
A kérdező hozzászólása: Szedünk magnéziumot, meg cordaflexet mint izomlazító, amúgy ez egy vérnyomás csökkentõ lenne de nekem izom lazító szerepet tõlti be. 25 hetesen volt 800g majd jöv. héten megyünk ultrahangra. Remélem már szép nagy lesz. Kis babóm fiúra sikeredett! :-) Nekem is nagyon lennt van mindig nyom vmit, De hát ez ezzel jár! Nektek már megvan minden?
(Az elsõ vagyok.) A babóm 35 hetesnek felel meg, nagyon szép nagy és gyarapodik:) Nagyon lent van, összenyomott már mindent ott lent, a méhszáj is nyílik. Én is sokat keményedek, görcsölök, emiatt sok magnéziumot (1500mg/nap) és egy kis nyugtatót is kell szednem, hogy még legalább 1 hónapig kihúzzuk. Sok pihi, kímélõ életmód. Neked miket írtak elõ? Babócád mekkora? Fiú lesz vagy lány?
A kérdező hozzászólása: elsõnek. Sajna az ülõfõrdõ nekem nem jó mert állandóan elkapok vmi fertõzést és így nekem nem javasolták. Most is éppen az augmentin kura végére várok, és utána újra pisi tenyészet. Hát sajna ez van . Neked mekkora a babód?
A kérdező hozzászólása: Nagyon sokszor van méh összehúzodásom és mensi szerû görcsöm. Állandóan kemény a pocim. Sajna ezért vagyok korababás. :-(
A kérdező hozzászólása: Nekem is sajna, de mindig más milyen érzés jön vissza. soha nem ugya olyan a fájás.
A kérdező hozzászólása: Én párom is nagyon sokat segít, de mi már a kisszobát összeállítottuk, úgy, hogy nem igen maradt semmi amit megtehetnék. Magamnak szoktam vásárolgatni mindennap valami kis ajit. :-)) A ruhákat azt az én kiskedvesem szeretné megvenni, majd ha kibújt a kisbabó. Ezt az egyet meghagytam neki. De már igazán izgatott vagyok, hogy milyen lesz, majd a kis picur.

21 hetes terhes vagyok! Az elmúlt napokban elég sokat mozgott a babám viszont ma elég keveset rugdalt de 3-4óránként mocorgott! Lehetséges hogy a front hatott rá? Vagy baj van?

Legjobb válasz: Nekem is vannak lustább napok, ez teljesen normális! Ha mozog az szuper, hadd pihenjen õ is :). Ha pld kicsit beteg vagyok vagy gyengébb, akkor megérzi és nem mozog annyit. Egyébként meg izeg mozog, hiperaktív. 30h km

Nekem is vannak lustább napok, ez teljesen normális! Ha mozog az szuper, hadd pihenjen õ is :) . Ha pld kicsit beteg vagyok vagy gyengébb, akkor megérzi és nem mozog annyit. Egyébként meg izeg mozog, hiperaktív. 30h km
esõs napokon az enyém félnapokat csendben van, pihen, lustálkodik, ha 3-4 óránként bejelentkezik a tiéd, az tökéletes, a lényeg h jelentkezzen! Üdv: 22hkm
Majd nem 2 hete még én is aggódtam hogy miért nem mozog annyit, de megnyugtattak hogy vagy a front vagy a hangulatom miatt lustibb!Nincs semmi baj, most már lassan egyre erõsebben fogod érezni a picit! :) Boldog babavárást!

Holnap vagy holnapután múlva lesz pé-m. Tegnap együtt voltunk. Ma elég sok folyásom volt, miért?

Ha holnap lesz pém akkor a tegnapi együttlét még sikeres lehet?

Legjobb válasz: Nekem holnap lesz pé-m,mi ma leszünk együtt.Nekem is sok folyásom van.Lehet,hogy 1-2 nappal elõbb van.Mi kb fél éve próbálkozunk.Mi 2 naponta vagyunk együtt.Ha pontos ciklusod akkor sikeres lehet az együttlét.

Nekem holnap lesz pé-m, mi ma leszünk együtt.Nekem is sok folyásom van.Lehet, hogy 1-2 nappal elõbb van.Mi kb fél éve próbálkozunk.Mi 2 naponta vagyunk együtt.Ha pontos ciklusod akkor sikeres lehet az együttlét.

7 hetes vagyok. Egy ideje nem görcsölgetett, de ma elég jól és elég sokáig. Szédülök, gyenge vagyok, hányingerem van. Ez jó vagy rossz?

Utrogestant szedek,más problémám nincs.

Legjobb válasz: Ha vérzés nincs, akkor nincs még probléma. Szédüléssel, gyengeséggel, hányingerrel pedig üdv a klubban :)

Ha vérzés nincs, akkor nincs még probléma. Szédüléssel, gyengeséggel, hányingerrel pedig üdv a klubban :)

Másoknak is emelkedett a fehérvérsejtszáma terhesség alatt? Másik, 29 hetes vagyok és ma elég sokszor voltam nagy wc-n Ez jelent valamit?

