Találatok a következő kifejezésre: Ma egy vettem észre magamon, (6 db)

Kedden gyökércsúcs rezekcóm és ciszta műtétem volt (jobb felső kettes fogamnál). Ma délelőtt vettem észre, hogy az egyik varrat elengedte magát. Jelent ez valami rosszat, vagy ne aggódjak?

Már csak úgy van a fels? ajkam bels? részén, de a csomó még szépen tartja magát. Kedden megyek vissza varratszedésre.

Legjobb válasz: Ha a varrat elengedett, de nincs vérzés, az valószínûleg nem nagy gond. Ha vérezni kezd, irány a szájsebészeti ügyelet. Addig egyél a másik oldalon, bár gondolom, eddig is ezt tetted.

Ha a varrat elengedett, de nincs vérzés, az valószínûleg nem nagy gond. Ha vérezni kezd, irány a szájsebészeti ügyelet. Addig egyél a másik oldalon, bár gondolom, eddig is ezt tetted.
A kérdező hozzászólása: Vérezni nem vérzik. Az evés meg eddig is pépesekbõl állt a héten.

Ma egy kullancsot vettem észre magamon, kivettem. Mennyi idő múlva derül ki, hogy esetlegesen fertőzőtt volt?

Legjobb válasz: ha 2-3 nap után a környéke felduzzad és bepirosodik akkor el kell menni mindenképpen orvoshoz és akkor õ megállapítja hogy mivel volt fertõzött illetve az volt-e, az sem lett volna baj, ha a kullancsot is elteszed és beviszed a dokinak

ha 2-3 nap után a környéke felduzzad és bepirosodik akkor el kell menni mindenképpen orvoshoz és akkor õ megállapítja hogy mivel volt fertõzött illetve az volt-e, az sem lett volna baj, ha a kullancsot is elteszed és beviszed a dokinak
úgy tudom kb 72 óráig nem leszel fertõzött, ha a kullancs az volt. csak akkor, ha esetleg beszakadt a feje.
szerintem már észrevetted volna

Nem túl sok ez egy kicsit neki? 9hos lányom tanulgatja a mászást, vagyis 4kézlábazik, de vele egy időben ma vettem észre, hogy kapaszkodik az asztal sarkába és húzná fel magát. Tud egyszerre ennyi mindent csinálni? Mikor fog felállni?

Legjobb válasz: Hagyd, hadd csinálja. Hadd menjen minden az õ tempójában. Mindig csak az a jó, amire õ maga motiválája magát, amit õ maga akar megtenni, nem kell, hogy anya tanítgassa vagy segítsen neki. Eléág, ha anya is motiválja: buzdítja, biztatja, dícséri, hívogatja magához. A babád meg fel fog állni a maga idejében, ne félj. :-)

Hagyd, hadd csinálja. Hadd menjen minden az õ tempójában. Mindig csak az a jó, amire õ maga motiválája magát, amit õ maga akar megtenni, nem kell, hogy anya tanítgassa vagy segítsen neki. Eléág, ha anya is motiválja: buzdítja, biztatja, dícséri, hívogatja magához. A babád meg fel fog állni a maga idejében, ne félj. :-)
Ne aggódj. :) Az én fiam 7 és fél hónaposan felült, egy héten belül már mászott és állt is kapaszkodva. Ilyenkor már gyorsan fog menni, ez a normális. Én például elõbb tudtam állni, mint ülni, anyukám mesélte, hogy folyton üvöltöttem, mert nem tudtam mit csináljak, mikor elegem lett az állásból :)
Szia! A lányom 7, 5 hósan elkezdett mászni, kb 4 napig mászott, aztán rájött hogy fel is tud kapaszkodni a kiságyban.Azóta /ennek 2 hete/csak addig mászik, míg fel nem áll valami mellett.A mászás már nem érdekli.Nagyon gyorsan tanulnak.Reggel már a tejcsi sem kell, mert amióta tanulmányozza a világot, egész nap csak menne, nincs ideje semmire!:) )

28. hétben járok és egyre sűrűbben veszem észre, hogy a pocaklakó bekucorodik egy oldalra! Teljesen kinyomja magát általában jobb oldalon! Ma nagyon sokszor észre vettem. normális ez? Vagy baja lenne és ezért bújik egy oldalra?

Legjobb válasz: Ez nem gond.Én ilyenkor simogattam õt és ettõl vissza ment középre.Én úgy hallottam,nem tudom mennyire igaz,hogy a babák ált. arra az oldalra kucorodnak legtöbbet,amelyik oldalról a pete ,amibõl õk is fejlõdnek, kilökõdött.

Ez nem gond.Én ilyenkor simogattam õt és ettõl vissza ment középre.Én úgy hallottam, nem tudom mennyire igaz, hogy a babák ált. arra az oldalra kucorodnak legtöbbet, amelyik oldalról a pete , amibõl õk is fejlõdnek, kilökõdött.
Ne aggódj, nekem is ugyanezt csinálja, szintén jobb oldalon nyomódik ki erõsen, szerintem ez ilyenkor a popija vagy a háta, bár inkább popija, mert fejfekvéses már és a fejét nagyon alul érzem. A kezdetektõl a jobb oldalon nyomódott így ki, most is, a bal oldalon szinte sosem tartózkodott! 34 heteske
Nyugodj meg, ez nem gond. Általában egy darabig minden baba berendezkedik az egyik oldalra. Késõbb már nem fog elférni az egyik oldalon, tele lesz vele a pocid. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen mindenkinek a válaszát!! Simogatásra visszamegy de ma nem telt el úgy egy óra sem, h ki ne dudorodott volna. szerintem is a háta vagy a feneke:)
Nekem simogatásra sem megy vissza. Egy kicsit arrébb kucorodik, de ennyi. Nekem a baloldalon ágyazódott be és folyamatosan a bal oldalamon tartózkodik. Van, amikor éjszaka nem tudok ráfeküdni a bal oldalamra, annyira nyom. De van, hogy be is görcsölök. Azt hiszem, ettõl még nincs baja. Csak ott érzi jól magát :) Boldog babavárást! 27 hetes mami
A kérdező hozzászólása: Nekem is a bal oldalon ágyazódott be és szintén nagy kínok által tudok a bal oldalamon aludni. amikor fordulok, begörcsöl vagy nem is tudom mi a jó szó rá, aztán feladom:) Neked is boldog babavárást! kitartás!!
vagy beágyazódást is jelenthet, de így, hogy védekeztetek, esélyesebb a peteérés, bár ahhoz meg késõi az idõpont..hány naposak a ciklusaid?
A kérdező hozzászólása: Igen 16án volt vége bár még 17én is volt kis barna.
de neki 16-án múlt el, nem akkor kezdõdött
szerintem nem vagy terhes. Most van peteérésed. Nekem 21-én jött meg, tehát 5 nappal késõbb és febr. 4-én lesz elvileg peteérésem, ami pont öt nap múlva lesz.
A kérdező hozzászólása: oké köszi szépen
szerintem 4-e körül, akkor már tuti
A kérdező hozzászólása: oké köszi és mikor érdemes ezek alapján hogy teljesen megnyugodjak?
szerintem ahhoz, hogy megnyugodj, tesztelj, eléggé kritikusak a dátumok.
A kérdező hozzászólása: ja és azt elfelejtettem hogy a fehérfolyásom is ma volt eddig a legerõsebb
A kérdező hozzászólása: most egy ideig 28 napos volt legutóbb viszont 2 nappal korábban jött plusz még stresszeltem is rengeteget, vizsgaidõszak volt 2 hónapon át és hát ugye most is ideges vagyok hogy mi lehet... :S amúgy köszönöm a gyors választ
igen tehát minimum 10 nap "elõnyöd" van a másik válaszolóhoz képest

Hivjam az orvosom? Ma reggel pisilés után megtöröltem magam és egy csepp vért vettem észre a wc papiron. Azota semmi, ez normális?

37.hétre vagyok kiirva,most 36 hetes vagyok.Ez normális? Nem volt szex,nem volt semmi a méhszájam C1111.

Legjobb válasz: Szia szerintem ilyennel nem lehet játszanni,szólj az orvosodnak,mert lehet a nyákdugó volt.Nálam is így kezte az elsõ babánál.Reggel pár csepp pecsételõ vérrel.Az orvosod fogja tudni mi a tehendõ ilyenkor.És ne aggódj ha baba 36 hét után jön!!!!Majd irj hogy mi lett veled.Privitet is írhatsz.34 hetes kismama.

Szia szerintem ilyennel nem lehet játszanni, szólj az orvosodnak, mert lehet a nyákdugó volt.Nálam is így kezte az elsõ babánál.Reggel pár csepp pecsételõ vérrel.Az orvosod fogja tudni mi a tehendõ ilyenkor.És ne aggódj ha baba 36 hét után jön!!!!Majd irj hogy mi lett veled.Privitet is írhatsz.34 hetes kismama.
Szia Szeritnem is hivd fel a dokid, abbol baj nem lehet, es Te is megnyugszolhaa lat az orvos. Nagyon konnyu szulest kivanok nektek!! 22 hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!