Legjobb válasz: Nekem egy picit magasabb volt most, ezt a megfázásra fogták. Ma pont 3-szor voltam én is nagy wc-n.Nem gond.Nem küzdesz legalább székrekedéssel. 28 heteske

Nekem egy picit magasabb volt most, ezt a megfázásra fogták. Ma pont 3-szor voltam én is nagy wc-n.Nem gond.Nem küzdesz legalább székrekedéssel. 28 heteske
Vasat szedsz már? Nekem például attól nemhogy szorulásom lett volna, hanem épp többet kellett vécére mennem.

39 hetes vagyok, ma elég furcsán érzem magam. Reggel sem ébredtem valami túl jól, hányingerem van, egyfolytában aludnék, és csak tengek-lengek a lakásban. Semmihez sincs kedvem. Lehet, hogy közeledik a szülés?

Egyébként jöv? péntekre vagyok kiírva császárra. Fájásaim nincsenek, a babó is mocorog.

Legjobb válasz: Ha érzékeny vagy az idõjárás változásokra,akkor attól is lehet,mert az utóbbi napokban aztán szeszélyes volt az április!De lehetnek éppenséggel a szülés elõjelei is,amit írtál.Ha jóslóid sincsenek,akkor viszont inkább az elõzõre tippelek.Nagyon irigyellek,hogy ilyen közel az idõ,nekem még van 7 hét és már nagyon nyûgi vagyok.

Ha érzékeny vagy az idõjárás változásokra, akkor attól is lehet, mert az utóbbi napokban aztán szeszélyes volt az április!De lehetnek éppenséggel a szülés elõjelei is, amit írtál.Ha jóslóid sincsenek, akkor viszont inkább az elõzõre tippelek.Nagyon irigyellek, hogy ilyen közel az idõ, nekem még van 7 hét és már nagyon nyûgi vagyok.
Amíg teheted pihenj sokat, mert hamarosan szülni fogsz!!! Én is így voltam vele az elsõ terhességemnél, az utolsó hetekben nagyon fáradt és kedvetlen voltam!!!

Van egy családos anya, akivel jóban vagyunk, és ma elég fura dolog történt. Van benne valami, vagy csak bele látom?

Van 3 gyereke,és egy élettársa,akivel friss a kapcsolat.És ma át jött ,és beszélgettünk,ahogy azt szoktuk. És panaszkodta,hogy milyen kis mellei vannak(85-d). Én pedig hitetlenkedtem,hisz látszik ruhán keresztül,hogy nagyok. És viccből mondtam neki,hogy mutassa meg.Erre le húzta a felsőjén a cipzárt,és meg mutatta melltartóban őket. Ami hát eléggé meglepett,de azért akkor már ki is vizsgáltam szemmel,hogy hatalmasak neki,nem kicsik. Most szerintetek ezt úgy gondolta,hogy a barátságba bele fér,vagy tetszhettem neki?

Legjobb válasz: nézd én szoktam a szomszéd sráccal beszélgetni, de még ilyet nem csináltam, egyébként hasonló a felállás, annyi nekem nincs társam, mindenrõl dumálunk, de ilyet nem csinálnék, szóval a Ti felállásotokat nem ismerem, hát ez nekem már nem barátság kategória N

nézd én szoktam a szomszéd sráccal beszélgetni, de még ilyet nem csináltam, egyébként hasonló a felállás, annyi nekem nincs társam, mindenrõl dumálunk, de ilyet nem csinálnék, szóval a Ti felállásotokat nem ismerem, hát ez nekem már nem barátság kategória N
A kérdező hozzászólása: Õ 3 éves, én meg 24.Azért is gondolkodom, hogy mi is ez, mert hát mégiscsak van valakije, és a minap mondta, hogy nem kezdene magánál fiatalabb pasikkal. De lehet tetszem neki, és kacérkodik, erre is gondoltam.
" hazudnék, az szaftosabb lenne..." Tehát szoktál hazudni! Mi a garancia, hogy most nem ezt teszed? Semmi.
lehetséges.....hát itt minden megtörténhet mánnn
Ezt egy tini lehet hogy megcsinálja, de egy idõsebb nõ nem huzigálja a felsõjét, hanem elkapja a grabancodat :)
Egy 3 gyerekes nõnek nincs szüksége ilyen mutatványra, ha kell neki egy pasi:D Egy pasi jön magátl, mutatvány nélkül is:D
Nem látod bele. De én nem mennék bele...
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom, azért érdekes volt... 2. nem kamu, ma délután történt.meg ha hazudnék, az szaftosabb lenne...
kamu:D
A kérdező hozzászólása: 9es, ezt iróniának hívják... És sokszor alkalmazom...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!